Artsen hebben een test uitgevoerd op patiënten binnen enkele dagen nadat ze een COVID-19-vaccin hebben gekregen, en de vooruitzichten op lange termijn zijn zeer grimmig – de spike-eiwitten voeren letterlijk oorlog tegen de haarvaten rond uw hart, hersenen, ruggenmerg en longen, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Dr. Charles Hoffe, een huisarts uit Lytton, Brits Columbia, schreef in april 2021 aan Dr. Bonnie Henry, de provinciale gezondheidsfunctionaris van B.C., met ernstige bezorgdheid over COVID-19 vaccins. Een van zijn patiënten overleed na de prik, en zes anderen hadden ernstige bijwerkingen. Terwijl hun kleine stadje geen gevallen van COVID-19 had, zei Hoffe dat het vaccin ernstige schade veroorzaakte en hij geloofde dat “dit vaccin heel duidelijk gevaarlijker is dan COVID-19.”

Hoffe werd al snel beschuldigd van het veroorzaken van “vaccin aarzeling” en de lokale gezondheidsautoriteiten dreigden hem aan te geven bij de vergunningverlenende instantie, het College of Physicians and Surgeons of British Columbia. Hij kreeg ook te horen van de gezondheidsautoriteiten van de overheid dat hij niets negatiefs mocht zeggen over het COVID-19 vaccin, maar de problemen die Hoffe zag, dwongen hem ertoe zich toch uit te spreken.

Visuele weergave van het effect van het mRNA-vaccin op de cellen

Bloedstolselvorming met mRNA-vaccins “onvermijdelijk”

Hoffe maakte de bovenstaande video om uit te leggen hoe mRNA COVID-19 vaccins uw lichaam op cellulair niveau kunnen beïnvloeden. In elke dosis van het Moderna COVID-19 vaccin zitten 40 biljoen mRNA – of boodschapper RNA – moleculen.

Elk mRNA-“pakketje” is ontworpen om in uw cel te worden opgenomen, maar slechts 25% blijft in uw arm op de plaats van de injectie. De andere 75%, zegt Hoffe, worden door u lymfestelsel opgevangen en in uw bloedsomloop gebracht. De cellen waar het mRNA wordt geabsorbeerd zijn de cellen rond de bloedvaten – het capillaire netwerk, de kleinste bloedvaten in uw lichaam.

Wanneer het mRNA in uw vasculair endotheel – de binnenbekleding van uw haarvaten – is opgenomen, gaan de “pakketjes” open en komen de genen vrij. Elk gen kan vele COVID-19 spike-eiwitten produceren, en uw lichaam gaat aan de slag met de productie van deze spike-eiwitten, waarvan het aantal in de biljoenen loopt.

Uw lichaam herkent het spike-eiwit als vreemd, dus begint het antilichamen te produceren om u te beschermen tegen COVID-19, of zo gaat de theorie. Maar er is een probleem. In een coronavirus wordt het spike-eiwit een deel van de virale capsule, zegt Hoffe, maar wanneer je het vaccin krijgt, “zit het niet in een virus, het zit in je cellen.” Het spike-eiwit, op zijn beurt, kan leiden tot de ontwikkeling van bloedstolsels:

“Het wordt dus een deel van de celwand van je vasculaire endotheel, wat betekent dat deze cellen, die je bloedvaten bekleden, die glad moeten zijn zodat je bloed soepel stroomt, nu deze kleine piekerige stukjes hebben die eruit steken.

Het is dus absoluut onvermijdelijk dat er bloedklonters ontstaan, want je bloedplaatjes circuleren rond in je bloedvaten en het doel van bloedplaatjes is om een beschadigd bloedvat op te sporen en die schade te blokkeren als het begint te bloeden. Dus wanneer een bloedplaatje door een haarvat komt en plotseling al die covidal pieken raakt die in het binnenste bloedvat steken… zullen zich bloedstolsels vormen om dat bloedvat te blokkeren. Dat is hoe bloedplaatjes werken.”

  Het plan om ons te chippen voor het slavensysteem van de nieuwe wereldorde

62% van de recent gevaccineerde patiënten hebben bewijs van stolling

Hoffe sprak met Dr. Sucharit Bhakdi, een gepensioneerde professor, microbioloog en specialist in infectieziekten en immunologie, die samen met een aantal andere artsen en wetenschappers de Doctors for COVID Ethics heeft opgericht. Bhakdi heeft er ook voor gewaarschuwd dat het spike-eiwit van SARS-CoV-2 zich bindt aan de ACE2-receptor op bloedplaatjes.

De daaropvolgende activering van de bloedplaatjes kan leiden tot gedissemineerde intravasale stolling (DIC), d.w.z. een pathologische overstimulatie van uw stollingssysteem die kan resulteren in abnormale, en levensbedreigende, bloedstolling, alsook trombocytopenie (laag aantal bloedplaatjes) en bloedingen.

Hoewel sommige van de bloedstolsels waarover u hebt gehoord in verband met de COVID-19-vaccins de grote bloedstolsels zijn die te zien zijn op MRI’s en CT-scans, zegt Hoffe dat de bloedstolsels waar hij het over heeft microscopisch klein zijn en verspreid zijn over het hele haarvatennetwerk, zodat ze op geen enkele scan te zien zijn.

De enige manier om erachter te komen of dit voorspelbare stollingsmechanisme optreedt, is met een test die D-dimeer wordt genoemd. D-dimeer is een eiwitfragment dat door het lichaam wordt geproduceerd wanneer een bloedstolsel oplost. Het is gewoonlijk niet detecteerbaar of slechts in zeer lage concentraties aanwezig, maar het niveau ervan kan aanzienlijk stijgen wanneer het lichaam bloedstolsels vormt en afbreekt.

Volgens Bhakdi “hebben nu een aantal Duitse artsen de D-dimeren gemeten in het bloed van patiënten vóór de vaccinatie en dagen na de vaccinatie en met betrekking tot de symptomen hebben zij zojuist ontdekt dat het op gang brengen van de vorming van klonters een zeer gebruikelijke gebeurtenis is bij alle vaccins.”

Hoffe heeft de D-dimeer test uitgevoerd op zijn patiënten binnen vier tot zeven dagen nadat ze een COVID-19 vaccin hebben gekregen en ontdekte dat 62% bewijs van stolling heeft. Hoewel hij nog steeds probeert meer informatie te verzamelen, zei hij:

“Het betekent dat deze bloedstolsels niet zeldzaam zijn. De meerderheid van de mensen krijgt bloedstolsels en ze hebben er geen idee van dat ze ze hebben. Het meest verontrustende hieraan is dat sommige delen van je lichaam, zoals je hart en je hersenen en je ruggenmerg en je longen, niet kunnen regenereren. Als die weefsels beschadigd raken door verstopte vaten, zijn ze blijvend beschadigd.”

Het ergste moet nog komen

Zoals Bhakdi uitlegt, is het mogelijk om na de vaccinatie zoveel bloedproppen in je bloedvatenstelsel te krijgen dat je stollingssysteem uitgeput raakt, met bloedingen als gevolg. Hoffe heeft nu patiënten die veel gemakkelijker buiten adem raken dan vroeger, omdat “ze duizenden kleine haarvaten in hun longen hebben verstopt.” Dit is slechts het eerste probleem, want het kan leiden tot grotere, blijvende schade. Hoffe merkt op:

  CIA neurobiologie expert over hoe RNA vaccins de menselijke hersenen controleren

“Het beangstigende hieraan is niet alleen dat deze mensen kortademig zijn en niet meer kunnen doen wat ze vroeger wel konden. Als je eenmaal een aanzienlijk aantal bloedvaten naar je longen afsluit, moet je hart nu tegen een veel grotere weerstand in pompen om te proberen het bloed door je longen te krijgen.”

Het eindresultaat kan pulmonale arteriële hypertensie zijn, wat in feite een hoge bloeddruk in je longen is, omdat het bloed er niet doorheen kan als gevolg van de vele bloedvaten die geblokkeerd zijn. “Mensen die dit hebben, sterven meestal binnen drie jaar aan rechtszijdig hartfalen,” zegt Hoffe. “Dus de grote zorg over dit mechanisme is dat deze injecties blijvende schade veroorzaken en dat het ergste nog moet komen.”

Zoals hij opmerkte, kunnen sommige weefsels, zoals je lever en nieren, regenereren, maar andere, zoals je hart, kunnen dat niet. Een verhoogd risico op myocarditis, of ontsteking van de hartspier, is reeds waargenomen bij jonge mannen die een mRNA COVID-19 vaccin kregen. “Zij hebben een permanent beschadigd hart,” legt Hoffe uit en voegt eraan toe:

“Het maakt niet uit hoe mild het is, ze zullen niet meer kunnen doen wat ze vroeger deden, omdat hartspieren niet regenereren. De vooruitzichten op lange termijn zijn zeer somber, en met elke opeenvolgende injectie zal de schade groter worden. De schade is cumulatief omdat je geleidelijk meer beschadigde haarvaten krijgt.”

Vanwege het risico op de vorming van bloedklonters in je vaten, ging Bhakdi zelfs zover te zeggen dat het geven van het COVID-19 vaccin aan kinderen een misdaad is:

“Geef het niet aan kinderen, want zij hebben absoluut geen mogelijkheid om zich te verdedigen; als je het aan je kind geeft, bega je een misdaad.”

Spike-eiwit beschadigt menselijke cellen

De belangrijkste veroorzaker van schade door COVID-19 vaccins lijkt het spike-eiwit te zijn. Wetenschappers van de Universiteit van Californië San Diego creëerden een pseudo-virus, of cel omgeven door de spike-eiwitten die geen virus bevatten.

Met behulp van een diermodel dienden de onderzoekers het pseudovirus toe in de longen en ontdekten dat het virus niet nodig was om schade te veroorzaken. In plaats daarvan was het spike-eiwit voldoende om ontsteking te veroorzaken, schade aan vasculaire endotheelcellen aan te richten en de mitochondriale functie te remmen.

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de kerntechnologie voor mRNA- en DNA-vaccins, heeft zich ook uitgesproken over de gevaren van het spike-eiwit dat in COVID-19-vaccins wordt gebruikt.

In zijn oorspronkelijke vorm in SARS-CoV-2 is het spike-eiwit verantwoordelijk voor de pathologieën van de virusinfectie, en in zijn wilde vorm is het bekend dat het de bloed-hersenbarrière opent, celschade veroorzaakt (cytotoxiciteit) en, zei Malone, “actief is in het manipuleren van de biologie van de cellen die de binnenkant van je bloedvaten bekleden – vasculaire endotheelcellen, gedeeltelijk door zijn interactie met ACE2, dat samentrekking in de bloedvaten, bloeddruk en andere dingen regelt.” Bhakdi beschreef dit ook als “een rampzalige situatie” die de weg vrijmaakt voor stolling:

  De zeven niveaus van Red Pilled zijn

“Dit is een rampzalige situatie, omdat het spike-eiwit zelf nu op het oppervlak van de cellen zit, gericht op de bloedbaan. Het is bekend dat deze spike-eiwitten, op het moment dat zij bloedplaatjes raken, deze [de bloedplaatjes] activeren, en dat zet het hele stollingssysteem in werking.

Het tweede dat volgens de theorie zou moeten gebeuren, is dat de afvalproducten van dit eiwit die in de cel worden geproduceerd, voor de ‘deur’ van de cel worden gezet … en worden aangeboden aan het immuunsysteem.

Het immuunsysteem, vooral de lymfocyten, herkennen deze en zullen de cellen aanvallen, omdat ze niet willen dat ze virussen of virusdelen maken. En de virusdelen worden nu gemaakt op plaatsen waar virusdelen nooit of te nimmer [op natuurlijke wijze] zouden komen, zoals de vaatwand in je hersenen …

Als dat ’tapijt’ van de wand [d.w.z. de bekleding van het bloedvat] dan wordt vernietigd, dan is dat het signaal voor het stollingssysteem om te [activeren], en een bloedklonter te maken. En dit gebeurt met al deze vaccins omdat het gen [de instructie om spike-eiwit te maken] in de vaatwand wordt ingebracht.”

Artsen verboden tegenargumenten te gebruiken

Net zo verontrustend als de potentiële schade die wordt veroorzaakt door experimentele mRNA-vaccins is de censuur die ermee gepaard gaat, zodanig dat het College of Physicians and Surgeons of Ontario (CPSO), dat de uitoefening van de geneeskunde in Ontario reguleert, een verklaring heeft uitgegeven waarin het artsen wordt verboden om opmerkingen te maken of advies te geven die tegen het officiële narratief ingaan – in feite alles wat “anti-vaccin, anti-mondkapje, anti-afstand houden en anti-lockdown” is.

De verklaring werd volgens het CPSO vrijgegeven omdat artsen, in geïsoleerde incidenten, via social media flagrante verkeerde informatie hebben verspreid, waardoor “volksgezondheidsmaatregelen die bedoeld zijn om ons allemaal te beschermen” worden ondermijnd. Maar als een arts niet vrijuit kan spreken, houdt de onafhankelijke relatie tussen arts en patiënt op te bestaan, en daarmee ook het vermogen van de arts om in het belang van de patiënt te handelen.

Hoffe heeft dit zeker ervaren, maar spreekt zich nog steeds uit, zet zijn patiënten op de eerste plaats en probeert bekend te maken dat hij van mening is dat het COVID-19 vaccinatieprogramma moet worden stopgezet totdat de oorzaken van de vele verwondingen en sterfgevallen zijn begrepen. De tragische vraag is, hoeveel anderen met soortgelijke zorgen zijn geïntimideerd om te zwijgen?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom en hoe ze van plan zijn zeven miljard mensen te dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPrikken of niet prikken? Een brief aan mijn kleinkinderen
Volgend artikelUit het laatste verslag van Public Health England blijkt dat de Covid-19 vaccins niet werken: De volledig gevaccineerden zijn goed voor 21% van de Covid-19 infecties, doch 58% van alle sterfgevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Nooit verwacht (willen geloven) dat de overkoepelende organen in de medische wereld zo in en in rot zijn. Maar dan ook niet alleen in Canada (inmiddels niet waard om met een hoofdletter geschreven te worden).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in