De patriot Tommy Robinson is gedwongen Groot-Brittannië te verlaten nadat hij aan brandstichting was onderworpen. Hij is nu op zoek naar een permanente verblijfplaats voor zijn gezin, schrijft de Evening Standard. Maar hij denkt niet dat het islamisten waren. De aanval vond plaats in verband met de racistische antiblanken BLM rellen.

Islamcriticus en EDL oprichter Tommy Robinson voelt zich niet veilig in Engeland. Een paar weken geleden werden hij en zijn familie blootgesteld aan een brandstichting en daarom heeft hij ervoor gekozen om het land met zijn vrouw en kinderen te ontvluchten.

Het was gericht op het eigendom van mijn vrouw. Op dat moment hebben we meteen het land verlaten en ben nu op zoek naar een hervestiging voor mijn gezin, wat vrij moeilijk te doen is, vooral met Covid – ik kon niet eens een hotel krijgen. Mijn vrouw heeft er nu genoeg van. Iemand heeft ons een plek gegeven om te wonen, dus we hebben het land verlaten, zegt hij in de video op social media.

Het is echter onduidelijk waar hij precies heen is gegaan.

Ik ben nog steeds bezig met een permanente verhuizing voor mijn familie. Ik moet ze eruit halen, want ze zijn niet veilig.

Blackpool, VK, demonstreert de realiteit van de Grote Omvolking

Tommy Robinson wordt al lange tijd blootgesteld aan ernstige bedreigingen, vanwege zijn opvattingen over immigratie en de islam. Groot-Brittannië raakt nu steeds meer geïslamiseerd, maar volgens Robinson waren het waarschijnlijk geen moslims die de brandstichting hebben gepleegd.

Het gebeurde na de BLM-kwestie. Ik denk dat ik weet wie het gedaan heeft, zegt hij.

Hij zou zelf deze week naar Engeland zijn teruggekeerd voor een demonstratie, maar door nieuwe Coronabeperkingen kan hij dat niet doen, en daarom wordt gespeculeerd dat hij in Spanje is.

Tommy Robinson confronteert tuig dat op oude mensen hoest en spuugt tijdens de Covid-19 uitbraak

Links heeft een Bijbel boekverbranding georganiseerd

2 REACTIES

  1. Vanwege een wetswijziging in Denemarken waarbij de veiligheid van een christelijk gezin in het geding kwam, heeft dit gezin moeten vluchten. Zij hebben voor America gekozen. Een van de eerste christenvluchtelingen anno NU in (uit) Europa … Ik denk dat Europa op den duur net zo tof wordt als de rest van deze aardkloot.

    Fasten your seatbells!

  2. Even een aanvulling op het artikel, Tommy staat op het moment hoofdzakelijk blootgesteld aan bedreigingen omdat hij steeds weer de publiciteit opzoekt om te zorgen dat de grooming gangs niet in de doofpot verdwijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here