Europese gezondheidsleiders ontdekten reeds eerder dat het in het belang van de grote farmaceutische bedrijven en de WHO was een pandemie uit te roepen om nationale paraatheidsplannen in gang te zetten, met inbegrip van de aankoop van vaccins.

In 2010 stelde de EU een onderzoek in tegen de WHO omdat zij tijdens de uitbraak van de Mexicaanse griep in 2009 een neppandemie had gecreëerd om een lucratieve internationale vaccinmarkt voor Big Pharma te creëren.

In januari 2009 was er een kleine uitbraak van varkensgriep in Mexico-Stad. De griep trok in april de aandacht toen zij opdook in Californië, en in juni had de WHO een “pandemie” uitgeroepen ondanks het kleine aantal gevallen wereldwijd. Toen de pandemie in augustus 2010 officieel eindigde, waren er 491.382 bevestigde gevallen en 18.449 sterfgevallen. Ter vergelijking: het jaarlijkse aantal sterfgevallen als gevolg van seizoensinfluenza bedraagt volgens de WHO wereldwijd ongeveer 250.000 tot een half miljoen.

In januari 2010, een jaar na de pandemie toen er wereldwijd nog maar weinig gevallen waren, stelde de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa (PACE) een onderzoek in naar de ongepaste beïnvloeding door big pharma en de WHO om een pandemie in scène te zetten en zo een wereldmarkt voor vaccins te creëren.

Wijziging van de definitie om gemakkelijker een pandemie uit te roepen

Onder leiding van Dr. Wolfgang Wodarg, voorzitter van het gezondheidscomité van PACE, werd in het onderzoek verklaard dat “om hun gepatenteerde griepmedicijnen en -vaccins te promoten, farmaceutische bedrijven wetenschappers en officiële instanties die verantwoordelijk zijn voor de normen op het gebied van de volksgezondheid hebben beïnvloed om regeringen over de hele wereld te alarmeren om beperkte gezondheidsmiddelen te verspillen aan ondoeltreffende vaccinstrategieën en miljoenen gezonde mensen onnodig bloot te stellen aan het risico van een onbekend aantal bijwerkingen van inadequaat geteste vaccins.

Volgens een Forbes-artikel uit februari 2010, getiteld “Why WHO faked a pandemic“, had Wodarg verklaard dat de neppandemie “een van de grootste medische schandalen van de eeuw” is, en noemde ook Dr. Ulrich Kiel, directeur van het samenwerkende centrum voor epidemiologie van de WHO in Munster, Duitsland, de pandemie een hoax en dat “we getuige zijn van een gigantische verkwisting van middelen in termen van volksgezondheid”.

Forbes Magazine in 2010: “Waarom heeft de WHO een pandemie in scène gezet?” – en waarom is dat artikel verwijderd?

  Julie Powell, 1 okt. 2021: "Ik zou stellen dat COVID sommige van de juiste mensen doodt. De anti-vaxxers/maskers sterven in legioenen."

Tijdens de hoorzitting getuigde Wodarg dat de WHO, toen nog onder leiding van de Chinese directeur-generaal Margaret Chan (2007-2017), de definitie van pandemie opzettelijk heeft veranderd en de criteria heeft verlaagd om er gemakkelijker een te kunnen uitroepen.

De oude definitie die als internationale norm werd gehanteerd luidde: “Een influenzapandemie is een wereldwijde epidemie, veroorzaakt door een nieuwe virusstam, die leidt tot infectie- en sterftecijfers die enkele orden van grootte hoger liggen dan de seizoensgebonden maar even hevige griepgolven. Een eerste vereiste voor een influenzapandemie is het ontstaan van een virussubtype dat nog niet in de menselijke populatie heeft gecirculeerd of dat zich zo lang geleden heeft voorgedaan dat er geen residuele immuniteit in de populatie is overgebleven, en dat in staat is ernstige ziekte te veroorzaken en zich op doeltreffende wijze van mens tot mens te verspreiden”.

De nieuwe definitie verlaagde de criteria tot de simpele verklaring dat er sprake moest zijn van een virus dat zich over de grenzen verspreidde en waartegen mensen geen immuniteit hadden. Een pandemie hoeft dus niet langer vele ordes van grootte groter te zijn dan de seizoensgriep en de sterke griepgolven, en kan veel milder zijn dan de seizoensgriep, die nog steeds een sterfte van maximaal een half miljoen per jaar veroorzaakt.

Zoals Dr. Ulrich Keil getuigde, was de ernst van de ziekte niet langer relevant voor het uitroepen van een pandemie. Toen hij Dr. Krause van het Robert Koch Instituut in Berlijn vroeg: “Wat zou er kunnen gebeuren als de WHO volgend jaar niezen als een pandemie zou definiëren? Zou men dan ook een inentingscampagne starten?” Dr. Krause antwoordde met “Natuurlijk! Ja”.

Waarom heeft de WHO de definitie van pandemie veranderd?

  Talloze bizarre & ongebruikelijke huidaandoeningen ontstaan na Covid vaccinatie - meerdere casestudies gerapporteerd

WHO-verklaring leidt tot nationale koopgolf vaccins

Volgens Europese gezondheidsleiders was het in het belang van de grote farmaceutische bedrijven en de WHO om een pandemie uit te roepen en zo nationale paraatheidsplannen op te starten, met inbegrip van de aankoop van vaccins. Regeringen hebben contracten met vaccinproducenten gesloten waarin zij vooraf bestellingen krijgen en de volledige verantwoordelijkheid op zich nemen voor de veiligheid van de vaccins, en zodra de WHO een pandemie afkondigt, activeren zij deze lucratieve contracten.

Tijdens de pandemie van 2009 waren er echter aanzienlijk minder gevallen dan geraamd, zodat de regeringen uiteindelijk over grote overschotten vaccinvoorraden beschikten. Groot-Brittannië alleen al had meer dan 20 miljoen doses vaccin van GlaskoSmithKline en Baxter over, hetgeen de Europese Raad toeschreef aan de ongepaste invloed van grote farmaceutische bedrijven met banden met WHO-wetenschappers.

Omdat de vaccins overhaast werden toegediend en niet volledig op veiligheid werden getest, liepen veel mensen ook hersenletsel op. Volgens de American Medical Association werd het vaccin tegen de Mexicaanse griep (H1N1) in verband gebracht met het syndroom van Guillian-Barre, een neurologische aandoening waarbij het immuunsysteem van het lichaam de zenuwen aanvalt, wat vaak tot verlamming leidt.

Anderen lijden aan verschillende soorten hersenbeschadiging, zoals narcolepsie en kataplexie, en de Britse regering heeft uiteindelijk 100 miljoen dollar betaald als schadevergoeding voor mensen die door vaccins gewond zijn geraakt.

Nu, met de Covid-19 pandemie en de wedloop naar een ander “wondermiddel”, dreigt de geschiedenis zich te herhalen. Het macabere plan lijkt deze keer echter beter voorbereid, want er wordt enorm geïnvesteerd in propaganda, media, laboratoria, universiteiten en zelfs dezelfde Europese regelgevende instantie voor geneesmiddelen die zouden moeten waken over de “veiligheid” van vaccins, terwijl de waarschuwingen van gekwalificeerde deskundigen over de gevaren van deze injecties worden genegeerd.

  Medische professionals verbreken het stilzwijgen over COVID-19 'vaccins' en de wijdverspreide schade die ze aanrichten

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Forbes Magazine in 2010: “Waarom heeft de WHO een pandemie in scène gezet?” – en waarom is dat artikel verwijderd?

Vorig artikelCanadese frontlijn verpleegsters kondigen hun open brief aan – bedreigd door autoriteiten
Volgend artikelCorrelatie-analyse toont 1 sterfgeval voor elke 700 gevaccineerden – aantal Covid-sterfgevallen is evenredig aan het aantal gevaccineerde mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Beste collega.
    Met mevr Sandra.
    Hierbij heb ik u informatie doorgenomen, inderdaad u informatie dat is juist, in België lopen de slapende schapen ernigste schades op waarvan zij, niet goed inzien welke ernstige gevolgen het met zich zal meebrengen, die denken dan ook dat zij goed bescherm zijn, terwijl het allemaal niets beschermd ik kwam teweten dat er al meerdere vele mensen deze verschillende moordvacins prikken, al zijn toegediend geweest en dat zij erdoor niet goed inzien, wat de gevolgen zijn die domme naïeve schapen, blijven ermaar mee inlopen dat is echter niet verantwoord, deze regering open vld dat zijn de grootste gevaren, in onze samenleving en die ook voor andere landen, deze ganse regering is volledig allemaal onbekwaam, zij hebben gezorgt voor miljarden mensen metvof kinderen die zullen sterven, in ons land België en deze regering blijft maar doordoen, zij zijn nu ook bezig dwang op teleggen op alle verpleegkundigen, dat zij allemaal willen laten vaccineren, maar niet iedereen wilt dat die normaal redeneert, ook niet iedereen van de volkeren en ook meerdere van de jongeren willen dat ook niet en de jongeren die naar pukkelpop willen gaan wilt die regering laten vaccineren, of meerdere testen laten afleggen, deze regering zet de jongeren ook onder dwang, deze regering die zijn onbekwaam en die zijn volledig gestoord aangezien er zoveel jongeren verlammingen door krijgen of bloedklonters en andere ernigste bijwerkingen wat deze regering hun plannen zijn is zoveel mogelijk mensen met of kinderen miljarden laten sterven hopelijk kunt u dat dringend doen stoppen, voor iedereen in België alsook dat big pharma gezondheid bureau, dat die niet meer zou mogen verder vaccineren, en dat alle vaccinaties centrums verplicht moeten worden gesloten, vooraleer het helemaal telaat is in het ganse land voor België, we zijn inderdaad mooi voorgelogen de aarde is bijna plat het erigste is dat deze medeplichtige regering het allemaal niet wilt opgeven ze doen niets goed, ik vind het inorm verschrikkelijk hoe die iedereen opgelicht hebben, ik maak mij inorm zorgen over het ganse land België, alsook voor mijn familie en voor mij en mijn kinderen, want wij willen dat ook allemaal niet, ik hoop dat u dringend kunt ingrijpen? ik wil u nog iets toevoegen deze volledige Vlaamse regering die erin medeplichtig, aan meegedaan hebben dat die eruit zouden moeten gezet worden, dat is dien rutte, open vld alex ander de croo en al die medeplichtigen, zoals marc van ranst is ontoereking vatbaar en alsook steven van gucht, volgens de video erover een gesprek aangegaan heeft, zij weten al langer dan vandaag dat vaccineren niets beschermd, en toch blijven die maar de mensen allemaal laten met een giftige vacins vaccineren en of testen, al hun covid maatregelen dat is allemaal waanzin, ze vinden van alles uit en geloven hun eigen fantasieën, dat kan zoals het nu niet goed loopt niet blijven verder duren, die paars groene trekt ook op niets en die spa ook niet zoals die franky van de broecke ook niets goed doet, ik wilde u informeren over de situatie over het land van België, en over meerdere landen zoals N.L.daar gaat het ook inorm slecht door die ganster Rutte die gans dat land kapot dreigde temaken, dien moet zeker aangeklaagd worden en buiten gezet worden, zelfs heel dringend met al zijn medeplichtigen en bart de wever uit de nva is ook niet iemand die het goed beleid maar er zijn ook nog andere partijen die ook weg zouden moeten gaan, het is niet alleen de Nederlandse regering maar daar heb ik nog niets over gehoord ik wilde u hiervan op de hoogte brengen.in afwachting van u antwoord met vrgr van mevr Sandra

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in