Het vreemde van griepvirussen is dat ze voortdurend door ons lichaam worden gemuteerd, zegt Dr. Kevin Stillwagon. Hetzelfde geldt voor covid-varianten. Het is via dit mechanisme dat degenen die gevaccineerd zijn virusmutaties of covid-varianten produceren.

Onthoud dat het virus niet leeft, geen intelligentie heeft, je niet wil aanvallen, niet in staat is om zichzelf in een cel te injecteren en niet in staat is om zichzelf te muteren. De mutaties staan onder de intelligente controle van APOBEC-enzymen in het cytoplasma van cellen die communiceren met het zenuwstelsel, het endocriene systeem, andere virussen, exosomen en uiteindelijk de universele intelligentie, schrijft Rhoda Wilson.

Geen van de injecties die “vaccins” worden genoemd kunnen bescherming bieden tegen infectie, noch kunnen ze de verspreiding van virussen stoppen, zegt hij.

De echte bescherming tegen infecties wordt geboden door iets dat je AANGEBOREN IMMUUNSYSTEEM wordt genoemd. Het aangeboren immuunsysteem vertrouwt niet op antilichamen. Het vertrouwt in de eerste plaats op het slijm dat het epitheel bedekt, de barrière die de binnenkant van je scheidt van de buitenkant… Het trieste is dat als je de Covid-19 prik hebt gekregen, de cellen van je aangeboren immuunsysteem kunnen worden uitgeput. Dit maakt je niet alleen vatbaarder voor infectie door het Sars-CoV-2 virus, maar voor alle virussen. – The Silent Killers, A 2022 preamble to Chapter 5: The Immunisation Fraud, 18 July 2022

Vaccinaties maken gevaccineerden niet alleen vatbaarder voor virale infecties, ze stimuleren ook virusmutatie. De injecties richten de cellulaire immuniteit op het verkeerde eiwit en zetten de lichamen van de gevaccineerden aan tot verdere mutatie van het virus, legt Dr. Stillwagon hieronder uit. “Stop nu met vaccineren, of we gaan echte problemen tegemoet,” waarschuwt hij.

  "Deskundigen" zeggen nu dat mensen DRIE mondkapjes moeten dragen

Het geschenk van JN1 is hier. Gooi het niet weg

Door Dr. Kevin Stillwagon

Het is belangrijk om te erkennen dat onze intelligente levende cellen door de werking van APOBEC-enzymen het virus muteren om nieuwe varianten zoals JN1 te creëren.

Het virus muteert zichzelf niet, omdat het geen leven of intelligentie in zich heeft. Ons lichaam muteert het virus. Waarom? Om cellulaire bescherming tegen infectie te creëren die optreedt op de epitheliale barrière door de actie van cytotoxische T-cellen die getraind worden door de zeer infectieuze maar nog niet zeer virulente gemuteerde variant genaamd JN1 die zich snel door de bevolking verspreidt.

Als we stoppen met vaccineren, zal deze cellulaire bescherming tegen infectie de verspreiding van de infectie kunnen stoppen omdat de meerderheid het vermogen heeft om NIET geïnfecteerd te raken. Hoe?

Omdat de zeer infectueuze variant op een natuurlijke manier door de epitheliale barrière komt en de cytotoxische T-cellen getraind worden om ALLE eiwitten van het virus te herkennen en te onthouden, zelfs de eiwitten die recent gemuteerd zijn. Deze zeer krachtige cytotoxische T-cellen voorkomen dan dat toekomstige varianten door de epitheelbarrière komen en de verspreiding stopt. Dat heet kudde-immuniteit.

Maar als we doorgaan met vaccineren, zullen de cytotoxische T-cellen in het lichaam van de gevaccineerden zich gaan richten op het eiwit dat door de injectie is aangemaakt, en niet op de vele eiwitten in het virusdeeltje dat circuleert. Daarom zullen er infecties blijven plaatsvinden bij de gevaccineerden en zal er nooit sprake zijn van kudde-immuniteit.

Deze acties van het heroriënteren van cellulaire immuniteit op het verkeerde eiwit zal de lichamen van de gevaccineerden aanzetten tot verdere mutatie van het virus, zodat de gevaccineerden nog een kans krijgen om cellulaire bescherming tegen infectie te ontwikkelen. Gooi dat geschenk niet weg.

  Gynaecoloog-deskundige zegt dat Covid-19 gevaccineerde personen een impact kunnen hebben op ongevaccineerde vrouwen

Stop nu met vaccineren, anders krijgen we echte problemen. De mutaties die tot nu toe hebben plaatsgevonden, hebben zich voornamelijk voorgedaan in het spike-eiwitgedeelte van het virus. De JN1-variant die zich nu snel verspreidt, vertoont mutaties in andere delen van het virus. Als we doorgaan met vaccineren, bestaat de mogelijkheid dat door vaccinaties veroorzaakte mutaties niet alleen besmettelijker, maar ook virulenter worden.

Als je meer wilt leren over hoe het immuunsysteem je van nature beschermt tegen infecties en hoe vaccins die bescherming tenietdoen, overweeg dan om mijn cursus van vier modules te volgen die hier beschikbaar is: Basics of Immune Function [1857SP] and the Importance of Innate Immunity.

Of bekijk hier een aantal gratis video’s: Dr. Kevin Stillwagon op Rumble.

Bedankt voor het lezen en bedankt dat je slim blijft.

Over de auteur

Dr. Kevin Stillwagon is een gepensioneerde Amerikaanse chiropractor, gezagvoerder van een luchtvaartmaatschappij, uitvinder, auteur en docent. Hij werd chiropractor in 1980, met een licentie in de staten Florida en Pennsylvania. In 1984 publiceerde hij in eigen beheer een boek over medische vrijheid en de gevaren van vaccins en sindsdien is hij een strijder voor medische vrijheid. Hij vond een thermografisch apparaat uit en patenteerde het in 1985 en gaf wereldwijd les in het gebruik ervan. In 1987 werd hij lijnpiloot. Begin 2020 zag hij tekenen dat het verlies van vrijheid erger kon zijn dan het virus en begon zich uit te spreken bij zijn luchtvaartmaatschappij, die hem dwong met pensioen te gaan omdat hij weigerde een gezichtsmasker te dragen als onderdeel van zijn uniform.

  Huisarts luidt de klok over "extreme bijwerkingen" van Moderna-vaccin, legt uit hoe het "vaccin heel duidelijk gevaarlijker is dan COVID-19"

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Top 7 van kankerziektes die enorm zijn toegenomen sinds mensen injecties krijgen met Covid spike-eiwittenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPalestijns verzet kan niet worden gedood
Volgend artikelKIJK hoe Dr. Michael Nehls, auteur van “Het geïndoctrineerde brein”, uitlegt hoe de wereldwijde manipulatie van het brein echt werkt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Dat vele artsen blijven discussiëren over virussen en ons proberen te overtuigen dat kunstmatig ingrijpen voor ons eigen best wil is. Terwijl ze tegelijk ontkennen dat ons lichaam zelf helend is en zelf reinigt is. Alles wat niet in ons lichaam thuis hoort, wordt uit ons lichaam gewerkt. Zo zijn hoesten, koorts, etter bulten, ontstekingen, diarree e.d. geen ziekte verschijnselen, maar reinigingsverschijnselen van het eigen lichaam. Maar de medische wetenschap wil ons doen geloven dat het exact andersom is, want op die basis kunnen zij er een commerciële markt voor opzetten. Alle zogenaamde medicijnen van de farmaceutische bedrijfstakken is niets anders dan vergif voor ons, waardoor we allerlei bijwerkingen van krijgen en daardoor we alleen maar zwakker van worden en zo klant blijven bij die farmaceuten. Daar ligt het verdienmodel van de farmaceuten.

  • Is de minder virulente versie van “het killervirus” dan al geisoleerd na jaren?
   Voormalig viroloog Stefan Lanka heeft nog een bonus uitstaan dacht ik van een ton.

   • ben getrouwd met een amerikaanse…(had discussie met sam leendert)..stiefdochter’s vader werkt op een californische unief…heel wat van die uniefs hadden het cdc gevraagd voor een staaltje van ‘het virus’ om er onderzoek op te doen…cdc weigerde …reden? ze hebben GEEN staaltjes van het virus noch DEELTJES ervan…lol
    sam leendert ‘wetenschapper’ (in belziek ook gekend als sam brokken) streed het af….beweerde dat er ’tig’ onderzoeken waren die bevestigden dat er wel degelijk een ‘nieuw dodelijk’ virus was (beweerde ook dat het cdc in amerika GEEN labo’s had dus ook onmogelijk stalen kon produceren….waarop ik hem een link gaf met adressen van TWEEHONDERD labo’s in het bezit van het cdc lol)….
    ik vroeg hem naar slechts 1 zo’n onderzoek…voorwaarden? geschreven door een onafhankelijk onderzoeker EN volledig transparant (aka NIET geredigeerd, NIET zwart gemaakt wat ‘niet pas’,GEEN stukken weggelaten, GEEN gemoos met het cijfermateriaal enzovoort…)
    zijn nu bijna twee jaar verder….nog steeds in blijde verwachting…
    in tussentijd heeft het WHO al min of meer toegegeven dat men gewoonweg een covidvirus van 2009 ‘gerecycleerd’ heeft en gebruikt om deze hysterieplandemie door te drukken lol….

 2. Ze gaan over van prikken naar aerosolen toepassen. Dit manier van verspreiden werd al decennia lang in de VS toegepast, De rest van de wereld gaat het binnenkort meemaken. De bevolkingsgroepen werden/worden besproeid met Chemtrails van het leger zonder dat ze het weten!

 3. Ach, het komt niet aan op een paar jaar meer of minder hoor, dus doe vooral rustig aan… neem vooral de tijd om het percentage DOMME gehypnotiseerde schapen omlaag te brengen!

 4. En zoals Henk Fransen, natuurgeneeskundig arts, zegt: “Het zelfgenezend vermogen van het lichaam is het best bewaarde geheim!”

 5. Precies,
  Ook onzin verhaal,
  Dat virussen muteren, is een smoes, omdat die vaccins gewoon niet werken.
  Griepprik enz. Is gewoon een Verdienmodel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in