Afgelopen woensdag hield Dr. Peter McCullough een toespraak in het Europees Parlement tijdens een hoorzitting die werd georganiseerd door vijf leden van het Europees Parlement (“MEP’s”). De hoorzitting was bedoeld om mensen bewust te maken van de machtsgreep van de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”), schrijft Rhoda Wilson.

Dr. McCullough gaf bewijs van de enorme golf van schade die de covid-“vaccins” hebben veroorzaakt. Er is een vals narratief dat covid al deze ziekten veroorzaakt. Trap niet in het valse narratief. Het zijn de vaccins die deze enorme golf van ziekten veroorzaken, zei hij.

“De weg vooruit is duidelijk, dat niemand nog een prik krijgt – niemand,” zei Dr. McCullough. “De covid-19 vaccins en al hun nakomelingen en toekomstige boosters zijn niet veilig voor menselijk gebruik.”

“De WHO staat achter deze vaccins,” voegde hij eraan toe. “Ik ben van mening dat de Europese Unie, de Verenigde Staten en alle grote belanghebbenden zich eigenlijk helemaal uit de WHO zouden moeten terugtrekken.”

Hieronder volgen enkele fragmenten uit de recente toespraak van Dr. McCullough in het Europees Parlement, gevolgd door een video ervan.

“Aan het begin van de pandemie was er een onderzoek door de WHO naar de oorsprong van SARS cov2, dat is het begin van de doofpotaffaire,” zei Dr. McCullough. “We wisten op dat moment … dat Anthony Fauci, Francis Collins, Jeremy Farrar die bij Wellcome Trust zat [en] die nu de hoofdwetenschapper bij de WHO is, Kristian Andersen bij Scripps [Research], Eddie Holmes in Sydney, Peter Daszak bij EcoHealth Alliance – ze spanden in januari 2020 allemaal samen om te verdoezelen wat ze wisten. Dat het virus was ontwikkeld in een gezamenlijke Amerikaans-Chinese samenwerking in het lab in Wuhan China. En ze misleidden de wereld met 12 daaropvolgende frauduleuze papers in de peer-reviewed literatuur.

De vaccins hebben de wereldbevolking verwoest. Wereldwijd nam tweederde van de mensen een vaccin … [het boodschapper-RNA-vaccin] is de code voor het potentieel dodelijke spike-eiwitdeel van het virus. Het was het slechtste idee ooit om de genetische code via injectie te installeren en de ongebreidelde productie van een potentieel dodelijk eiwit in het menselijk lichaam toe te staan voor een ongecontroleerde tijdsduur. Alles wat we over het vaccin hebben geleerd sinds het uit is gekomen, is afschuwelijk.

In 3400 peer-reviewed manuscripten is bewezen dat het spike-eiwit vier belangrijke ziektedomeinen veroorzaakt. Eén daarvan is hart- en vaatziekten, hartontsteking of myocarditis … Het cardiovasculaire domein van schade in het menselijk lichaam door het vaccin is aanzienlijk groter dan alles wat we ooit hebben gezien bij cholesterol, hoge bloeddruk of diabetes … We hebben hartstilstanden gezien twee jaar na deze injecties.”

Het tweede belangrijke domein zijn neurologische aandoeningen. Beroertes, zowel ischemische als hemorragische, Guillain-Barre-syndroom, oplopende verlamming die tot de dood kan leiden [en] die tot de dood heeft geleid met boodschapper-RNA-vaccins, neuropathie van kleine vezels, gevoelloosheid en tintelingen, oorsuizingen [en] hoofdpijn. Deze komen vaak voor.

Het derde belangrijke domein zijn bloedstolsels – bloedstolsels zoals we nog nooit gezien hebben. Het spike-eiwit is het meest trombogene eiwit dat we ooit in de menselijke geneeskunde hebben gezien … het spike-eiwit veroorzaakt bloedstolsels.

Het vierde en laatste domein [is] immunologische afwijkingen. Vaccin-geïnduceerde trombotische trombocytopenie [VITT] en spierstelselontstekingsstoornis zijn vroege acute syndromen.

73,9 procent van de sterfgevallen na vaccinatie zijn te wijten aan het vaccin … bij verdenking op myocarditis … is het in 100 procent van de gevallen te wijten aan het vaccin. Niet covid-luchtwegaandoeningen – het vaccin.

Het eerste valse narratief was ‘het virus is onaantastbaar we moeten in lockdown blijven en bang zijn’. Het tweede valse narratieven is ‘neem een vaccin het is veilig en effectief’. Het derde valse narratief is nu ‘het is niet het vaccin dat deze problemen veroorzaakt, het is covid, het is covid dat we in 2020 zagen dat in 2023 al deze problemen veroorzaakt.” Trap niet in het valse narratief … De vaccins veroorzaken deze enorme golf van ziekten.”

Dr. McCullough legde uit dat het erop lijkt dat ongeveer 30% van de mensen die een injectie hebben gehad geen bijwerkingen hebben, zelfs geen pijnlijke arm. Iets minder dan 70% lijkt “wat gematigde bijwerkingen te hebben, wat problemen, maar ze lijken niet echt ernstige voorvallen te hebben.” En dan ongeveer 4,2% – “het gaat door het dak, myocarditis, hartstilstand, bloedstolsels, hemorragische beroerte, handicaps, plotselinge dood thuis in bed.” In de Verenigde Staten is het net zo, zei Dr. McCullough.

4,2 procent van de mensen in Europa zit op dit moment in de problemen omdat ze de pech hadden een batch met een hoog risico te krijgen.

De weg vooruit is duidelijk dat niemand nog een injectie mag nemen – niemand … de covid-19 vaccins en al hun nakomelingen en toekomstige boosters zijn niet veilig voor menselijk gebruik … Ik smeek u … om alle druk en de nodige urgentie uit te oefenen om de covid-19 vaccins van de markt te halen.

De WHO staat achter deze vaccins. Ze zijn veel meer een probleem dan een hulp … En ik ben van mening dat de Europese Unie, de Verenigde Staten en alle grote belanghebbenden zich eigenlijk helemaal uit de WHO zouden moeten terugtrekken”.

Peter McCullough in het Europees Parlement, 13 september 2023 (17 min)

Als de bovenstaande video van YouTube wordt verwijderd, kunt u hem HIER op Bitchute bekijken.

  Britse huisartsen krijgen € 12 euro extra voor elk kind dat ze een COVID-19 vaccin inspuiten, bovenop de € 14 euro die ze al ontvangen - & Google probeert het te verbergen

De dag voor de hoorzitting tweette Christine Anderson MEP details over de hoorzitting:

Hoorzitting voor deskundigen in het EU-parlement 13.09.2023 / 14:30 – 16:30 (CET)

De WHO – met haar streven naar steeds meer macht en meer financiële middelen – is de centrale drijvende kracht achter “pandemische noodsituaties”, evenals de ondemocratische verschuiving van politieke beslissingen naar ongekozen, supranationale organisaties die niet langer door ons burgers ter verantwoording kunnen worden geroepen.

Met een hoorzitting voor deskundigen op 13 september in het EU-parlement willen we het probleem bij de wortel aanpakken en voor het eerst de constitutionele mechanismen achter de machtsgreep van de WHO blootleggen.

Onze doelen zijn:

 • Mensen bewust maken van de echte gevaren die van de WHO en de EU uitgaan.
 • Het publieke en politieke debat over deze snelle machtsgreep bevorderen.
 • Concrete suggesties en voorbeelden geven van wat wij als maatschappelijk middenveld in elk van onze landen kunnen en moeten doen.

Het idee is om de clandestiene machtsgreep van de WHO duidelijk bloot te leggen en te ontleden vanuit een juridisch en wetenschappelijk perspectief voor de gewone burger. Na de presentaties van alle deskundigen zal dit evenement resulteren in een lijst met vragen en eisen aan de Europese Commissie om het parlementaire debat aan te sturen.

Deskundigen:

 • Prof. Mattias Desmet (België)
 • Prof. Michael Geistlinger (Oostenrijk)
 • Prof. Andreas Sönnichsen (Oostenrijk)
 • Dr. Peter McCollough (VS)
 • Dr. Beate Pfeil (Duitsland)
 • Dr. David E. Martin (USA)
 • Dr. Maria Hubmer-Mogg (Oostenrijk)
 • Dr. Renate Holzeisen (Italië)
 • Philipp Kruse, advocaat (Zwitserland)

Ontvangende EP-leden:

 • MEP Christine Anderson (Duitsland)
 • MEP Mislav Kolakušić (Kroatië)
 • MEP Ivan Sinčić (Kroatië)
 • Cristian Terhes (Roemenië)
 • EP-lid Virginie Joron (Frankrijk)
  Wetenschapper Bill Gates geeft toe: "50% van de gevaccineerde mensen zal spoedig sterven"

Hoogachtend, Christine Anderson, MEP


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

10 meest VERRASSENDE en GEVAARLIJKE ingrediënten in vaccins, en de slechte verklaringen van de industrie voor het gebruik ervanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS zouden “mini-atoombommen” naar Oekraïne kunnen sturen – voormalige CIA-functionaris
Volgend artikelWeer een beschamende episode voor “het beste gevechtsvliegtuig ooit gemaakt”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Mede door deze meneer McCullough zitten we in de ellende. Met zijn virusGELOOF houdt hij de mensen in de veronderstelling dat er echt iets was als een covidpandemie. Deze man is een pertinente leugenaar en houdt maar wat graag zijn baantje als “viroloog” in leven. Tuurlijk lijkt het of hij goed werk doet door mensen te waarschuwen voor de spuiten, aan de andere kant houdt hij de mensen in angst voor niet bestaande “virusjes”. Het is een smeerlap.

  • En vergeet niet dat hij het onterechte woord vaccin gebruikt. Blijft gevaarlijk, vooral in landen zoals ik woon waar vaccins verplicht kunnen worden opgelegd.

  • What’s in a name? Vaccin of prik? Hij (en hij niet alleen) adviseert er onmiddellijk mee te stoppen omdat de cijfers aantonen dat de prik onveilig is. Jammer genoeg durven ze in Den Haag de Nederlandse cijfers niet bekend te maken.

  • Waarom zo ongenuanceerd spreken over McCullough? Ik ben een aanhanger van de terreintheorie over virussen. Maar tegelijk durf ik stellen dat het hart bij Peter McCullough op de goede plaats zit. Sam Bailey is inderdaad ook heel stellig over McCullough’s weigering om het bestaan van virussen af te zweren. Maar zij koppelt dat met name aan het thema ‘shedding’, en aan de vraag of wat hij Spike-eiwit noemt, onder Spike eiwit is! McCullough’s visie op het gevaar van de corona ‘vaccins’ stelt Bailey niet in vraag!
   ‘Germ theory’ of ‘terrain theory’…, dat doet aan zijn betoog voor het EU-parlement over het grote gevaar van mod RNA “vaccinatie” toch niets af?! Of vergis ik me daar nu zo in? Ik sta open voor commentaar, hoor!
   Maar laten we de discussies en commentaren alsjeblieft constructief houden!

  • McCullough is cardioloog. Zelfs de meest invloedrijke ter wereld hetgeen afgemeten wordt aan de door hem geschreven wetenschappelijke ‘papers’ die door zijn ‘peers’ als van groot belang worden gezien en derhalve gelezen. Bij hem, net als bij John Campbell die we zouden kúnnen kennen van zijn informatieve video’s over gezondheidskwesties, is er sprake van voortschrijdend inzicht. Dat proces bij beiden volgde ik de afgelopen jaren. Deze goedwillende en (voor zover ik kan beoordelen) integere heren verdienen een dergelijke kwalifikatie niet.

 2. langzaam beginnen ze pluimvee te vaccineren tegen vogelgriep . daarna zal ook het vee aan de beurt komen.
  er zal veel onvruchtbaar of ziek worden en niet meer geschikt voor consumptie.

  het houd niet op met die troep.

 3. Wat gepresenteerd wordt als “virussen”, is gewoon mislukte ‘gain of function’ produkten.
  Er is geen “pandemie” / “epidemie” [geweest ].

  De “vaccins” zijn genetische modificatie, veranderen het DNA en vernietigen het immuun-systeem.
  [ En deze “booster’ is weer een nieuwe, ongeteste injektie. ]

 4. McC houdt zijn virus verdienmodel in stand, echter zijn uitspraken over de experimentele injectie zijn wel correct. Maar zolang de virus waanzin op het altaar blijft, zal er altijd angst in de bevolking heersen, en dus een vruchtbare grond voor manipulaties and goud verdienen. De gekte in de mens houdt niet op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in