De video legde het alarmerende moment vast in Palmdale, Californië, toen een moeder bij een Black Lives Matter demonstratie voor hulp naar een politieagent rende toen haar baby stopte met ademen.

De vrouw kan worden gezien op de beveiligingscamera beelden wanneer ze naar een politieagent rent nadat haar 11-maanden oude jongen stopte met ademen. Ze had deelgenomen aan een BLM-protest in een lokaal park.

De politieagent Cameron Kinsey begon de mond en de keel van de baby schoon te vegen om het even welk braaksel te verwijderen en na verscheidene slagen op de rug van de baby begon hij opnieuw te ademen.

Later vernam men dat het kind een muntje had ingeslikt en dat het vast kwam te zitten in zijn luchtweg.

Op een vraag over het protest, antwoordde Kinsey, “Niets van dat andere gedoe doet er toe, alleen de baby”.

Hoe reageren zwarten op “All Lives Matter”?

  Trump verlaagt medicijnprijzen voor miljoenen Amerikanen
Vorig artikelTerug naar Afrika zou het antwoord moeten zijn op Black Lives Matter
Volgend artikelDiversificatie van de Nederlandse politie: een ramp in wording
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in