De Canadese filmregisseur James Cameron heeft gezegd dat zijn sciencefictionkaskraker ‘The Terminator’ uit 1984 had moeten dienen als waarschuwing voor de gevaren van AI, en dat de “bewapening” van de opkomende technologie rampzalige gevolgen zou kunnen hebben, schrijft RT.

In een interview met CTV News op dinsdag werd de bekroonde regisseur gevraagd of hij gelooft dat kunstmatige intelligentie op een dag kan leiden tot “het uitsterven van de mensheid”, een angst die zelfs door sommige industrieleiders wordt geuit.

“Ik deel absoluut hun bezorgdheid. Ik heb jullie in 1984 gewaarschuwd en jullie luisterden niet,” zei hij, verwijzend naar zijn film ‘The Terminator’, die draait om een cybernetische moordenaar die wordt gecreëerd door een intelligente supercomputer die bekend staat als Skynet.

Cameron waarschuwde verder dat “de bewapening van AI het grootste gevaar is,” en voegde eraan toe: “Ik denk dat we met AI in een nucleaire wapenwedloop terechtkomen. En als wij het niet bouwen, zullen de anderen het zeker bouwen, en dan zal het escaleren.”

In het geval dat kunstmatige intelligentie wordt ingezet op het slagveld, kunnen computers zo snel gaan dat “mensen niet meer kunnen ingrijpen”, zei de directeur, en hij voerde aan dat zulke technologie geen tijd zou laten voor vredesbesprekingen of een wapenstilstand.

“Wanneer je te maken hebt met een mogelijke escalatie naar een nucleaire oorlog, is deëscalatie de naam van het spel. Die pauze, die time-out – maar zullen ze dat doen? De AI’s zullen dat niet doen,” ging Cameron verder.

De beroemde filmmaker heeft in het verleden soortgelijke waarschuwingen afgegeven en gezegd dat AI “best geweldig kan zijn”, maar ook “letterlijk het einde van de wereld kan betekenen”. Hij ging zelfs zo ver om te zeggen dat “een AI de wereld al zou kunnen hebben overgenomen en deze al aan het manipuleren is, maar we weten het gewoon niet,” speculerend dat gevoelige computers “totale controle over alle media en alles zouden hebben.”

  WOIII; Nog een sprong voorwaarts naar de dood van het globalisme

Hoewel de technologie nog geen wereldheerschappij heeft bereikt, hebben sommige vooraanstaande deskundigen ook alarm geslagen over kunstmatige intelligentie. Eerder dit jaar hebben AI-giganten, waaronder OpenAI en Google’s DeepMind, zich aangesloten bij academici, wetgevers en ondernemers om een verklaring uit te geven waarin ze opriepen om “het risico van uitsterven door AI” te beperken, en waarin ze zeiden dat dit “een wereldwijde prioriteit zou moeten zijn naast andere risico’s op maatschappelijke schaal, zoals pandemieën en kernoorlogen.”

In een soortgelijke open brief die afgelopen maart werd gepubliceerd, werd aangedrongen op een pauze van zes maanden voor het trainen van krachtige AI-systemen, met de opmerking dat deze “pas ontwikkeld zouden moeten worden als we er zeker van zijn dat hun effecten positief zullen zijn en hun risico’s beheersbaar.” Ondertekend door meer dan 1000 deskundigen en leidinggevenden – waaronder Elon Musk en Apple medeoprichter Steve Wozniak – werd in de verklaring gewaarschuwd dat AI “diepgaande risico’s voor de samenleving en de mensheid” met zich mee zou kunnen brengen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Er gebeurt veel meer achter de schermen dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen…Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelYouTube BANT ‘Sound of Freedom’-clips vanwege ‘discriminatie van Minor Attracted People’ (pedofielen)
Volgend artikelZuid-Afrika liet zien dat BRICS niet is wat veel voorstanders ervan dachten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. ‘Mr. 33 Titanic dives’ James Cameron is een Illuminati-insider en predict de “social engineering en predictive programming”-agenda van het Kwaad, dus is hij deel van het probleem en weet hij wat ons te wachten staat.

 2. Mensen mensen mensen….
  Telkens als jij de beslissing bij een andere legt, draag je ook de verantwoordelijkheid over.
  In de recente ontwikkelingen omtrent corona, energie voorzieningen of de veiligheid van voedsel leveringen, hebben we toch gemerkt dat wij schijnbaar niks meer hebben te zeggen.
  Mensen kun je nog aan de kant zetten, doen we niet maar kan wel!
  Echter AI zal zo meteen het ultieme doel zijn van de criminele elite.
  Zonder dat een mens nog kan ingrijpen (zij denken dat zij dat wel nog kunnen 🤣), zal het systeem ons beheersen/vernietigen.
  Ik voorzie dat dit doel wordt bereikt door ons dagen lang van álle energie te ontdoen, waarbij de chaos wordt gebruikt om de AI als enige redding aan te prijzen.
  Als je gehoorzaamd en volgt, wordt jij geaccepteerd door het nieuwe systeem.
  Anders is het exit voor jou.
  Waarom ik dit vertel? omdat ik o.a. deze nachtmerrie al vanaf zomer 2019 heb, en ze zijn allemaal uitgekomen.
  Willen wij dit?
  Ik niet!

  • @Dominus… je zei;
   ‘Telkens als jij de beslissing bij een andere legt, draag je ook de verantwoordelijkheid over.’

   Dit is één van de krachtigste lessen die ik afgelopen jaren tegenkwam. Bedankt! Ik ga dit verspreiden.

   Vwb de rest van je reactie. Ik ben het met je eens, maar het is niet te stoppen. Sterker nog, ik vermoed dat alles al een tijd wordt geregisseerd door AI. Ik heb me er wel bij neergelegd en ik denk al na over hoe je er omheen werkt of hoe je eea saboteert.

   • Voor mij ligt de oplossing in het verbinden met elkaar.
    Spreek de mensen aan, elke dag zijn er mogelijkheden.
    Spreek oprecht rustig maar vooral de waarheid.
    Probeer niet te overtuigen maar zeg het met liefde en overtuig.
    Verbind je met de mens om je heen.
    Bied een uitweg door simpel de waarheid te zeggen en dat alles goed is, als je het maar met hart en ziel en voor mekaar doet.
    Wij zijn onze eigen baas over ons lichaam en onze gedachten.
    Wij zijn vrij, altijd geweest en zullen het ook altijd zijn.
    De Heer is mijn beschermer, ik heb niet meer nodig om me vrij te voelen.

 3. Natuurlijk kan deze zichzelf als toekomstvoorspeller wanen.
  Alleen al omdat die Terminator-films bij honderden miljoenen zijn ‘ingeprent’.

  Deze persoon helemaal geen waarzegger. Vele anderen hadden ook wel zo’n film kunnen maken.
  Ik was eerder in onnozele tijden wel een fan van deze films (vooral om de FX-geluiden).
  Opgroeiend met turbotech.
  Maar eigenlijk zijn dit soort films vette kankertroep.

  Waarschuwen??
  Deze (en vele anderen) hadden films kunnen maken voor zelfvoorzienende oorden.
  En dan niet meteen zo idioot post-modern.

  • We gaan in dit tijdperk onwaken en bewustworden dat bijna alle films kankertroep zijn. Als je oplet en bewust kijkt zie je dat alles negatief is. We lachen om de meest verschrikkelijke en kwetsensde en gevoelloze grappen, we vinden onmenselijke en beestachtige actie, horror, thriller en drama films prachtig, terwijl het eigenlijl vreselijke beelden en verhalen zijn. Zelfs de meest onschuldige films bevatten smerige propaganda en hersenspoeling. We gaan ontwaken voor het feit dat de meeste films en muziek beheert, gestuurd en gemaakt worden door de MKultra afdeling van de CIA. Er is niks onschuldigs aan media en films. En AI is via films 30jr geromantiseerd en gehyped, allemaal om het normaal te maken. Het is precies wat illuminatie Wimlex zei… Niet normaal maken, wat niet normaal is. Wimlex en zijn satanistische vrinden doen alles omgekeerd en ze weten dat iedereen heeft geleerd om onbewust omgekeerd te denken en te luisteren/kijken… dus mensen hebben niet eens door dat ze een MKultra commando krijgen. Dat zinnetje van Wimlex wordt door de massa in het onderbewustzijn verwerkt in; Maak normaal wat niet normaal is. We worden echt van alle kanten geprogrammeerd en bestuurd en Hollywood en de media waren het middel om ons dmv MKultra op de kop te zetten.

   En als er dan een film over een echt onderwerp voorbij komt, zoals Sound oF Freedom, dan benaderen we het alsof het om geld en succes en faam gaat. We zijn zo op de kop gezet dat we de echte onderwerpen, de waarheid, labelen als de MKultra leugens die alle andere films juist ziin. Terwijl de echte onderwerpen ons zouden moeten activeren om te besluiten dat we bepaalde problemen echt moeten gaan aankijken en oplossen.

   De westerse mensheid is helemaal MKultra geprogrammeerd… we zijn gedemoraliseerd en gedesensibiliseerd. De waarheid is een leugen en een leugen is de waarheid. Dat is precies waar we nu middenin zitten. We leven in een gehersenspoelde sekte en Hollywood en de CIA beheren de programmering. De complete film en muziekindustrie gaat verdwijnen. Omdat wij ontwaken en beseffen wat voor geestvervuilende troep we zitten te kijken en luisteren.

   • Speechschrijver Jan Snoek heeft 04.05.2020 op de Dam in Amsterdam bij de dodenherdenking de woorden ‘niet normaal maken wat niet normaal is’ in de mond gelegd van bilderbergbilly. Nu denken nog te veel mensen dat die Alex beschikt over de nodige intelligentie vanwege die ‘belangwekkende’ speech, nee dus.

 4. Hoe jaag je de bevolking angst aan voor het onbekende……? Net als met dat epidemische gezwam over klimaat en virussen……lekker ongrijpbaar en goed angstaanjagend. Precies dat wat dit soort nodig heeft om je energie laag te houden.🖕!

 5. Lees de aftiteling van de film nauwkeurig.
  Het internationaal monetaire fonds of IMF staat als financier beschreven.
  Gewaarschuwd , voor wat ?
  Voor dat wat je en jullie van plan was en waren te doen!
  waarvan je wist dat het in de toekomst zou gebeuren omdat het op jullie agenda stond.
  Beetje de helderziende gaan uithangen….

  Dit is hun nutteloze manier van zichzelf vrijwaren van causatie.
  Zogenaamd verwittigen van hun plan maar het als entertainment presenteren.
  Dat is geen juridisch juiste overeenkomst.
  En geen verklaring van vijandschap voor oorlog.
  Het is een verborgen truck en misleiding.
  En geen waarschuwing wat jezelf in de planning had.

  Marcon in de Franse kranten , CORONA IS OORLOG!!
  moet dat doorgaan voor een juridisch juist geïnformeerde verklaring van vijandschap?
  Deze moet juridisch juist en in duidelijke en begrijpbare taal worden gepresenteerd en met natte handtekening worden geretourneerd en niet door de gene die de oorlog start namens de gene tegen wie hij de oorlog voert.

  Gaat u weer stemmen en handtekening rechten weg tekenen?
  Dan weet u nu waarom , opdat je vijand namens u kan en mag tekenen.
  Ik verklaar de oorlog tegen u ,
  Deze verklaring van vijandschao heb ik namens u voor u getekend!
  En nu ben ik rechtsgeldig gemachtigd de oorlog tegen u te starten.

  Dronken van macht?
  Dronken geboren en nog nooit nuchter geweest zeker!

  NULL LEEG ZONDER WAARDE EN ZONDER BETEKENIS.
  verklaring bij deze GE-NULLIFICEERD.

  • @J.R., duistere financiële entiteit IMF (anno 1944) heeft in juni 2020 de president van Wit-Rusland (Belarus) Loekasjenko 900 miljoen euro aangeboden om zijn land in een lockdown te gooien. Hij heeft echter geweigerd.

 6. Blijf bij jezelf …..laat je niet opnaaien dus.
  Al dit soort rottigheid moet, met de nadruk op moét, eerst naar boven komen…… zichtbaar worden, en is nodig om de slapende bevolking wakker te krijgen.
  De schapen hopen op de bescherming van ‘ de goede herder ‘, (lees Schwab en consorten) uit angst voor de wolven. ( Lees klimaat, corona, virussen)
  Dat de goede herder (😆) ze doodt voor eigen gewin, wil nog niet zo doordringen…..maar dat komt vanzelf…..muv van de stijfkoppen. Daar doe je niks aan. Laat maar los.

  We waren (en zijn) roependen in de woestijn……en onze enkele stem wordt nog steeds gemarkeerd als ‘ een wappie’……en ook dat zij dan maar zo.

  Onder de langzaam opkomende druk van de ‘ wappies’, komt de drek uit de beerput steeds meer omhoog, en de stank wordt steeds gemener.

  Die oorlog heeft de deep-state al verloren. BlackRock heeft alles van waarde opgekocht in de Oekraïne van zelenski en co, en daar gaat Poetin géén genoegen mee nemen. Onder oorlogshandelingen gejatte goederen worden heus wel terug gevorderd…..en daarmee heeft hij die bevroren driehonderd miljard ongeveer wel terug.

  In de vs zijn de onderzoekscommissies druk doende met het nog verder open trekken van de beerput……en dat is nog maar het begin.

  Toen dat gehufter met dat Corona geleuter begon, was de leugen al de wereld rond, voor de waarheid zijn broek kon aantrekken. Maar het aloude en bekende gezegde ” al is de leugen nóg zo snel…..etc.etc.

  Hou je goed. Blijf bij jezelf. Laat je niet opnaaien.

 7. En aangezien de oorlog al decennia of misschien wel milenia Eenzeidig duurt.
  En voor ons sinds de scottisch ritte napoleon bonaparte ons in een handeling van dwang en oorlog de ipv sur en vermeende achternaam opdrong en ons zo onder maritieme oorlogs handels en zeevaartswetten plaatse in een handeling van fraude.

  Zijn alle rotkind roodschild rothschild nepgelddrukkers en private bankiers
  En usupeerende nep eigenaars van de bevolking,
  De van bij de kante gefinancierde en gefingeerde oorlogen
  De-populatie agenda’s geweest die ongeldig waren volgen n s de wetten.
  de meerderheid beslist stelen de wetten.
  En daarom de populieren jullie om de meerderheid te behouden.
  Steek je Eenzeidige oorlog daar waar de zon niet schijnt,
  Verklaring van vijandschap afgewezen!!
  Geen hulp nodig of aanvaardt.
  Geen geldige overeenkomst aanwezig!
  Stik maar onder de voor jullie geldende corporatie in dienst getreden wetten.
  En word veroordeelt onder je eigen wetten.
  Ze gelden niet voor mij .
  Ik sta niet onder ede van jullie clubje.
  En kom er ook niet onder.

 8. In middels is elke regering/coöperatie of (inter)nationaal bedrijf geautomatiseerd met A.I. software. Zolang jij aan de voorwaarden voldoet volgens het administratie programma merk je er weinig of niets van. Maar klopt er iets niet, dan wordt jij ontmenselijkt behandeld alsof je een wegwerp voorwerp bent. Over de gehele wereld is als ware een virtuele laag gelegd door de Rothschild bankiers. Zodat ieder levend mens omgedoopt wordt bij zijn geboorte aangifte als de virtuele natuurlijke persoon. Jij kunt alleen handelen uit naam van die natuurlijke persoon. Die als eigendom beschouwd wordt van de coöperaties die zich uitgeven als zijnde ze een staat zijn.

  Nu het huidige monetaire fiatvaluta systeem failliet is, zijn houdbaarheid is verlopen zeg maar. Willen de bankiers bij het nieuwe slaven systeem alles virtueel maken inclusief de mens. Die dan als ware een blokje wordt in het nieuwe blockchain crypto valuta, die door A.I. wordt bestuurd. Vandaar die zogenaamde vaccins om de levende mens te kunnen automatiseren, wat we transhumaan noemen. Zodat de nieuwe mens aangestuurd kan worden van uit de A.I. Daarvoor moet ook de infra structuur in elk land zo aangepast worden dat er overal 5/6G masten staan, om alle data realtime te kunnen verwerken en overal camera’s om alles te kunnen monitoren wie waar is. Ze hebben met de corona tijd ons al geleerd om 1,5 meter van elkaar te blijven. Dit is om bij het monitoren van elke transhumaan niet verwisseld te worden in zijn/haar bewegingen in de menigte. Overal hangen camera’s die onze gezichten scannen. Telkens wordt er een stapje verder gegaan om alles en iedereen te controleren, manipuleren en te corrigeren. De uitrol van het glasvezel net is erom zoveel mogelijke realtime data te kunnen verwerken, met de oude routers via het telefoonnet kom je bandbreedte te kort. Zodat dat we als afgerichte geautomatiseerde cyborgs onze geprogrammeerde programma afwerken aan gestuurd door het A.I. systeem. Zolang de geautomatiseerde mens maar genoeg waarde oplevert voor de bankiers, anders wordt je gerecycled.

  Dat is nu de geplande toekomst. Het enige probleem is 95% van onze mede mens wil het niet zien of begrijpen. Dat was al in de corona tijd exact het zelfde, waarschuwen had geen zin. De meeste lieten zich gewoon prikken en gaven iedereen de schuld van alle genomen beperkingen opgelegd door de coöperaties/regeringen aan diegene die zich niet liet prikken. De omgekeerde werkelijkheid. Je wordt beschuldigd van iets, waar jij niet aan deel neemt. Nu zitten we in de stilte van de storm, die waarschijnlijk in het najaar weer in zijn hevigheid toe zal nemen. Het zogenaamde gevallen regering, heeft zich al zo gepositioneerd om dictatoriaal te gaan zonder 1ste en 2de kamer of oppositie, om alles wat nodig is er doorheen te drukken. Maar dat geldt enkel voor de virtuele natuurlijke persoon.

 9. In de door WEF’er & Deep State-aanhanger James Cameron (1954) in 1991 geregisseerde film ‘Terminator 2: Judgement Day’ met in de hoofdrol neonazi & ex-lid van de Kennedy-familie Arnold Schwarzenegger (1947) komt een duidelijke verwijzing voor naar 9/11.
  Een verwijzing naar 9/11 komt ook voor in de door Robert Zemeckis (1952) geregisseerde film uit 1985 ‘Back to the Future’ met Michael J. Fox (1961) als hoofdrolspeler.

 10. De Biden administratie en de neocons zijn veel erger dan AI en meer dan waarschijnlijk een nucleair armagedon. Of tegen Rusland of tegen China…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in