YouTube is begonnen met het censureren van content waarin de anti-kinderhandelfilm ‘Sound of Freedom’ wordt genoemd, omdat deze ‘de communityrichtlijnen schendt’ door ‘pedofielen te discrimineren’, bericht Sean Adl-Tabataba.

Ja, echt waar.

Voormalig Navy SEAL en CIA-contractant Shawn Ryan postte screenshots van de achterkant van zijn YouTube studio account, waarop te zien is dat een 2,5 minuut durende preview video van een aankomend interview met de ster van de film, Jim Caviezel, verwijderd is door de censors van YouTube.

YouTube verklaarde ook dat de inhoud met de titel “Actor Jim Caviezel Unveils Dark Truths Behind The Trafficking Of Children” niet in aanmerking kwam voor inkomsten te genereren.

Infowars.com meldt: Dit lijkt niet eenmalig te zijn.

Commentator Luke Rudkowski heeft ook een waarschuwing op zijn account gekregen voor het plaatsen van een recensie van de film, en mag geen inhoud meer uploaden.

Waar gaat dit allemaal over?

Mel Gibson: Hollywood-elite probeert me te vermoorden voor onthullen pedofiele ring

Zoals we vorige week al aangaven, heeft Tim Ballard, de levensechte voormalige regeringsagent op wie de film gebaseerd is, de media ervan beschuldigd “zich in te laten met pedofielen en mensenhandelaren.”

“Waarom zou je willen liegen om een agenda te promoten waarvan het doel is om kinderen in gevangenschap te houden? Het is een beetje ziekelijk,” stelde Ballard.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wereldwijde elite zweert anti-pedofiele film ‘Sound of Freedom’ te verbiedenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGAAT VIRAAL: Duitse vrouw sleurt klimaatopwarmingsidioot aan haar haar van de weg – TWEE KEER! (Video)
Volgend artikelTerminator regisseur zegt “Ik heb jullie gewaarschuwd”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

42 REACTIES

 1. Censuur is de beste reclame die kunt hebben om de waarheid te tonen. Zie b.v. het boek “De Val” van David Dyck nadat hij niet in Nederland mocht spreken en verbannen werd zeer hoge verkoopcijfers behaalde.
  Het Licht ofwel de Waarheid zal altijd van de duisternis winnen. Houd nog evenvol het einde van het Kali-Yuga tijdperk is nabij.

  • @Guido, je bedoelt natuurlijk de Brit David Icke. Op 31.08 verschijnt bij uitgeverij Obelisk (opgericht door Coen Vermeeren) Ickes nieuwste boek ‘De Droom’.

 2. Ik heb die film gezien. Ik was al voorgeprogrammeerd dat hij heel goed was en bij iedereen de tranen stroomden. Dus. Hij staat gewoon op Telegram, een Reaguurder hier had het gepost. Mocht je deze film ook willen zien dan kan je hem makkelijk vinden (het is een gefilmde copy met overlay reclame voor de eoa goktent, maar dit stoort niet echt).

  Nota bene – dit hele onderwerp is nogal serieus, en de consequenties voor verdere beknechting worden door dit soort blockbuster films steeds realistischer. Iaw, dit onderwerp moet op een heel serieuze manier aangepakt worden, en niet aangekaart worden met een B avonturen film die op de juiste tijd losgaat om de massa mee te krijgen voor kassa succes. Just sayin’… ieder zijn eigen pret.

  • Het gaat er nu vooral om dat zoveel mogelijk luitjes die het willen zien hun e-mailadres intypen om het dan via een LINK te bekijken.

  • Zoek op file format torrent en dit
   Sound.of.Freedom.2022.720p.HDCAM-C1NEM4
   Gewoon ff in je torrent app met een klik. Ik gebruik Opera Browser, werkt altijd.

   Ik vind die reclame wel erg storend en het geluid moeilijk te volgen. Maar met een koptelefoon is het denk ik wel te doen.

   Ik kreeg bij het shot van het meisje dat lipstick op kreeg al wel een knoop in mijn maag, alleen al omdat je weet hoe dit soort beesten hiernaar kijken.

 3. Sommigen ook hierop de site beweren dat de makers van deze docu ook behoren bij de pedofielen en hun netwerk, waarom word de docu dan d.m.v. een nonsensargument geweigerd?
  Ik wil hem zien maar tot nu toe is dat nog niet mogelijk, hopelijk binnenkort!

  • Sommige mensen zijn zo neurotisch geworden na de afgelopen jaren, dat ze de helden als daders zien.

   In het einde der tijden zal kwaad als goed zijn en zal goed als kwaad zijn, 2+2=5.

   Dit onderwerp wordt elk jaar groter, inmiddels is er een film, ik hoop dat slachtoffers zich gesteund en gesterkt voelen dat er A-lijst acteurs zijn die ALLES opgeven om dit te verfilmen. Ik las dat Immortal vindt dat het allemaal alleen maar om de kassa gaat, maar volgens mij gaat dit juist om ontwaken ipv de kassa. Velen zijn kennelijk zo gedemoraliseerd dat ze goed als kwaad labelen. Ik bid dat slachtoffers zich gesteund en gehoord voelen… het gehele westen is opgebouwd om dit ten koste van alles stil te zwijgen… ik weet niet hoe ik zoveel respect als mogelijk aan deze mensen/filmmakers kan geven. Slachtoffers zullen zich eindelijk serieus genomen voelen en misschien zelfs de moed krijgen om te praten. Daarnaast kunnen anderen in de entertainment industrie eens goed naar zichzelf kijken. En de daders moeten niet denken dat WIJ dit zomaar laten weg ebben.

   Aan de mensen die het nodig vinden om dit neer te zetten als iets slechts; je bent totaal paranoia gehersenspoeld als je vijand en medestanders niet meer van elkaar kan scheiden… er is werk in je winkel als je de helden, die dit proberen te openbaren, ziet als daders of profiteurs. Het gehele westen wil dit onderwerp doodzwijgen… ELK MENS DAT DIT OP DE AGENDA ZET IS EEN HELD.

   Elk jaar verdwijnen 8 MILJOEN kinderen in dit netwerk!!! Dat is heel volwassen Nederland!!! ELK JAAR!!! En je hoort er niks over en dan gaan sommigen hier nog steeds overal iets achter zoeken. Dat is niet goed, dan ben je te diep in bepaalde rabbitholes gegaan. Als het dezelfde vijand aanvalt, is het een medestrijder. Deze mensen riskeren ALLES om dit op de agenda te zetten. Niks dan respect.

   • Wat zullen die mensen dan van de overheid vinden die toeslag affaire kinderen laat verdwijnen?
    Helden waarschijnlijk.
    Deze mensen draven akelig door.
    Is daar een benaming voor zoals gaslighting bijvoorbeeld ook voor iets onfraais staat?!
    Bergsma vragen er een te verzinnen.

    • @Svea…

     Demoralisatie… mensen praten recht wat krom is om de realiteit niet aan te hoeven kijken. Scholen, de media, Hollywood… we worden structureel en doorlopend gedemoraliseerd.

   • Je beschrijft eigenlijk wat Jim Caviezel ook zegt: als je de duivel wilt spelen moet je naar God gaan om te weten hoe hij is. Als je naar de duivel gaat zal hij je alleen maar voorliegen.

    Net zo: als je de duisternis gaat onderzoeken, zorg dan eerst dat je een anker hebt, anders raak je verloren. Voordat je de strijd ingaat moet je eerst zorgen dat je je geestelijke wapenrusting hebt en juist gebruikt. Jh3 en Ef6.

    De duisternis is gevaarlijk. Het is keihard en overweldigend. In de film wordt dit ook uitgelegd waarom juist hij gevraagd werd voor dit werk.

    Wat ook een kenmerk is van de diabolos: hij zaait verdeeldheid. Hij zet mensen tegen elkaar op. Maakt ze achterdochtig, paranoide en angstig. Een kenmerk van de elite.
    Diabolos is het tegengestelde van symbolon. Diabolos is uiteen drijver of aanklager, tegenstander. Symbool is samenbrengen (beeld en betekenis), overeenkomst.

    Dus als je hier onbeschermd in verdwaalt verlies je het zicht op de werkelijkheid, het licht in de tunnel, de eenheid. Verdrinkende mensen zijn gevaarlijk, zij klampen zich aan alles vast, zelfs hun eventuele redder.

    Aan de andere kant, brave mensen die liever thuis hun biertje drinken dan hun wapens checken heb je ook geen klap aan in de strijd. Doet me denken aan die oekraïense ‘instructeur’ met zijn joint en zijn mortiergranaat. 🙃

    • @Disciplus… wat een krachtige reactie. Leerzaam wat je zegt over Cavieziel… om de duivel te kennen, moet je God kennen, want de duivel misleid je alleen maar.

     ‘Voordat je de strijd ingaat moet je eerst zorgen dat je je geestelijke wapenrusting hebt en juist gebruikt. Jh3 en Ef6.’

     Draag het harnas van God.

   • Ik ga een ander persoon erbij halen want ik wil hem zien, zeker te weten, indien er iemand anders ook een oplossing weet dan lees ik dat graag, moed en respect voor de filmmakers is op zijn plaats!
    Dank Sylvie, mogen deze daders branden in de hel van deze gruwelen!

    • Net hierboven beschreven
     Nodig: mobiel, torrent app en de torrent. Zoek in je browser op “Sound.of.Freedom.2022.720p.HDCAM-C1NEM4” en voeg de ‘magnet’ toe, meestal een rood/wit magneet hoefijzer symbool voor of achter de naam en dan gaat ie downloaden

 4. Als het NU nog niet allemaal duidelijk is dat de Elite, de Overheid en de Media zich schuldig maken aan Kinderhandel en Kinderporno dan weet ik het ook niet meer!

 5. We zitten nu in het eindspel, de climax van de Kali-Yuga, die de innerlijke mens naar Zijn beeld en en gelijkenis, Zijn Unieke Waarachtigheid doet opstaan!
  Het ‘Wiel van Karma’ is een spel binnen tijd en ruimte, we zijn immers allang verlost, alleen zij die nog slapen zien dit nog niet. Laten we de Geest aanwenden om uit het Oneindige Bewustzijn φ te putten.

  ● Hoogmoed is de valstrik van trots, het aanzien in deze wereld van macht, geld, status en wellust. Lees het boek De Val en je weet dat de duisternis nimmer kan overwinnen, w maar wel deze zeer grote cycl eerst aan een einde dient te komen om velen wakker te doen worden en vervolgens bewust. Dit is het proces van Accepteren – Ondetzoeken – Beproeven – Loslaten of Vergeven.

  • De oude wereld sterft terwijl de nieuwe wereld wordt geboren. Eigenlijk is die nieuwe wereld er al, want de hemel begint in jezelf en niet buiten jezelf zoals het kwaad het in ons heeft geprogrammeerd om ons tot slaven te maken.

   Op naar The Great Awakening, op naar Sat Yuga… amen broeder.

  • Zucht. Nog meer newage shit. Kijk eens hoe goed het gaat in India met hun karma. Kinderen lekker met hun blote knuistjes stenen kapotslaan in de droge stoffige bloedhitte. Tja, hadden ze maar niet als paria geboren moeten worden.

   Jij maar denken dat je gaat reïncarneren. Dan ga je dood en dan is er het oordeel. Want je krijgt maar 1 leven en 1 kans.

   Wat je impliciet zegt is dat die kinderen het over zich afgeroepen hebben. Dat is hun karma. En dat we het maar moeten accepteren en de daders vergeven. Jij hoeft niks te doen. Alleen maar rust vinden voor jezelf en opgaan in het oneindige niets. Dat is het diametrisch omkeren van bewustzijn.

   Hindoeisme is abject. Satanisch zelfs. Leugens om je maar inactief te houden.

   • @Disciplus… je vult nogal wat in wat ik niet zeg en niet bedoel. Ik hang geen boeddhisme of christendom of wat dan ook aan. Ik zoek de waarheid, en de waarheid is liefde, en liefde is God en God is alles.

    Inmiddels is voor alle wakkeren heel duidelijk dat satanisme vanuit het westen de hele planeet wil overnemen, maar Buddhisme is satanisme??? Het vaticaan staat stijf van de duivelse en satanische symboliek… en wie heeft de bijbel geschreven? De zwarte, witte en grijze paus spelen een ultra smerig spel van misleiding om de hele planeet in satanisme te onderwerpen, maar Buddhisme is satanisme?

    Het satanisme verspreid zich vanuit het westen over de wereld, maar Buddhisme is satanisch? Volgens mij moet je ook eens echt goed onderzoek doen naar de religies in Europa. Geloof is individueel, religie is programmering vsn regels en wetten en blind waarheden geloven die de satanische kerk je oplegt. Alle geïnstitutionaliseerde geloof en religie zijn satanisme, besturing.

    Geloof is je individuele pad om angst los te laten en de liefde te worden die God wil dat jij bent. De bijbel is geschreven door de mensen die de hele planeet wilden overnemen door als God’s tussenpersoon, God’s macht voor God te gebruiken… dat is niet hoe het bedoelt is. De connectie is rechtstreeks, maar via een misleidende tussenpersoon kom je juist bij de duivel uit.

 6. september 2011 plaatste klokkenluideronline: oproep-tot-burgerarrest-tegen-joris-demmink
  leuk om mijn reactie van toen te herhalen:
  burgerarrest ???
  als deze Demminkzaak goed doorgepakt wordt, kunnen de FEMACAMPS geopend worden, want dan dient het kabinet, de 1e en 2e kamer, zekers de ambtenarentop van alle ministeries, vele provinciale en gemeentelijke ‘bestuurders’, de top van het bedrijfsleven, etc., etc. opgesloten te worden …
  de ‘machtigste’ leugenaars, het bekakte, rovende tuig wat koningshuis geheten wordt, heeft om zich heen een kladde scum verzameld, dat de volksmond ‘overheid’/elite noemt … zorgvuldig zijn chanteerbare, gedegenereerde, gewetenloze perverten, zoals homo- en pedoseksuelen aangesteld als minister, provinciebestuurder, burgemeester alsmede de ambtenaren -, wetenschappelijke – en justitionele ‘top’, etc., etc. …
  giganties gevangenissentekort zal zich aandienen, want ook in de lagere echelons van ‘overheid’, semi-’overheid’ en gesubsidieerde instellingen (media, onderwijs, psychopathie, kinder’bescherming’, etc.) viert de perversie hoogtij …
  aangestuurd door en met de poen van de mammon-monsters rotschild/rockefeller worden lager ontwikkelde, onbewuste ruggengraatlozen opgekocht en getransformeerd tot helhonden (ambtenaar, militair, polizei) …
  en het klootjesvolk zwaait met vlaggetjes …
  wie moet dat aanpakken ???

  • “burgerarrest ???
   als deze Demminkzaak goed doorgepakt wordt, kunnen de FEMACAMPS geopend worden, want dan dient het kabinet, de 1e en 2e kamer, zekers de ambtenarentop van alle ministeries, vele provinciale en gemeentelijke ‘bestuurders’, de top van het bedrijfsleven, etc., etc. opgesloten te worden …”

   wat ben jij een goedzak met FEMACAMPS….waar ik woon zegt men scheppen kreng…

   • De pedofielen bij de eerste en tweede kamer zijn bij staatsveiligheid echt weel bekend, maar zwijgen geeft controle over deze figuren en dus politieke macht….de gemiddelde ambtenaar wil ook meer waard worden…

   • We leven in een Kakistocratie en de criminelen doen er ALLES aan om dat in stand te houden. Maar alles wat je forceert gaat kapot… this too shall pass.

 7. Men is bezig om de wereld met kussentjes te bekleden zodat mensen niet gechoqueerd raakt.
  Bij iedere afbeelding of filmpje wat heftig zou kunnen overkomen plaatst men een waarschuwing dat het als schokkend kan worden ervaren of men gaat over op blurren van slachtoffers ( onder het mom van privacy )
  Door het onherkenbaar maken van b.v. oorlogsslachtoffers komt de heftige realiteit van oorlog minder bij mensen naar binnen en zullen de protesten ertegen ook veel minder zijn.
  Zo ook met die kinderhandel,
  Misschien komt men pas massaal in opstand als men zo’n psychopathische zieke sadist op internet of tv laat zien hoe dat hij live aan de gang gaat met een kind ( zonder blurren )
  Veel mensen hebben geen inlevings/voorstellingsvermogen om zich een beeld te vormen over de realiteit m.b.t. gruwelijke zaken die plaats vinden.
  Waar waren/zijn de massale protesten over de ten onrechte uithuis geplaatste kinderen?
  Waar waren/zijn de massale protesten nu blijkt dat er meer dan 400 overleden zijn?
  Waar waren de protesten over de 500.000 dode kinderen in Irak? (Madeleine Albright vond dat dat het waard was !!! )

  Of het met deze film nu over geld verdienen gaat of uit nobele intenties maakt geen fuck uit.
  Blijkbaar moet het bloed ons letterlijk in het gezicht spatten voordat de zaken massaal aangepakt worden.

  Maar voorlopig verteld men tegen elkaar in de supermarkt; “Ach, wat erg ” en rolt het karretje verder lang de schappen……
  Ja, ik ben cynische en sarcastisch geworden op de massa met de instelling; ” het is erg, maar gelukkig niet bij mij”.

  • Hoe meer wetten en regels een samenleving kent, hoe meer criminelen er zijn. En kijk naar Nederland… wij hebben de meeste wetten en regels op aarde. De criminelen (her)schrijven de wet constant in hun voordeel, waardoor er een woud aan regels en wetten ontstaat. We leven in een wurgconstructie waarin wij alle lasten dragen terwijl de club criminelen alle winst roven. Nederland (en het hele westen) is een piramidespel waarin de mensheid (de 99,99%) altijd met het verlies blijft zitten. We worden van alle kanten kaalgeplukt en opgelicht en beroofd… en nu willen de criminelen een digitale samenleving zodat ze ons kunnen uitknijpen en beroven zoals het hen uitkomt. De elites willen een wereld als toen ze nog als totaal gestoorde koningen hun gang konden gaan. Mensen moesten smeken of ze in het bos van de koning eten mogen zoeken en wie ongevraagd bosbessen plukt krijgt de doodstraf en moet zn kinderen inleveren. Dat is waar ze heen willen, ze willen terug naar de dagen van absolute macht. Maar ze gaan falen. Het kwaad degenereert, terwijl het goed is geëvolueerd. Het is een kwestie van tijd voordat WIJ het kwaad van de egoïsten massaal herkennen en ze onttronen en ze brandmerken ter herkenning en daarna verbannen. Laat God maar filteren wie welke straf krijgt.

    • @ape… reageert U op mij?

     In dat geval danku… en nee, ik heb geen web-blog. Al wel vaker gehoord dat ik wel aardig schrijf. Misschien maar eens overwegen om dat evt voor wat lezers te doen. Eigenlijk wil ik wat minder met de materie bezig zijn, maarja… het is interessant om eea te volgen en hier wat te reageren en met elkaar te sparren en uit te wisselen.

   • Wij gaan niets onttronen en/of (brand)merken dat is namelijk aan God. De eindtijd zal zwaarder zijn dan de dagen voor Noach…

    Maranatha.

    • @Antichrist…

     Aahh… komop… we mogen ze toch wel merken zodat we ze wereldwijd kunnen herkennen zodat ze niet in een ander land weer verder gaan? Misschien moeten we hen hun eigen Mark of the Beast geven.

 8. “Maar voorlopig verteld men tegen elkaar in de supermarkt; “Ach, wat erg ” en rolt het karretje verder lang de schappen……”

  …hoe treffend is de mentaliteit van de gemiddelde staats loyale burger weergegeven….top opmerking !!!

 9. “Waar waren/zijn de massale protesten over de ten onrechte uithuis geplaatste kinderen?
  Waar waren/zijn de massale protesten nu blijkt dat er meer dan 400 overleden zijn?”

  …kwestie van de top van de organisatie die dit heeft gedaan ondervragen….het is dat het vaak anonieme mensjes zijn die “slechts” hun werk doen.
  Ondertussen zijn bijvoorbeeld zorgboerderijen het nieuwe werkgebied van wiettelers en souteneurs die meer geld beuren met zorg budgetten dan met criminele activiteiten en ondertussen hebben ze toegang tot iemands welzijn, veiligheid en leven….en controle is er niet….de nieuwe pedofiele organisaties zitten in het “Welzijn”….vlees word geleverd en je krijgt er geld voor en niemand stelt vragen, hooguit komt er een muts van de gemeente even koffie doen en gaat helemaal ZEN weer naar huis, overgelukkig met de goedheid die ze verspreid….en als extra hint: minimaal 1 op de 2 PVDA’ers is een pedofiel…

 10. Het conflict tussen links en rechts groeit alleen maar. Dit is een serieuze film met een serieuze inhoud. Echter, het is nu onderdeel van een politiek conflict.
  Dit kan potentieel ontaarden in een behoorlijk conflict in Amerika. Links is nu heel dom bezig, om uitgerekend deze film te gebruiken voor politieke doeleinden. Links ziet deze film alleen maar als een rechts product, zonder ook maar notie te nemen van de inhoud.
  Als zij niet opletten, komen er zware problemen. Het kan ook zo maar zijn, dat er politieke groepen zijn, aan beide kanten, om het conflict te gebruiken, voor een reset in Amerika. Mocht dit gebeuren, zal Amerika een tijdje niet meedoen in de wereld. Dit zal andere actoren de kans geven, om hun agenda uit te voeren.

  • Links en rechts = Left Twix, Right Twix.

   Het is een grote act bedacht door de tovenaar van Oz die vanachter zn gordijntje alles regisseert. We worden verdeeld over links en rechts zodat we tot in den treuren discussiëren ipv oplossen. Nederland is gidsland hoe je dit slim speelt… daarom hebben WIJ zo gigantisch veel partijen. Zo kan je links en rechts nog verder en dieper tegen elkaar uitspelen en er ontstaat nooit meer een meerderheid. Waardoor ze alles kunnen faken… want niemand kan meer volgen wie waar op stemt en wat klopt en wat niet. Politiek is een mentale sneeuwstorm om te voorkomen dat wij ontdekken dat de tovenaar achter het gordijn alles bepaalt. In de politiek is Geert Wilders de tovenaar achter het gordijn en Mark Rutte is zijn handpop. Daarboven zitten de AIVD en Beatrix achter het gordijn en die sturen Wilders weer aan. Enz enz enz… we leven in een leugen… alles is een leugen, alles is fake.

    • Links en rechts in de politiek = de linker en de rechter vleugel van de duivel. Net als left en right twix, gewoon twix zijn, maar mensen zijn in staat om te discussiëren welke twix beter is.

     Vwb vrede… verwijder dat wat de vrede belemmert en je toch hebt vrede?

     Wat er nu gaande is ver boven onze controle, we zijn aan God overgeleverd… het is ons ego (hoofd) vs ons hart. Uiteindelijk wint het hart, want dat is wat we zijn… liefde/God. In het hart is al het leven één, in het hoofd raken we verdeeld. Het ego gaat sterven en we zullen terugkomen in ons hart.

 11. Al vind ik die film helemaal niet zo’n documentaire, moet die natuurlijk wel blijven staan.

  Er rest niets anders dan in Nederland werkzame Youtube mensen aan te pakken toch?
  Wordt moeilijk…..je vind ze niet zo snel via LinkedIn bijvoorbeeld.
  Maar je kan ook jouw internetproviders bellen, mailen of schrijven om te vragen of zij er voor willen
  zorgen dat deze doc niet verboden wordt.

 12. De ‘goede’ Jim Caviezel (1968) is lid van de orde van het heilig graf van jeruzalem. Hij bevindt zich in gezelschap van o.a. het koninklijk paar van België Filip & Mathilde, de ernstig zieke bisschop van Roermond Harrie Smeets & ex-CDA-politicus Camiel Eurlings. Dit is een van de secret societies waarover president Kennedy over heeft gesproken.
  Tot die categorie behoort ook de johanniter orde (Bernhard van Lippe, Trix van Amsberg & bilderbergbilly waren/zijn erecommandeur) en de soevereine militaire orde van malta (Irene van Lippes zonen Carlos & Jaime zijn lid) en J.F. Kennedy was lid van de orde van columbus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in