Volgens het Amerikaanse vaccinatiesysteem voor ongewenste bijwerkingen (VAERS) stierven twee baby’s kort nadat hun moeder was gevaccineerd. In beide gevallen kregen de baby’s borstvoeding. Verscheidene andere baby’s die borstvoeding kregen, liepen verwondingen op, soms levensbedreigend, zoals vasculaire verstoppingen, allergische schokken, hoge koorts en andere symptomen na de vaccinatie van hun moeders, schrijft Report24.news.

Een zes weken oude zuigeling uit New Mexico kreeg wee weken na de eerste Pfizer-vaccinatie van zijn moeder plotseling hoge koorts, onderzoeken toonden vasculaire verstoppingen aan, waaronder van de kransslagaders. Hij stierf na enkele weken behandeling met symptomen die leken op die van de ziekte van Kawasaki.

In het tweede geval werd een vijf maanden oude zuigeling ziek nadat de moeder was gevaccineerd met de tweede dosis van Pfizer. Hij had huiduitslag en hoge koorts. De moeder bracht hem naar het ziekenhuis, waar verstoppingen van kleine slagaderlijke vaten werden gevonden. Het kind werd in het ziekenhuis opgenomen, maar overleed kort daarna.

Een potentieel enorm aantal niet-gemelde gevallen van soortgelijke aard kan worden verondersteld: het percentage bijwerkingen dat daadwerkelijk in officiële databanken wordt geregistreerd, is over het algemeen laag; uit analyses van verzamelde gegevens van 2007 tot 2009 bleek bijvoorbeeld dat slechts 1% van de daadwerkelijke bijwerkingen aan de VAERS-databank wordt gemeld.

Tal van andere zieke baby’s

Brian Shilhavy van het online nieuwsportaal “Health Impact News” doorzocht de VAERS-databank en stuitte op nog eens 94 gevallen van zieke baby’s van wie de moeder een Covid-19 vaccinatie had gekregen. Sommige verslagen kunnen op de website worden ingezien: de symptomen varieerden van hoge koorts, toevallen, braken, diarree en huiduitslag tot bloedingen en bloedklonters. In één geval, viel al het haar van de baby uit. Eén moeder meldde een blauwachtige verkleuring van haar melk, en bij anderen stopte de melkstroom helemaal. Ondanks de alarmerende opeenstapeling van incidenten adviseert de Amerikaanse staatsepidemieloog Anthony Fauci gevaccineerde moeders hun baby’s borstvoeding te blijven geven, omdat dit volgens hem “een goed idee” is omdat hierdoor antilichamen aan de baby zouden worden overgedragen.

  Macron zegt dat ongevaccineerde Franse burgers niet langer welkom zijn in het land - maar ongevaccineerde moslims kunnen gewoon binnen marcheren

Het doorgeven van de spike-eiwitten van de gevaccineerde moeder aan de zuigeling?

Gevaccineerde personen worden als het ware een bioreactor: de lichaamscellen beginnen spike-eiwitten te produceren. De gevallen van zieke zuigelingen wijzen er eens te meer op dat deze spike-eiwitten ook via de bloedbaan in de moedermelk kunnen terechtkomen en zo door de zuigeling kunnen worden opgenomen, hetgeen kan leiden tot letstels en symptomen die vergelijkbaar zijn met die van gevaccineerden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Slowaakse Soros-krant: “Ongevaccineerden moeten gillen als varkens in het slachthuis”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinatiedwang wordt opgevoerd: Loondoorbetaling ongevaccineerde Duitsers in quarantaine wordt stopgezet
Volgend artikelCovid’s gewillige beulen – Hoe zijn voorheen normale mensen zo gretig geworden om de dood als vonnis uit te delen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Laat de blobs overbodig en hersenloos protoplasma eerst uit de weg ruimen door Big Pharma en hun handlangers zodat die de nadenkenden niet meer in de weg kunnen lopen. Da’s natuurlijk wel spijtig voor degenen die tegen hun wil gevaccineerd werden. Dan het pharma-, big money-, MSM- en politieke schorem en hun handlangers inrekenen, berechten en opruimen. Bomen en touw zat.

  2. Cas@…een van de eerste dingen die moet gebeuren is het onkruid met wortel en al uit onze samenleving trekken en vernietigen.
    Er kan m.i. geen enkele sprake meer zijn van enige vorm van clementie of medelijden met de daders en meelopers.
    Wil je dit gif kwijtraken moet het in een grote golfbeweging gebeuren en metersdiep begraven worden.
    Allen dan kan er sprake zijn van een hernieuwd en bevrijd nederland.
    Gezien de verrotte en misdadige inbreng van de monarchie komen we dan terecht in een nieuwe Republiek…de prinsenvlag maar eens gaan bestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in