Beste Vrijheidsstrijders, na maandenlang hard werken heb ik samen met Dr. Vladimir Zelenko een schokkend wetenschappelijk rapport uitgebracht:

The Vaccine Death Report.

Dr. Vladimir Zelenko is de ‘arts van presidenten’, die president Trump van Amerika, president Bolsenaro van Brazilie, de Minister van Gezondheid van Israël en vele andere hooggeplaatsten succesvol heeft behandeld voor covid, schrijft David Sorensen
van StopWorldControl.com via Frontnieuws redactiemail.

Hij was de eerste arts die wereldwijd aandacht gaf aan het feit dat corona patiënten heel eenvoudig behandeld kunnen worden en er in principe nooit iemand naar het ziekenhuis hoeft te gaan.

Dat bewees hij zelf door zesduizend patiënten te behandelen, samen met zijn team. Niemand van de zesduizend zieken stierf en niemand werd gehospitaliseerd.

Dr. Zelenko heeft honderden artsen getraind die samen over de hele wereld miljoenen mensen het leven hebben gered, door vroege behandeling van covid.

Hij wordt zwaar vervolgd, en krijgt elke dag doodsbedreigingen vanwege het levensreddende werk dat hij doet.

Dr. Zelenko ontving de Medal of Freedom van President Trump, en is genomineerd voor de Nobelprijs van Vrede, wegens zijn inzet voor de vrijheid van de mensheid, en zijn inzet tegen de Nieuwe Wereldorde.

Dr. Zelenko stuurde mij persoonlijk 21 wetenschappelijke documenten en referenties toe, die aantonen dat er miljoenen mensen zijn gestorven door de vaccins. Zelf heb ik er nog vele tientallen andere wetenschappelijke documenten en bronnen aan toegevoegd.

Zo hebben we samen een rapport gemaakt dat een uniek totaaloverzicht geeft van wat er aan de hand is met deze injecties. Het is zeer schokkend, maar het heeft een geweldig potentieel om zelfs de meest verblinde volgelingen van de overheidspropaganda wakker te schudden.

  College van artsen en chirurgen "adviseren": Ongevaccineerde patiënten zijn geestelijk ziek en moeten psychiatrische medicijnen krijgen

Het rapport zet alle feiten op een rij die erop wijzen dat miljoenen mensen zijn gestorven door de injecties, en er gevaar is dat miljarden zullen sterven de komende jaren.

Alles 100% wetenschappelijk onderbouwd, met feiten die er niet om liegen. Aan het eind van het rapport vind je 120 referenties, om elk feit zelf te kunnen nagaan.

Naast de miljoenen doden, zijn er ook honderden miljoenen mensen die levenslang gehandicapt zijn door de injecties: blind, doof, verlamd of anderzijds zwaar beschadigd voor het leven. Deze schade is nog vele malen groter dan de miljoenen overlijdens.

Het rapport toont ook de diverse mechanismen van bedrog, manipulatie, omkoperij, chantage en hypnose die worden gebruikt door de overheden om deze wereldwijde misdaad uit te voeren.

Ook laat het zien wie er achter deze grootscheepse internationale criminele operatie zit. Namen en locaties worden onthuld, en hun typische werkwijze wordt uitgelegd. Hun kracht zit in het feit dat ze altijd achter de schermen in de schaduw werken en op het zichtbare wereldtoneel enkel popjes aan hun touwtjes opereren.

Rutte, de Jonge, Grapperhaus enz. zijn allemaal slechts psychopatische popjes die 100% gecontroleerd worden. De ware criminelen houden zich altijd verborgen, en sturen het plan wereldwijd aan. Zelfs Klaus Schwab, Bill Gates en George Soros zijn slechts popjes, die worden bestuurd door de poppenspelers achter de schermen.

Het rapport onthult wie de ware poppenspelers aan de top van de piramide zijn.

Ook het uiteindelijke doel van de injecties wordt onthuld: het inspuiten van toenemende hoeveelheden van nanotechnologie, die mensen in wandelende antennes verandert, wiens gedachten en gevoelens zullen bepaald worden door 5G. Alle officiële bronnen en bewijzen hiervoor worden opgesomd, dus je kunt alles zelf nagaan.

  NYT: Covid-vaccin fabrikanten en Bill Gates' GAVI hebben iedereen belazerd

Het plan om de mensheid doorlopend te vaccineren tegen covid heeft twee doelen:

1) genocide: de mensheid herleiden tot een handelbaar aantal van een half miljard.

2) controle: de overlevenden 100% controleren, tot zelfs in hun gedachten en gevoelens.

Het Vaccine Death Report is een kritieke alarmroep voor de hele mensheid. Het werd al vertaald in Chinees, Arabisch, Portugees, en vele andere talen, die alle binnenkort online zullen komen.

Ik heb het als PDF gemaakt, zodat het vrij kan verspreid worden, zelfs als onze website offline gehaald zou worden. Binnenkort staat het ook online.

Als iemand het wil vertalen naar Nederlands, neem dan contact met me op: translate@stopworldcontrol.com

Help Mensen Wakker Maken

Laten we alles op alles zetten om dit rapport overal te verspreiden. Stuur alvast de Engelse versie rond, en zodra de Nederlandse editie klaar is, krijg je die ook ter verspreiding.

Dit wetenschappelijke, grondig gefundeerde bewijsrapport is bij mijn weten het meest complete, duidelijke en overtuigende hulpmiddel om onwetende mensen de ogen te openen voor wat er aan de hand is. Het is ideaal om te bezorgen aan leidinggevende van gemeentebestuur, scholen, gezondheidszorg, kerken, enzovoort.

Dr. Zelenko en ik hebben dit samen opgesteld om het ultieme hulpmiddel te zijn voor het wakker schudden van de mensheid. Maak er alsjeblieft gebruik van.

Samen kunnen we de macht van leugen, bedrog, misdaad en duisternis over ons land en de wereld breken, als we echt actie ondernemen.

David Sorensen
StopWorldControl.com

Download het Vaccine Death Report ›

Als de link niet werkt, selecteer en kopieer dan deze url, en plak hem in de adresbalk van je browser:
https://www.stopworldcontrol.com/report

  De status van de globalistische agenda is geëscaleerd van "verward" naar "chaotisch"

Copyright © 2021 door StopWorldControl.com. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nobelprijswinnaar onthult – COVID-19 gevaccineerden “Creëren Varianten”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTrump laat een bom exploderen: Er sterven meer mensen met vaccinatie dan zonder!
Volgend artikelHonderd advocaten bewijzen dat de pandemie een misdaad is (Nederlands ondertiteld)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Als er zovelen sterven ?…hoe komt het dat ik daar dan niets van zie of hoor ?…ik volg vooral professional sporters !…die zullen allemaal gevaxt zijn denk ik …maar ze blijven even goed presteren !!!en ik hoor geen overlijdens die ze dan toch zeker zouden melden !
  Ook als al die doden gaan vallen gaat wel alles ten onder !geen personeel voor niets meer want ze zijn dood ?
  Ziekenhuizen ..vervoer te water lucht of weg ..voedsel productie ..supermarkten ..noem maar op !…dan is het voor de ongevaxten ook gedaan !…dus of wel klopt alles niet ofwel zijn de makers heel dom !!

  • maar de makers hebben dan de ongevaxten als slaaf om die klusjes op te knappen
   als iedereen vanaf nu de vaccins weigert (en er zijn methodes om de schade ervan voor je lichaam te beperken) gaan we het misschien als maatschappij nog redden. Maar als de mens toch maar dat vaccin neemt want dan hoeven ze die test niet meer te laten doen of dan kunnen ze op vakantie…die mensen maken het voor de rest kapot.

   • ja je zegt daar zoiets !…hmmm…misschien zijn alle spuiten nep ? en is het alleen maar om die code te doen !..want echt ik zie of hoor niemand met schade en ik hou ook de begrafenis ondern in het oog ! woon er bijna naast !…want al wat ik hier lees komt ook maar van anderen die het geschreven hebben ! overgenomen !…er is nog steeds niets echt bewezen ! tzijn allemaal fimpjes ! die kunnen gemaakt zijn zoals de pandemie zou gemaakt zijn !…..mijn hersenen hebben werk pffff

  • Ik hoor pas dat een wielrenner is gestopt door vaccinatieschade. En wat betreft die voetballers die in elkaar gezakt zijn op het veld?
   Ohh… toeval hartproblemen…. heeft niets met vaccinatieschade te maken.
   Net als die dronken bestuurder die uit de bocht vloog … heeft niets met drank te maken, de auto kon de bocht niet aan.

 2. Met die vraag zit ik ook wel. Maar zie wel in toenemende mate wel meer mensen met bijverschijnselen. Van een begrafenisondernemer persoonlijk gehoord dat het erg druk is en de overlijdensrapporten erg gestuurd worden.
  Ik ken nu totaal 10 mensen in mijn omgeving die zijn overleden, waar ik vraagtekens bij zet, mede omdat het allemaal gevaccineerden zijn en een aantal binnen een paar weken plotseling overleden vlak na vaccinatie, maar keihard bewijs, nee.

 3. een arts die in zijn praktijk meer overlijdens mee maakte dan normaal, allen van bijwerkingen vroeg of mensen eens een bericht wilden plaatsen als zij ook iemand kenden die door het vaccin is gestorven.
  De oproep plaatste hij op Yutube.
  Binnen een half uur had hij 1200 berichten en het ging maar door…tot Youtube de pagina met de oproep offline haalde…
  @Guy Er zijn wel degelijk meerdere sporters aan de bijwerkingen overleden of hebben zodanige schade dat ze niet meer kunnen sporten…oa die deense voetballer die op het veld gereanimeerd werd…het is nog steeds niet zeker of hij ooit nog zal voetballen, een tennisser die na het vaccin zoveel pijn heeft dat hij niet meer kan trainen, hoopt volgend jaar nog weer te kunnen tennissen maar dat zal dan ook het laatste jaar zijn terwijl hij had gehoopt nog een paar jaar door te kunnen gaan.
  Op de olympische spelen zakten nagenoeg tegelijk 2 hockeydames in elkaar….
  als je gericht gaat zoeken dan kom je genoeg tegen.

 4. GEEN DODEN , dan moeten jullie op andere sites gaan kijken , bij de gewone media gaat ge dat niet vinden ,boosters spuiten 3 .4,5,6,7,8, komen eraan ,wil zeggen dat de spuit NIET WERKT ,eerst 1 spuit dan 2 spuiten ,nu gaan ze door 2 stuks per jaar , de sterken gaan messchien overleven ,de zwakkeren gaan eraan geloven de GEVACCINEERDEN zijn de verspreiders ,met dat vergift in hun lijf
  wij blijven weigeren ,vertrouw het niet ,is gewoon onderdrukking

  • tja ….dat staat er wel van die doden maar ja…neemt men nu niet elke dode als vax dode ?..om ook gelijk te krijgen …heel mijn familie behalve ik zijn gevaxst maar niemand problemen ? zelfs mijn vader 98 jaar !…stemt toch ook tot nadenken …

   • als je volgend jaar nog een reactie plaats van dit soort… tja.. dat geeft dan wel stof tot nadenken en verder het een en ander uitzoeken.
    Maar geeft toe dat je de spuit zonder al te veel nadenken hebt genomen.
    Als ik alleen al naar het gelieg en bedrieg af ga, gaan er bij mij alarmbellen af.
    Ook het missen van elke logica bij de genomen maatregelen.
    De 1.5Mtr. buiten. (van de wind af of tegen de wind in? ..onzin dus). Het schoonmaken van winkelwagentjes, terwijl de diepvries deurtjes worden overgeslagen en kom ik bij de kassa neemt de kassiere alle spullen in de hand, terwijl de spullen van de vorige klanten die ook alles hebben aangeraakt reeds zijn voorgegaan en ik kan we doorgaan maskers.. etc.etc.
    Dit in acht genomen is of er is duidelijk een duister plan op de achtergrond, of we worden in de houdgreep genomen door een stel randdebielen die nergens enige rem ondervinden van kennis van zake.
    Om dan deze figuren op hun woord te geloven wat betreft veiligheid, maakt jezelf tot onnadenkend en onverantwoordelijk omgaan met je lichaam.
    Ik blijf hopen dat jij en je familie niet al te veel last krijgt in de toekomst, maar je bent bezorgd anders was je hier niet en dat spreekt voor je.
    Veel succes.

    • Henk ….bedankt om uw beleeft antwoord !..ik hoop voor u hetzelfde …en nee ik heb de spuiten niet genomen omdat ik van in het begin een slecht gevoel had daar over en ook omdat het van de regering kwam die ik ALTIJD wantrouw en nooit geloof !ja en zoals ik al eerder poste ik ken ook niemand met covid !!!..maar ik geef ook eerlijk toe dat ik niemand zie overlijden nu ook al ken ik er een paar in heel slechte gezondheid! …het word hier ook voorgesteld dat men valt als vliegen maar dat blijkt ook niet te zijn ..ik denk best maar zo goed mogelijk observeren en overal afblijven !..want de oppositie..hier in dat geval.. overdijft misschien net zo hard als het tegen over gestelde ..covid propaganda !….het enige zekere is de tijd zal het uitwijzen ..ik veilig u en je familie ………grts

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in