Een video die momenteel op grote schaal wordt verspreid op social media laat zien hoe een zwarte meute in de VS een vrouw mishandelt die naar verluidt zwanger is. Een van de aanvallers schopt ook het dochtertje van de moeder tegen het hoofd.

Het incident vond dinsdag plaats in Brooklyn, Illinois, meldt de Daily Mail.

Backup:

 

De vrouw stond buiten haar huis met haar dochter – een peuter – toen de zwarten haar aanvielen.

De moeder werd door drie jonge zwarte vrouwen mishandeld. Tegelijkertijd rent een jonge neger naar voren en schopt de dochter tegen het hoofd. Vervolgens helpt hij de vrouw te mishandelen door haar ook nog eens tegen het hoofd te schoppen.

De aanvallers, die niet zijn geïdentificeerd, lijken jonge zwarten te zijn.

De moeder van de neger die het meisje tegen het hoofd schopte, verdedigt haar zoon op Facebook, volgens de Daily Mail.

“Hij probeerde het kind niet te schoppen. Hij probeerde over het kind heen te springen om bij de moeder te komen en maakte een fout. Mijn kind is niet het type om een kind te schoppen, ongelukken gebeuren”, schrijft ze.

De videoclip is op grote schaal verspreid op socia media en gebruikers hebben onder andere geprobeerd de daders te identificeren, zodat ze aangifte kunnen doen bij de politie.

Blanke oudere vrouw bruut mishandeld

  Sterk escalerende misdaadgolf in Democratische steden in de Verenigde Staten
Vorig artikelJournalist bekent: “We mogen de waarheid over de migranteninvasie niet rapporteren”
Volgend artikelTrump: Meer blanken gedood door de politie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in