Facebook censureert Trump opnieuw – lage Corona-sterftecijfers mogen niet worden opgemerkt

4
© U.S. Air Force

Op dinsdag verwijderde Facebook een bericht van Donald Trump waarin hij betoogde dat het Coronavirus eigenlijk minder dodelijk is dan de jaarlijkse seizoensgriep en dat er geen reden is om in paniek te raken. Facebook is van mening dat de opvattingen van Trump als “desinformatie” moet worden beschouwd en in strijd zijn met de regelgeving van het bedrijf.

Afgelopen winter stierven ongeveer 22.000 mensen in de Verenigde Staten aan de seizoensgriep. Het aantal mensen dat is gestorven aan het Coronavirus wordt door de mainstream media en de links-liberale politici geclaimd op ongeveer 210.000 mensen. Wanneer deze cijfers worden ontleed, blijkt echter dat 94 procent van de overledenen stierf aan iets anders dan het Coronavirus en verschillende vormen van onderliggende ernstige ziekten had.

Aan het einde van de maand september waren minder dan 10.000 Amerikanen gestorven aan het Coronavirus zelf, de andere 154.000 sterfgevallen hadden andere of gecombineerde oorzaken. Inmiddels heeft ook het Amerikaanse staatsinstituut “Centers for Disease Control and Prevention” zich aan de feiten aangepast en de cijfers van Covid-19 gecorrigeerd naar slechts ongeveer 9.000 Amerikanen die daadwerkelijk zijn gestorven aan Covid-19.

VS Epidemic Control agentschap corrigeert Covid-19 cijfers: Slechts ongeveer 9.200 mensen stierven aan Corona

Links-liberale media zoals CNN zijn er snel bij om Trump als een leugenaar aan te wijzen die onjuiste informatie verspreidt over het aantal sterfgevallen, maar zelf consequent weigeren te vermelden hoe de sterftecijfers daadwerkelijk worden gemeten en dat er een verschil is tussen sterven met een onderliggende ziekte tijdens Corona of niet.

De post van de president werd dus verwijderd op Facebook. Op Twitter werd het echter toegestaan om te blijven staan, maar het is vergezeld van een waarschuwingsvlag en een bericht waarin staat dat de post van de president in strijd is met de regels van Twitter over misleidende informatie met betrekking tot het Coronavirus.

In augustus nog hebben zowel Facebook als Twitter een ander bericht van de president met betrekking tot het Coronavirus verwijderd. In dat geval wees de president op informatie die erop wijst dat kinderen bijna immuun zijn voor het virus, wat ook door de sociale mediareuzen als onaanvaardbaar werd beschouwd.

  Kyle Rittenhouse vrijgelaten uit de gevangenis

In de afgelopen maanden hebben zowel de Amerikaanse als de Europese mainstream media grote nadruk gelegd op het bekritiseren van het standpunt van Trump wat betreft het virus en dat hij niet gelooft dat paniek, angst en gesloten samenlevingen de oplossing zijn voor de pandemie.

In de Nederlandse mainstream wordt door “politiek deskundigen” commentaar gegeven dat Trump “de ernst van epidemie vermindert” en dat Trump’s post “veel mensen van streek maakt” of dat de terugkeer van de president naar zijn werk sinds hij uit het ziekenhuis werd ontslagen “kan leiden tot de dood van veiligheidsagenten”, en soortgelijke duidelijk negatieve recensies. Waar ze gemakshalve even voorbijgaan aan het feit dat ze deze waarschuwingstekens zelden op rood zetten wanneer BLM-hippies op elkaar kruipen tijdens hun racistische antiblanken demonstraties.

200 miljoen Amerikanen zijn gestorven aan het Coronavirus – volgens Biden

Vorig artikelDeense premier belooft harde actie tegen intimiderende “niet-westerse” jonge mannen: “We gaan jullie jassen, horloges en mobiele telefoons afpakken”
Volgend artikelSoros wil dat de EU de financiering voor Hongarije stopt om van dit land dreigvoorbeeld te maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ik hoop zo dat trump de stekker uit die linkse fb trekt ik ben er 2 jaar geleden al mee gestopt . Linkse hufters. Alle waarheid die pijn doet sencureren ze. Wegwezen met die zooi

 2. Ondertussen zijn er onderzoeken door universiteiten die aantonen dat meer mensen zijn gestorven door de Lockdown en het paniekvoetbal van regeringen dan door de Covid griep zelf.

  Simpelweg gezegd zijn politici in vele landen de doodsoorzaak van vele slachtoffers van het ontberen of te laat krijgen van medische hulp door HUN Corona maatregelen.

  Ofwel: vele mensen zijn eigenlijk omgebracht door politici en zogenaamde wetenschappers van instituten zoals het RIVM die als schoothondjes opdrachten uitvoeren voor multinationals.
  Uiteindelijk is de pillen en spuitjes industrie de grootste belang hebbende met als groot aandeelhouders ons Koninklijk huis en het Vaticaan…..

  De truc is dat burgers elkaar naar de strot vliegen, en nooit de verantwoordelijken….de veroorzakers.
  De pers zorgt er wel voor dat feiten geen plaats krijgen in de berichtgeving en dat staats propaganda de enige toetssteen word….

 3. De oorzaak ligt ueler wel bij de rijksten der aarde .bankenen aadeelhouders, maar dit zijn allemaal zionisten/cmmunisten! Zij hhebben alle macht, wordt wakker! Dit spel soelen ze al 200 jaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in