Een vlucht van Alaska Airlines werd gedwongen terug te keren naar zijn oorspronkelijke luchthaven nadat een passagier dreigde iedereen aan boord te vermoorden die weigerde dat “Jezus een zwarte man was” te accepteren.

De vlucht, die opsteeg van Seattle-Tacoma en op weg was naar Chicago, moest slechts enkele minuten in de vlucht weer omdraaien nadat de passagier door een politieagent buiten dienst en andere passagiers was overmeesterd.

Zoals de Seattle Times meldt, begint een medepassagier, met zijn mondkapje op, het gangpad van het vliegtuig op te lopen en zegt:

Ik zal iedereen in dit vliegtuig doden, tenzij jullie accepteren dat Jezus een zwarte man was.

Gelukkig voor de andere passagiers was er toevallig een politieagent buiten dienst aan boord die met behulp van een paar andere de ordeverstoorder kon overmeesteren.

Voor de passagiers was het ongetwijfeld een opluchting om weer ongedeerd op de grond te staan. Hun vlucht werd geannuleerd, maar Alaska Airlines heeft hen op de volgende vlucht naar Chicago geplaatst.

De wetshandhaver en de passagiers die de ordeverstoorder hebben aangepakt worden als helden bejubeld.

Imam wil Antifa naar Iran sturen

  Nieuwe generatie modulaire gevechtsdrones met geavanceerde AI - past in een rugzak
Vorig artikelTekort aan racisme forceert ‘slachtoffers’ tot nep-racisme aangiftes
Volgend artikelBLM-aanhangers vieren de moord op blanke moeder
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Dat lees je niet vaak, een “christen” die andere dreigt te vermoorden.
  Meestal gaat dat niet verder dan dat je eventueel zal branden in de hel, maar daar blijft het dan ook bij.
  Hij denkt ook, als die mossels gaan dreigen en het werkt, dan kan ik het ook.
  Ik weet het ook niet zeker, maar volgens mij was die jezus een eskimo.
  Maar ook daar kun je van mening over verschillen.

 2. @ BertG.
  U zou wel eens gelijk kunnen hebben v.w.b. jezus; hoewel…………ik heb ook al eens iemand horen verkondigen dat jezus afkomstig was uit het volkje van de Pygmeeën, wéér een ander persoon ontkende dat ten stelligste en verklaarde dat hij, jezus dus, uit Mongolië afkomstig zou zijn.
  Al met al, het maakt mij niks uit waar deze figuur vandaan kwam of waar hij heen ging.
  Ik weet wél dat hij in z’n Eentje de berg op ging , dus hij had al wel een rijbewijs.
  [het woord Eentje is in de bijbel verkeerd overgenomen, zou Eendje, (2CV) moeten zijn]

 3. Ach, meneer heeft vergeten z’n medicatie in te nemen … De psychiatrie zit vol dus de meesten lopen buiten en zonder chaperonne. Kijk, om zulke redenen is zo’n persoonlijke ID chip handig, toch Bill Gates en Friends?, want dan zijn ‘we’ af van die ‘enkelbanden’, en dan had het alarm direct kunnen afgaan toen meneer wilde inchecken voor het vliegtuig. Of is dit alles weer een ingestudeerde klucht van de een of andere – voor een ‘neger’ aardig grauw uitgeslagen – absolute mafkees? Een mafkees met misschien wel zwarte (joodse) ‘Maccabee’-vriendjes die zo te zien niet in het vliegtuig zaten. Is er mogelijkerwijs een spelletje op wereldschaal uitgezet: een wie is de meest gestoorde – competitie. Ik schat in dat dit soort ‘calamiteiten’ slechts het begin zijn van absolute ‘gekte’. Hoe dan ook … alles volgens plan van de ‘Elite Der 1%’. Om de NWO te kunnen implementeren moet de chaos groot / groter / grotesk zijn. Fasten your seatbelts & have a good journey!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in