VS-staten met de hoogste vaccinatie- en mondkapjescijfers hebben het zwaarst te lijden onder nieuwe gevallen van ziekenhuisopname

0
Foto ter illustratie

Vergelijkende gegevens over de verschillende reacties op het Coronavirus in het hele land zijn eindelijk vrijgegeven, en het ziet er niet al te best uit in staten waar de naleving van het dragen van mondkapjes en de vaccinatie het hoogst zijn.

In Michigan bijvoorbeeld, dat momenteel het land aanvoert wat betreft de naleving van de gen-therapeutische mRNA-vaccinatie, zijn honderden nieuwe positieve “gevallen” opgedoken onder mensen die een vaccin hebben gekregen, “om levens te redden”. Er zijn ook ten minste drie sterfgevallen gemeld onder mensen die waren gevaccineerd.

De regering van de deelstaat Michigan probeert het nieuws op alle mogelijke manieren te verdraaien, onder meer door de sterfgevallen aan andere oorzaken dan de Covid-19 griepinjectie te koppelen. Sommige ambtenaren beweren ook dat het bij de nieuwe gevallen moet gaan om hardnekkige infecties die al aanwezig waren voordat een persoon werd geïnjecteerd.

“Sommige van deze personen kunnen uiteindelijk van deze lijst worden uitgesloten omdat ze nog steeds positief testen op een recente infectie voordat ze volledig zijn gevaccineerd”, stelde Lynn Sutfin, een woordvoerster van het Michigan Department of Health and Human Services, gerust.

“Deze gevallen worden verder onderzocht om te bepalen of ze voldoen aan andere CDC-criteria voor het bepalen van een potentiële doorbraak, waaronder de afwezigheid van een positieve antigeen- of PCR-test minder dan 45 dagen voorafgaand aan de positieve test na de vaccinatie. In het algemeen is de kans groter dat deze personen asymptomatisch of licht symptomatisch zijn in vergelijking met gevaccineerde personen”, voegt zij eraan toe.

Worden mRNA-injecties niet verondersteld ziekenhuisopnames te voorkomen?

  Vaccindoorbraak? - Totale vaccinmislukking!

Volgens Anthony Fauci, die door de mainstream media wordt beschouwd als een orakel van alles wat met het Coronavirus te maken heeft, beschermen Covid-19 injecties een persoon niet tegen geïnfecteerd te raken, noch beschermen zij tegen verspreiding van het virus.

Het enige wat ze zogenaamd doen is de symptomen van een persoon na het oplopen van de ziekte verminderen, wat ons herhaaldelijk is verzekerd dat niemand die is gevaccineerd ooit in het ziekenhuis hoeft te worden opgenomen voor het Coronavirus.

Uit de laatste gegevens van Michigan blijkt echter al dat dit niet klopt, aangezien ten minste 11 gevaccineerden uiteindelijk toch in het ziekenhuis moesten worden opgenomen nadat zij een vaccinatie hadden gekregen en later positief werden bevonden.

Het werkelijke aantal ligt waarschijnlijk veel hoger dan 11, maar Michigan is blijkbaar halverwege de telling gestopt met het tellen van de gegevens – waarschijnlijk omdat het de voorstanders van mondkapjes en vaccins in de samenleving voor volslagen dwazen uitmaakt.

Er zouden gegevens beschikbaar moeten zijn over alle 246 nieuwe gevallen na vaccinatie die tussen 1 januari en 31 maart zijn gemeld. In plaats daarvan zijn er momenteel slechts gegevens beschikbaar over 117 van deze gevallen.

De drie sterfgevallen, weten we nu, waren “allemaal personen van 65 jaar of ouder, en twee van hen waren binnen drie weken na voltooiing van de vaccinatie”, onthulde Sutfin.

“Terwijl de meerderheid van de bevolking volledige immuniteit ontwikkelt binnen 14 dagen na voltooiing van hun vaccinatieserie, lijkt een klein deel er langer over te doen om een volledige antilichaamrespons op te bouwen. CDC werkt actief aan een beter begrip van de risicokenmerken van deze groep”.

Verbazingwekkend genoeg is Michigan momenteel koploper in het land wat betreft zowel de naleving van vaccinaties als nieuwe gevallen van het Covid-19 virus in de bevolking. Toeval? Beslis jij maar.

  De illusie van een virus

“We testen meer”, schrijft een commentator uit Michigan op The Detroit News over een andere reden waarom de aantallen in Michigan opnieuw de pan uit rijzen.

“Whitmer verplicht ons om onze gezonde atleten van 13-19 jaar te testen op school en reissporten. Het begon op 2 april. We gaan onze cijfers zien stijgen, niet dalen. Sneltesten blijken onnauwkeurig te zijn”.

Bronnen:
DetroitNews.com
NaturalNews.com
Pandemic.news

“Voor het vaccin stierf iedereen die overleed aan Covid. Nu het vaccin er is, zijn degenen die het namen en een week of zelfs een dag later stierven, allemaal aan een natuurlijke oorzaak overleden. Er klopt hier iets niet”, schrijft een ander.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Amish gemeenschap in de VS bereikt kudde-immuniteit op natuurlijke wijze

Vorig artikelTechbedrijven steken miljarden dollars in startups die het bloed van kinderen willen oogsten voor verjonging en anti-veroudering
Volgend artikel“Vaccinnijd” is de nieuwste propagandacampagne die door de media wordt verspreid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in