Ik probeer er voortdurend achter te komen hoe het narratief zal verschuiven als het verband tussen vaccins en een teveel aan sterfgevallen zozeer wordt bewezen dat het niet meer door de massa kan worden genegeerd. Die verschuiving begint al plaats te vinden met grote namen als “Dillbert” bedenker, Scott Adams, die toegeeft dat “anti-vaxxers” gelijk hadden, schrijft Nakedemperor.

In zijn recente YouTube betoog noemt Scott ten onrechte de weigeraars van het mRNA-vaccin “anti-vaxxers”, maar zegt wel dat ze gewonnen hebben. Natuurlijke immuniteit en geen vaccin in je is de winnende weg, zei hij. “De slimste, gelukkigste mensen zijn degenen die de vaccinatie niet hebben gekregen, en die leven nog steeds.”

Of Scott’s video nu wel of niet ironisch bedoeld is, het toont, naar mijn mening in ieder geval, de langzame verschuiving in de mainstream naar dat standpunt.

Onlangs schreef ik over hoe de oplichters een enkeling overlaten om ‘het merk te controleren’ en of dit is wat er zou gebeuren als er een verband zou worden aangetoond tussen oversterftegevallen en vaccins. Dit zou ervoor zorgen dat er een gecontroleerde ontlading van woede plaatsvindt in plaats van een onvoorspelbare opstand.

In het artikel opperde ik dat één manier om dit te doen was om de gevaccineerden te bedanken voor hun opoffering, omdat het de enige manier was om het virus te verslaan en de pandemie door te komen.

Om dit idee verder uit te werken, las ik vandaag een artikel in IQFY dat me deed nadenken over hoe de woede opnieuw op de ongevaccineerden kan worden afgewenteld. Het artikel met de titel “Ze wisten het: Waarom hebben de ongevaccineerden niet meer gedaan om ons te waarschuwen?” zou wel eens een mooi voorbeeld van satire of trollen kunnen zijn, maar hoe dan ook blijft het psychologische principe erachter overeind.

  Duitse deelstaat laat winkels toe om ongevaccineerden te weren

Het artikel begint met de woorden “De ongevaccineerden wisten wat wij niet wisten. Sommigen zeiden te weinig. De meesten zeiden überhaupt niets. Er kleeft nu veel bloed aan hun handen.” Waarom hebben de ongevaccineerden niet gewaarschuwd voor de mogelijke gevaren van mRNA-vaccins, zo wordt gevraagd.

Terwijl goedwillende burgers in de rij stonden, het juiste deden en hun COVID19-vaccinaties ontvingen – die nu meer kwaad dan goed lijken te doen – stonden hun ongevaccineerde vrienden erbij en lieten hen begaan. Sommigen zeiden te weinig. Sommigen zeiden überhaupt niets.

Ook al wisten zij wat wij niet wisten.

Ons bloed kleeft nu aan hun handen.

Volgens het artikel hadden de ongevaccineerden toegang tot belangrijke informatie over bijwerkingen, ernstige gezondheidscomplicaties, het feit dat het niet effectief was en dat het meer kwaad dan goed kan doen. Maar in plaats van iedereen te waarschuwen, beweert het artikel, zwegen we. We keken de andere kant op.

Als gevolg daarvan zijn miljoenen goede mensen gestorven en verkneukelen anti-vaxxers zich online over hoe hun “coin-flip” de juiste keuze was.

Het is allemaal maar al te duidelijk geworden. Het stilzwijgen van de ongevaccineerden was een gevaarlijke, sociopathische en onverantwoordelijke beslissing die ernstige gevolgen heeft gehad voor degenen onder ons die de vaccinaties hebben gekregen.

En zwijgen is, uiteindelijk toestemming.

Het artikel concludeert dat de ongevaccineerden het juiste moeten doen en om vergeving moeten vragen. Het zegt dat de gevaccineerden goede mensen zijn die het juiste hebben gedaan en ons dus misschien vergeven.

Zoals ik al zei, hopelijk is het artikel een poging tot satire, maar toch zie ik dat dit standpunt van hogerhand wordt gepusht. De gevaccineerden hebben zich opgeofferd voor het grotere goed en de ongevaccineerden waren egoïstisch maar hadden geluk. Luister in de toekomst niet naar hen, hun “coin-flip” is goed gevallen, maar zelfs een kapotte klok heeft twee keer per dag gelijk.

  Beroemde muzikant Coolio (59) stort plotseling en onverwacht in en overlijdt

P.S. De commentaren in het artikel zijn interessant om te lezen!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De stille dood van de gevaccineerden – voorbode van een mensheidscatastrofe?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTactiek zonder strategie is het lawaai vóór de nederlaag
Volgend artikelVK: Oversterfte steeds extremer, mainstream vraagt om onderzoek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

130 REACTIES

 1. Scott heeft letterlijk op geen enkele video meer dan 3K reacties… déze video? Meer dan 159K views én meer dan 5256 reacties.

  Die man heeft nog nooit zoveel aandacht gehad.

  Overigens een typisch gevalletje van narcisme, die Scott. Dat ter zijde.

  De reacties zijn POSITIEF overwhelming mooi… mensen die zeggen “het was nooit een spel” of “Het ging om helpen..niet winnen”…

  Maar Scott FRAMED gewoon de 5K reacties en doet ze af als “mensen zijn erop uit mij te pakken”.

  IN en IN triest mannetjes dit…

  However…. de reacties zijn lovend en fijn te lezen hoe groot de community van “wakkere” (NIET WOKE) aan het worden is.

  • Bloed aan onze handen??
   Het is weer de typische omgekeerde redenering die toegepast word.
   Laat mij niet lachen !!
   Je hoefde maar een centimeter verder te kijken dan je neus lang was , en je had alle informatie die je maar wilde hebben over de gevaren van die nieuwe super revolutionaire veilige en effectieve “vaccins” waarvan het algemeen bekend was dat ALLE dierproeven faalden.
   Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen hachje.
   Het is lang en breed verkondigt dat er iets niet klopte.
   IEDEREEN heeft met eigen ogen gezien hoe kritische professionals verpletterd werden door de “experts” en politici.
   Dat maakt het “niet willen weten” een KEUS !
   De gevaccineerden kunnen alleen maar in de spiegel kijken en naar zichzelf wijzen.

   • En als je dit wilde uitleggen , zelf meegemaakt bij mijn vereniging, dmv een PowerPoint slideshow met veel links maar het bestuur wilde het niet dan wordt je uitgemaakt voor wappie alles wat daar instond is uitgekomen de uitleg. 9 maanden geleden die ik wilde doen was alleen een waarschuwing

    • Hoi Rebel dat herken ik ten zeerste, ik heb het zelfde gedaan bij mijn vereniging powerpoint met video en uitleg 2jaar geleden. Ik werd vergruisd door ze zelfs uitgemaakt voor complotdenker en dat ik geen vertrouwen zou hebben in de politieke leiders. 90% heeft de prik genomen, ik heb sinds dien geen presentatie meer gegeven en voorlopig doe ik het ook niet meer. Ik heb aan de bel getrokken en waarschuwingen gegeven.

     • Het was al snel duidelijk dat je tegen een muur zou aanlopen. Ik wist al snel dat mensen proberen te overtuigen niks zou worden. De moeite die mensen hebben genomen on dit te proberen zijn bewonderenswaardig, maar eigenlijk had men kunnen weten dat dit zinloos is. Ik doe het in ieder geval nooit, ga er in mee en moedig ze zelfs aan. Wie niet horen wil moet maar voelen.

    • Je hoefde niemand iets te zeggen want je was dom en de wetenschap had gelijk. Nu blijkt dat de wetenschap niets mocht vertellen van de overheid en die heeft de mensen overgehaald om toch maar die spuit te halen.

   • Een heerlijke satanistische preek. Omgekeerde wereld. Verdeel en heers tactiek. Hij moest dit zeker schrijven van zijn holmaat die Davos heeft bezocht.
    Ha, ha, die psychopaten beginnen bang te worden. Maar mensen kijk uit dan worden ze zeer gevaarlijk.
    Ik denk dat het moment nu is aangebroken.
    Want ik las net een bericht dat Rusland bang is voor de Leopolds 2 tanks dat Duitsland gaat sturen naar Oekrie land. Kuch, schroot.
    Nederland gaat patriots met personeel sturen.

   • Ik ben blij dat ik een wappie ben en geen moordenaar die ons heel volk naar de afgrond heeft gebracht, DE SCHAAPJES zij zitten al ratten in de val hun angst is hun eigen ondergang, wacht maar het ergste gaat nog komen de ondergang van de economie ons geld wordt nu in snel tempo naar de oorlog industrie gebracht om de oude wapens te vervangen door nieuwe, dood en bederft zal er volgen het zullen geen tanks of vliegtuigen meer zijn maar robotten die het volk zal vernietigen en wij zullen als oud vuil worden op geruimd en ga maar gerust lachen blijft maar geloven in Rutte en de linkse leugenaars.

    • Dit is al een tijd bekend, men gaat eerst de artsen de schuld geven, mede door de zgn. Wef politieke figuren die hun handen weer in onschuld wassen. Dan gaan ze los op de ongeprikten vooral uit frustratie etc.etc.

   • Jezus kon de blinden doen zien, de ongevaccineerden konden de gevaccineerden niet doen zien want die waren ‘ziende blind’.

   • Smerige schaapjes jullie hebben bloed aan jullie handen en zijn moordenaars van jullie eigen kinderen, nu zijn jullie bang heel bang en willen ons mensen die hun verstand gebruikte weg zetten als moordenaars maar dat gaat jullie zeker niet lukken want ik zie nu heel veel schaapjes om mij heen omvallenen dat kan mij niet snel genoeg gaan want wie een kuil graaft voor een ander valt er letterlijk zelf in, HA HA jullie gaan eraan.

   • You are bloody RIGHT.

    I am NOT vaccinated, understood from day 1 that the governmental narrative was 1 big lie, and I TOLD EVERYONE I KNEW – with full argumentation – from that same day 1 that they should NOT take these kill-shots and why.

    Know what? ALL the BELIEVERS/DO-GOODERS/SHEEPLE declared me to be a madman, a conspiracy theorist, as mad as a hatter, wearing an AL-cap, whatever – as long as it was a personal insult. And the same applied for all these “measures taken ” ( based on NOTHING but dictates ) : social distancing, bubbles, masking, curfews, …. the works. The only “benefit” those carried was the destruction of our “small and medium sized enterprizes”, the true engine of employment and our economy.

    And NOW, all of a sudden, proof is abundant that the UNVACCINATED had it right from day 1, but now WE are to be blamed because “WE DID NOT TELL THE VACCINATED of today about it” ? Go away and play shops.

    Stupidity and immature or fear driven behaviour by adults – and not only the younger ones – apparently are incurable diseases. Darwin truly exsts, I rest my case.

 2. Iets in je lichaam stoppen of eruit halen heeft in principe zelfde shockeffect.
  Maar na 5, 4, 3 maanden is herhaling “booster” nodig.
  Totdat uiteindelijk pacient sterft.
  2000 jaar deden artsen en wetenschappers dit via aderlatingen, daarna via vacinaties.
  De aderlatingen hebben naar schatting 150 miljoen mensen vermoord.
  Vacinatie beloven grotere massamoord.

  • Iets in je lichaam “stoppen” heeft volgens mij niet zozeer hetzelfde shock effect… :-p mag ik hopen dat het meestal vrijwillig gebeurd… iets in je lichaam stoppen…. (voeding… recreatief verdovende middelen…geestverruimende middelen..of harddrugs zoals alcohol….etc…).

   De mensen die de prikken gehaald hebben zijn serieus al opgegeven. In die zin; ze hebben laten blijken dat ze zichzelf mentaal dood hebben verklaard. Door zichzelf naar de slachtbank gebracht te hebben. Formulieren invullen met medische gegevens ook nog! En ook nog eens door wildvreemden laten injecteren. Jeetje.. dan nog een QR code eraan gekoppeld krijgen… wandelend vee… gechipt vee (jazeker… ze zijn nog te vinden via MAC asdressen, onlangs met (experimenteel/ “vaccin”) geprikte mensen uitgeprobeerd, diep triest !!).

   Kortom;; deze “patiënten” zijn helaas al dood.. De dood werkt van binnen naar buiten in hen geval.

   #SadButTrueWhatTheyDidToThemSelves.

  • Artsen bestaan niet wel moordenaars het zijn allemaal zakkenvullers zij maken mensen opzettelijk ziek en krijgen er ook nog goed voor betaald.

 3. <<>>

  We hebben er de afgelopen twee jaar al een voorproefje van gekregen: extreem politiegeweld tegen vreedzame demonstranten, dodelijke misinformatie door nieuwsmedia en overheden, onderdrukking van miljoenen artsen en wetenschappers, verbanning van alle geneesmiddelen voor corona, gedwongen vaccinaties met experimentele stoffen, verregaande censuur van iedereen die zich uitspreekt, enz.

  Grote onthulling op ZATERDAG 28 Januari a.s.

  ZATERDAG 28 januari a.s. zal er een internationale ontmaskering plaatsvinden van de Verenigde Naties, waarbij hun duistere geheimen onthuld zullen worden;

  “Beste vrijheidsstrijders,
  De Verenigde Naties voeren momenteel wereldwijd Agenda 2030 uit, die de grootste transformatie aller tijden moet teweegbrengen. Alle landen en volkeren zijn erbij betrokken, en elk aspect van de menselijke samenleving zal erdoor veranderen: financiën, landbouw, voedsel, reizen, handel, gezondheid, seksualiteit, onderwijs, enz.

  Een radicale en allesomvattende herziening van hoe de mensheid op aarde leeft.

  De afgelopen twee jaar kregen we er reeds een voorproefje van: extreem politiegeweld tegen vreedzame demonstranten, dodelijke misinformatie door nieuwsmedia en overheden, onderdrukking van miljoenen artsen en wetenschappers, verbanning van elk werkend medicijn voor corona, gedwongen vaccinaties met experimentele substanties, verregaande censurering van iedereen die zich uitspreekt, enz.

  In diverse landen zagen we een eerste proefronde voor een verdeelde samenleving, waarbij ongevaccineerden basisrechten en vrijheden werden ontzegd, zoals reizen, winkelen, en zelfs bankieren. Wetenschappers en artsen die zich verzetten tegen deze tirannie werden ontslagen, bedreigd, het zwijgen opgelegd, belasterd, gearresteerd, opgesloten in psychiatrische centra, en sommigen werden plots dood aangetroffen.

  Elk mens met een minimale dosis gezond verstand beseft dat er iets buitengewoon misdadig werkzaam is.

  De uitrol van Agenda 2030 zorgt er tevens voor dat boeren in Nederland massaal gedwongen worden om hun dieren te doden, en hun land te verkopen, terwille van de bouw van het grootste industrienetwerk in Europa: het TriState City Network. Dit monsterlijke complex zal Belgie, Duitsland en Nederland verenigen tot een reusachtig Megalopolis, ten koste van natuur, landbouw, en de menselijke leefomgeving. Het zal één van de grootste Smart Cities ter wereld worden, met een 24/7 allesomvattende hoogtechnologische surveillance die alle informatie en activiteit van de inwoners tot in de kleinste details zal opslaan.

  Bovendien zien we hoe in Europe gewerkt wordt aan een digitaal ID en een digitale munt, die gekoppeld zullen zijn aan een vaccin paspoort. Deel van Agenda 2030 is om uitsluitend mensen toe te staan in de samenleving die constant nieuwe injecties in hun lichaam toestaan. Verzet hiertegen zal beschouwd worden als terrorisme.

  Andere ontwikkelingen van Agenda 2030 is het vernietigen van de huidige voedselvoorziening, waarbij bijvoorbeeld rundvlees wordt vervangen door genetisch gemanipuleerde insecten die in fabrieken kunstmatig gekweekt worden. Onder het mom van “gelijkheid” wordt transseksualiteit op agressieve wijze opgedrongen, waarbij wereldwijd miljoenen kinderen psychologisch gemanipuleerd worden om hun biologische geslacht operatief te laten wijzigen, vaak zonder toestemming van de ouders.

  Dat zijn slechts enkele voorbeelden van de waanzin die momenteel op globaal vlak werkzaam is, als onderdeel van Agenda 2030. Het toverwoord om iedereen een rad voor de ogen te draaien, is “duurzame ontwikkeling” die zogezegd de aarde zal “redden”.

  Het einddoel van Agenda 2030 is om de hele mensheid te besturen vanuit een wereldregering.

  De Verenigde Naties vormen het hart van deze wereldregering, samen met de Wereldgezondheidsorganisatie en het Wereld Economisch Forum. Boven hen staan de financiële belangengroepen, die volledig verborgen opereren voor het oog van het publiek, zodat niemand hen ooit ter verantwoording kan roepen voor hun misdaden tegen de mensheid.

  Wereldwijde ontmaskering

  Gezien de diepe ernst van wat er gaande is, is er een kritieke noodzaak om de misdadige agenda van de VN bekend te maken aan onze medemens. Daarom organiseert Stop World Control in samenwerking met International Crimes Investigative Committee een online evenement op Zaterdag aanstaande, 28 januari 2023.

  Tijdens dit evenement zal een hoge ambtenaar, die twee decennia lang op topniveau heeft gewerkt binnen de VN, de duistere geheimen van de organisatie onthullen.

  Dit (exposen via beeldmateriaal) zal gebeuren op de website via: https://www.stopworldcontrol.com/nl/un

  HOGE verwachting nu natuurlijk….dat de Verenigde Naties voor de hele wereld ontmaskerd worden, als een diep criminele organisatie.

  [[[[[Zondag staat de film ook nog online]]]].

  Nodig vrienden 😉 , familie 😀 én (die misselijkmakende) buren uit :-).
  Verspreid de “flyer”.

  Bron: StopworldControl.com
  Online versie: https://stopworldcontrol.com/nl/un/?inf_contact_key=d17e6f91e44e080f21b6caac0f4618381b0a3f0fd3ee5d9b43fb34c6613498d7.
  https://www.stopworldcontrol.com/nl/un
  https://StopWorldControl.com

  ——————————————————————————

  De VN is bedoeld om de wereldregering te worden.
  Als de VN ten val komt, komt de wereldtirannie ten val.
  Het ontmaskeren van de VN is de sleutel tot de overwinning.

  ——————————————————————————
  StopWorldControl.com is een bediening door “Hope for Humanity PMA” opgericht in de VS door David Sorensen. Het doel is om mee te werken aan de bouw van een betere wereld, door waarheid en hoop te brengen aan mensen in elk land.

  Daarom bieden zij een platform voor wetenschappers, advocaten, artsen, journalisten en andere deskundigen die kritieke informatie onthullen waarvan de mensheid zich bewust moet zijn.

  Zij ontmaskeren criminele activiteiten en corruptie in de hoge regionen van onze samenleving, zodat de mensen zich tegen deze misdadige praktijken kunnen verdedigen en samen aan een betere wereld kunnen bouwen.

  • Ik heb een sterk vermoeden dat 28.01.2023 een voorbeeld is van een false flag-actie, tot het tegendeel wordt bewezen. Juliana van der Grift aka Van Oranje-Nassaus tweede dochter Beatrix van Amsberg maakte op 28.01.2013 haar aftreden bekend. 2 + 8 + 1 = 11 > het laagste meestergetal van de sinds 1776 door de illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars.
   Beatrix’ tweede zoon Johan-Friso overleed op 12.08.2013 in paleis huis ten bosch. 1 + 2 + 8 = 11!
   De door de muziekindustrie op het schild gehesen duistere Bono woonde Friso’s herdenking bij in de oude kerk in Delft op 02.11.2013. Het feit dat hij niet is bijgezet in de Delftse nieuwe kerk is nog immer een groot mysterie.

   • @Ron, Hij is niet dood volgens mij. Die adders skiën namelijk standaard met gps het hele zaakje stinkt. Mabel en Friso waren ergens bij betrokken, ritueeltje ofzo waar getuige’s van waren. Denk dat ie ergens in Argentinië zit.

    • Dat waren die twee absoluut. Die hebben tot hun nek in de adenochroomkicks gezeten.
     Allebei.
     Ik had een stuk tekst in mijn computer, waarin ze werden genoemd.
     Het was ( als doorgewinterd neerlandicus ben ik heel goed in staat tot tekst-analyse) een stuk tekst, geschreven door drie rechercheurs, die onderzoek deden naar deze vuiligheid . Zwaar gefrustreerd omdat ze overal in werden tegengewerkt, hebben ze hun ervaringen opgeschreven en anoniem het internet op gegooid.
     Dat die twee absolute viezerikken bloedgeil waren van die martelingen……daar aan deelnamen……en beschermd werden tegen vervolging konden ze bewijzen.
     Ze mochten het niet.

     Nadat ik dat stuk tekst een keer gedeeld had, werd mijn computer gehackt…….was mijn complete Outlook verdwenen.

     Uiteraard zat die tekst daar in.

   • Beste Ron

    Hij ….dat gestoorde giftige rotjoch trouwde met iets uit de hoerenkast van Klaas Bruinsma.
    Mabel Wisse Smit heette dat.

    Nooit meer wat van gehoord…..nadat het giftige rotjoch omkwam in een lawine……. volgens de nieuwsberichten.

    Zou kunnen.

    Ik heb het jong ooit ontmoet in zijn studententijd. Een blaaskaakje zonder het vermogen tot zelfreflectie. Iets wat bij die Oranjes diep in hun (m.i. nogal miserabele) persoonlijkheidsstructuur is ingebed.

    Je zou het ook als mentale vadsigheid kunnen omschrijven.

    Enfin……er ging een schrijven over internet rond, over kindermisbruik….. satanische rituelen…..en uiteraard de betrokkenheid van dit giftige rotjoch, en zijn Bruinsma snol.

    Dat anonieme schrijven kwam voor mij duidelijk uit de handen van drie recherche’s……zoals uit de tekst op te maken viel. (Als doorgewinterd neerlandicus heb ik voldoende analytisch vermogen in huis om dat vierkant te durven stellen.) Deze mensen hebben in elk geval een poging gedaan om de vuiligheid voor het voetlicht te krijgen.

    De details zal ik jullie besparen. Het kwam er op neer dat het giftige rotjoch dol was op dat gehufter met satanische rituelen…..
    En zo ver ging dat hij in het kader van de grote belangen van de Oranjes is omgelegd.

    Als er een hel bestaat (buiten de oekraine)…..hoop ik dat Dante het op de juiste manier heeft waargenomen.

 4. Hoezo de ongevaccineerden bloed aan de handen?er is van alle kanten gewaarschuwd maar men moet zonodig op vakantie of naar een festival en dan maar een prik die wappies hoor ik dan denken…..wie niet horen wil moet maar voelen hoe pijnlijk het ook kan zijn….ik hoop dat ze Jezus Christus optijd leren kennen want dan zullen ze leven want Hij is de Weg de Waarheid en het Leven en een ieder die in Hem gelooft zal leven! gevaccineerd of ongevaccineerd

  • Theo… waarom moet je nou weer Jezus Christus erbij halen…

   De “Heilige graal” is dat mensen van zichzelf houden.
   Pas dan kom je dichter tot je zelf en je eigen Ziel.

   Je kan wel in Jezus Christus geloven… of 5 keer per dag bidden… maar als je denkt dat je daarmee de Hemel bereikt.. good luck !

   Werk van binnen naar buiten.

   Te veel mensen zitten vast in self claimed theorieën NIEMAND is “heilig” of “Gelovig”…. dat is namelijk niet aan mensen om te bepalen… DE TIJD ZAL HET LEREN..

   En met de tijd bedoel ik; het hiernamaals.

   We moeten maar zien wat er allemaal voor ons in petto ligt.

   Maar echt even kappen met constant verwijzen naar Jezus Christus (Here Jezus) en (Vader/ Here) God….

   We moeten het nu met ELKAAR oplossen en zoals je weet zijn we belandt in een fase waarin mensen “THE MARK OF THE BEAST” vrijwillig hebben laten plaatsen als het ware.

   LEEF en laat leven… is al spannend genoeg allemaal.. “elkaar helpen” … jaja.. laat iedereen eerst maar eens zichzelf helpen…

   • Het probleem is… wanneer we medelijden krijgen met die mensen.. dat ZIJ NOG STEEDS ZOALS DEZE SCOTTY…… het LEF hebben om zó cognitieve dissonantie te vertonen…

    Heel erg hardnekkig onkruid.

    We mogen best van mensen houden en ja..het is niet leuk… heeft ons allemaal geraakt… maar ik ga niet zoetsappig lopen doen en ineens doen alsof we het niet verdiend hebben dat we onszelf gered hebben ondanks alle dreigingen.

    OUDERS moesten buiten staan bij zwemlessen van kinderen.. MET de kinderen !!

    genadeloos waren ze.. ok die tijd is voorbij …. maar zijn ze op de lijn gekomen met op zijn minst HUMBLE heid? Nope. Deze Scott ook niet.

    Betekent niet dat we “ze” moeten “haten” nee…. sws liefde voor iedereen…

    WEL is het zo dat ik het verschil kan BLIJVEN zien in iemand óf diegene bereid is om zelfreflectie te delen OF nog in een staat van cognitieve dissonantie verkeerd… dat zijn twee verschillende aspecten.

    “Ze” lopen op een soort wolk ..een valse realiteit.. een illusie… want: toegeven of erkennen dat ze mentaal de weg kwijt zijn geraakt door de jaren heen (onverwerkte trauma’s nooit aan gewerkt ook; lekker door gaan met verbitterd zijn of afleidingen zoeken…) en zich hebben afgereageerd op anderen hooo maaar….

    Nope… ik zie wel het verschil… ook bij mijn familie… ben gek op ze.. wel is het zo dat als het op DIT specifiek onderwerp aan komt (erkennen dat ze zichzelf hebben opgegeven en anderen mee wilden slepen in hun eigen verbitterdheid) ik heel goed zie dat ze hier zeker niets over willen toegeven.

    Prima… hoeft ook niet.. ik bedoel… ik heb die sh*t niet in mijn lichaam..
    Zoek het uit..

    Mij niet bellen…

    En voor de mensen die wél zo netjes zijn (zoals 1 (!!!!!) nicht van me) om te zeggen dat ze gezwicht zijn en de domme fout gemaakt hebben erin te trappen want: wilden uit eten en bios en reizen…. ja.. die mensen krijgen een dikke knuffel..

    Want: zijn eindelijk ook tot inzichten over zichzelf gekomen.

    We leren van elkaar…. maar dan moeten we wel allemaal (ook ik) erkennen wat we ANDERS moeten doen en aanpakken…

    Zelfreflectie heet dat.

    Zoals ik nu reflecteer en inzie dat ik vandaag op de PRAATSTOEL zit :-p had er ff zin in weer……

    Ciaooo !!

   • Ik geniet er elke dag van als er weer iemand zijn kont dicht knijpt en dat geeft mij kracht en dat geeft mij hoop dat wij al dat tuig die hier achter zitten eigenhandig kunnen afmaken en daarvoor stel ik mij vrijwillig ter beschikking het zal een bevrijding voor mij kunnen zijn als ik Rutte en de Jonge eigenhandig de strot zou mogen dicht knijpen .

  • heb zo ‘vrienden’..dochter van een maat van mij werkt in een wzc….
   iedere keer na vaccinatie, sterftes tot ZES keer hoger dan normaal….
   ze weten het dus van eerstehand…TOCH om de spuit gaan, reden? ‘we willen gaarne op café gaan’…
   hij en zijn vrouw (hertrouwd) iedere keer doodziek….
   zij tweede keer zo ziek dat het er naar uitzag dat ze het niet ging halen….
   (iedere keer ‘covid’ lol) …..na tweede keer en eens uit quarantaine…zat ze bij ons in de auto om boodschappen te doen….aan het janken….ik vroeg waarom….antwoord????? ‘ik heb angst dat ik geen booster meer ga mogen krijgen na zo ziek geweest te zijn’ (niet gezeverd, letterlijk gezegd)……ik tegen haar…’wat? ge zijt zo ziek geweest, het was kantje boordje, en nu zijt ge aan het janken? waarom?’ …antwoord : ‘anders mag ik niet op café gaan en ik ga graag op café’…
   ze waren genoeg verwittigd….ikzelf ben nog persoonlijk fysiek afgedreigd geweest voor mijn standpunt en voor het noemen van de bs voor wat het is….
   en ik weet van heel wat anderen ook af die dergelijke dingen meegemaakt hebben…
   ze zijn genoeg verwittigd geweest, maar ze verkozen de gemakzuchtige ‘uitweg’ over het lef om neen te zeggen en er korte metten mee te maken….

 5. Heb bij zat “Gratis Genocide Zorg” tenten gestaan en gewaarschuwd aan de schaapjes tot beveiliging aan toe…Mij geen slecht karma aanpraten aub. De vraag moet uiteraard zijn: “Waarom wisten zij dit wel en wij niet?” Het antwoord is 20 minuten even zelf zoeken destijds en zij hadden zelf hun antwoorden gevonden. 1. Militair classified 2. Niet getest 3. Ex-Pfizer Yealden.

 6. We hebben zoveel gewaarschuwd maar wij waren wappies.
  Ze werden boos omdat we ze waarschuwde.
  Artikelen toegestuurd maar dat was flauwekul.
  Ik kan nog heel lang doorgaan.
  We werden gediscrimineerd.
  Ect. Ect.

  • We werden gediscrimineerd ? Het was nog veel dieper dan dat!

   We werden AFGEKEURD omwille van ons ETHISCH besef.. en NORMEN EN WAARDEN >> ZELFWAARDE.

   GASLIGHT volk….. maar gelukkig hebben WIJ niet aan het kortste eind getrokken v.w.b. LABRAT zijn.

   • Hey Lee

    Klopt. Is mij ook overkomen.

    De familieband is gebroken……en daarmee de illusie.
    Ik heb zes broers en drie zussen,…….meende daar een intense band mee te hebben.

    Ik heb intens geworsteld met de wanhoop om het verlies van mijn vrienden en familie. Uiteindelijk (na de lange worsteling) bleek het van oppervlakkigheid aan elkaar te hangen. Er was voor de gezelligheid ook altijd veel drank nodig.

    Alles wat ik wilde delen werd verdraaid.

    Wil je iemand pijn doen?…..geef dat wat in liefde is gegeven, gebroken terug.

    Dat is wat er was. Het verschaft inzicht. Wordt de wereld er beter van?

    Uiteindelijk wel. Ik hoef mijzelf niet meer weg te drukken t.b.v. anderen. Deel nu mijn kennis met de juisten…..dus daar waar het wèl binnen komt.

 7. Nu wordt ie even fraai zeg!
  Wij hebben doodleuk aan de zjlijn gestaan en hebben onze monden gehouden?!

  Het gros van ons is alles en iedereen kwijtgeraakt, juist omdat we luidkeels riepen om geen vaccin te nemen, omdat het puur vergif is, etc…
  En nu komt deze lamlul even eea omdraaien?

  Have a nice vaccin-spiced life you moron!

  • Ik zie twee hele rake comments op het blog bericht;

   “They can go and fuck themselves. Oh wait they already did”.

   En

   “The vaxxed’s guilt is the point from which apologies should stem”.

   100% agree!

 8. Ik geloof werkelijk dat Scott Adams alle vertrouwen had in het gepropageerde vaccin-verhaal.
  Vergeet niet dat het merendeel van de mensen een onwrikbaar vertrouwen hebben in de medische wetenschap. De gifprik is verkocht aan de bevolking door middel van psyops, gedragsbeïnvloeding en alles wat daar tussen hangt. De een is daar gevoeliger voor dan de ander. Als je nog nooit aan den lijve hebt ondervonden hoe onbetrouwbaar, gemeen en leugenachtig je medemens kan zijn/is, dan ben je op een gegeven moment dus toast.
  Only the paranoid survive.

  • Bas… Scott was juist de gene die aan “exposen” deed…. hij had er nooit voor moeten vallen….

   Die man heeft zich anders voor gedaan dan hij was.

   Hij deed zich voor als een of andere PSYOP exposer.. nu blijkt dat hij toch op de BALREEP… sorry… VALREEP… 😉 gezwicht is….. mee gegaan in het narratief….

   Dit soort mensen hadden ECHT beter moeten weten…. ze wisten het allemaal zo mooi te brengen…. “wantrouw de overheid” maar puntje bij paaltje was die man gewoon zichzelf niet….

  • juist en de pessimisten maken ook een overlevingskansje…..ben zo moe van optimistische goedgelovige mensen …..geef mij maar een ruimdenkende pessimist met flink wat wantrouwen om mee te babbelen gezellig met wat satirisch\ ironisch gespekte humor
   tegenwoordig nodig to survive helaas

  • @Bas, Paranoide = Awareness.
   Het is altijd mijn motto altijd geweest en heeft mij uit benarde situaties gered in het verleden en zo dus ook uit deze overdreven gepushte prik mani.

 9. Wat een humor, als je wat zei werd je voor gek verklaard en je mocht buiten staan terwijl de oh zo slimme gevaccineerden je in het gezicht uitlachten terwijl ze lekker een dinertje hadden.
  Fortuinen betaald voor tests, iligaal de grens over omdat je test 1 uur afgelopen was.
  Hou op zeg, 2 jaar lang als een vervolgde beleeft, echt.
  Ieder moest zijn muntje gooien, en we hadden het bij het verkeerde eind kunnen hebben, ben benieuwd hoeveel tranen er voor ons geweest waren?
  We zijn zelfs zo aardig geweest en aan die onzin mee betaald

  • Juist!…

   inderdaad Rommelaar… [ heeft u inspiratie opgedaan door de beheerder van FN hier.. aK.a. Rommel?? 😉 ]

   Ik zag vandaag iemand op LinkedIn zeggen: “Nu de mensen met bosjes dood neervallen en oversterfte bekend is hoor je ze niet meer”.

   En zo is het.

   Omgekeerde wereld dit….

   Normaal gemaakt wat niet normaal is !

   • De woorden ‘normaal gemaakt [ . . . ]’ zijn door Willy van Amsbergs tekstschrijver in zijn mond gelegd. Van A pronkte tijdens de dodenherdenking van 2020 in Amsterdam overduidelijk met de veren van een ander.

  • Ja wat mij is op gevallen er zitten steeds minder schaapjes voor de ramen van een restaurants zouden zij allemaal dood zijn of aan het gaan zijn , de restaurant eigenaren zouden nu nog blij zijn als de wappies zouden komen maar mij zullen jullie niet meer zien , VERRADERS van jullie klanten die toen van harte welkom waren, HA HA ik hoop dat jullie snel financieel helemaal kapot gaan en met een grote schuld blijven zitten Rutte vriendjes.

 10. Dit had ik al voorzien, ze wilde niet luisteren want vaccin was heiliger en nu doen ze exact datgene wat men ook in de oorlogsjaren erna deed “wir haben es nicht gewurzt” en die smerige kut schapen flikken het weer !!

  Fuck die covidioten, zij verkozen het vaccin boven onze waarschuwing! Dus wie niet horen wil moet maar voelen. Geen medelijden met hen die ons nu betichten van verraad! Zei verraden ons en ik laat mij niet beschuldigen, terwijl ik en vele met mij onze burgerplicht vervulde naar behoren, dat men onze waarschuwingen negeerde of van de hand deden, is hun problemen ons valt daarin niets te verwijten!!

 11. Zo ook met chemo en bestralingen, wappies weten wat erover wordt gezegd, net zoals de prikkies.
  Ben benieuwd wie hier van de lezers zo’n keur zouden nemen.
  Ik niet denk ik nu heeel stellig.

  • Nooit zal ik mij vrijwillig laten bestralen of chemo toedienen .wij kijken namelijk verder .net als al die gifspuiten Zo ook nooit geen donor worden ..van een dood mens kan je namelijk niet oogsten .dus ?1plus 1 is 2 .JE LEEFT NAMELIJK GEWOON NOG .

 12. Och het heeft zijn misschien wel voordelen , iets met Darwin ……..
  Zo als het er nu uitziet zijn er straks een hoop minder meelopende kudde dieren.
  Kan zich uiten in een positieve evolutie met het menselijk vermogen om zelfstandig te denken.

  • Mooi gezegd Ger… dat is wel een lichtpunt….. Mocht ik die tijd nog meemaken (de tijd van dat er een hoop minder meelopende kudde dieren zijn)…. ben ik ergg blij.. zo niet.. so be it ..

 13. Er komt veel woede gericht naar de overheid en zijn volgers. Huisartsen enzo.
  Maar ook paniek, verloren voelen, pijn, schrik, angst, en hulpvragen.
  De wakkeren kunnen aan hun opvangtaak beginnen en een steunpakket zijn voor miljoenen angstige boze, woedende mensen
  Aangezien bewustwording gepaard gaat met frequenties die omhoog gaan.
  Jullie worden in 1 klap hulpverleners omdat je vrij onbezorgt rondloopt tussen de paniekeriggen en zul je vanzelf benaderd
  worden.

  • Ja maar er wordt een hele grote groep verraders vergeten, Rechters OM eerste Kamerleden de koning klein pils met Maxima de Hoogenraad en nog zovele zij die de grondwet moesten verdedigen hebben juist de goedkeuring aan dat VVD en links tuig gegeven, deze partijen moeten uit de samenleving gehaald worden en voor de muur geen geen tien euro cent meer aan uit geven.

 14. Wij, mensen met verstand zouden vergiffenis moeten vragen aan het achterlijk deugknuddevee. Het wordt wel heel lang wachten tot de dag aanbreekt dat ik excuses aanbiedt aan dit vee, die dag komt er simpelweg niet, uitgesloten. Ook zal ik dit vee niet bijstaan als ze in problemen komen door de gifinjecties. Ook dat is uitgesloten. Bij mij geldt eigen verantwoordelijkheid, dat wil zeggen verantwoordelijkheid dragen voor eigen gemaakte keuzes, als een hoog goed. Belangrijk om te weten in dit oogpunt is dat het vee in deze kwestie van te voren meer als voldoende inhoudelijk goed geinformeerd is.

  • Beste Jack,

   Ik ben het helemaal met je eens vwb. alle prikkies die ons (laten we eerlijk zijn) dood wens(t)en.
   Het gros van de prikkies zijn gewoon de weg kwijt en zijn meegegaan met het narratief (tv, radio, kranten, billboards, electronische schermen, etc…).
   Ze zijn in de val gelokt met al het onzinnige gedoe waarmee ze bezig zijn; je weet wel: smartphone, facebook, snapchat, twitter, gamen, mooie kleertjes, auto’s, gadgets, etc.. kopen, vakanties en etc…
   Anders gezegd: zij zijn gebrainwashed, maar dat klinkt niet zo aardig, dus zeg ik dat ze zijn “betoverd”.
   En dat is wat ze zijn: betoverd.

   Het is aan ons om hen (dus het gros van de betoverde-prikkies) juist bij te staan als de tijd daar is.

   Just my 2 cents 🙂

 15. Heb je ooit een krant gezien met meerdere pagina’s overlijdensadvertenties. Wel die zie je tegenwoordig steeds vaker. Normaal …. ik dacht het niet.

  • Voor de kranten is het een verdien model geworden een overlijdens berichtje kost al snel 800 euro dus zij wisten voor wat ze de mensen de dood in stuurde denk daar maar eens goed over naar.

 16. Als je het na 3 jaar nog niet snapt . Ik ben klaar met alle mensen die max 1 of 2 spuitjes hebben . De rest mag van mij . Plotseling . Daar ga je de oorlog niet mee winnen . Zelfs t 2e spuitje heb ik al zwaar mn twijfels over.

 17. Wel EXTREEM veel idiote tegenwoordig…vele onder hun snappen het Niet…veel psychische gevallen ook.. kijken Scheel.. zullen God 2 x aanschouwen 🤣😂🤣😂❗

 18. Scott lijkt een controle oppositie vlg script. Verdeel en Heers ‘lijkt te lukken
  Een grote groep deugers , nogmaals…
  De aanjagers van de hoax ( nep vax) zijn verraders , zijn ws hierin opgegroeid.
  Ernaast heb je paar extreme exemplaren.
  groep slachtoffers, erin geluisden , zijn veelal anders, Mild.

  Bij trouble , zijn er 2 richtingen
  Wellicht zit er een niet gevaxt exemplaar bij. Die de boel aanjaagd.

  • Overlijdens advertenties, trek ze na;
   Hoe groot zijn ze afgebeeld, in januari is altijd een piek in het jaar,
   Dagje kerkhof zitten kan ook , vertrouw de cijfers niet.

  • YOUTUBE staat erom bekend ‘ alleen onzin uit te zenden.
   Kaartlezers, halleluja verhaaltjes, toekomst voorspellers, het licht overwint van de duisternis,
   Het woord vax mag niet genoemd worden.

   En hier mag scott zijn zegje doen voor verdeel en Heers propaganda,
   Duidelijker kan niet. Controle oppositie

 19. Dus wij zijn schuldig aan hun domheid?
  Wie vertikte om te luisteren naar ons?
  Ons onderbreken als we hen wilde waarschuwen en ons voor gek verklaren en ons verwijten dat we die genocide prikken niet namen en dan nog eens ons het ergste toewensten en nu een grote mond hebben nog eens naar ons ook nog eens.
  Ze moeten wijzen naar de media en die smerige ratten in Den Haag en Brussel.
  Laat ons onderhand eens met rust met jullie domheid.
  Ik ga genieten van het leven en raad jullie geprikte dat ook te doen met dat kort leventje dat jullie nog hebben.

  • Het wordt steeds gekker nu zijn wij wappies schuldig aan moorden en wat wil je nog meer van mij ik ben 1x voor jaar van facebook verwijderd dat ik aan gaf dat het allemaal verzonden was daarna van Twitter voorgoed af geflikkerd en nou ben ik in nog geen vijf maanden al vier keer van facebook geblokkeerd en de schaapjes gewaarschuwd dat zij weer met een nieuw variant zouden aan komen en kijk daar is het nieuwe virus en nog veel dodelijker dan corona, dus ik zou zeggen hollen naar de tent en vergeet niet je mouwen alvast op te stropen ik kom nu al niet meer bij van het lachen van die bruikbare idioten.

 20. Ik heb veel over de wereld gereisd en nam de vaccinaties die nodig waren maar na de Mexicaanse griep en na corona zal ik NOOIT mee een injectie nemen en zal ik ziekenhuizen en artsen niet meer vertrouwen…. nooit meer.

  • @Peterus, Dat snap ik. Veel artsen zijn zelf ook de sjaak omdat ze altijd op de EMA vertrouwde en het VWS. Kijk, die smeerlappen hebben het heel vies gespeeld. Ze hadden met hun propaganda serieus goochelaars in dienst en psychologen om de serums goed te kunnen pushen. In deze manipulatie aktie van overheid hadden ze het liefst hoog opgeleiden want die zijn het best bespeelbaar en vatbaar omdat die te moeilijk denken. Het overige volk keek naar de dokter of chirurg van ow die neemt het ook. En natuurlijk een grote groep eencellige die het deed voor de vakantie of festivals, lekker makkelijk ben je er maar vanaf. Alleen vrijdenkers,vrije geesten en mensen met een gezonde argwaan naar overheid ontsprongen de dans. Man ,man hoe vaak heb ik wel niet gehoord op forums destijds : “Je bent zeker bang voor spuitjes” …Zou die elkaar aanstekende papegaaien van toen nu welleens willen spreken, maar het is oorverdovend stil nu…Denk dat ze nu nageltjes bijten…

  • Ja maar er zijn geen artsen meer het zijn allemaal geld automaten geworden bij een arts komen is moeilijker dan ooit tevoren je komt dat aan de balie en dan moet je ook nog achter de roden streep blijven staan zoveel stel je nog voor als patiënt.

  • Dat is dan hun oorlog en niet de onze. Als alle vrouwen hun mannen thuis houden (breek evt hun botten) en de moeders hun zonen dan staan de overheden met legen handen.

   • Als man slaapt van de gelegenheid gebruik maken om zijn rechterwijsvinger te breken, want dan kan hij nog moeilijk een wapen afvuren en wordt hij afgekeurd voor verplichte dienstplicht. Meng best vooraf ongemerkt ook wat pijnstillers onder zijn eten.

 21. Nou, bloed aan onze handen nog net niet maar wel een bloedend hart van inspanning om de bijna gevaccineerde proberen te overtuigen dat ze dát toch echt niet moeten gaan doen! Maar nee, serieuze artikelen en video’s willen ze niet zien. Ze kijken liever naar plaatjes van vakantie oorden of het zoveelste plaatje van ’n stelletje borsten die werd doorgestuurd via de app. Nou als ze ook eens informatieve programma’s op tv hadden gekeken die vóór corona nog best objectief konden zijn, hadden ze misschien geleerd om niet klakkeloos alles van ‘onze’ leiders voor zoete koek aan te nemen.
  Hier is slechts een voorbeeld van de zwendel bij de Mexicaanse griep in 2009. Nou als dan nog geen lampje gaat branden moet je wel hersen geamputeerd zijn. Een flink pak slaag verdienen ze in ieder geval, al is het alleen om het verstand terug in de schedel te slaan. https://www.youtube.com/watch?v=0R5f3fz8JTA

 22. De ongevaxxten zwegen???
  Ik heb keihard staan roepen dat ze bedonderd werden, ze zouden dienen als menselijk proefkonijn, ze zich met grote kans de dood injagen .
  Ik werd onthaald op hoongelach, een familie die mij niet meer (wilde) kennen, vrienden die ineens geen vrienden meer waren en mij meden als de pest. Workshops mochten ineens niet meer doorgaan, tot verdriet van vele kinderen.
  Ik heb tientallen cartoons gemaakt, en er een boekje over uitgegeven. Alle cartoons vrij van © zodat medestanders ze konen gebruiken bij hun protesten en ik er niet aan wil verdienen.
  Zeg mij niet dat ik niets gedaan heb. Ik ben bijna 69, dus vraag niet aan mij om kilometers in een demonstratie mee te lopen met het risico dat ik door een hond word aangevallen of dat ik meppen krijg van de “politie” (echte politie hoort mij te beschermen). Ik ben niet bereid om mijn leven te offeren voor een stel achterlijke schapen. Zij kiezen zelf voor hun ondergang.

  • Geweldig gezegd manlijk kan het niet beter verwoorden, ga toch een poging wagen onderaan, ik ben 68 misschien scheelt dat ,ouwe wijze baas ( ha-ha-)

 23. Pas als die domme schapen collectief de staat aanklagen en richting rechtbank gaan om te eisen wat hen is ingespoten kunnen we misschien nog (paar jaartjes) met ze praten al blijf ik liever uit de buurt. Rechtzaak loopt toch stuk op “Militair classified” maar dan is er tenminste een zaak. Daarna graag schadevergoeding voor ons ongevaccineerde vanwege staatsterreur/isolatie en uitsluiting.

  • Dat kunnen de gevaxten doen en als de overheid heel de tijd de zaak uitstelt, wat je kunt verwachten en steeds in hoger beroep gaat, dan is tegen de einde geen gevaxten meer in leven, want die leven niet zolang meer en met geluk nog een handje vol die valse spuitjes hebben gehad van hun wakkere humane arts. Maar met ons ongeprikten word een andere zaak.

 24. @Marco, Ja geen 1 van de regerende pipos heeft een prik gehad. Hebben ook nooit reis restricties gehad konden zo doorlopen zonder check.

 25. “Waarom hebben de ongevaccineerden niet gewaarschuwd voor de mogelijke gevaren van mRNA-vaccins, zo wordt gevraagd.”

  Tja… Jullie wilde niet luisteren toch. Succes met je vaccinaties!!

 26. bloed aan onze handen?
  zijn ze nou helemaal belazerd!
  Vernederd werden wij, de ongeprikten,vernederd en verstoten,buitengesloten,gemeden alsof we pestlijders waren,bespot,beschimpt,door politie geschopt,geslagen.
  Uit zwembaden geweerd,bij Sinterklaas achter met zwart plastic beklede hekken gehouden gelijk als vee,ja,ook de onschuldige kindertjes.
  Onder applaus weggevoerd van terrasjes, ons werd verboden van de wc gebruik te maken,het heeft weinig gescheeld of we moesten met een gele ster op onze jassen,
  zonder een groen vinkje kwamen we nergens binnen en ga zo maar door.
  en nu hebben wij het gevreten??
  ik dacht het ff niet…
  en wij hebben niks gezegd?
  wie liegt er voor ze,als ze niet thuis zijn?
  men wilde ons niet horen, want de kroeg was belangrijker en de vakantie…oke,dan spuit je toch lekker…
  o,de woede om de vernedering komt weer helemaal boven…
  dat vond ik persoonlijk het ergst,de vernedering,alsof je een minderwaardig soort mens was omdat je niet was geprikt.
  terwijl je juist gewoon je verstand had gebruikt,want daar heb ik nooit een nanoseconde aan getwijfeld.

  • Lastig was het wel om dingen te bezoeken of om voor elkaar te krijgen. Doch, ik heb altijd gedacht, wie het laatst lacht lacht het beste…….
   Toch doet het pijn om de ene na de andere geprikte te zien “omvallen”, terwijl ze vaak ook die prik namen uit angst OM om te vallen, zij hingen zo aan het leven.
   Ik ken echt maar een handje vol die niet geprikt zijn en ik ben verketterd door de meesten van hen..
   Nu vraagt er af en toe eens iemand wat voor mij de reden was om niet te nemen

  • Klopt ook ik mocht van de wc geen gebruik maken hup daar ging mijn broek naar beneden voor hun deur. Toen had je ze moeten zien kijken.
   Ik mocht de ziekenhuis hier in Frankrijk niet in omdat ik een PCR test weigerde en dat maakte ik zelfs mee. Dus ik stroopte internet af en toen kwam ik iemand tegen die me geholpen heeft. Mijn vriendin is zelfs van Frankrijk naar NL verhuist om geholpen te worden. Hier in Frankrijk was het vee malen erger als in NL waar je zonder mond kapje kon lopen als je astma hebt zoals ikke. Hier moet je het ophouden dus boodschappen doen was een hel voor me en dan dit lezen!
   Dit moeten ze eens recht in mijn gezicht zeggen. Wedden dat ze dan heel hard kunnen lopen met hun spike eiwitten in hun lijf die als scheermesjes werken.
   Ik denk maar zo, over ene paar jaar hebben we rust en zijn we in de meerderheid.

 27. Lekker opkankeren met die debieltjes, vaak genoeg content gedeeld en mensen geïnformeerd
  Als ze dan niet willen luisteren moeten ze het maar voelen
  Ga never nooit niet m’n excuses aanbieden, ik heb genoeg gedaan

  In deze tijd waar alle info overal beschikbaar is, is het een keuze om dom te zijn
  Geen medelijden, sterf maar lekker

 28. Dit is nou een artikel hierboven van iemand die van de praktijk geen idee heeft, HET waarschuwen van medemensen voor de prik is in 9 van de tien gevallen onmogelijk gebleken,ik heb het geprobeerd ! keer op keer ,de enkeling die mij meewarig wilde aanhoren dacht ach een aardige jongen hoor ,maar wat een Wappie/(mafkees) het is niet mogelijk, mensen zien niet dat sommigen zich hierin verdiepen, kennen alleen het NOS journaal.Dat het kwaad echt bestaat en Bill Gates (zoals hij zelf zegt) door vaccins de wereld bevolking wil verminderen EN (de rest wil) veranderen in zombies ,dat zei ik niet natuurlijk, het is wel zo ,maar dan liep men direct door en wou niet meer met je praten….nergens over.
  Net als 911 daar heb ik duizenden uren aan besteed en men WIL het niet weten, feiten tellen niet bij deze goed gelovigen, ik heb 3 mensen kunnen overtuigen ,maar als je de kennis niet zelf opdoet blijft het maar zeer kort hangen en is flinterdun, helaas. gelukkig ben ik opgevoed door mensen met een groot wantrouwen naar de overheid en dokters etc dat scheelt enorm, geef ik toe.
  Het is ook niet eenvoudig ,mensen moeten willen en kunnen inzien dat hun beeld van de wereld niet klopt. dat het kwaad echt bestaat, dat niet alle mensen het goede met ons voor hebben ,vooral machthebbers/politici niet,Mijn oom in Utrecht moest vaak rennen voor z’n leven als hij in een kroeg vertelde dat de Duitsers de joden op-pakten om ze in Duitsland te vergassen,en hun schreeuwende kindjes vaak met de kolf van het geweer werden dood geslagen om van het gebler af te zijn,(hij had daar kort gezeten in een straf gevangenis en had zo het een en ander gehoord) in het begin waren de duitsers nog wat mild, vandaar,tevens liep hij het gevaar om gearresteerd te worden in Utrecht voor het beledigen van een bevriend staatshoofd,(Adolf Hitler) wat jaren 30 vaker gebeurde met journalisten etc .

 29. Wat ik begrepen heb was het idd satire… meer een vorm van op ironische manier het narratief verschuiven. Want wie dit ook maar een seconde serieus neemt als geprikte, moet ook toegeven dat de wappies gelijk hadden.

 30. ik heb sinds eind 2020 een twintigtal mensen gewaarschuwd om de injecties niet te nemen. Ik doe dat nog steeds. Twee geloven mij en volgen mijn advies hoe die giftige rommel uit hun lijf te krijgen. De rest heeft mij ontvriend, geblocked en straks zou ik hen niet geholpen hebben?
  Verdyhangen waarschuwingenen remedies aan mijn raam aan de straat. Die worden regelmatig gefotografeerd.

 31. lol, ik ken een koppel waarvan de dochter in de zorg (wzc) werkt, iedere vaxronde sterftecijfers VIJF tot ZES keer hoger dan normaal….
  ze WETEN het maar al te goed, genoeg verwittigd..
  pikant detail aan het verhaal….ze hebben zich laten vaxxen met alle schadelijke gevolgen vandien…waarom??? omdat ze zo graag op CAFE wilden gaan….
  net zoals de meeste anderen…
  trouwens, ik moet de eerste gevaxde idioot nog leren kennen die het daar NIET voor deed….ze gingen ALLEMAAL voor de spuit om op café of op reis te kunnen gaan, maar waren meer dan bereidwillig de ‘ongevaxden’ aan te vallen omdat die ‘hun vrijheid afpakten’ terwijl ZIJZELF gemakshalve hun vrijheden afgaven…
  maar wij zijn de ‘schuldigen’ voor hun ‘ongemakskes’ en sterftegevallen???
  lol….

  • Het vorstenkoppel van België verschijnt gezellig samen op een munt t.g.v. de 50ste verjaardag van Mathilde. Ze zwijgen als het graf over hun bezoek aan de WEF-conferentie in het Zwitserse Davos vorige week en DPG Media + Mediahuis kijken consequent weg over Filips bezoeken aan de Bilderberg-conferenties.

  • Mijn ouders deden die prikken nemen voor de angst die de media verkondigen en ze zijn te oud om nog op stap te gaan. Dus er zijn er die uit angst die prik namen maar dat zijn bejaarde die echt die kul geloofde en mijn vader was verbaast dat wij (hun drie dochters) geen prik namen. Voor de winter zei hij neem het maar dat is beter voor je.Nee pa geen interesse geef mij maar die virus ik ben een flinke meid die dat wel aankan.

 32. SANDER: Pas op er komt een auto aan, ga van die weg af!!!
  JASPER: Ach wat lul je nou ik zie geen gevaar waar jij dat wel ziet.
  Eindstand..
  JASPER: Jij had me toch kunnen waarschuwen dat ik aangereden zou worden nu zit ik in een rolstoel met verbrijzelde benen door jou!!!

  Het scenario maakt niks uit het is achteraf sowieso Sander’s schuld. Hetzelfde geldt voor de ongevaccineerden, perverse tactieken die worden gebruikt om mensen te controleren.

 33. Ik laat me zeker GEEN schuldgevoel aanpraten door deze idioot. Toen Cojona begon , waren er meerdere mensen wereldwijd die verklaarden dat het NIET in orde was / geen zuivere koffie was. Als je als “gevaccineerde , nu de ongevaccineerden wil beschuldigen , moet je toch echt naar jezelf kijken dat je zelf NIET de tijd hebt genomen om ZELF even te Googlen etc etc etc cq onderzoek te doen . Je was ZELF lui en dom , om GEEN onderzoek te doen , noch je gezonde verstand te gebruiken. DUS…flikker op met je onzin , over dat WIJ de ongevaccineerden jullie bloed aan onze handen hebben.

  • Ja, ze proberen de zaken weer om te draaien.We hebben ze genoeg gewaarschuwd en als ze een beetje Hadden opgelet en hun gezond verstand gebruikt! Nee hoor, eigenwijs en een blindelings vertrouwen in Overheid en Regering en hun huisarts…. boehoe, anders kunnen we niet op vakantie of naar een restaurant, nou dan niet wat mij betreft, lekker belangrijk, ik blijf liever gezond!

 34. “Het is allemaal maar al te duidelijk geworden. Het stilzwijgen van de ongevaccineerden was een gevaarlijke, sociopathische en onverantwoordelijke beslissing die ernstige gevolgen heeft gehad voor degenen onder ons die de vaccinaties hebben gekregen.”
  Beslist niet waar, jullie (de gevaccineerden) wilden niet luisteren, tientallen keren hebben we jullie gewaarschuwd, maar jullie maakten ons belachelijk en gingen ons mijden !
  En nu moeten jullie op de blaren zitten !

 35. jcoolen, als jij geniet van alle mensen die nu overlijden, dan is er in jouw bovenkamer ook iets niet helemaal in orde.
  Wat een haatdragendheid, niet te geloven zeg.
  Laat het zijn, je hebt al gezegenvierd, toch? Jij bent er immers nog….
  Nee, met deze instelling komen we er niet hoor.
  Mensen hebben een foute beslissing genomen en dat moeten ze bekopen met de dood, dat is de grootste straf die je kunt krijgen.. dus hou op

  • Ik vind het ook niet leuk hoor, dat er nu mensen doodgaan vanwege die kutspuit, maar…….diegenen die ons op internet keihard aan het verketteren waren en ons uitscholden voor moordenaars zelfs en niet veel later zelf het loodje legden? Daar heb ik absoluut geen spatje medelijden mee!! Karma is a bitch!

   • Klopt….wij probeerden en nog altijd proberen ze wakker te schudden de schapen die naar de slachtbank lopen
    Wij waren uitgesloten..ons hebben ze als honden…nog erger dan dat uitgesloten en toch hebben we geprobeerd hun te waarschuwen…ze hebben ons uitgesloten…uitgescholden etc…en nu kleeft er bloed aan onze handen?
    Nee…het bloed van deze mensen kleeft aan handen van de parasieten wat zich elites durft te noemen en al die muppet wat voor hun werken….
    Wij hebben gedaan wat we konden en nu schuiven ze de schuld op ons?
    Nee dus…Ik deed wat ik kon en de media en fb en meer platforms hebben ons de mond gesnoerd omdat we de WAARHEID vertelden…
    Daarom is het niet onze schuld…ben er klaar mee als een crimineel neergezet te worden…ieder doet wat ie denk dat goed is en niet naderhand komen janken .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in