Minneapolis politie moedigt bewoners aan om zich over te geven aan criminelen – “bereidwillig je bezittingen overhandigen”

7

De politieafdeling van Minneapolis heeft de ingezeten van de stad verleden week aangespoord om hun bezittingen bereidwillig aan criminelen te overhandigen en hun bevelen te gehoorzamen.

Met een Minneapolis dat momenteel een 46% verhoging van carjackings en een 36% verhoging van diefstallen ervaart in vergelijking met deze zelfde tijd vorig jaar – dankzij de linkse gemeenteraad en haar defunding van de wetshandhaving – voelt Minneapolis Police Department (MPD) zich nu gedwongen zijn burgers een e-mailwaarschuwing te sturen om zich niet tegen de overmoedige misdadigers te verzetten, meldt Newswars.

“Wees bereid om je mobiele telefoon en portemonnee af te geven”, zegt de politie in haar e-mail, en voegt eraan toe dat burgers moeten luisteren naar criminelen en “doen wat ze zeggen”.

Opmerkelijk genoeg doet het MPD geen suggestie aan zijn burgers om hun Tweede Amendement recht op zelfverdediging uit te oefenen.

De stadbewoner Steve Taylor wees op de hypocrisie van de Democratische gemeenteraad die zichzelf met een geprivatiseerde bewapende veiligheidsdienst beschermt terwijl het de stad ontmanteld van de vereiste wetshandhaving.

Wat we steeds weer horen is dat de mensen niet minder openbare veiligheid willen, ze willen wel meer openbare veiligheid. Als de gemeenteraad zijn eigen gewapende veiligheidsdienst heeft en de leden van de gemeenschap onder schot worden beroofd, dan lijkt dat gewoon oneerlijk. Ik denk dat we meer politie nodig hebben. Natuurlijk moeten we de politie hervormen en betere politie, maar we moeten iedereen in Minneapolis evenredig beschermen tegen gewelddadige criminelen.

Zoals eerder gemeld hebben veel politiedistricten landelijk geknield in solidariteit met Black Lives Matter demonstranten, dezelfde lui die willen zien dat ze worden ontmanteld en in sommige gevallen zelfs gedood.

  "Ellen" wordt onderzocht op racisme en intimidatie

Op dezelfde manier ervaren andere steden die door Democraten worden bestuurd, zoals Chicago en New York, die ook hebben opgeroepen tot het ontmantelen van hun politie, een explosieve toename van de criminaliteit en geweld gezien in 2020.

In New York bijvoorbeeld zijn de schietpartijen met bijna 50 procent toegenomen en zijn de moorden met 21 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

En Chicago beleefde zijn meest gewelddadige dag in 60 jaar in juni, toen 18 mensen werden gedood in minder dan 24 uur, wat burgemeester Lori Lightfoot ertoe bracht om de schuld te geven aan “wapengeweld”, ondanks het feit dat de stad enkele van de strengste maatregelen voor wapenbeheer in het land heeft.

Amerikaanse federale agenten rijden rond in burgerauto’s en trekken Antifa anarchisten van de straat

Vorig artikelSyriërs duwen Duitser op het spoor – man gegrepen door trein
Volgend artikelGriekse regering trekt portemonnee om zich te ontdoen van migranten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. …advies ter preventie van overvallen is dus om jezelf te laten overvallen….okee….helder….

  Nog steeds knap trouwens dat 9 op de 10 Nederlanders niets heeft meegekregen van de drie dolle dagen van Dijon in Juni….toen, ter info van 9 van de 10 Nederlanders die dot nu leest, Dijon 3 dagen lang het toneel was van vuurgevechten tussen Tetsjenen en Noord Afrikanen….en de politie was vertrokken en de Franse regering niets had om in te grijpen…en burgers daar mochten drie dagen in totale angst en onzekerheid leven….en dan roept een regering nog dat men de macht heeft….

  Aankomende vrijdag komt er weer zoiets aan trouwens, dichter bij huis….

  P.s. Afgelopen week zijn er weer heel veel anti migratie sites en initiatieven monddood gemaakt door ze van het internet af te sluiten. Dat u het maar weet….

  • Kan de NLse en Europese burger maar 1 advies geven….iedereen die in de mogelijkheid is , zorg dat je een vuurwapen met genoeg munitie aanschaft. Binnen niet al te korte tijd , zal men dit zeker nodig heben. Desnoods vorm ook milities om je te verzetten tegen deze idioten.

   • Door niet op de politie of de politiek te rekenen.
    Halverwege de negentiger jaren was dat al zo.
    Pas maar op hoor, die zwarte families zijn groot en helpen mekaar
    Daar zul je het SS vrouwtje of A kwasi niet over horen.

    De wet van de sterkste!
    Prima, gezien dat volk wat massaal onze kant op blijft komen.
    Te zwak zijn om zelf iets op te bouwen.
    700 jaar later nog niet veel meer kunnen, dan een beetje janken!
    En natuurlijk een grote groep Europese volksverraders, die ook niet veel meer kunnen dan een beetje mee janken.
    Beide groepen Nederland uit trappen!

    Ze zijn toch niks minder dan wij?!
    Laat ze dan godverdomme iets opbouwen waar hun roots liggen.
    Maar dan zijn ze opeens zielig en dom.
    Zelfs die sLinkse volksverraders weten dan niet, wat er moet gebeuren!

    Nou, ik zou best Sinterklaas willen helpen.
    Maar ja, die vele puntdaken, daar kom ik niet over met mijn rolstoel!
    Snik, snik, wat een discriminatie!
    Hoeveel vinden dit een belachelijke opmerking, ikzelf ook.
    Maar heeft men een kleurtje, dan krijgt men aandacht met zulke idiotci!
    Dan zijn er vele gekke, die bij wijze van spreken de puntdaken willen verbieden.
    Dergelijke idioten moeten de mond gesnoerd worden.
    Mijn oren laten hangen voor import-volk,
    voor volksverraders,……. nooit!

    • Ik dacht dat men Afrika voor de Afrikanen wilde en Azie vor d Aziaten , Amerika voor de Amerikanen…..Wat komen die Afrianen en Arabieren dan in ’s hemelsnaam in Europa zoeken… Europa voor de Europeanen….!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in