Laat ik beginnen met het goede nieuws en dan overgaan tot de duistere zaken. Sy besloot een interview te geven aan de War Nerd podcast. War Nerd is Mark Ames. Hij wordt genoemd in Sy’s recente memoires. Sy deed een geweldig maar ongewenst onderzoek naar Gulf and Western. Sy schrijft: “Ik laat een andere stem het resultaat van ons Gulf and Western werk bespreken. Mark Ames, een freelance journalist die veel bewonderenswaardig werk deed in Moskou, analyseerde de G&W-serie en de impact ervan in 2015 voor een online tijdschrift. Zijn bevinding was brutaal, maar behoorlijk raak.” schrijft Larry Johnson.

Hershs enorme Gulf & Western exposé was … 13.000 woorden lang, in drie delen, en onthulde een privé labyrint van bedrijfsfraude, misbruik, belastingontwijking en gemene malversaties. En toch – ondanks alle hype voorafgaand aan de publicatie – eindigde het verhaal met een sisser. Iets wat Hersh überhaupt niet gewend was. Ten eerste was de taal van het artikel ongewoon voorzichtig en saai voor een primeur van Hersh. Zoals New York Magazine opmerkte: De algemene reactie was een grote geeuw. In tegenstelling tot de verhalen van Hersh over de CIA en het leger, was de Times veel banger en voorzichtiger voor de gevolgen van het aanpakken van een machtig particulier bedrijf… en het voor de rechter gesleept worden….De Times zadelde Hersh op met een team van redacteuren en advocaten om zijn verslaggeving door te lichten, waardoor het stuk bijna onleesbaar werd. Onder andere schrapte de Times alle kleurrijke anonieme citaten die zijn schokkende onthullingen over de CIA… zo gedenkwaardig maakten.” – Fragment uit Reporter door Seymour M. Hersh

Ame’s steun aan Sy’s werk voor Gulf & Western leverde hem het volgende interview op. Als u nog nooit een uitgebreid gesprek met Sy hebt gehoord, dan is dit het echte werk.

  "Laten we dit nog een keer proberen!"

Nu het slechte nieuws. De regering Biden en onze Europese bondgenoten bereiden zich voor op een grote militaire actie in de oorlog in Oekraïne, of ze weten dat er binnenkort iets ergs gaat gebeuren, waarschijnlijk in Wit-Rusland, want er zijn net waarschuwingen afgegeven voor buitenlandse burgers om Wit-Rusland en Rusland te verlaten:

Het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken drong er bij zijn burgers op aan Wit-Rusland onverwijld te verlaten.

Canada dringt er bij zijn burgers op aan Wit-Rusland onmiddellijk te verlaten vanwege het risico van willekeurige toepassing van lokale wetten en vijandelijkheden in Oekraïne – Canadees Ministerie van Buitenlandse Zaken.

De Verenigde Staten hebben maandag een advies op hoog niveau uitgebracht waarin Amerikaanse burgers wordt gevraagd Rusland onmiddellijk te verlaten en niet meer naar het land te reizen omdat de oorlog van Rusland tegen buurland Oekraïne voortduurt.

“Reis niet naar Rusland vanwege de onvoorspelbare gevolgen van de niet-uitgelokte grootschalige invasie van Oekraïne door Russische strijdkrachten, de kans op intimidatie en het uitkiezen van Amerikaanse burgers voor detentie door Russische veiligheidsfunctionarissen, de willekeurige handhaving van de lokale wetgeving, beperkte vluchten naar en vanuit Rusland, de beperkte mogelijkheden van de ambassade om Amerikaanse burgers in Rusland bij te staan, en de mogelijkheid van terrorisme”, aldus de waarschuwing.

Ik geloof niet in toeval. Dit is een gecoördineerde actie en geeft aan dat de situatie in Rusland en Wit-Rusland in de nabije toekomst gevaarlijk wordt. Misschien heeft het iets te maken met het feit dat de Verenigde Staten islamitische radicalen opleiden om terroristische aanslagen te plegen in Rusland en Wit-Rusland:

  Wapen dat de VS aan Oekraïne gaf, gesignaleerd in handen van Mexicaans kartel

De Russische buitenlandse inlichtingendienst (SVR) heeft beweerd dat zij informatie heeft ontvangen dat de Verenigde Staten (VS) islamitische terroristen opleiden om aanslagen te plegen op doelen in Rusland en de voormalige Sovjet-Unie, aldus Reuters.

De SVR beweerde verder dat de VS maar liefst 60 militanten rekruteren uit organisaties die gelieerd zijn aan Islamitische Staat en Al Qaeda en hen trainen op hun militaire basis in Syrië. – https://www.newsbytesapp.com/news/world/us-fostering-islamic-terrorists-for-attack-russian-spy-service/story

Wanneer je de Verenigde Staten onder controle hebt van een seniele Joe Biden, die toestemming gaf voor het opblazen van de Nord Stream 2 pijpleiding, moet je de mogelijkheid overwegen dat hij iets net zo ergs of erger zal doen. Blijf koel.

Middelen en motief: Hoe Amerika de Nord Stream-pijpleiding opblies


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Executie van Russische krijgsgevangen door Oekraïense strijders op 30 maart (VIDEO 21+)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Nazi’s in Oekraïne” trends op Twitter terwijl wereldwijd het bewustzijn blijft toenemen
Volgend artikelRealiteit versus nepnieuws-nonsens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Een is aanval in Wit Rusland of Rusland dan raad ik Poetin om de atoombom te gebruiken tegen US en EU.
    Als US moslimstrijders opleid voor zo iets dan was dat de groene rode lijn en maar actie .
    Genoeg is genoeg weg met dat vuile US

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in