Er is opnieuw een schokkende video opgedoken van de executie van Russische krijgsgevangenen. Dit is geen in scène gezette video, met lijken die op één plaats liggen met hun gezichten naar beneden, zoals in Boetsja. Het is een video van een echte krijgsgevangenenexecutie. Sommigen hadden hun handen achter hun rug gebonden, meerdere soldaten in de video zijn vermoord, schrijft Southfront.org.

Let op de hoeveelheid bloed rond de slachtoffers. Hebt u iets dergelijks gezien in geënsceneerde Oekraïense video’s over de situatie in Boetsja?

De nazi’s, aangemoedigd door de steun van het Westen, deinzen nergens voor terug, verbergen hun gezicht niet en scheppen op over hun misdaden.

Het incident vond plaats op 30 maart in de buurt van Irpen, tijdens de aangekondigde terugtrekking van de Russische troepen. De Russische terugtrekking was door het Kremlin bedoeld als een symbool van goede wil en bereidheid tot het onderhandelingsproces.
De terugtrekkende troepen werden daarvan op de hoogte gebracht. De hele wereld kan het resultaat waarnemen. De Oekraïense strijdkrachten hebben bevolkte gebieden beschoten, zowel tijdens de terugtocht van de Russen als nadat alle Russische eenheden vele kilometers ver waren. De SBU en nationalistische formaties zuiverden nederzettingen van burgers die met de Russen hadden gecollaboreerd. Op 3 april werden vermoorde burgers met witte armbanden op hun handen, die collaboratie met de Russen betekenden, doodgeschoten en doorgegeven als slachtoffers van de Russische bezetting. Het Westen steunde deze vervalsing met enthousiasme.

Wat de uitkomst van de oorlog ook moge zijn, Europa moet zich schrap zetten dat deze mensen, nazi’s met een gebroken psyche, naar Europese steden zullen komen. En zij zullen komen en respect en welvaart eisen. Zij zullen hun ideologie van superioriteit niet opgeven. Vandaag demonstreren zij het op hulpeloze krijgsgevangenen, morgen zullen de slachtoffers de doorsnee Europeaan zijn.

  Ze hameren op Kharkiv, Kiev en andere steden: Massale Russische luchtaanval op Oekraïense militaire en energiestructuur-doelen! (Video's)

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Boetsja Valse Vlag: Rusland stapt naar de VN-Veiligheidsraad wegens de Oekraïense gefingeerde oorlogsmisdadenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Roebelgas:” De Grote Reset van Davos is verbrijzeld door de Russische Reset
Volgend artikelNederlandse journaliste doet verslag van “ongekend NAVO-arsenaal” in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

 1. En de volgespoten schaapjes mekkeren verder en zwaaien met de oekraiense nazivlag.
  Geven hun euro,s aan het nazibewind in Kiev.
  Laat de russen in een allesvernietigende komende veldslag het gehele oekraiense nazileger maar naar de hel bombarderen.
  De navo-nazi,s zijn gewaarschuwd, de rus is niet meer getergd, hij is boos, maak hem niet woest……

  • De Russische beer !!!!!
   En er is maar een land op Aarde die met moedertje aangeduid wordt.
   Rusland.
   De USA zou ik geen moedertje noemen stelletje Indianen moordenaars en een bij een geveegd zooitje van gelukszoekers.

  • Goed dat dit onmenselijke schorem herkenbaar zijn in de videos. Ramzan Khadirov heeft verklaard dat zijn speciale troepen deze moordenaars zullen opsporen en terechtstellen, ook als zij naar het buitenland uitgeweken zijn.

  • Kan jij misschien uitleggen waarom antivaxers nu pro Rusland zijn? Jullie zijn zo vreselijk gehersenspoeld door Thierry en Willem dat jullie alles overnemen wat hun verzinnen. Mogen of kunnen jullie geen eigen mening vormen? Wat is eigenlijk de overeenkomst tussen vaccineren en de inval van Oekraïne door Rusland? Is het omdat jullie zo anti alles zijn dat als de één A zegt jullie gewoon uit morele overweging B moeten zeggen? Snappen jullie het zelf nog wel eigenlijk?

  • Laten we hopen dat de navo en onze eigen leiders, gauw met de beer te maken krijgen. Dat de nazi familie wat ze het koningshuis noemen. Heel snel hun karma krijgen!

 2. Als deze video waar is dan is de corrupte Oekraïne! Zelensky is comediant van theater, die onze dome politici kan overtuigen staan te klappen, vragen voor meer militaire hulp om de pro-russen te doden. De rug geven aan Oekraïne per direct als deze video waar is.

 3. Dat is wel erg rood bloed op straat. Bloed wordt meestal heel snel bruin heb ik bij eerdere False Flags geleerd. Een burgermeester van Boeska die het vrolijk heeft over de bevrijding van zijn stad. Niets over lijken overal. Wel verschillende uitspraken dat AZOV mensen uit de weg moet ruimen. Opschonen die handel. En ineens heeft het Westen satelliet beelden gevonden dat de lijken in Boeska al weken op straat liggen. Op een vid zie je een van die lijken zwaaien. Inmiddels is operatie Defender 2022 gestart, Veel US materieel via Vlissingen door NL heen. Waar is het materieel van Defender 2020 gebleven toen die afgeblazen werd vanwege Covid Lockdown. Iedereen aan de mondkapjes destijds, behalve de US soldaten die aankwamen en dicht op elkaar stonden. Er schijnt ergens in Derinkuyu een deur naar Mars te zijn. Opzouten allemaal. Ergens in Alaska ook ondergrondse stad met veel UFO activiteiten. Wij weg, Zij erin. Het lijkt het vluchtelingen huisvestingsprobleem wel. Voor Nederlanders een wachtlijst van 9 jaar. Voor Oekrainers wordt een eigen dorp gebouwd in Soest. flats 4 hoog. Huizen er tegenover dalen een ton in waarde. Binnen 1 jaar zijn ze klaar. Was er niet een stikstofprobleem waardoor er niet gebouwd kon worden. Jaren achterstand door een bouwstop. Het lijkt wel of ze verwachten/willen dat die Oekrainers nooit meer terug gaan. Mogen ook gelijk aan het werk. Het lijkt wel of ze Ukraine leeg willen hebben. Putin gaat de nazis uitmoorden en de rest wordt weggetreiterd. Human Corridors noemen ze dat. Mijn grens is bereikt. In feite ver overschreden.

  • Er zijn aanwijzingen dat het hele “aardbol” concept voor geen meter klopt. En dat Mars een stukje verderop ligt, dus niet in het heelal. Maar op een veel grotere planeet. Hier de boel naar de verdommenis, en daar de “Build Back Better,” een stuk verderop. Met ons geld.

   Ik weet het niet zeker, maar het begint er wel verdomd veel op te lijken dat het inderdaad zo in elkaar zit. Platte aarde denk het niet, maar mss wel een biotoom op een veel grotere planeet, met verbindingen naar de “buiten gebieden.” Allemaal weer conspiracy, ja ja. Maar mss heeft Wim Carrette toch wel gelijk. Niks verbaast me meer. Die hele maanlanding was toch ook grote bullshit…

   • Je kunt ook te ver doordraaien in conspiracy. De aarde is echt wel rond, de planeten zijn er echt wel aan het cirkelen rond de zon, wiskundig en natuurkundig klopt het ook allemaal, netjes alles volgens de natuurwetten, zwaartekracht, massa, (relatieve) snelheid etc. Portals naar Mars is natuurlijk fantasie, net als UFO’s. Als je de kans gaat uitrekenen dat er ander leven in het heelal op het juiste moment technologie heeft om ver te reizen en dan de aarde zou bereiken dan kom je uit op iets wat wel heel dicht bij 0 zit. De maanlanding is ook echt, je kunt met een goede telescoop de voetafdrukken van de astronauten gewoon zien inclusief de vlaggetjes en het onderstel van de maanlander.

  • Ligt eraan hoe snel de foto genomen is of het rood of bruin is en de hoeveelheid speelt dan ook mee zeker bij slagaderlijke bloedingen.

  • Ik maak me grote zorgen om jou! Jij hebt namelijk stemrecht en dat is gevaarlijk. Waarom heb je toch zo’n groot geloof in je leiders Thierry en Willem?

  • precies. Er is er maar 1 die hier baat bij heeft (-en dit organiseerd) , de WEF. Doet er niet toe wat voor guwelen en welke mensen ze in moeten huren (!) om wat voor gruwelen aan de MSM te voeden. stelletje gore tuig. het Westen vernietigt zichzelf hierdoor – let maar op.

   • lone: En het duurt niet lang meer. Ondertussen timmert Bill Gates rustig door aan de lucht met zijn injecties in de stratosfeer om de zon te verduisteren, terwijl iedereen aan het kiften en knallen is. En dan is dat ook naar de verdommenis. Vandaar dus dat iedereen gevaxt moet worden, want dan kunnen ze overleven op de duistere aarde. Dat nog steeds niemand dit in de gaten heeft, dat verbaast me echt.

    • De geprikten zijn voortijdig dood of chronisch ziek alvorens vroegtijdig te overlijden. Dus op een duistere aarde zijn juist de gevaxten de eersten die dit niet overleven.

     • Ik hoop dat ik er helemaal naast zit.. maar het S antigeen (dat door de mRNA rotzooi gemaakt wordt in de cel) richt zich toch echt op de pijnappel klier – welke een rol speelt in licht-donker. En welke dmv de aanmaak van melatonine veel invloed heeft op meerdere physiologische processen, incl de fertiliteit. Niettegenstaande calcificaties op latere leeftijd, deze klier doet aardig mee gedurende een mensenbestaan.
      Eén ding is zeker: Gates moet gestopt worden met deze waanzin.

      • oorlog begon met angst 2020 , fake pandemie,en de kogel is fake vaccin .de oorlog rus vs oekraine is afleiding van het gifprik probleem .
       zie openvears
       VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (read more about underreporting in VAERS)

       1,205,753 Reports

       Through March 25, 2022
       26,396 DEATHS
       145,781 HOSPITALIZATIONS
       125,791 URGENT CARE
       185,115 DOCTOR OFFICE VISITS
       9,533 ANAPHYLAXIS
       14,949 BELL’S PALSY
       4,423 Miscarriages
       13,527 Heart Attacks
       37,579 Myocarditis/Pericarditis
       48,852 Permanently Disabled
       6,256 Thrombocytopenia/Low Platelet
       29,751 Life Threatening
       41,320 Severe Allergic Reaction
       13,224 Shingles

       link:
       https://openvaers.com/covid-data

 4. Geef gul op giro 666!
  En straks komen die dappere Oekries ook onderdak bij een 4x-vax gastgezin in NederKhazarenLand. Of ze krijgen een gratis huis en zakgeld.

 5. tja ….. krijg vaak het idee of dat het rusiese leger gewoon echt hopeloos slecht geregeld is ??? zo een land als oekraiene zou de usa binnen no time veroverd hebben

  • Met shock and aw maar deze Russische aanpak bevalt me beter.
   Jammer dat de Oekraïners de boel zo vernielen op advies natuurlijk staat zo goed in de media.

  • de US bombardeert eerst een land voor een paar weken/maanden en ze hadden 3 weken nodig om Bagdad the bereiken nadat het land al 30 jaar onder sancties zat
   en ze hadden 50.000 soldaten

 6. Ik woon al geruime tijd samen (ruim 12 jaar) met Oekraïense mensen ! Deze mensen komen van oost tot west en centraal Oekraïne. Wat mij al direct opviel is dat de mensen in het westen (zeer pro USA waren) lees fascisten (opmerking mijner zieden) en hoe meer naar het oosten hoe meer pro Russische. Ik heb geprobeerd mij altijd neutraal op te stellen tijdens heftige discussies. Stalin etc,etc,etc Maar de haat zit er zo diep in jegens de Russen dat geen discussie mogelijk is behalve op de mensen na uit oosten daar kan je goed mee discussiëren en ik wordt het bijna altijd eens met hun.
  De mensen uit het westen zijn nationalisten kwadraat en beseffen niet wat er zich werkelijk afspeelt deels door desinformatie en deels door manipulatie en dat alles onder bevel van de USA (lees Israël)
  Dat regime in de Oekraïne zijn kontenlikkers van de USA en Israël met hun huilebalk president (Jood)
  Albert Pike (Jood) de oprichter van de vrij metselaarsbeweging zei het al ,,WE HEBBEN DRIE WERELDOORLOGEN NOGIG OM DE CONTROLE OVER DE AARDE TE KRIJGEN MET ALS HOOFDSTAD JERUZALEM,, Ze zijn al aardig op weg zie crisis na crisis na crisis !!!!Maar of het ze zal gaan lukken ????
  Veel mensen worden wakker dit moment en het volk heeft de macht en dan is het klaar met hun spelletje

  Tot slot een link naar Edgar Cayce (ik hoop dat hij gelijk krijgt)
  Overgenomen van Angelwings

  Voorspellingen van Edgar Cayce: Poetin zal de derde wereldoorlog voorkomen

  https://www.wakkeremensen.org/artikelen/edgar-cayce-2/voorspellingen-van-edgar-cayce-poetin-zal-de-derde-wereldoorlog-voorkomen/

  Sterkte allemaal in deze tijden. (THE GREAT RESET)
  Maar Harry doet niet meer mee aan die poppenkast die vooraf geprogrammeerd is door dat VUILNIS !!!

  AMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Beste Ha,
   Edgar Cayce heeft nooit de naam Poetin genoemd.
   Hij vertelde dat de 3e wereldoorlog er een zou zijn van een strijd tussen het ‘licht en het duister’
   Hij heeft ook verteld dat de hoop voor de wereld uit Rusland zou komen waarbij ieder mens voor de ander zou leven.

  • Ik was nog vergeten U te bedanken voor deze informatie bij deze.

   Het werd mij niet in dank afgenomen door die fascisten uit west Oekraïne en heb ze per 1 mei 2022 het huis uit gezet.
   Ik confronteerde ze met deze video en vroeg waarom zie ik geen bloed in jullie Hollywood film.
   Ze proberen gebruik te maken van onze goedheid.
   Zelfs mensen uit de Oekraïne die hier al jaren zijn(deels illegaal deels toeristenvisa proberen nu alles uit de kast te halen om te profiteren van onze voorzieningen en gebruik maken van de situatie nu.
   Buiten mij weten om hebben ze zich officieel in laten schrijven op mijn adres bij de gemeente om in aanmerking te komen hulp aan te vragen.
   Vanavond kreeg ik onverwachts te horen dat ze gaan vertrekken binnenkort. De gemeente biedt hun huisvesting aan en de rest van het hele arsenaal.5 personen tel uit je winst Ik zei nee direct weg !!! Maar ze wilden eerst het antwoord van de gemeente afwachten. Dat doe je maar op het strand van ,s-Gravenzande en mij niet besodemieteren. Altijd behulpzaam geweest voor die mensen. Alstublieft.
   En hier lieg ik niet een woord van !!!

   • Jeetje.. wat een verhaal. Wat je daarboven schrijft klopt zo. Groot gelijk heb je, weg met die gasten. Hopelijk gedragen ze zich nog een beetje tot 1 mei 2022, nog een hele maand. Als je hulp nodig hebt, laat het hier weten.

    • Ze hebben ook nog niet de maand april betaald aan mij en maar zielig doen !!
     Bedankt voor je aanbod voor hulp maar ik heb zeer goed gereedschap ter beschikking dus ik red het wel.
     Ik kan het woord Oekraïne niet meer horen zo van liever lede.
     Zoveel mensen geholpen in al die jaren en als dank een dolksteek in je rug zodra ze hun doel bereikt hebben.
     Ik stop met helpen aan wie dan ook.
     Dieren zijn mijn grote vrienden want die doen niets met voorbedachte raden.
     In wat voor een wereld zijn we in hemelsnaam terecht gekomen ?
     De toekomst ziet er zeer slecht uit !!!

     Groet,

     Harry.

 7. Er zitten veel geprikten op deze site en gezien hun reacties zie je ze meteen….hersenrot….
  Logisch nadenken is een crime, logisch redeneren een extreem crime.
  Als je nu nog niet in staat bent om in te zien dat de msm, de who/wef/vn/navo/eu/ggd/politiek een grote kliek nazi,s zijn…en er niet zijn voor de oprechte mens….dan neem je 4 gifspuit en pleur lekker op naar joopnl of zoiets….trieste figuren.

  • De Nazie is nooit weg geweest.
   Ze zijn in de USA gewoon door gegaan na 1945 en met succes zo blijkt het nu ?.
   Revolutie is onze redding maar we zijn met te weinig tot nu toe.
   Misschien dat de slapende massa wakker zal worden als hun portemonnee leeg is en geroofd door onze zogenaamde regering en parlement op Forum voor democratie na dan.
   Ze voeren enkel en alleen opdrachten uit.
   Hoeveel voorbeelden wil je hebben ?

   Groet,

   Harry

   Groet,

   Harry.

 8. Jullie merendeels van onze bevolking heeft gekozen om door Rutte en zijn mede daders gedood te worden en jullie worden je wenken bediend wij zitten nu al op het niveau van Erdogan mensen die durven te twijfelen aan het geen wat Rutte ons wijs maakt wordt op gepakt net zo als Erdogan deed met tegenstanders en wat vinden jullie dat heerlijk er waren genoeg NL volk dat stond te klappen en te juichen toen ze Willem in de boeien sloegen zonder enige aanklacht gewoon afgevoerd, dat komt mij bekend voor in Turkije had men ook en nog zo een vreselijke dictator als Rutte en Hitler nu is nog alleen de vraag wanneer komen ze jullie ophalen en scheiden van vrouw en kinderen om vervolgens af gevoerd te worden en wie weet wat dan met jullie zwijnen gaat gebeuren, ik ben eerlijk ik hoop het nog mee te mogen maken zeker wat betreft die smerige schaapjes.

 9. Kijk maar goed hoe ze jonge soldaten als konijnen worden afgemaakt maar let op dat gaat ook nog op een dag met jullie gebeuren, op het moment als Rutte en zijn elite de gehele macht hebben en er zijn geen wappies meer zo als jullie ons noemen dan gaat er een hel op aarde voor jullie bestaan net zo erg als in de nazi kampen en nog erger hopelijk zal dat snel voor jullie verraders gaan geburen.

  • Het gaat wel die richting op Coolen maar of het zo erg wordt ??
   In de USA staan de FEMA kampen al klaar in ieder geval.
   Dat is een feit.
   Ik denk eerder dat ze het geraffineerder aanpakken d.m.v de varianten van corona die ongetwijfeld nog gaan komen en ons lekker inspuiten dan zijn ze ook van ons af.
   Alle regeringsleiders die aan dit spel mee doen ophangen aan de hoogste boom of verzuipen in het diepste water of alle twee voor de zekerheid.

   • Harry, ik weet met zekerheid dat het grootste deel van de bevolking nog niet meer beseft als het gebeurt het gaat snel en pijnloos de elite hebben honger en zullen alle middelen gebruiken om geld en macht te verkrijgen mensen stelt in hun ogen niets voor het volk zijn voor hun nog minder dan lucht waard en ja dat heeft Rutte ook bewezen welke dom wezen het volk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in