Het wereldwijde bewustzijn over de kwesties van Oekraïne met het nazisme blijft toenemen nu Oekraïners nazi-regalia blijven gebruiken op het slagveld.

“Nazi’s in Oekraïne” was vandaag trending op Twitter nadat de Oekraïense president Zelensky een foto online zette van een Oekraïense soldaat die nazi-regalia op zijn uniform droeg, en omdat het bewustzijn van de historische en hedendaagse banden van de globalistische lievelingsstaat met het nazisme blijft toenemen, bericht Nationalfile.

De trend “Nazi’s in Oekraïne” kwam naast de resultaten van Super Bowl LVII en berichten over “#ILLEGALimmigranten”, met duizenden berichten die wezen op direct bewijs van neonazisme in Oekraïne en zijn strijdkrachten.

De Russische president Vladimir Poetin heeft lang gesproken over de noodzaak om Oekraïne, een van de laatste bolwerken van openlijk nazisme op aarde, te denazificeren. Hooggeplaatste leden van de Oekraïense regering, politie en strijdkrachten, evenals complete gevechtseenheden onder hun bevel, zijn in verband gebracht met hedendaagse incarnaties van de radicale fascistische beweging uit het Duitsland van de Tweede Wereldoorlog.

Ondanks de denazificeren-argumenten van Vladimir Poetin, beweren westerse leiders dat er geen nazi’s in Oekraïne zijn, maar soms laten juist de mainstream media die de eer van Oekraïne verdedigen tegen nazi-beschuldigingen per ongeluk de werkelijkheid los.

In één tweet over “nazi’s in Oekraïne” blijkt uit videobeelden van een verslag van de Britse Sun over een Oekraïense artillerie-eenheid dat elk lid van de geprofileerde eenheid nazi-gerelateerde patches op zijn uniform had.

In een andere tweet, met meerdere afbeeldingen van Oekraïense nazi-troepen, salueren gewapende Oekraïense soldaten de Hitlergroet terwijl ze de rode, met hakenkruis versierde vlag van het Derde Rijk vasthouden, naast een hedendaagse vlag van Oekraïne. Op een andere afbeelding houden geüniformeerde Oekraïense troepen een Oekraïens gekleurde reproductie van de oorlogsvlag van de nazi’s uit de Tweede Wereldoorlog vast.

In weer een ander “Nazi’s in Oekraïne”-twitterbericht houden Oekraïense troepen van het beruchte Azov-regiment, dat zo openlijk verbonden is met het neonazisme dat zelfs westerse mainstream media gedwongen zijn dit toe te geven, gewapende Azov’s een nazivlag vast, kennelijk geïnspireerd op de vlag van de Hitlerjugend, naast zowel een Azov-vlag als een NAVO-vlag.

Ironisch genoeg is de NAVO ontstaan uit de alliantie na de Tweede Wereldoorlog tussen precies die westerse landen die de oorspronkelijke nazi’s op het slagveld hebben verslagen.

Russisch-Oekraïense oorlog: De afrekening

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat is er voor nodig om het Westen het ware (nazi-)gezicht van Banderastan te laten zien?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIndrukwekkende Russische aanval: Hel van vuur met Terminator en BTR-D elimineert Oekraïens peloton in Kreminna (Video)
Volgend artikelSy Hersh onthult en NAVO waarschuwt voor escalatie oorlog in Oekraïne?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. De massa kijkt er toch niet naar. De wakkere groep en de vijand… dat zijn de enige twee die dit zien. De massa kijkt nergens naar en waait gewoon met de sterkste wind mee. Tot nu toe is de msm de sterkste wind, dus de massa waait waar de msm ze wil hebben. Maar de kracht van de msm is tanende. De meeste mensen in de massa waaien nergens meer heen omdat ze niks meer volgen, ze consumeren alleen nog maar, dus ze waaien met de wind van reclames mee en ze doen hun mede consumenten na. Verder maken de media programma’s zo dom mogelijk om hun kijkers ook zo dom mogelijk te maken. Rusland moet (gaat) dit met zoveel overmacht winnen en dan komt er hier een blackout, zodat mensen lang genoeg uit hun programmering/hersenspoeling komen om te ontwaken dat ze zombies waren die dachten dat de nazi’s juist geen nazi’s zijn. De schapen moeten straks in één klap verwerken dat ALLES omgekeerd is van wat ze denken.

  • Goed gezegd, naam.

   Maar een dingetje mist.

   De koppensneller. De snelle van 1000 per minuut.
   Voor elk van deze plaag steden eentje. Brussel, Den Haag, Vaticaan, Berlijn, London, Washington, etc.
   Zijn we in op een zaterdag ochtendje klaar met deze grapjassen. Kunnen we de brokstukken op pakken en iets goeds bouwen.

   Gaat je goed. En je moreel kompass is spot on.
   Gegroet RS

 2. Altijd weer opmerkelijk hoe de westerse ziofascisten stelselmatig blijven ontkennen ook maar iets met deze verwerpelijke tyrannie te maken hebben… En net als vorige eeuw jaren ’30 werd/wordt het allemaal door de banken gefinancieerd. De geldstromen van deze wereld, onder- of bovengronds, worden ‘gemanaged’ door de beruchte amerikaanse zio-banken die iedereen intussen wel kent! Zwartgeld circuits van de maffia worden ook door deze corrupte systeem-criminelen verduisterd en beheerd.

  Alle oorlogen van de laatste eeuwen zijn en worden door de genocidale banksters gefinancieerd. Zij die die er prat op gaan mensenlevens te offeren en de strijd voor de vrede te voeren, maar doen dat niet want zij zijn van de synagoge van de satan.

  Het begint er intussen steeds meer op te lijken dat de huidige Duitse politiek die oude ‘glorie’ weer willen herstellen en alles wat ook maar naar kritiek op de nazionisten ruikt moet te vuur en te zwaard worden bestreden. Het plan die hun Fuhrer ooit voor ogen had; een groot Europa geleid door de fascisten, moet en zal worden voltooid. Terwijl het toen ‘Lebensraum’ en ‘Die Endlösung’ heette wordt het nu de New World Order en de Great Reset genoemd.

  • Sorry hoor maar hoe blind kan je zijn?
   Cultureel marxisme, multicultuur en de de gehele woke beweging zijn geen uitwassen van het nationaalsocialisme. In tegendeel.. de nationaal socialisten waren fel gekant hiertegen.
   Er is geen noemenswaardig fascisme meer, geen nationaalsocialisme.
   De new world order en de great reset komen uit de joodse koker.

    • De term fascisme komt van het woord fasces.
     De fasces is een roedenbundel met bijl.
     Een enkele stok kan makkelijk breken. Als een volk samenwerk en dus een bundel vormt kan het niet gebroken worden.

     Dit staat compleet haaks op het globalisme.

   • de communisten waren hier ook fel gekant tegen…zelf ooit nog communist geweest….
    maar dit is de ding met socialistische gedachtengoeden, of die nu nationaal of internationaal zijn, ze draaien mee met de heersende wind, waarmee ik wil zeggen dat ze hun overheersende ideologie wel nog aanhangen, maar zich tijdelijk in een ander kleedje steken om zo hun einddoelen te bereiken…
    wat denk je dat er zal gebeuren mocht de, door links aangewakkerde, ‘woke’ bs totaal overheersend worden? kijk naar hoe de mens begint te reageren…ze worden woedend, beginnen de bs kotsbeu te worden..de pedofiliepush, de tranniepush (er zijn zelfs oproepen om hen af te maken) enzovoort, wat als dat alles het kritische punt bereikt? (in amerika zijn ze daar niet verr af)…laat je gedachten daar ’s over gaan en vergelijk dat ’s met duitsland eind jaren twintig, begin jaren dertig (de voedingsgrond voor hitler zijn nationaal sociaal democratische gedachtengoed)….

   • andere verpakking, ideologie is hetzelfde….
    zo simpel als dat….
    je verkijkt je op de verpakking straal negerend dat de ideologie erachter juist hetzelfde is van die van het fascisme/nazisme..
    het opzetten van rassen, sexe, culturen enzomeer tegen mekaar om zo de controle te verwerven over alle facetten van de maatschappij…
    iets dat we meer dan duidelijk aan het bemerken zijn…
    wederom..de verpakking mag anders zijn, de inhoud is hetzelfde…
    wakker worden….

 3. Vreemd dat op de onderste foto bij een aantal van die gasten het gezicht is zwart gelakt.
  Waarom? Je zou toch denken dat ze er enorm prat op gaan om tot het nazi ‘dom’ te behoren.
  Wellicht bang voor represailles ‘afterwards’?
  Stelletje lafaarden.

 4. De foto laat duidelijk zien waarom Duitsland tanks levert. Met een arische blonde Duitse vrouw aan het roer van Europa kan Hitler trots zijn.

 5. In de Navo zijn na de WW2 meteen al nazi’s in opgegaan. Ruilde hun Hugo Boss pakkie gewoon om voor een navo uniform..Altijd over verbaast dat de mensen van toen dit niet zagen of wilde zien.

 6. Ter verduidelijking ;
  De nazi’s zijn de 2e Wereldoorlog begonnen, en hebben deze ook beëindigd.

  Erna zijn ze zich met meer politiek
  gaan bemoeien op kosten van de belasting betaler ;
  De NAVO, Bilderberg, WEF, WHO, EU,……….. enzovoort .
  Daaruit voort komend zitten we nu in Wereldoorlog nummer 3.

 7. PS soldaatjes, zou me niet verbazen als deze sissy’s niet eens actief zijn in de frontlinie. Waarschijnlijk gluiperds van retraiteblokkeringsdetachementen. Als zij gepakt worden dan ff checken op tattoos, nazisymbolen? Nekschot. Sweet bye and bye.

 8. Het nazisme in het Westelijk deel van het gebied ‘de Oekraine’ is springlevend : de nalatenschap van Bandera en vooral Melnyk vanuit WO II. Aanhangers, onderwijs, clubs, milities, enz.
  Milities : Azov. Zwarte Zon, Kraken, Aidar, Privy Sektor, e.a.

  Niet voor niets, heult dat linkse EU-konstrukt er mee : das Vierte Reich.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in