Er bestaat geen onduidelijkheid over hoe effectief Rusland het made-in-the-USA door nazi-geïnfecteerde Oekraïne-monster verslaat. Maar volgens de propaganda van het Biden-regime en het Pentagon, die in strijd is met de realiteit ter plaatse, maken de Oekraïense nazi’s meer slachtoffers onder de Russische troepen dan andersom, schrijft Stephen Lendman.

Uit wanhoop rekruteert het rijk der leugens en eeuwige oorlogen ISIS en Al Qaeda jihadisten om in Rusland terroristische aanslagen te plegen, aldus de buitenlandse inlichtingendienst van het land (SVR):

Vanuit de illegaal opgerichte Amerikaanse militaire basis Al-Tanf in Syrië wordt hen geleerd “hoe ze geïmproviseerde explosieven moeten maken en gebruiken, en hoe ze sabotage en subversieve activiteiten moeten uitvoeren. 

Bijzondere aandacht wordt besteed aan het plannen van aanvallen op goed bewaakte faciliteiten, waaronder buitenlandse diplomatieke missies.

We zien een definitief verlies van enige morele principes bij de Amerikaanse veiligheidsdiensten.

Geobsedeerd door het krankzinnige idee om Rusland te ‘wurgen’, achten de strategen van Washington het aanvaardbaar om terroristen rechtstreeks te gebruiken voor hun eigen vuile doeleinden.

Dergelijke acties stellen Washington op één lijn met grote internationale terreurgroepen.”

Vanaf het begin, sinds september 2001, draait de oorlog van hegemoon VS allemaal om het voeren van een terreuroorlog tegen verzonnen vijanden.

Op dit moment traint het rijk der leugens jihadisten om “goed beschermde faciliteiten (in Rusland) aan te vallen, waaronder buitenlandse diplomatieke missies … diplomaten, overheidsfunctionarissen, ordehandhavers en militairen.

In december verklaarde SVR-directeur Sergey Naryshkin dat het Biden-regime probeert een “instabiliteitsgordel langs de externe perimeter van Rusland” te creëren.

Om zijn duivelse doelstellingen tegen te gaan, verdedigt het personeel van de Russische veiligheidsdienst het moederland tegen de gesel van de oorlog van hegemoon USA tegen de mensheid.

  Voorbereiding op het ergste: EU legt voorraden steenkool aan terwijl verbod op invoer uit Rusland dreigt

Sinds Rusland een jaar geleden zijn bevrijdende SMO lanceerde, zijn de zaken overweldigend eenzijdig in zijn voordeel tegen de Oekraïense nazi’s gerapporteerd.

Volgens de onzin van NYT, gebaseerd op door de staat goedgekeurde nepnieuws gesprekspunten, waarin ten onrechte wordt beweerd:

“Slecht getrainde Russische soldaten die door Oekraïne gevangen zijn genomen (worden) gebruikt als kanonnenvoer door commandanten die golven lichamen in een aanval gooien (sic).”

De realiteit ter plaatse is een wereld van verschil met het bovenstaande nepnieuws.

Uit wanhoop tegenover de militaire en tactische superioriteit van Rusland gebruikt Kiev onder dwang geronselde, ongetrainde troepen – waaronder jonge tieners en mannen van middelbare leeftijd – als kanonnenvoer voor een verloren zaak.

Het op zijn kop zetten en vertrappen van de waarheid is al jarenlang het beleid van de Times en andere mainstream media ter ondersteuning van de imperiale rooftochten van de hegemoon VS.

Alles in het laatste nepnieuwsbericht over Rusland en Oekraïne is verzonnen nonsens.

De Russische troepen hebben op geen enkel moment “gigantische verliezen” geleden tijdens de bevrijding van de SMO, alleen de Oekraïense dienstplichtigen – een half miljoen of meer doden of gewonden in het afgelopen jaar, de menselijke tol loopt dagelijks op.

Verslagen van de Times en andere mainstream media over alles wat met Rusland en Oekraïne te maken heeft, staan ver af van de realiteit ter plaatse.

Volgens de militaire/politieke adviseur van de DPR, Yan Gagin:

Russische troepen kregen de controle over Krasnaya Gora, Donetsk, een “belangrijk bolwerk voor het versterken van de controle over de toegangswegen naar Artyomovsk,” en voegde eraan toe:

  Feiten ter plaatse in Oekraïne dwingen tot een verandering in het media-narratief

“We gaan vooruit en het Oekraïense garnizoen in Artjomovsk is verdoemd.Ik geloof dat ze dit begrijpen.Vroeg of laat zullen ze de stad overgeven” omdat ze geen andere keuze hebben.”

En deze realiteitscheck wordt genegeerd door de Times en andere mainstream media:

Russische troepen elimineren dagelijks meedogenloos manschappen, wapens en uitrusting van het regime.

In de afgelopen 24 uur hebben Russische troepen een reparatie-installatie van het regime in de buurt van Slavyansk, Donetsk, vernietigd.

Verscheidene artilleriestellingen van het regime werden getroffen.

Rusland bereikt zijn strategische doelstellingen met een kleine fractie van zijn militaire macht en minimale slachtoffers.

Maar volgens nepnieuws van de Times, die notoir onbetrouwbare Oekraïense bronnen aanhaalt, “ligt het aantal gewonden en doden rond de 70% van zijn bataljons (sic).”

En deze Times vuilnis, zegt ten onrechte:

“Russische commandanten … sturen soldaten naar voren in hopeloze menselijke golven aanvallen (sic)”.

Nog meer rotzooi, waarin ten onrechte wordt beweerd dat Russische troepen “geen rechten hebben”.

Vrijwel alles wat door Amerikaanse/Westerse bronnen wordt gemeld over Rusland en Oekraïne is nepnieuws, gebaseerd op door de staat goedgekeurde gesprekspunten.

De realiteit ter plaatse is een wereld van verschil.

Het door nazi’s geteisterde Oekraïne is een feitelijke een “dead man walking” – de status ervan vanaf dag één van Ruslands bevrijdende SMO.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De kruistocht van de NAVO tegen Rusland raakt de buffers van de werkelijkheidVolg Frontnieuws op Telegram

  Aan hun vruchten, zul je ze herkennen... Biden roept op tot meer oorlog, Poetin roept op tot een vreedzame wereld

Lees meer over:

Vorig artikelSy Hersh onthult en NAVO waarschuwt voor escalatie oorlog in Oekraïne?
Volgend artikelRusland demilitariseert niet alleen Oekraïne, maar ook de NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Misschien dat er tussen die ISIS recruten een aantal intelligente types zitten die ineens ter plaatse tot inkeer komen en het licht zien branden in het witte huis…

 2. Die isis-ers zijn natuurlijk heel betrouwbaar en die gaan hun nieuw aangeleerde skills natuurlijk nooit tegen het westen of Israel gebruiken.

 3. O N G E L O O F L I J K

  Wat een randdebielen !

  Daar zijn mensen in een geestelijk gehandicapten huis
  Intelligent bij vergeleken

  We Mogen insekten eten,
  Pedofilie afwijking accepteren,
  dna veranderend vaccin nemen,

  WHY ? Nou dan komen we in de buurt van hun niveautje 👀

 4. Wat weerhoud Rusland eigenlijk om die illegale basis in Syrië aan te vallen?
  Rusland is hun bondgenoot en is daar actief op vraag van Assad. De Amerikanen daarentegen mogen daar niet zijn, en het enige wat ze daar doen is de Syrische olie pikken. Syrië heeft al genoeg te lijden onder de sancties en nu stelen de Amerikanen ook nog eens hun enige bron van inkomsten, reden genoeg voor Rusland om die basis te vernietigen. Officieel kunnen de Amerikanen hier niet eens op reageren wegen hun illegaliteit daar, en dat weet het westen.

 5. In de balkan oorlog vloog de CIA al jihadisten in tegen Servië en in Tsjetsjenië wakkerde ze de boel ook aan…Tijd om de zieke yanks te verpulveren zij zijn de terroristen…Overal ter wereld aanpakken ook hun illigale basissen in Japan..Weg met die drek-Donalds en bruine sterbucks woke warriors.

  • Het slagveld moet van Europa naar de VS verplaatst worden.
   Daar zit de kop van de slang. Dat is toch niet zo moeilijk om te begrijpen.
   Europa is door het VK en de VS al eeuwen door hun toedoen het slachtoffer en het is
   nooit genoeg.
   Alles wordt door die fuckers gesloopt.
   Een paar vliegdekschepen uitschakelen lijkt me een mooi begin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in