Wetenschappers hebben 900 Coronapatiënten bestudeerd waarbij sommige patiënten zinksulfaat en een zink-ionofoor kregen en andere alleen een zink-ionofoor. De conclusie was dat zink de mortaliteit enigszins vermindert.

Uit een onderzoeksrapport blijkt dat onderzoekers in New York de uitkomst van de zorg voor zieke mensen van Covid-19 hebben getest, waarbij ze een groep van iets meer dan 500 patiënten die alleen hydroxychloroquine en azithromycine kregen, vergeleken met een andere groep van iets meer dan 400 mensen die beide bovengenoemde geneesmiddelen en zinksulfaat kregen.

Azitromycine is een vorm van antibiotica die helpt bij het voorkomen/behandelen van bacteriële longontsteking die soms patiënten treft die al met het Covid-19-virus geïnfecteerd zijn. Hydroxychloroquine wordt vaak gebruikt voor malaria.

De onderzoekers schrijven dat hun resultaten aangeven dat zink bijdraagt aan een verminderde mortaliteit, althans wanneer het zo vroeg in het ziekteverloop wordt toegediend dat de patiënt niet op de intensive care wordt behandeld.

De onderzoekers verwijzen naar een eerdere studie over celculturen waarin werd vastgesteld dat zink bijdraagt aan het beperken van de hoeveelheid virus. In de studie is gekeken naar het Coronavirus dat SARS veroorzaakt.

De wetenschappers wijzen erop dat alle deelnemers aan de huidige studie hydroxychloroquine hebben ontvangen, een bekende zink-ionofoor. Zink-ionoforen helpen de lichaamscellen zink te absorberen. Daarom weten de onderzoekers uit hun onderzoek niet in hoeverre zinksulfaat helpt zonder behandeld te worden met een zink-ionofoor.

De belangrijkste resultaten zijn te vinden in tabel 3 van het onderzoeksrapport.

Uittreksel uit tabel 3 in het onderzoeksrapport.

Kardinalen waarschuwen voor NWO: “Er zijn machten die Corona misbruiken voor greep naar wereldheerschappij”

 

  Prijswinnende journalist stelt vast: de mainstream media zijn corrupt
Vorig artikelTurkse militairen hebben Grieks grondgebied bezet
Volgend artikelDuitsland: Mannen vallen Turks café aan met daklatten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. IMMUNITY TO COVID DOESN’T COME FROM ANTIBODIES? – The HighWire with Del Bigtree – 02/06/2020
  https://www.youtube.com/watch?v=MDvzcbWKNjU

  Bijhorende artikelen:
  Antibody Tests can give you False Report of Covid-19 Immunity, CDC warns
  https://www.miamiherald.com/news/coronavirus/article243035516.html  

  WHO says ‘jury is still very much out’ on whether coronavirus antibodies provide immunity
  https://www.cnbc.com/2020/05/27/who-says-jury-is-still-very-much-out-on-whether-coronavirus-antibodies-provide-immunity.html 

  Presence of SARS-CoV-2 reactive T cells in COVID-19 patients and healthy donors
  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.04.17.20061440v1 

  Targets of T Cell Responses to SARS-CoV-2 Coronavirus in Humans with COVID-19 Disease and Unexposed Individuals – by A. Grifoni
  https://www.cell.com/cell/pdf/S0092-8674(20)30610-3.pdf 
   

 2. SCANDAL: LANCET’S HYDROXYCHLOROQUINE STUDY – The HighWire with Del Bigtree – 05/06/2020 – 12 min.

  ‘SCANDAL: LANCET’S HYDROXYCHLOROQUINE STUDY
  A study published in The Lancet critical of #hydroxychloroquine last week led to the suspension of ongoing trials of the drug. Now, this newly retracted paper is raising serious alarms about the company Surgisphere, and the data they provided to one of the world’s top medical journals.’
  #HCQ #TheLancet #Surgisphere #StudyScandal

  https://www.youtube.com/watch?v=q41F11PzB-A

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in