Uit een studie van het Francis Crick Institute in het Verenigd Koninkrijk is gebleken dat het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin T-cellen vernietigt en het immuunsysteem verzwakt. Maar farmaceutische bedrijven proberen te suggereren dat de enige manier om dit te voorkomen is dat mensen derde doses of boosterdoses van hun vaccins krijgen, bericht Vaccines.news.

T-cellen zijn immuuncellen die zich kunnen richten op specifieke lichaamsvreemde deeltjes. Zij worden het meest bestudeerd in verband met hun vermogen om kanker en besmettelijke ziekten te bestrijden, maar zij zijn ook essentieel voor andere aspecten van de immuunrespons van het lichaam.

Er zijn twee soorten T-cellen: Killer T-cellen en Helper-T-cellen. Killer T-cellen vallen rechtstreeks cellen aan die geïnfecteerd zijn door vreemde deeltjes. Helper T-cellen helpen andere cellen om Killer T-cellen te ontwikkelen en stimuleren andere cellen om neutraliserende antilichamen aan te maken.

Deze studie van het Francis Crick Institute richt zich op de neutraliserende antilichamen die door T-cellen worden aangemaakt. Men heeft geanalyseerd of het Pfizer-vaccin de T-cellen helpt om voldoende antilichamen aan te maken om de COVID 19-varianten te bestrijden.

Pfizer-vaccin maakt nauwelijks antilichamen aan om COVID-19 te bestrijden

Het Francis Crick Institute, in samenwerking met het Britse National Institute for Health Research, heeft een studie vrijgegeven waaruit blijkt dat het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin minder neutraliserende antilichamen produceerde tegen de varianten van COVID-19.

De wetenschappers analyseerden de antilichamen uit het bloed van 250 gezonde volwassenen die één of twee doses van het Pfizer-BioNTech-vaccin hadden gekregen tot drie maanden na hun eerste dosis.

De onderzoekers gebruikten een test die speciaal was ontwikkeld door het Francis Crick Institute om het vermogen van de neutraliserende antilichamen te achterhalen om het binnendringen van de COVID-19-varianten te voorkomen.

  Hooggeplaatste Franse vaccinexpert professor: "Gevaccineerde mensen moeten in quarantaine en van de samenleving geïsoleerd worden"

Hieruit bleek dat slechts 50 procent van de mensen die een enkele dosis van het Pfizer-vaccin hadden gekregen, een kwantificeerbare neutraliserende antilichaamrespons hadden tegen de Alfavariant van COVID-19. Dit aantal daalde nog verder tot slechts 32 procent en 25 procent voor respectievelijk de Delta- en Betavariant.

De situatie wordt nog erger voor oudere personen die een zwakker immuunsysteem hebben. De onderzoekers ontdekten dat oudere ontvangers van het vaccin nog minder antilichamen aanmaakten. In combinatie met het eigenschap van het vaccin om T-cellen te vernietigen en het immuunsysteem nog verder te verzwakken, kan vaccinatie voor veel mensen een ramp betekenen.

Er werd geen correlatie waargenomen voor geslacht of lichaamsmassa-index. De auteurs van de studie willen verdere studies uitvoeren om de mogelijkheden van andere vaccins na te gaan, te beginnen met het Oxford-AstraZeneca-vaccin.

“Dus, de belangrijkste boodschap van onze bevinding is dat we hebben gevonden dat ontvangers van het Pfizer-vaccin, degenen die twee doses hebben gehad, ongeveer vijf- tot zesmaal lagere hoeveelheden neutraliserende antilichamen hebben,” zei David Bauer, hoofd van het Bauer Lab in het Francis Crick Institute.

“Dit zijn de soort gouden standaard, eigen beveiligingsantilichamen van je immuunsysteem die ervoor zorgen dat het virus niet in je cellen komt. We hebben dus geconstateerd dat dat minder is voor mensen met twee doses. We hebben ook ontdekt dat mensen die slechts één dosis van de Pfizer-prik hebben gekregen, minder kans hebben op hoge niveaus van deze antilichamen in hun bloed.”

In plaats van aan te bevelen dat mensen wegblijven van de COVID-19 vaccins om hun natuurlijke immuunsysteem te beschermen, zei Bauer in plaats daarvan dat mensen boosterdoses van de vaccins moeten krijgen. Hij zei ook dat oudere mensen voorrang moeten krijgen bij de distributie van boosterdoses.

  COVID-propaganda: Zwaarlijvige Groene Partij-kandidaat eist nieuwe lockdowns, afgedwongen door het leger

“En misschien is het belangrijkste voor ons allemaal dat we zien dat hoe ouder je bent, hoe lager je niveaus waarschijnlijk zullen zijn. En naarmate de tijd verstrijkt sinds je je tweede vaccinatie hebt gehad, zullen je niveaus ook lager zijn. Dus dat zegt ons dat we waarschijnlijk prioriteit moeten geven aan boosters voor oudere en meer kwetsbare mensen.” zei hij.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uitvinder van mRNA-vaccin verdedigt collega: terecht om te wijzen op giftig spike-eiwitVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelShedding: Zijn de “Gevaccineerden” schadelijk voor de “Ongevaccineerden”?
Volgend artikelPijntherapie Duitsland: Geen behandeling voor de ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. En wat als je nu geen booster haalt? Ga je dan eerder dood omdat je verminderde antilichamen hebt? En als je wel de booster haalt, ga je ook eerder dood, want je maakt weer spikes aan.

 2. Het is toch een flagrante tegenstelling, eerste verzwakken en dan extra spuiten om dit weer tegen te gaan (kassa).
  Lijkt de drugswereld wel om mensen afhankelijk te krijgen. (En het nog normaal vinden ook.)

  • Junks worden ook zwakker als het uitgewerkt is.
   Waarna ze weer op zoek gaan een nieuw shot om er weer tegenaan te kunnen.
   Tot de volgende keer wanneer zich dit weer herhaalt.
   Je kan het er mee vergelijken.

 3. “De situatie wordt nog erger voor oudere personen die een zwakker immuunsysteem hebben.”
  Als je oud bent heb je een goed werkend immuunsysteem, anders was je niet oud geworden.

  “De onderzoekers ontdekten dat oudere ontvangers van het vaccin nog minder antilichamen aanmaakten. In combinatie met het eigenschap van het vaccin om T-cellen te vernietigen en het immuunsysteem nog verder te verzwakken, kan vaccinatie voor veel mensen een ramp betekenen.”

  We gaan het meemaken, we zitten op de eerste rij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in