Uitvinder van mRNA-vaccin verdedigt collega: terecht om te wijzen op giftig spike-eiwit

16

Frontnieuws’ artikel over de waarschuwing van de Canadese arts Dr. Bridle werd breed opgemerkt: Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ is. Zoals op dat moment al duidelijk was, werd Bridle vervolgens door de Covidianen aan een enorme vijandigheid blootgesteld. Nu komt er hulp uit onverwachte hoek: de uitvinder van mRNA- en DNA-vaccinaties, Dr. Robert Malone stelt dat Dr. Bridle een onberispelijk karakter heeft en dat zijn mening wordt ondersteund door wetenschappelijke literatuur.

De gebruikelijke aanvallen en het schofferen van Dr. Bridle, die niets anders had gedaan dan het verzamelen en presenteren van gegevens van officiële peer-reviewed studies, moet Dr. Robert Malone hebben geschokt. Hij heeft een open brief aan het grote publiek gericht waarin hij verklaart dat hij de mRNA vaccinatietechnieken heeft uitgevonden – en dat de beweringen van Dr. Bridle volkomen juist zijn.

Hoofd vol geclassificeerde informatie

Malone kan het auteurschap van de vaccinatieprincipes middels mRNA en DNA aan de hand van talrijke octrooien vanaf 1989 bewijzen. Hij geeft aan sinds 1984 in het veld te hebben gewerkt en te hebben geholpen bij de bestrijding van talrijke pandemieën. Hij heeft dit ook gedaan als consultant voor het machtige Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD), waar hij zelfs toegang heeft tot geclassificeerde informatie. Malone speelde een sleutelrol in de strijd tegen Ebola en ontwikkelde een doeltreffend geneesmiddel.

Amerikaanse autoriteiten over zijn bezorgdheid ingelicht

Dr. Malone zegt zelf de gegevens en documenten te hebben bestudeerd waarop Bridle zich baseerde voor zijn verklaring dat het spike-eiwit van mRNA-vaccins toxisch zou zijn. Hij kwam tot dezelfde conclusie (dat de spike-eiwitten gevaarlijk zijn en dringend moeten worden onderzocht) en heeft zijn bezorgdheid geuit aan de U.S. Food and Drug Administration (FDA) en het Center for Biologics Evaluation and Research (CBER). Zelf zou hij uiterst verbaasd en verontrust zijn over de wijze waarop de Canadese regering de experimentele mRNA-vaccinaties behandelt – omdat hij tot nu toe de handelende personen als verstandige mensen met verantwoordelijkheidsgevoel had beschouwd.

Politisering van de wetenschap moet eindelijk stoppen

Malone vraagt of de “tegenstanders” van Dr. Bridle geen schaamte kennen en hoe het mogelijk is dat een wetenschappelijke discussie door censuur wordt beheerst. Hij beschrijft deze procedure als schokkend. Hij wijst erop dat Bridle een wetenschapper van onbesproken gedrag is die zich aan geen enkel wangedrag schuldig heeft gemaakt. Integendeel, hij zou geen belangenconflict hebben en geen financieel voordeel hebben van zijn publicatie. Hij had alleen maar geprobeerd de mensen van Canada en de hele wereld te beschermen tegen schade – in het bijzonder kinderen en adolescenten. De politisering van de wetenschap moet eindelijk ophouden. Wetenschap moet over de waarheid gaan, en om die te vinden, moeten discussies worden toegestaan. Men zou het desbetreffende gegevensmateriaal misschien anders kunnen interpreteren – maar censuur zou in geen geval geoorloofd zijn.

Noch Bridle, noch Malone zijn tegenstanders van vaccinatie

Het is van essentieel belang erop te wijzen dat Bridle noch Malone anti-vaccinatie zijn – integendeel. Hun hele wetenschappelijke werk draait om dit onderwerp – en om de ontwikkeling van doeltreffende hulp voor mensen in risicosituaties. Daarentegen is de ongenuanceerde inhoud meestal te vinden aan de kant van politiek gemotiveerde vaccinfanatici, die vaak geen enkele deskundigheid bezitten.

De open brief in het origineel:

Open Brief van Dr. Robert Malone om te downloaden (Engelstalig).


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOnze identiteit verdwijnt
Volgend artikelNieuwe records voor sterfgevallen na COVID-19 vaccinatie in VS, EU en Italië
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Hij had die klerezooi helemaal nooit mogen of moeten ontwikkelen.Schuldig is hij aan moord.
  weer zo een verhaal van als het in verkeerde crimminele handen komt zijn de gevolgen niet te overzien.
  Nou dat is bij deze dus gebeurd.Goed gedaan!

  • Ja dat is net zoals die regeringen die menselijke moordmachines opleiden om hun vuile werk op op te knappen. Wanneer zo’n moordmachine dan opeens aan de slag wil om het echte vuil op te ruimen zijn ze in rep en roer. Vervolgens wordt zo’n mens, want dat is het nog steeds, dood gevonden en is de doodsoorzaak zogenaamd onbekend. Hetzelfde principe: maken, oepsje, opruimen en dan de doofpot.

  • Dat is ook gebeurd met het buskruit, Atoombom, het wiel en ga zo maar door.
   Zoals ik al eerder zei hulp komt uit onverwachte hoek en ik bedoel niet van boven.

 2. Nu ja, iets ontwikkelen is het doel van de wetenschap en is de bron van vooruitgang.
  Het misbruik daar van is welliswaar niet het doel van de politiek geweest, maar dat is inmiddels historie. Het kwam wel voor maar momenteel is het wel het normaalste.
  De politiek stimuleert de censuur.
  De huidige chaos is vooropgezet!!!!
  Corona is een dekmantel wordt steeds duidelijker.

 3. Aan FRONTNIEUWS – Mijn advies tevens verzoek is om deze post op de voorpagina te laten staan, zodat ze in een oogopslag te vinden / te zien is en niet verdwijnt in de reeks van artikelen !!

  En verder zou ik je willen adviseren om een zéér welverdiende vakantieperiode op te nemen. Een breaky kan misschien geen kwaad. 😉

  Vriendelijke groet, Greengo.

 4. Quote: “Malone speelde een sleutelrol in de strijd tegen Ebola en ontwikkelde een doeltreffend geneesmiddel.”.
  Als je dit opzoekt via DuckDuck kom je uit bij Remdesivir, dus Fauci. Alle alarmbellen moeten dus gaan rinkelen bij deze Malone. Daarbij, iedereen schijnt te denken dat Ebola zo besmettelijk en dodelijk is, terwijl het slechts heel plaatselijk voorkomt en in gebieden met slechte (sanitaire) voorzieningen. En wie weet logischere verklaringen als vervuiling van grond lucht oid. Maar daar zijn geen onderzoeken van te vinden. Er wordt vanuit gegaan dat Ebola een virus is, maar het heeft totaal geen eigenschappen van een “virus” om net in die hoek te zoeken. Het lijkt meer parasitair of een vergiftiging. Het komt plaatselijk voor en treft slechts kleine gedeeltes van inwoners van een dorp. En niet iedereen is er vatbaar voor, het lijkt zelfs bijna ondoenlijk om een ander te besmetten. Dus net als corona is ebola net zo’n broodje aap, enkel in de lucht gehouden voor angst angst angst.

 5. uitvinden is mooi, maar bewust zijn van wat je bezig zijt is toch belagrijk.
  Geld verdienen met genocide is een grote misdaat tegen de mens.
  en hier gebeurt nog niks mee.

 6. ER ZIJN MEER DAN 150 MILJOEN VIRUSSEN OP DEZE PLANEET EN SOMMIGE DIE MERKEN WE NIKS VAN…ER BESTAAN GEEN VACCINS TEGEN AL DIE VIRUSSEN…ONMOGELIJK…NORMALITER DUURT EEN GESCHIKT VACCIN MAKEN ONGEVEER 10-20 JAAR.
  DOOR MASSA HYSTERIE,IDIOTE VERHAALTJES VAN OVERHEID EN SLAPPE ZIEKENHUISBELEID SLAAN WE BIJNA ALLEMAAL OP HOL…EN MOETEN ZONODIG IETS HEBBEN WANT STEL JE VOOR WE GAAN DOOD AAN DAT VIRUS>>NUMMER 1 VAN DE 150 MILJOEN.GEWOON EEN PAAR MILJARD BOMEN PLANTEN DE POOLKAPPEN BEVRIEZEN MET LIQIUD STIKSTOF EN STOPPEN MET TEVEEL KINDJES BIJ ELKAAR NEUKEN..

  • Zonder die 150 miljoen virussen is er geen leven.
   Een natte droom van satanisten – volgers van satan.
   Velen volgen satan, zelfs zonder daarvan enige weet te hebben.
   Ze wonen om ons heen.
   Ze geloven in sprookjes en voeden een nachtmerrie.

  • En neen, de wereld is niet overbevolkt. Dat is ook een door de satanisten verspreidde leugen die het heel goed doet in de westerse samenlevingen. Wanneer ik dan bijvoorbeeld vertel dat wanneer je door Turkije reist per trein je voor enkele uren geen leven ziet. Het antwoord wat ik dan krijg is: ‘Ja, maar dat is een heel groot land.’ Veel mensen zijn niet alleen dom geboren, maar dom gebleven. Tell a Vision is hun god. Je kunt deze mensen alles wijs maken wanneer het maar uit de Tell a Vision komt.

   • Oh en over die poolkappen … die zijn niet aan het smelten. Er gaan geen IJsberen dood. Allemaal verhaaltjes van dezelfde zichzelf benoemde horror elite. Is allemaal aangetoond, maar wanneer de meerderheid niet leest buiten de gebruikelijke sturende en misleidende kanalen om blijft ook dit sprookje bestaan. Ontbossing op wereldschaal en gepleegd door zogenaamde natuurorganisaties en multinationals is wel een feit en bovendien een zeer ernstige.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in