In zijn laatste serie dia’s van bloedmonsters van zowel “gevaccineerde” als ongevaccineerde mensen, heeft Dr. Philippe van Welbergen aangetoond dat het grafeen dat bij de mensen wordt ingespoten zich organiseert en uitgroeit tot grotere vezels en structuren, dat het magnetische eigenschappen krijgt of een elektrische lading, en dat de vezels aanwijzingen vertonen van complexere structuren met strepen, bericht Expose-news.com.

Hij heeft ook aangetoond dat “scherven” grafeen worden overgebracht van “gevaccineerden” op vaccinvrije of ongevaccineerde mensen, waardoor hun rode bloedcellen vernietigd worden en bloedklonters ontstaan bij de ongevaccineerden.

Dr. Philippe van Welbergen (“Dr. Philippe”), medisch directeur van Biomedical Clinics, was een van de eersten die het publiek waarschuwde voor de schade die aan het bloed van mensen wordt toegebracht door Covid-injecties, door vorig jaar beelden vrij te geven van bloedmonsters onder de microscoop.

Begin juli 2021 werd Dr. Philippe, geïnterviewd op een Zuid-Afrikaans gemeenschapskanaal, Loving Life TV. Hij legde uit dat toen zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlammingsverschijnselen en het laat op gang komen van hevige menstruaties (vrouwen vanaf hun 60e), hij bloedmonsters nam. Hun bloed vertoonde ongewone buisvormige structuren, enkele deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Er waren maar weinig gezonde cellen te zien. Tot drie maanden daarvoor had hij deze formaties in bloed nog nooit gezien. Wij weten nu dat deze buisvormige structuren grafeen zijn.

Sindsdien is Dr. Philippe regelmatig te gast geweest bij Loving Life TV: hij heeft de uitrol van de experimentele Covid-injecties aan de kaak gesteld; hij heeft updates gegeven over de toenemende schade die de experimentele Covid-injecties in de loop van de tijd aan het bloed toebrengen; en hij heeft updates gegeven over de Covid-situatie in het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika.

  Beïnvloeden de COVID-vaccins uw denkvermogen?

Op 12 februari 2022 keerde Dr. Philippe opnieuw terug naar Loving Life TV om beelden vrij te geven van zijn nieuwste dia’s van bloedmonsters. De livestream was lang, dus heeft Loving Life TV hem in twee delen opgesplitst.

Deel Eén is een discussie met antwoorden op vragen van het publiek.

In deel twee presenteert Dr. Philippe de beelden van zijn nieuwste bloeddia’s en legt hij uit wat er op de beelden te zien is. Hij bespreekt bijna 100 bloeddia’s van zowel “gevaccineerde” als vaccinvrije patiënten. Zijn dia’s laten zien dat vaccinvrije patiënten “besmet zijn met vaccintoxines door shedding”.

Hieronder ziet u een kort fragment uit deel twee, met dank aan The Timeline Post kanaal op Telegram.


Hieronder ziet u een afbeelding van typische gezonde rode bloedcellen, gezien met een microscoop, hoe bloed eruit hoort te zien. Er is geen stolling of vreemde voorwerpen in te zien.

De volgende afbeelding is van een persoon die geïnjecteerd is met het experimentele geneesmiddel Covid. Het bloed is gestold, de misvormde rode bloedcellen zijn samengeklonterd. De cel die in het beeld omcirkeld is, is een gezonde rode bloedcel, een van de weinige in het beeld, die naast de grafeenvezels zit. U ziet de grootte van de grafeenvezels in verhouding tot de grootte van een rode bloedcel. Vezels van deze grootte zullen de haarvaten blokkeren. U kunt ook zien dat de grafeenvezels hol zijn en rode bloedcellen bevatten.

Een paar weken voordat de video hieronder gemaakt werd, begon Dr. Philippe een magnetisch of elektrisch polariteitseffect op te merken aan verschillende kanten van de grafeenvezels. In het onderstaande beeld zijn rechts van de vezel de cellen gestold en aan de linkerkant is wat lijkt op een spleet of ruwweg achterwaartse “C”-vormige tussenruimte. Dr. Philippe zegt dat dit “gedrag” vroeger niet gezien werd, maar dat het nu plotseling in bijna elk monster gezien wordt. Het is een aanwijzing dat “deze dingen veranderd zijn, hun reactie met de omringende bloedcellen is veranderd … en ik weet niet wat de aanleiding is geweest,” zei hij.

  We leven in een fraude van ongekende omvang

De afbeelding hieronder is van een bloedmonster van een vaccinvrij, of ongevaccineerd, driejarig kind. Het toont stukjes of “scherven” van grafeen die “het resultaat zijn van vervreemding,” met andere woorden het grafeen is overgebracht van “gevaccineerde” ouders op hun ongevaccineerde kind.

Hieronder ziet u de afbeelding van een bloedmonster van een achtjarig ongevaccineerd kind, wiens bloed besmet en vernietigd is door de overdracht van grafeen uit zijn omgeving, die een Covid-injectie gehad heeft. De rechterarm en het rechterbovenbeen van het kind zijn in feite verlamd, het kind kan zijn rechterarm niet optillen en het bovenbeen functioneert niet goed.

De presentatie van Dr. Philippe is werkelijk oogopenend en afschuwelijk – een must om naar te kijken, vooral voor degenen die verkondigen dat Covid-injecties “veilig” zijn en erop staan dat mensen geïnjecteerd worden. De Covid-injecties zijn wapens van genocide, en hoe de mensen die ze ontworpen hebben nog steeds vrij rondlopen is ongelooflijk.

U kunt de presentatie hieronder bekijken of op Loving Life TV HIER.

Loving Life TV: Dr Philippe (deel twee), De Bloedglaasjes, 12 februari 2022 (90 min)

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

EXCLUSIEF: Schokkende microscopefoto’s van bloedklonters die onttrokken zijn aan degenen die “plotseling gestorven” zijn – kristalachtige structuren, nanodraden, krijtachtige deeltjes en vezelige structurenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Kwetsende opmerkingen”: Britse politie bezoekt vrouw wegens “gebrek aan respect voor pedofielen” op social media
Volgend artikelZoals voorspeld, geven ze Donald Trump de schuld dat de vaccins onveilig en ondoeltreffend zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

105 REACTIES

  • Dank aan Rutte en D66 en die gehele linkse viezerikjes en mijn mening is wie op dat tuig stemt ,stemt op zijn eigen ondergang maar jullie worden niet voor niets schaapjes genoemd en Swaab had bij het goede einde als er een schaap over de dam is volg de rest van zelf en gelukkig zijn er ook nog zwarte schaapjes die men wappies noemt ik kan er nu hartelijk om lachen wat zijn jullie toch mislukte figuren zonder hart zonder ziel maar nog het ergste zonder geweten.
   Nu stop ik maar want jullie moeten naar de GGD mom jullie boosters te halen.

 1. Ik vrees dat ik gisteren aan den lijve heb ondervonden dat bovenstaande bevinding klopt. Kreeg mijn ongeinjecteerde nichtje van negen te logeren, we stonden aan het aanrecht een smoothie te bereiden toen ze plots met open glazige ogen even flauwviel en begon te transpireren. Was er sprake van een minuscuul broedpropje dat de bloedstroom kort blokkeerde ? Daarna was ze een poosje moe en gaf weer later aan haar smoothie alsnog te willen eten. Ze is niet allergisch voor voedsel. Haar ouders zijn minstens dubbel geinjecteerd. 😥 + 😤

   • De huid is zeer poreus ( daarom nooit bijvoorbeeld zonnebrandcreme smeren) waardoor millescuul kleine deeltjes van buiten door de huid kan worden opgenomen en in de bloedstroom kan komen.
    Wat betreft het ‘vaccine’ ben ik ook maar een leek.

   • Via de lucht (adem) en via de huid. Staat beschreven in doc 5.3.6 Pfizer! Ikzelf denk dat ik al een jaar ‘prijs’ heb, heb nl nog 3 weken lid gebleven bij biljartploeg van 14 vax-zeloten + ik! Iedere zaterdag zag ik pruttig van de hoofdpijn en onlangs bloedklonter opgegeven, en neen…ik drink helemaal niet. Heb vax van in het begin geweigerd! Nu bloeduitslagen ANA titer : +320 wat kan wijzen op auto-immuunziekte!

    • It seems hard to believe that you can get it from breath of a jabber, but I have had it twice, and one from touch, I recovered after about 1 hour, the took ivermectin & NAC, I now avoid close proximity to these people.

    • Kijk of er mogelijkheden zijn om bloed en systeem te reinigen. In Duitsland wordt hiernaar veel onderzoek gedaan. Volgens mij zijn er ook klinieken waar deze behandelingen plaats vinden. Dld en Midden-Europa hebben een lang geschiedenis van natuurlijke geneeswijzen. En van mengvormen technische en andere vormen van behandeling.
     Onderschat daarbij niet de kracht van gedachten. mijn ervaring: die kracht is ongelofelijk. (Boeken Louise Hay/ Joseph Murphy/ Ook Joe Dispenza.
     Heb ik veel toegepast in combinatie met reguliere en alternatieve geneeskunde)
     Mijn zus is verpleegkundige. HBO-V. Ze verliet al 25 jaar geleden het hellende vlak van de Nederlandse ziekenhuis wereld. Moest ander beroep kiezen. Tweede studie gedaan. (Ondanks het feit dat er in de ziekenhuizen veel goed werk wordt verricht. Veel oprecht personeel heeft zichzelf vastgepind
     in een corrupt en eroderend systeem)
     De medicijnen (drugs) maffia heeft een enorme voet tussen de deur.
     En er zijn vanaf 30 jaar geleden strenge protocollen ingevoerd waarbij artsen geen keuzen meer hebben. Dan orders op te volgen. Tien of twintig) minuten gesprekjes. Toezicht op elke handeling van een arts. Met strenge repercussies.
     Ziek!!
     Heelkunde..van helen…heel worden…lichaam, geest, ziel, gevoelens en omgeving…het heilige werk van werkelijke genezing…daar is amper of geen tijd tijd voor. Mensen worden behandeld als machines: even een band verwisselen. Of een koplamp.
     Ik denk dat het tij gaat keren doordat de medische maffia hun hand heeft overspeeld .

    • Dennis, de injecties bevatten veel meer ingrediënten dan grafeen, dat schijnbaar op de één of andere manier wordt uitgescheiden. Daarom is het ‘noodzakelijk’ dat iedereen geïnjecteerd wordt. Als je zou zeggen dat grafeenoxide zo magnetisch is dat ijzer aan het lichaam van geïnjecteerden blijft plakken, dan zouden mensen ook zeggen dat het onzin is.

      • Pas op, grafeenoxide blijft alleen plakken als je bewust iets van ijzer tegen het lichaam houdt waar op die plek veel van die troep zit. Wanneer er, zoals in een normale situatie, geen ijzer tegen het geinjecteerde lichaam zit, dan wordt de grafeenoxide nergens door aangetrokken/ blijft het nergens aan plakken en kan het als het die eigenschap heeft wat ik niet claim om welke reden dan ook uitgestoten worden.

    • I do hope so, I’ve been very careful.
     I had dissey spells but fail to see how I could get my blood contaminated from breath, I’ve never heard of the spike protein being transferred by breath.

  • Wow, Jerome, dat is echt erg !!

   Je zegt “Wat betreft het ‘vaccine’ ben ik ook maar een leek.” maar het is wel gebleken dat je geen hooggeleerde hoeft te zijn om te snappen dat effecten verder gaan dan een lab. waar getest wordt.

   Logica en hoog ontwikkeld zijn, zijn de leidende factoren en daarom zou ik DIRECT geloven wat jij zegt.. want ze is niet allergisch.. ze heeft verder nooit dit soort dingen meegemaakt zover jij weet anders was het je wel bekend geweest dat het een eigenschap van haar is en… haar ouders zijn geïnjecteerd. + alle wetenschappelijke bewijzen m.b.t. shedding…. 1 en 1 is 2 …

   We komen op een punt in ons leven dat wetenschap 2 kanten heeft; de afhankelijke kant en de onafhankelijke kant…. de onafhankelijke wetenschap levert materie die mensen die hoog ontwikkeld OPPIKKEN en de (financieel) afhankelijke wetenschap levert materie en (niet complete) feiten die mensen die hoog AFGELEID (hoog Béta gehalte/ hoog IQ en laag EQ) OPPIKKEN.

   Parallelle mentale ontwikkeling samenleving is waar we ons in bevinden….

   Kortom; twijfel niet aan je eigen constatering het is jouw nichtje en jij kent haar goed en jij was getuige van wat er gebeurde.

 2. Waarom wordt er geen integraal onderzoek gedaan.
  Chemtrails, 5G, spyphones en gif in supermarktvoer,…

  Ik kom bijna niemand tegen hier, volop chemtrails, alles hangt vol 5g kastjes en in het donker zeer laag overvliegende vliegtuigen. Ook ik ondervind soms rare klachten vanuit het niets.

  • Misschien kan je je naam beter “FreeFromExperimentalJabs” noemen in plaats van PureBlood.

   Ik bedoel; je maakt een target van jezelf…..op die manier…. zo puur zijn we allemaal al niet meer in ons bloed maar dat is een tweede….. je naam doet suggereren alsof je een wandelende bitcoin bent… een betaalmiddel…

   Op den duur zal men jou als mens dan ook als betaalmiddel willen inzetten…. waar een wil is is een weg…

   • Jullie maken elkaar gek hier, vraag me soms af wat erger is de NOS of de reacties hier.
    De waarheid lijkt me nu wel duidelijk na bijna 3 jaar ellende.

 3. Dit hoeft niet door overdracht van “gevaccineerde” te komen. Het viel mij al langer op, dat wanneer er veel vliegtuigen behoorlijk wat sporen achter lieten in de lucht (chemtrails) en er daarna regen viel, er zwart spul op mijn tuintafel lag. Ik heb er een magneet bij gehouden en hier bleef een zwarte klodder aan hangen. Dit zou grafeenoxide kunnen zijn die vanuit de lucht wordt gespoten en die wij allemaal in ademen en wat ook in de gewassen komt. Eigenlijk wordt de hele omgeving hiermee besmet. Ik heb er foto’s van.

  • Goed punt.
   Ze kunnen alles in die chemtrails stoppen wat ze maar willen. Dat, gecombineerd met het feit dat ze van bouwstenen van het leven als stikstof en koolzuurgas af willen rijst de vraag of we met mensen te maken hebben die achter die agendas zitten. ET betekent extra aarde op het niet gekromde en bewegingsloze aardoppervlak en daar zijn logischerwijze ook andere levensvormen te vinden. Zijn ze bezig met terravorming op onze aarde voor die ET aliens ?

   • kijk! dat is nou een mooie reactie, dank. tuurlijk is de aarde vlak. dat kan ook niet anders. het moet vlak zijn om elevatiehoekjes van 90 graden te meten. zo navigeren we. al 100’den jaren.
    en we draaien ook niet met 15 graden per uur. als dat zo zijn zou de vlucht naar new york zo voorbij zijn, en de vlucht terug niet kunnen plaatsvinden tenzij je naar achter vliegt. is het zo simpel? ja, het is zo simpel.

    –o ja mocht er hier een zeloot rondhangen die graag op een bal wil leven en gaat claimen dat de ‘atmosfeer’ (ahem) en aarde in lockstep draaien, bring it on. ik zet je voor schut, van meerdere kanten. sukkels.

  • Ella, ik hou dit al jaren in de gaten met die chemtrails, ik kom zeker 1x in het jaar in Rusland en al jaren lang, maar daar zie je geen chemtrails, dat is daar niet.

   • De chemtrails die over de landen uitgesproeit worden zijn alle NATO landen in de EU. De vliegtuigen stijgen alle op vanuit Ramstein Duitsland. Toen de oost Europese landen bij de NATO kwamen, begonnen die chemtrails c.q. sluierbewolking ineens daar ook voor te komen.

    De nu extreme warmte en droogte is ook gerelateerd aan het 5 G netwerk wat steeds verder uitgerold wordt, deze frequenties worden steeds verder omhoog geschroefd. Het centrum van het aardoppervlakte van de doom wordt zo als ware een grote magnetron.

    Door deze grote water verdamping van het land resulteert dat we eerdaags grote verzakkingen van de grond krijgen. De kleigronden zullen inklinken, wat een enorme schade post zal worden in die gebieden. Wat als alle gebouwen gaan verzakken omdat het grondwaterpeil te laag wordt. Zo zullen kust plaatsen het land verzilten, beide zorgen ze ervoor dat het land onvruchtbaar wordt voor onze voedsel voorziening.

    Maar ook alle dieren en de mensen krijgen er problemen mee. Vooral de gevaccineerde. We kunnen steeds moeilijker ademhalen, zoals onze oriëntatie en concentratie vermogen neemt af door die hoge frequenties (wat niets anders is dan een verzwakking van het aardse magnetisch veld om ons heen, doordat die microfrequenties het aardse ether verstoren. Het 5e element wat sinds Einstein altijd ontkent heeft dat het bestaat. Buiten de andere 4 van vuur, aarde, lucht en water) Deze microfrequenties zorgen ervoor dat alle levende wezens geen kosmos energie meer kunnen ontvangen. Het potentieel verschil van het positieve/negatieve ladingen is te klein geworden, om nog enigszins effect te hebben op ons. Dit resulteert uiteindelijk in een geheugenverlies bij iedereen. Je kunt het enigszins vergelijken met een harde schijf waar de magneet zijn kracht verliest, waardoor grote delen data niet meer op te halen zijn.

    • Qvic, het schijnt dat de aarde en alles wat leeft een frequentie heeft tussen de 6 en 8 hertz.
     Zoals ik aangaf zijn ze alles wat het leven op aarde nodig heeft aan het vernietigen. Wie of wat zijn ‘ze’ nu werkelijk, of waarvan zijn ze het nageslacht ?

    • op zich interessant, maar hmm ether? Het bestaan hiervan valt niet te bewijzen he. Ik zou dus voorzichtig zijn met positieve claims maken hierover. Als het al gedefinieerd is, een eenduidige definitie er van ben ik nog niet tegengekomen. En de etherrethoriek heeft juist met de grote Einsteingoocheltruc te maken, meer dan je denkt

  • Dat was laatst ook zo met dat zogenaamde sahara-zand. Zag toen een video wat iemand had gemaakt die het zandstof op zijn autoruit bijeen haalde en er een magneet bij hield.
   Dat de elite ons aan alle kanten proberen te vergiftigen is mij allang duidelijk, maar dat daar nog plenty mensen aan meewerken om hun eigen leven te vernietigen snap ik niet zo goed. Hersenloos volk!

  • nou ik heb een kracht training hok ,met ventilatie en filters , die filters worden snel vies zwart ,op het platte land. lijkt roet, in de tijd van de diesel en benzine auto zonder filter en katalysator .niet zo

 4. Leer eens nadenken, gebruik je hersens en laat je niet bang maken. Klinkt allemaal heel leuk zo een titel als: “dokters ontdekken”. De Dokters, wetenschappers en zogenaamde experts vinden nog geen drol in een Dixie. Angst is een heel krachtig middel o een volk onder controle te hoeden en Angst verzwakt ook het imuunsysteem, Zo hiermee zijn al twee doelen bereikt. Leef bewust, Eet lekker en fout stukje rood vlees, drink een pint, rook lekker een sjekkie en krab aan je reet maar laat je vooral niet bang maken door dit geteisem. Dit Schorem wat ons kapot wil maken is als een ballon, hoe meer opgeblazen, des te harder het klapt als je er een mes in steekt. Ga genieten van de natuur, maak je hoofd leeg en doe krachtraining, zorg dat je weerbaar bent dan kunnen we samen dit misdadige tuig uitroeien met wortel en tak

 5. Wat willen jullie nou. Allemaal in een constante angst-kramp? Ofwel voor de covid-hoax ofwel voor de prik-effecten? Er is hier werkelijk geen enkel positief artikel meer te vinden. Maakt niet uit waarover. Dan kunnen we toch net zo goed allemaal collectief harikiri plegen. Wat ik mis, is een insteek waar je wat mee kunt. Niet die dogmatische hel-predicaties waar niemand iets aan heeft. Ik lees uit nieuwsgierigheid wat hier gepubliceerd wordt en daar kan men dan over na denken, of verder op internet zoeken naar bevestiging of verklaring of anderszins, maar als ik de reacties lees, willen mensen dit kennelijk heel graag lezen om er vervolgens doodzieke gewelds- en wraakreacties op te geven, of buiten adem op te schrijven hoe erg het allemaal is en hoe het klopt en ach en wee. Ik heb er beslist van geleerd: ik doe er niet meer aan mee. Succes met jullie geneuzel, het leidt namelijk tot niets. Toetsenbordridders zonder vrees of blaam. Als het er op aan komt, blijven jullie ook thuis met de deuren dicht.

  • Roerend met je eens behalve dat deze toetsenbordridder wel naar buiten gaat en helaas niemand vind die mee wil strijden, zelfs geen toetsenbordpage.

  • En nog even over je opmerking: “doodzieke gewelds- en wraakacties” Daar zit het probleem. De deugmens komt naar boven. “Geweld lost niets op” “Je mag het recht niet in eigen hand nemen” en eer van dat gezeik. Wat Ons wordt aangedaan is niet met praten op te lossen maar vraagt om daadkrachtig optreden met zinvol geweld, daar Politie, leger en rechterlijke macht volledig onder controle van de regering is en daarmee tegen het volk rest ons geen andere keuzen dan de wapens op te nemen. En als je wilt Lizebeth en anderen kun je me bellen als je echt wil vechten 0611259028

   • Die wapens hebben ze ons decenia geleden in het westen al afgenomen om opstand te voorkomen. Jezelf mogen verdedigen hebben ze ook al tot misdaad gestempeld. Het is niet alleen regeingen die ons bestaan bedreigd, maar evenmin die zielige asielparsieten die met agressief gedrag en wapens zo de grens overlopen.

   • hooooooooooooooo niet waar, dat is niet hoe het is bedoeld. Ik bedoel alleen dat iedereen het hier lijkt te houden bij grootspraak en de meest afgrijselijke fantasietjes, daar heb je niks aan. Stem de regering weg. Maar de meeste gaan nog steeds als in een collectieve stockholm-waan voor Rutte. Afgelopen dinsdag heb ik vanaf 11 uur voor de tv gezeten. Er werd vanalles in die 2e kamer gezegd. Maar uiteindelijk: glas, plas en was. Niemand, niemand NIEMAND durft iets. Laf zootje. Ik als eenling begin niks in Ter Apel. Ja ik kan er wat van vinden. maar als puntje bij paaltje komt, gaat er niemand echt de barricaden op. Ik daag iedereen uit. DOE WAT!!! En dan sta ik voorop. In mijn eentje: no go. Ik ben geen klimaatspijbelaar met grote geldfondsen en ambitieuze ouders achter me. Ik heb in mijn eentje geen stem. Ja ik kan zeiken over hoe fout ik het vind. En daar heeft niemand wat aan. En nogmaals: geweldsfantasietjes zijn echt nogal sneu. Dat ik dat vind, heeft echt niks met deugen te maken en begrijpend lezen is een kunst.

  • Lizebeth, er is wel hoop. Alles wat nu gebeurt, is allemaal voorzegd, Hier slechts een heel klein stukje uit Mattheus 24, al weet ik dat ik hier weggelachen en gehoond ga worden. Hier is ie:
   En gij zult horen van oorlogen, en geruchten van oorlogen; ziet toe, wordt niet verschrikt; want al die dingen moeten geschieden, maar nog is het einde niet.
   Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen zijn hongersnoden, en pestilentien, en aardbevingen in verscheidene plaatsen.
   Doch al die dingen zijn maar een beginsel der smarten.
   Alsdan zullen zij u overleveren in verdrukking, en zullen u doden, en gij zult gehaat worden van alle volken, om Mijns Naams wil.
   En dan zullen er velen geergerd worden, en zullen elkander overleveren, en elkander haten.
   En vele valse profeten zullen opstaan, en zullen er velen verleiden.
   En omdat de ongerechtigheid vermenigvuldigd zal worden, zo zal de liefde van velen verkouden.
   Maar wie volharden zal tot het einde, die zal zalig worden.
   En dit Evangelie des Koninkrijks zal in de gehele wereld gepredikt worden tot een getuigenis allen volken; en dan zal het einde komen.

   • Hallo Frank wist je dat er 1000 jaar aan jouw bijbel geschreven is. Graag verwijs ik naar “Het Oerboek van de mens” door Carel van Schaik en Kai Michel. Reuze verhelderend. En verder kan ik met de beste wil van de wereld geen respect opbrengen voor iemand die een sprookjesboek (van welke gezindte dan ook) als leidraad of zelfs glazen bol ziet. De geschiedenis staat bol van de herhalingen, doemscenario’s en geweld. Hoe moeilijk is het om in zogenaamd “precieze termen” iets in een bepaald tijdvlak te laten passen. Overigens kom ik van reformatorische huize. Vertel mij niks over Het Woord en de interpretatie. Helaas was ik geen mak lam. Nooit geweest en zal het ook nooit worden ook.

     • Greengo, daar gaan we. Er is dus eigenlijk geen begintijd van het bijbelboek aan te wijzen, al valt overal te lezen dat het boek van Henoch geen deel uitmaakt van de hedendaagse bijbelversie. Ik ging uit van de tekst zoals we die in de “moderne tijd” – vanaf onze eigen jaartelling en geschreven bronnen daarna – hanteren. En zoals de bazen van de kerk het ons oplegden. We kunnen natuurlijk wel helemaal teruggaan, maar dan wordt het een theologische discussie. met alle plezier, maar dan gaan we helemaal los van dit artikel.

    • Het punt is juist dat dit het juist zo uniek maakt. Zoveel verschillende schrijven en allen met 3 hoofdpunten door De Heilige Geest gedreven en geschreven. Met een 100 procent zuivere score wat profetie en vervulling betreft en de rest zal in DEZE generatie in vervulling gaan en nee dit duurt geen 20 jaar meer. Doe er wat mee Jezus zei: Hemel en aarde zullen verdwijnen maar mijn woorden zullen nooit verdwijnen. Waarom?

     Simpel hij is schepper en verlosser die eeuwig leeft en wacht tot de laatste Hem aanneemt als redder en verlosser. Wacht niet langer de tijd is nabij

   • Ik hoon je niet want het woord Gods is bij velen weggevloeid. Juist die honen bewijzen dat de wereld aan het afglijden is. Ik ben geen geloofsrakker maar sinds ik al in het begin al wakker was ben ik juist flarden van de bijbel gaan lezen. Ook de Openbaringen zijn zeer interessant bleek mij. In maart dit jaar werd ik ernstig ziek en dacht potverdrie zou dat komen omdat ik niet gevaxed ben en wilde bijna overstag gaan maar hield vol. Ik werd zo ziek dat ik het voelde dat ik bijna dood was. Ik was mijn testament al aan het schrijven. Op aanraden ben ik Quercetine gaan slikken en mijn lieve vrouwtje die helaas wel is gevaxed verzorgde me goed met verse jus d’orange want eten deed ik niet meer. Een vriendin van mij bad tot God en ikzelf begon ook weer veel te bidden met de gedachte bidden in nood helpt geen kloot. Ik vroeg God om uitstel van executie en ik weet zeker dat mijn gebeden en van mijn naasten zijn verhoord. Geestelijk ben ik er nu ook rijp voor dat als die satanisten het toch voor elkaar krijgen de genocide bijna te voltooien. Leg je lot gewoon de handen van God want hij bepaalt wanneer je gaat (ja lach allemaal maar) maar het is wel zo. Ik ben beter geworden zodat ik nog extra van mijn kleinkinderen kan genieten en anderen te helpen. Er is wel iets gebeurd dat ik nu slecht kan lopen en kort ademig ben. Misschien shedding? God zal het weten. Houd allemaal moed en de strijders onder ons:Ga er tegenaan, je mag het kwaad bestrijden en de verantwoordelijken op het matje roepen. Zelf kan ik het fysiek niet meer aan om groenten te gaan telen of als een Batavier met vuurstenen en pijl en boog mijn kostje te vergaren. Eén ding is zeker, na dit leven wacht je een prachtige toekomst gebaseerd op je eigen frekwentie, goedheid of slechtheid. Zoek het Licht.

 6. OK, shedding dus.
  Los van het feit of dat klopt of niet, gaan we nu nog meer als 1,5 meter afstand van elkaar houden?
  Men gaat angstig naar buiten met wéér die beklap voor je mond of misschien zelfs wel met een gasmasker op, in de veronderstelling dat het helpt.
  Als voetganger of fietser kunnen auto’s gevaarlijk zijn omdat ze je kunnen aanrijden.
  Moet men daarom maar niet meer in het verkeer komen om mogelijk gevaar te vermijden?

  Je kunt nu leven en daarvan zo veel mogelijk genieten, of in angst je verdere leven uitzitten.
  Het is fascinerend om te zien hoe angstig mensen zijn te maken en hoe ze daarmee om gaan.

  Voor een groot deel verzieken mensen hun eigen kwaliteit van leven en wat levert hen dat uiteindelijk op?
  Vermijdingsgedrag, geblokkeerde sociale contacten, isolement, eenzaamheid. en tenslotte toch de dood!

  De psychologe en adviseurs van de krachten achter de schermen weten reeds jaren hoe mensen reageren op bepaalde gebeurtenissen en maken daar perfect gebruik van om de mensheid daarheen te krijgen waar ze ons hebben willen.

  Er is zijn voorspellingen gedaan door Edgar Cayce in de jaren 30 van de vorige eeuw waarin hij vertelde dat de 3e wereldoorlog zou bestaan uit een gevecht tussen het Licht en het Duister.
  Het is dus van belang om niet alvast als hulpeloos mens door het leven te gaan en wachten tot het persoonlijke einde daar is.
  Met weerstand en strijd voor het goede kun je winnen of verliezen.
  Zonder dat heb je zowiezo verloren.
  Sta op voor jezelf en je dierbaren, Ga staan voor wie en wat je bent.en niet wat de krachten achter de schermen willen wat moet zijn of worden.

  • Idd, zowel de MSM alsmede de alternatieve media publiceren overvloedige angstporno.
   Sinds jaren wordt de mensheid bestookt met doemscenario’s van voorheen zure regen, gaten in de ozonlaag, opwarming aarde ( iedereen zou verzuipen ) en nu de CO2 onzin. Want ja de ” deep state ” weet al te goed dat m.n angstige mensen het beste zijn te manipuleren.
   Kritisch blijven in alles wat je leest blijft dus een absolute vereiste. Zoals ik alle ” shedding ” artikelen meteen achter mij drop.
   Ik geloof uitsluitend in moeder natuur ( o.a de kracht van je eigen immuunsysteem ) en functioneer onbevangen met mijn medemens dus bijv. ook met de geprikten die net als ik door de supermarkt lopen.
   Want waarheid met leugens vermengen is immers een allang bestaande en beproefde methode om mensen ( alsnog ) in de angstmodus te krijgen…!

  • Ik lach omdat ik je reacties altijd (echt) leuk vindt. Ik “hoor” het je gewoon zeggen.
   Ik denk namelijk vaak hetzelfde… “lekker gezellig weer!” maar weet je.. het is helaas wel de realiteit….

   Gelukkig ontwijk ik veel mensen die de prik(ken) hebben maar ik ontkom er niet altijd aan…. en op dát moment is het knop om en erin geloven dat ik shedding vrij blijf.

   Moet wel zeggen….

   Mijn aller beste maatje heeft letterlijk nooit wat. De mooiste huidstructuur die ik ken… en nooit een schrammetje of aandoening. Gaat met allemaal (familie, vrienden, collega’s en veel reizend!) om, die geprikt zijn….. en had plots twee (!!!!) ontstoken ogen… met elk oog 3 harde grote bulten !!!!
   Dat is nog steeds na ruim 10 maanden (!!!!) te zien.. begon okt. 2021 bij hem…..
   NOG NIET WEG !!!

   Dus ja… ergens denk ik dan; goh……… hij woont in een huis met al die mensen.. moeder geprikt, vader ook… moeder inmiddels binnen 3 maanden na booster plotseling overleden… en hij nog geen 4 maanden na al die prikken bij mensen om hem heen, twee zeer gekke ontstoken ogen vol met harde knobbels….

   Tja…… geen idee want ja.. :”ik ben geen dokter”……. maar ik heb dus zeker wel een AANNAME gevoel hierbij.. ja…

   Een dokter gooit het op ontstoken ogen….. nu zeg ik dat ook zo maar het is natuurlijk gewoon een verschijnsel……. die makkelijke onder de noemer “ontstoken ogen” kan vallen… niet zo gek… ELKE aandoening die mensen oplopen valt wel onder een noemer lichamelijke aandoeningen.. Daarom linken mensen de “PRIK” ook niet aan de ziekte/ aandoening….. dus; gaslighting OP EN TOP !

   • Dat is absoluut een gevalletje gaslighting. Op de één of andere manier wil je als mens ook een stukje karma zien als mensen zo dom zijn om voortdurend in te blijven stemmen met die gifprikken tenzij het eigen familie is. Het is natuurlijk wel zo dat we aan alle kanten worden aangevallen ook middels alle chemtrails, fijnstof en GMO voedsel en nu willen ze weer die insecten door onze strot duwen die vol met chitine zitten en waar het ook vaak wemelt van de parasieten. Op alle fronten liggen we onder vuur maar ongevaccineerd gaan we het in ieder geval wel een stuk langer uitzingen.

   • Hebben die mensen hun huis recent laten volspuiten met isolatie rommel? Dit is zeer giftig en komt langzaam vrij uit de spouwmuur of onder de vloer!!!! Super giftige chemische verbindingen, goed voor het milieu en jij gaat ziek worden…DOE DIT NOOIT

 7. Een driejarig kind is al 6x gevaxt en ik denk dat in die kinderprikjes dezelfde rotzooi zit, dus ben niet overtuigd dat het kind grafeen heeft overgekregen. De kans dat het kind een half jaar voor deze grafeen meting een vax heeft gekregen voor iets anders waar de rotzooi net zogoed inzit.
  Ik de k niet dat dtpk en bmr prikken nog dezelfde zijn als 30 jaar gelden.

 8. Let even op mensen deze arts heeft net zo min bewezen dat dat grafeen overgedragen wordt als dat andere artsen bewezen hebben dat virussen overgedragen worden!
  Net als met virussen, de vondst op zich bewijst geen overdracht.

 9. Veel reacties maar 0 telefoontjes van echte strijders. Ach we gaan met de schapen ten onder. Deze wereld is rot. Bedankt allemaal, laffe pispalen. Dankzij jullie gebeurt dit.

  • @Durachuk – Ter uwer informatie: #Gladiator heeft door de jaren heen en tot de dag van vandaag toe al talloze oproepen gedaan om medestrijders te vinden/ontmoeten.

   • Daarentegen wordt in `1984´ van George Orwell juist beschreven dat het niet aankomt op samenwerking, maar op solo-activisme. Een keuze en naar ieders eigen inzicht. Alweer enige tijd geleden werd er op Herstel de Republiek ook opgeroepen tot samenwerkende krachten. Hoop aanmeldingen, maar geen enkel resultaat. Men wilde leiding, maar er was geen leiding dus haakte de een na de ander af.

    • greengo: onbekend maakt onbemind. En ANGST is iets wat ruikbaar en zichtbaar is als je tegenover mensen staat. Daar zijn de toetsenbordridders zonder vrees of blaam weer. Organiseer een samenkomst. Komen er mensen?

     • Ik heb al vaker op F.N. de valkuilen opgesomd aangaande bijeenkomsten. Persoonlijk heb ik geen behoefte aan samenkomsten. Daar heb ik ondertussen mijn buik wel van vol. Maar wie het proberen wil, zal ik niet in de weg staan.

  • Durachuk, ik probeer mensen inclusief familie en zelfs boeren, al minstens tien jaar wakker te schudden, ze zijn niet meer te tellen. Zonder uitzondering toonden ze totaal geen interesse. Laatst nog bij een geldautomaat die het ’toevallig’ books weer eens niet deed. De sheeple kunnen me ondertussen gestolen worden. Stel, je zou een gesprek kunnen regelen met bijvoorbeeld een burgemeester, dan zegt hij of zij we volgen en vertrouwen de richtlijnen van onafhakelijke instellingen als het RIVM en we hebben ons te houden aan verdragen. Kansloze missie dus. Stel, je ‘regelt iets’ met bijvoorbeeld Rutte, en dan ? Voor hem hebben ze zo tien anderen en reken maar dat er dan vele slaatjes uit geslagen worden door de msm en machthebbers. Dus wat rest ons, wat voor intelligents stel je voor ?

   • ha Jerome, zojuist hoorde ik op de site van Syb Wynia een gesprek met een onderzoeksjournalist over hoe de overheid ons al sinds Jan Pronk manipuleert in hoe we tegenover de NGO’s moeten staan. https://www.wyniasweek.nl/zo-wordt-de-macht-gekocht-in-nederland/
    Vanaf minuut 1 zakt je broek al af. Ik wist wel dat we altijd aan alle kanten belazerd worden maar om dit zo te horen, dit is toch reden voor heel nederland om op achterste benen te gaan staan, die postcodeloterij op te zeggen en in opstand te komen tegen wat er al 60 jaar gebeurt!!! daar gaan jouw belastingcenten heen. En je keurt het goed! Zo werkt het ook met dat hele covidverhaal en hoe we er nu voor staan. We hebben het allemaal zelf in de hand gewerkt. In Tubbergen stemde 60% ZESTIG PROCENT op VVD en CDA. Hou dan je kop over azcs, je hebt zelf voor dit beleid gestemd!!! Er is zoveel paradoxaal en hypocriet en nimby.
    Ik heb niets intelligents voor te stellen. Alleen heel rabiate oplossingen. maar die werken alleen als echt meer dan 50% van de nederlanders het ook doen.

    • Stemmen is een farce. Met stembiljetten wordt gefraudeerd. Alleen de WEF poppetjes worden neergezet. PvdA was uitgerangeerd, maar ondertussen werden er vele PvdA´ers burgemeester; de gemeenteraden voorzittend en het politiekorps aansturend.

 10. Net een interessant klein whatsappgesprekje met Duracheck gehad. NOT. weer zo’n toetsenbordridder. Och och och. Nummer was genoteerd en weer verwijderd. En dit is hoe de meeste grote monden hier werken. We zijn Zo stoer. In onze toetsjes.

 11. Hier reageer ik even op. Lizebeth heeft een heel grote mond maar wil zelf niets doen dan ouwehoeren. Actie ondernemen maakt dit eenzame vrouwtje bang. Ze is eenzaam en ook niet erg slim want je moet overal een tekening bijmaken anders begrijpt ze het niet. Ook mijn nummer staat er nog en is niet verwijderd. Ik ben echt teleurgesteld in je Lizebeth, Je beschuldigt anderen van wat je zelf bent. Goed als vrouw kun je nooit ridder zijn maar toch noem ik jou even de slapste toetsenbordridder die hier haar gal wil spuwen. Petje af voor het feit dat je whatsappte, je was de enige maar als jij een afspiegeling van Het Nederlandse volk bent dan pas ik ervoor dan sterf allen lekker want er zit werkelijk geen daadkrachtig persoon hier op deze alternatieve media. Stop hier met schrijven schat en ga een hobbycursus psychologie doe bij de L.O.I. of leer koken maar doe het liever niet meer hier. Echt ik walg van mensen zoals jij.

  • Beste Durachuk,

   Ik heb uw nummer genoteerd in mijn enorme slimme telefoon.
   Maar wat kan ik van u verwachten?
   Welke leeftijd heeft u?
   Welke voorbereidingen heeft u getroffen?
   Kan ik u vertrouwen?

   Ik zoek mensen waarmee ik wat kan aanvangen.
   Maar ben ook argwanend.
   Snapt u?

   Groet, Joep

 12. Het zou kunnen.. maar nog wel mijn vraagtekens erbij.
  Want het is wel weer iets om nooit tot elkaar te komen en te helpen.
  Zwart tegen wit, man tegen vrouw, ongevaccineerd tegen gevaccineerd etc etc .
  Ik hou een open mind hierover. Ik sluit niets uit. Maar ik krijg wel sterk dat gevoel erbij.
  Maar weet ook dat er al vaccins zijn ontwikkeld die overdraagbaar zijn… dus het kan.

 13. Als alle strijders hier onder elkaar al ruzie krijgen, nou dan weet je het wel. Ook die samenkomsten gaan nooit lukken omdat zodra je hier al met telefoonnummers gaat smijten via dit medium je nooit een echte verzetsgroep van de grond krijgt. In WO II waren er ook van die bijdehanden die met namenlijsten in hun zak rondliepen en vroegen of je je bij het verzet wilde aansluiten. Mijn vader stuurde ‘m gelijk vanaf de deur. Verzet of staatsgrepen tegen Rutte en kornuiten werkt zo niet. Eerst maar eens leren hoe iets ondergronds werkt. En door dit te schrijven ben ik al doelwit, maar troost je, bij mij valt geen eer te behalen.

  • betweterige zeikerd. je vader was verzetsheld? natuurlijk. Zeker na de oorlog meisjes kaalscheren. flikker op met je arrogant geouwehoer.

 14. Welke idioot geloof nog de huidige dokters zij zijn nog minder dan een Medicijnman in het oerwoud het zijn debielen meelopers maar zeker geen artsen want dan hadden zij de mensen niet met giftspuiten vol geprikt, IK NOEM DEZE PERSONEN MOORDENAARS.

  • Ik zou eerder een echte medicijnman in het oerwoud vertrouwen, die kennis heeft van de planten en hun medicinale werking, dan een reguliere arts. (Hoewel er altijd artsen zijn die het beste met hun patiënten voor hebben natuurlijk) En dat zegt een voormalig verpleegkundige, die in het verleden een klein radartje was in het onderzoek naar nieuwe medicatie en daar aan mee heeft gewerkt. De kennis van toen, heeft mij kritisch gemaakt omtrent de ontwikkelingen van nu.

   • Beste Ella,

    Mooie reactie van een voormalige verpleegkundige!
    Alle antwoorden liggen in de natuur!
    Alle “moderne” ziektes zijn veroorzaakt door een club met een bepaald doel.
    En het “mooie” van hun doel is, dat ze er enorm veel geld mee verdienen en er ook nog eens om “bewonderd” worden.
    Maar het gaat hen uiteindelijk om dat ene doel.
    En met “hen” bedoel ik de werkelijke eigenaren van deze industrie.
    (Overigens, deze eigenaren zijn de eigenaar van deze hele plane (zonder die laatste et).
    Deze kl##tzakken bezitten praktisch alles.)

    De huidige geneeskunde heeft niets te maken met genezen.
    In de VS heeft de naam geneeskunde zelfs plaatsgemaakt voor “study of medicine”.
    Zegt genoeg imho.
    En deze “study of medicine” is niets meer dan een opleidings-instituut van de de pharma-industrie.
    De petro-chemische pharma-industrie wel te verstaan.
    Deze freak-industrie heeft slechts 1 doel.
    Het geld verdienen is uiteindelijk bijzaak.
    Die bijzaak, het geld verdienen, doen ze door troep te verkopen aan mensen om mensen zieker te maken en afhankelijk te houden van hun systeem.
    Maar daar gaat het uiteindelijk niet om.
    Dit laatste moet iedereen beseffen.

    • Kleine toelichting op het feit dat ik beweer dat zij alles bezitten:

     Wellicht denkt u: hoezo bezitten zij alles?
     Ik bezit bijv. een koophuis/appartement (wel of niet afbetaald).
     Nee u bezit niets!
     U bezit slechts het recht op uw zogenaamde eigendom.
     Maar uw bezit feitelijk niets, alleen maar het recht op dat stuk onroerend goed.
     Geldt ook voor uw auto.
     Geldt ook voor etc….
     Lees u hier maar eens op in.

     • @Joep, ik wil wel even reageren. Dit is ook precies wat het WEF wil. You own nothing but you will be happy.
      Maar waar baseer je je uitspraken op? Van de auto snap ik nog wel; dat staat letterlijk op het kentekenbewijs.
      Maar eigen huis… en geldt ook voor …. snap ik niet helemaal.
      Enlighten me.

 15. Nog geen vrienden? Nog geen vertouwen? Ik weet niets van iets net zoals de meesten hier enkel wel heel veel weten over aanvallen, het gaat om elkaar bijstaan en niet afkraken.
  Kom eens tot rust en heb geen berouw.
  Enkel mensen die zichzelf opstellen om het beste uit mensen te halen zijn duegenen die zichzelf goed kennen.
  Wel lees ik hier dingen wat mij ook opbeurd, jammer dat het dan even later weer afgebrand word.
  Er is mijns inziens wel degelijk een verbinding in geest tussen ons allen dus wat je een ander aandoet is ook jezelf kasteien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in