Onze medische deskundigen injecteren ons met genetische agentia die niet alleen kunnen recombineren binnen degenen die een COVID-vaccin hebben gekregen, maar ook kunnen leiden tot de infectie van anderen die niet zijn gevaccineerd, schrijft Dr. Lee D. Merritt.

Er lijkt geen eind te komen aan het slechte nieuws over COVID-“vaccins”. Ten eerste is er het ongekende aantal sterfgevallen. In de afgelopen 20 jaar zijn er onder alle vormen van vaccinatie in totaal 4.206 sterfgevallen geregistreerd in het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de overheid. Maar in 2021, na slechts 8 en een halve maand COVID-vaccinatie, zijn er al 13.000 Amerikaanse sterfgevallen geregistreerd – meer dan in de voorgaande 20 jaar bij alle vaccins samen. Naast sterfgevallen zijn er ook problemen geweest met bloedingen en trombocytopenie. Als men de zoektermen “bloeding”, “hemorragie”, “trombocytopenie” en “pancytopenie” invoert in VAERS, vindt men nul meldingen voor 1980, vijf voor 1990, 22 voor 2000, 32 voor 2010, 34 voor 2020 (waarvan 18 afkomstig van COVID-vaccins), en 8.396 meldingen van bloedstollingsstoornissen alleen al voor de eerste acht maanden van 2021.

We horen ook over myocarditis – een ontsteking van het hart – die een onverwacht aantal jonge mensen treft. Voer de zoektermen “myocarditis”, “hartaanval”, “hartontsteking” en “hartspierontsteking” in bij VAERS, en er zijn nul meldingen voor 1980, drie voor 1990, zeven voor 2000, 21 voor 2010, 27 voor 2020 (waarvan 18 afkomstig van COVID-vaccins), en 3.033 gevallen van myocarditis en pericarditis voor de eerste acht maanden van 2021.

Maar deze nieuwe, op genen gebaseerde, experimentele, niet-goedgekeurde middelen (die niet echt “vaccins” kunnen worden genoemd omdat ze een persoon niet daadwerkelijk beschermen tegen het krijgen van COVID) zijn het geschenk dat blijft geven. Studies over het Pfizer-vaccin tonen aan dat de spike-eiwitten – structuren die uitsteken van de oppervlaktelaag van een virus en die het virus helpen zich te binden aan, en binnen te dringen in een gastheercel – zich verzamelen in de eierstokken van gevaccineerde mensen.

  Dr. Paul Thomas verbrijzelt het conventionele vaccinnarratief - Schokkende statistieken

Er zij op gewezen dat in 2015 “zichzelf verspreidende” vaccins in Australië werden gebruikt om de muizenpopulatie met succes te verminderen. De vaccins verspreidden zich via lichaamsvloeistoffen, en naarmate de ene muis het vaccin verspreidde naar de andere, werden die muizen vaccinverspreiders naar een andere groep. Na twee of drie van dergelijke passages door een gastheer, verspreidde het vaccin zich niet verder. Maar de eierstokfollikels van de vrouwelijke muizen werden vernietigd, waardoor zij levenslang onvruchtbaar werden. Deze middelen werden dus beschouwd als “immunogenetische contraceptiva”.

Het gevaar van shedding (uitscheiding)

Het is belangrijk om dit eerdere onderzoek op dieren en deze technologie in overweging te nemen bij de behandeling van de nieuwste bezorgdheid over vaccins voor de mens – “shedding”. Mensen, vooral vrouwen, lijken de symptomen te krijgen nadat zij in nauw contact zijn geweest met een recent gevaccineerde persoon. De klachten variëren van griepachtige verschijnselen tot allerlei bloedingen: onregelmatige menstruatie, bloedingen bij jonge meisjes ruim voor de verwachte aanvang van de menstruatie, bloedingen bij vrouwen na de menopauze, pijn in de teelballen en genitale uitslag bij jongens, en, in ten minste één duidelijk geval, de dood. Ik heb zelf de ervaring gehad dat ik een pas gevaccineerde patiënt aanraakte en bijna een week later een aanzienlijke neusbloeding kreeg die pas stopte na toediening van hydroxychloroquine en ivermectine. Velen zouden zeggen dat dit toeval was, maar op 68-jarige leeftijd was dit de eerste bloedneus van mijn leven.

Voorspelbaar negeerden de media deze klachten en noemden de slachtoffers en degenen die voor hen spraken angstzaaiers, anti-vaxxers en idioten. Toen kwamen als een zwerm sprinkhanen de factcheckers, roepend: “vals, vals, vals!” (Dat is een goede aanwijzing dat iets waar is.) Maar onlangs dook een document op dat in 2015 door de FDA was geschreven, getiteld “Design and Analysis of Shedding Studies for Virus or Bacteria-Based Gene Therapy and Oncolytic Products – Guidance for Industry” (“Ontwerp en analyse van uitscheidingsonderzoeken voor op virussen of bacteriën gebaseerde gentherapie en oncolytische producten – Richtlijnen voor de industrie).” Het document, dat geschreven is voor farmaceutische onderzoekers, stelt in de inleiding: “Shedding verhoogt de mogelijkheid van overdracht van VBGT of oncolytische producten van behandelde naar onbehandelde personen (bijv. naaste contacten en zorgverleners).” En om er zeker van te zijn dat onderzoekers wisten dat ze niet vervolgd zouden worden, voegde de FDA er vriendelijk aan toe: “De richtlijnen van de FDA, inclusief deze richtlijnen, leggen geen wettelijk afdwingbare verantwoordelijkheden vast.” Heerlijk.

  Vaccins doen er gemiddeld 5 maanden over om mensen te doden

De FDA waarschuwt dat in sommige gevallen “shedding van dergelijke producten intermitterend en onvoorspelbaar kan zijn.” Zij suggereren dat sommige middelen een hoger potentieel hebben voor “recombinatie of omkering binnen een individuele patiënt,” dus “wat gedeeld wordt kan veranderen.” Met andere woorden, onze medische deskundigen injecteren ons met genetische agentia die binnen ons genetisch kunnen recombineren, afhankelijk van ons genoom en welke andere genetische deeltjes er rondzweven. Deze nieuwe en onbekende producten kunnen op andere mensen terechtkomen en hen infecteren of transfecteren. (“Transfectie” is het inbrengen van genetisch materiaal dat het oorspronkelijke DNA van een persoon wijzigt).

Om inzicht te krijgen in de mate van uitscheiding bevelen de adviseurs van de FDA aan om vanaf de eerste dag monsters van gevaccineerde personen te nemen en dit gedurende meer dan 10 weken wekelijks te blijven doen totdat drie opeenvolgende weken geen shedding meer te zien is. Zij menen dat shedding plaatsvindt via lichaamsvocht en niet via de lucht. Immuungecompromitteerde patiënten kunnen gedurende langere perioden uitscheiden, aldus de FDA: “Immuungecompromitteerde patiënten kunnen aanhoudend geïnfecteerd raken en het product gedurende langere perioden uitscheiden”. Dus, het idee dat kinderen hun grootouders besmetten en leed doen is achterlijk. De ouderen – van wie velen onder druk worden gezet om de vaccins te krijgen – kunnen in feite schadelijke genetische agentia afgeven op hun kinderen en kleinkinderen, en deze producten kunnen de vruchtbaarheid beïnvloeden door zich aan de eierstokken te hechten en ze te beschadigen.

FDA-regulatoren zeggen, zonder duidelijke studies om dit te bevestigen, dat het risico van shedding over het algemeen laag is. Maar zij bevelen “preventieve/beperkende maatregelen aan die de verspreiding van het afgeworpen product buiten het behandelde individu kunnen beperken om de blootstelling aan derden te minimaliseren, met name volwassenen met een verminderd immuunsysteem, pasgeborenen en ouderen”. Zij lijken hier de mensen te hebben gemist die het meeste risico lopen, d.w.z. vrouwen die zwanger zijn en alle vrouwen in de vruchtbare leeftijd, of jonge meisjes.

  Dr. Coleman: Er heeft een wereldwijde staatsgreep plaatsgevonden (Deel II)

Als u een vrouw bent en een verandering in uw menstruatiecyclus hebt meegemaakt, hetzij door vaccinatie, hetzij door secundaire besmetting door shedding, draag dan bij aan de kennisbank door uw gegevens toe te voegen aan www.MyCycleStory.com. Deze site wordt beheerd door Dr. Christiane Northrup, die een pionier is geweest op het gebied van de reproductieve gezondheid van vrouwen. Er zijn mogelijkheden voor behandeling, maar die kunnen pas worden vastgesteld als we meer weten over het syndroom van shedding. Als u zwanger bent, in de toekomst zwanger zou kunnen worden, of een aangetast immuunsysteem heeft, loopt u mogelijk een groter risico als u in de nabijheid bent van recent gevaccineerde mensen. Op dit moment lijkt het er echter niet op dat normale activiteiten zoals winkelen of buiten zijn in de buurt van anderen een risico voor u vormen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Spanje onthult de totalitaire toekomst voor iedereen – inbeslagname van bezittingen van burgers tijdens “gezondheidscrisis”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBPOC2020: Nederlandse organisatie start vaccinatieschade rapportagecentrum, aantal sterfgevallen 3 keer hoger dan de overheid meldt
Volgend artikelStudie: Pfizer COVID-19 vaccin vernietigt T-cellen, verzwakt het immuunsysteem
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

  • Aangezien hun immuun systeem gesloopt is, zijn ze vatbaar voor de meest zeldzame ziektes die ze dan ook weer kunnen verspreiden.
   Ziektes die al jaren niet meer voorkomen hier.
   En ik weet niet of ik dan wel overal tegen beschermt ben met mijn werkend immuun systeem.
   Buiten dat ze ook nog een allerlei wazige varianten aanmaken en ook weer verder verspreiden waar ik ook niet op zit te wachten. Niemand trouwens.

 1. We zijn met zijn allen koffiedik aan het kijken.
  Ene verhaal na de andere, ik ben het spoor bijster iig.
  Wat is nu waar en niet waar………

 2. Shedding is al heel oud. Een ongestelde vrouw moet je niet met eieren laten bakken want dat mislukt door het Oestrogeen op de huid dat het ei direct aantast waardoor gerechten met ei erin “mislukken”.

  Als je een groep vrouwen bij elkaar zet zonder mannen erbij maar ze zijn wel bevrucht krijg je een meerderheid aan jongentjes. (tegenwoordig mag je dat niet meer zo noemen, maar je krijgt dan een meerderheid aan wezens met uitwendige voortplantings organen….)
  Dit gegeven was al bekend bvij de oude Kelten, waar mannen en vrouwen gescheiden leefden in aparte kampen en jongentjes (uitwendigen) vanaf hun 7de levensjaar in het mannenkamp gingen wonen….

  Druiden gingen bijvoorbeeld enige dagen voor volle maan in afzondering van vrouwen en sneden en plukten bij volle maan als deze op het bijna hoogste punt stond wat ze aan kruiden wilden hebben. De logica zit erin dat door de maan de aantrekkingskracht op de aarde en daarmee de energie en dus de werking op zijn hoogst is.
  Dit is terug te zijn in Eb en Vloed, en het gedrag van vooral gevoelmensen bij volle maan. Hier zijn studies van maar niet echt algemeen nieuw. Eigenlijk zonde want wij zijn als mens een wandelende batterij en gevoelig voor vele zaken en onze levensomgevoing maakt door techtniek ziek, simpelweg omdat er veel geld mee te verdienen is. De geldgraaiers wonen zelf wel rustig en buiten de invloedsfeer van ziekmakende zaken natuurlijk….

  ik vraag me dagelijks af wat ik nu wel en niet nog kan geloven van wat ik lees en hoor, en ik kom tot de conclusie dat ik op mijn gevoel moet afgaan want alle informatie van buiten af dient iemands doel…en niet het mijne of mijn welzijn….

  Er is steeds meer een psychische instorting gaande bij mensen, en als dit doorgaat zal iedereen in 2030 inderdaad blij zijn als er geen verantwoording meer is voor wat dan ook, als kinderen door de staat worden opgevoed en je niet langer een hypotheek hebt. Dan zul je van dag tot dag kleine genotsmomentjes zoeken in wat dat doel kan bevredigen….
  De gelukkige slaaf, de wezenloze mens.

  Kinderen zullen over 10 jaar niet beter weten en vrede hebben met hun eigendom zijn…..de ingeslagen weg stopty niet meer, de waanzin zal stapsgewijs worden opgelegd en iedereen die eraan meedoet denkt goed te doen….en anderen zijn een bedreiging…..de simpelen van geest….

  Wie niet is gevaccineerd zal volgend jaar een uitgestotene zijn, en ondertussen word het mobiele netwerk steeds sneller en sterker gemaakt, wat velen constante hoofdpijn en ongemak zal geven, tot de wil om te verzetten is gebroken. Biologische wapens die dit kunnen zijn reeds bestaand en uitgetest, via geluidsgolven is het controleerbaar en direct doseerbaar. Me td emobiele telfoon heeft de mens zichzelf een strop omgedaan, welke door de regeringen worden aangetrokken.

  Toen Erdogan zei dat via de democratie en zijn wetten de Islam Europa zou veroveren sprak hij waarheid, maar hij had niet door dat de bankiers en multinationals hem al voor waren…..

  Iedere dag gaat er meer kapot door regeringen met hun “maatregelen” dan door oorlog, en straks ligt er een infrastructuur ter overname, voor wie dan nog ademen mag en denken kan…..

  Wist u trouwens dat een op de twee PVDA afgevaardigden pedofiel is….
  Dat 1 op de 7 Groen Links stemmers zichzelf van kant maakt of hulp erbij vraagt…..
  Dat 1 op de 3 VVD stemmers homofiel in ontkenning is…..
  Dat bijna alle regerings leiders van Europa kinderloos zijn en de toekomst van andermans kinderen bepalen….
  Dat het P2000 systeem voor de hulpdiensten bloedkanker/ leukemie activeert bij hen die daar genetisch gevoelig voor zijn….en dat dit al lang bekend is bij de regering…..
  Dat de politieagent in 2030 niet langer hoeft te kunnen schrijven of rekenden….de eisen voor een middelbaar diploma zijn in Oregon USA al dusdanig gezakt om gelijke kansen te creeren….hier volgen wij altijd trouw de VS dus dat u het maar vast weet…
  Dat vele “j/h ournalisten” duie u in deze roerige tijden van fake nieuws eerlijk informeren nu al voldoen aan de eisen voor politieagent in 2030….
  Wist u dat als in Europa de stroom uitvalt en uit blijft binnen een maand 30% van de bevolking dood is….
  Dat een CT scan voor “gevaccineerden” van Pfizer en Moderna levensgevaarlijk is geworden…en inwendig hetzelfde effect hebben als asbest in longen….

  Wist u dat Corona “slachtoffers” geteld worden door iedereen die getest is en binnen ene maand hoe dan ook overlijd als Corons slachtoffer te tellen, maar dat men dit niet doet met hen die zijn ingespoten….
  Wist u dat we vanaf nu permanent worden geforceerd tot inspuiting met abbonement of steeds weer nieuwe testen betalen als alternatief….de Cojona waanzin gaat niet meer weg, het word enkel geraffineerder alles opsluiten.
  Wist u dat in 2023 autorijden en autobezit zo duur zal zijn dat in de lagere kaders werkloosheid te verkiezen is boven een baan omdat werken minder loont dan niet werken….en participatie een vorm is van valse concurrentie waarbij werkenden uit een baan worden geconcureerd….zoiets als de 1 euro banen in Duitsland.
  En wist u dat de regering letterlijk alles doet om de bevolking kapot en murw te maken….en iedereen denk met wijze mensen te maken te hebben….de grootste rat mag eten en voortplanten….dat is de realiteit.

  en wist u dat er een dozijn dingen erger zijn dan doodgaan? En dat we daar liever voor kiezen dan een kans op leven in vrijheid als mens?

  • Meen je dat nou echt over vrouwen en eieren en jongetjes krijgen?
   Daar wil ik graag de mening van een vrouw over horen.
   Mijn ex was altijd bezig met iets maken of bakken waar eieren in zaten.
   Ik heb er nooit iets van gemerkt. Het smaakte altijd goed.

   • serieus….professionel koks zijn dan ook bijna altijd mannen. De oestrogeen bij vrouwen is maandelijks een weekje ernstig hoog en word door de huid uitgescheden. In combinatie met eieren is het dan ook funset. Taart bakken lukt niet, of de vrouw moet reeds in de overgang zijn geweest of minimale maandelijkse perioden hebben gehad. Er zijn altijd uitzonderingen.

    Als er in de natuur een disbalans optreed word die door de natuur gecorrigeerd….als je veel oestrogeen hebt en nauwelijks testoron zal de natuur bij voortplanting extra testoron willen wegens een zee aan oestrogeen, dus komen er meer jongetjes.
    De balans van m/v op standaard 51/49 word dan 65 of zelfs hoger qua jongetjes. Dat is nuttig bij / na oorlogen als er veel mannetjes dood gaan. De soort moet dan meer mannetjes produceren dan vrouwtjes om te blijven voortbestaan. Duitsland na WO2 is daar een goed voorbeeld van, binnen 20 jaar was de bevolking verhouding weer in redelijke balans….ondankt een decimatie van mannen wat jaren eerder….

    Bij de moslims is dit de reden van sluiering en het niet alleen laten van vrouwen met mannen. Door vrouwen bij vrouwen te houden krijgt de eigenaar verhoudingsgewijs zonen, die wel tellen binnen de soort, en minder dochters….ja, wisten ze toen al. En dan wil je zonen van je eigen zaad dus ophokken die vrouwen. Dat is gewoon een methode uit het boeren bedrijf, verpakt in religie. Puur om “mannetjes” te fokken. Ze vergeten ze alleen op hun 7de weg te halen, dus ze leren ook nageltjes lakken en haartjes verzorgen….

    Dit verschijnsel van de balans corrigeren tref je bij diersoorten ook aan, of dat een mannetje in de groep van geslacht wisselt om de soort te reproduceren. Wij mensen doen dat op deze manier. Zet je 20 vruchtbare vrouwen enige maanden bij elkaar worden ze tegelijkertijd ongesteld…mocht er dan een mannetje langs komen kan de kudde worden gered en uitgebreid…terug in balans komen om te overleven….YEEEEEEEE !

    De natuur is complex en toch ook erg logisch….

    Dit soort info is voor een regering niet handig, want het maakt mensen bewust van zichzelf, en het leven.

 3. Dat is een leugen gevacineerde zijn niet besmettelijk! Daarnaast zijn virussen niet besmettelijk. Ik ga mensen niet mijden, ik kan niet eens gevacineerde mijden je komt ze immers overal tegen.

  • De Pfizer documentatie waarschuwd voor het risico voor ongevaccineerden door shedding van gevaccineerden. Dus jij denkt het beter te weten, Sandra? Dan gauw een prikje halen en niet zeuren.

 4. Beste Rommel, waarom kan ik de afbeeldingen onder de reactie niet kopiëren en ergens bij plakken.
  Ik vermeld echt wel dat het hier vandaan komt, wat ik altijd doe als ik hier iets vandaan haal.
  En ik plaats regelmatig hier iets vandaan op een andere site.
  Ik denk vandaag iets van 2.

 5. ik geloof er wel in ergens. zal er een kern van waarheid in zitten maar of je er van onvruchtbaar wordt als je niet gevaccineerd bent geloof niet helemaal miesschien als je echt nauw contact hebt. mijn kinderen hebben sinds de nieuwe ronde begonnen is met vaccineren als ze waar komen waar het druk is bij het schaatsen in een zwembad, dat ze daarna gewon 2 dagen ontezettend moe zijn en geen energie meer hebben. of hoofdpijn krijgen ook al gehad. is dit ook een bijwerking ervan bvb. vind het wel naar voor ze en weet niet hoe je ze daarvoor kunt beschermen je kunt ze ook niet alleen maar thuis houden. ze zijn nu in de puperteit en willen ook leuke dingen doen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in