Foto Mark Rutte: Screenshot YouTube (https://youtu.be/D3QPmphUK_M)

Tjonge, die gekken hebben wel lef.

Uit een nieuwe “studie” op 50 Science blijkt dat de opwarming van de aarde de taalcomplexiteit van krankzinnig links aantast, waardoor populisten de verkiezingen winnen, schrijft Jim Hoft.

Blijkbaar zorgt de opwarming van de aarde ervoor dat de cognitieve prestaties van krankzinnig links afnemen.

Wauw.

Via DiscloseTV:

Gestoord links-liberaal staat bekend om hun gaslighting en BS, maar hier hebben ze zichzelf echt overtroffen.

50 iScience rapporteert:

Hoogtepunten

 • Hitte wordt in verband gebracht met verminderde productiviteit en cognitieve prestaties
 • Warmere temperaturen verminderen de taalcomplexiteit van politici
 • In Duitsland zien we een groter effect van warme dagen op oudere politici
 • Klimaatverandering zou de spraakcomplexiteit en productiviteit van politici kunnen verminderen

Samenvatting

Klimaatverandering heeft belangrijke gevolgen voor het welzijn en de prestaties van de mens, en steeds meer onderzoek documenteert de negatieve effecten van temperaturen buiten het comfort op de prestaties op het werk. In deze studie onderzoeken we het aannemelijke causale effect van extreme temperaturen, d.w.z. temperaturen buiten het comfort, op de taalcomplexiteit van politici, door gebruik te maken van een fixed effects strategie. We analyseren de taalcomplexiteit in meer dan zeven miljoen parlementaire toespraken in acht landen en verbinden deze met precieze dagelijkse meteorologische informatie. We ontdekken dat warme dagen de taalcomplexiteit van politici verminderen, maar koude dagen niet. We concentreren ons op één land en onderzoeken de marginale effecten per leeftijd en geslacht, waaruit blijkt dat hoge temperaturen een significante invloed hebben op oudere politici bij lagere drempels. De bevindingen suggereren dat politieke retoriek niet alleen gedreven wordt door politieke omstandigheden en strategische overwegingen, maar ook door fysiologische reacties op externe omgevingsfactoren. In het algemeen heeft het onderzoek belangrijke implicaties voor de manier waarop klimaatverandering de cognitieve prestaties van mensen en de kwaliteit van het politieke discours zou kunnen beïnvloeden.

  EU wil energie nog duurder maken: "Verwerp dit voorstel!"

Deze studie bewijst vooral dat links nergens voor terugdeinst om de macht over het volk te krijgen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Waarom lopen grote groepen dieren, insecten en vogels plotseling overal ter wereld in cirkels?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitse regering drijft Duitsland in oorlog met Rusland: burgers moeten hun kelders ombouwen tot bunkers
Volgend artikelDe “wind of change” blies in de verkeerde richting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Mark Rutte speaking to the World Economic Forum about Transforming Food Systems and Land Use (video Telegram)

  https://robscholtemuseum.nl/wp-content/uploads/2021/09/Mark-Rutte-speaking-to-the-World-Economic-Forum-about-Transforming-Food-Systems-and-Land-Use-video-Telegram_.mp4?_=1

  Mark Rutte Betrapt, gaat Voluit voor het World Economic Forum: Food Innovation House via #COVID19

  Nadat #boeren Geheel Onteigend zijn komen er Food Hubs in Uitrol #sustainabledevelopmentgoals onder Leiding van van #VNONCW en #VNGemeenten

  Hij zei “Ik heb alleen nog niet genoeg “Autoriteit.” #onteigening #onteigenen

  https://t.co/naG6D7WIOP

  Satanisme in de Nederlandse Politiek
  In de Nederlandse Politiek is er sprake van Veel Duistere Activiteiten op het Gebied van Satanisme. Veel Politici en Hoge Ambtenaren zijn hiervan op de Hoogte. Het gaat om het Actief Deelnemen aan Satanische Rituelen, waarbij er sprake is van het Doden van Kinderen en Volwassenen door middel van van Tevoren Bedachte Rituele Handelingen. Veel Politici en Hoge Ambtenaren hebben In de Loop der Jaren hieraan Meegedaan.

  Het Meedoen aan Satanische Rituelen is voor een Politicus een Blijk van Onderscheiding. Je behoort dan bij de Top van de Elite, de Hoogste Laag van de Nederlandse Machtsstructuren. Bijna alle Minister Presidenten hebben Er Aan Deelgenomen, evenals Leden van het Koninklijk Huis.

  Satanische Rituelen vinden Wereldwijd plaats. De Deelnemers hieraan hebben Mensenoffers als Voeding nodig om hun Lichaamsstructuur in stand te houden. Zonder deze Voeding raakt het Lichaam in Verval en komt het Te Overlijden.

  Diverse Hooggeplaatsten in de Nederlandse Politiek Reizen de Wereld rond om deel te nemen aan Satanische Rituelen. Zij doen dit samen met vele Leiders van andere Landen. Hierdoor weten zij van elkaar, dat zij Meedoen aan Iets wat Absoluut Niet zou worden Geaccepteerd door de Bevolking van hun Land. Hiermee zijn ze Chantabel geworden.

  Mark Rutte is door de Hoogste Draconische Orde, Gezeteld in Laag 1 van de Matrix, aangewezen als Master Chanteur op Aarde. Dit houdt in, dat hij Bijna Alle Regeringsleiders chanteert vanwege Hun Geheimen, waaronder het Meedoen aan Satanische Rituelen. Mark Rutte vervult zijn Rol als Master Chanteur met Verve en heeft een Organisatie ingericht om zijn Rol uit te kunnen voeren. Deze Organisatie bevat zo’n 1.000 Werknemers.

  Satanische Rituele Bijeenkomsten vereisen Veel Organisatie. In Nederland zijn hierbij ook zo’n 1.000 Mensen Bij Betrokken. Deze Mensen zijn voor een deel Werkzaam in de Politiek. Het Ministerie van Justitie en Veiligheid bevat een Afdeling, die Verantwoordelijk is voor de Bescherming van Nederlandse Hooggeplaatsten, die deelnemen aan Satanische Rituelen.

  mariannestelling.nl, datum onbekend

  https://mariannestelling.nl/satanisme-in-de-nederlandse-politiek/

  • @AJ…

   Pfff… ik kende het verhaal over Wilder en Rutte die in Zwolle allerlei zieke feestjes bijwonen. En dat Geert in het geheim de premier zou zijn. Dit is voor mij nieuwe info, dank.

   Wat een zieke psychopaten. We gaan naar een punt dat we allemaal leren dat je niet met het kwaad kan redeneren/overleggen. Het kwaad moet worden vertrapt en vernietigd en ik hoop dat de mensheid de wil en de kracht gaat vinden om dit kleine groepje totale psychopaten op te ruimen.

   • Theme juni 20, 2024 Bij 10:35

    Zijn zieke gedachten namen al behoorlijk gedurfde standpunten (o.a seks met dieren) in terwijl het voorzitter was van de JOVD, een gewaarschuwd mens telt voor twee Theme.

  • Wat is er gebeurd met de 200.000 vermiste Oekraïense kinderen?

   Een jaar geleden berichtte CNN dat er sinds het begin van de oorlog in Oekraïne zo’n 200.000 Oekraïense kinderen vermist zijn geraakt.

   “Stel je eens voor, we weten niet waar die 200.000 kinderen nu zijn,” zei president Zelensky tijdens een persconferentie in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. “We weten niet wie nog in leven is.”

   Zelensky beweerde dat sommige kinderen waren gedeporteerd, maar de meeste kinderen die volgens Oekraïne zijn ‘ontvoerd’ door Rusland, zijn later teruggevonden in Duitsland. Ze kwamen dat land binnen met hun ouders.>>>

   https://www.ninefornews.nl/wat-is-er-gebeurd-met-de-200-000-vermiste-oekraiense-kinderen/

   • Cijfers in VS
    In 2019 werden meer dan 421.000 kinderen in de Verenigde Staten als vermist opgegeven. In 91 procent van de gevallen gaat het om een onrustwekkende verdwijning. Van dat aantal belandt ongeveer een zesde van de slachtoffers in de seksindustrie.

    Gemiddeld raken er 300.000 kinderen per jaar vermist in Europa.

    • AJ,
     Je weet dat ik al vanaf zeer jong van Native Amerikanen hou, jij schrijft ook terecht dat er veel mensen,kinderen verdwijnen in zowel de VS,Canada als Europa, die kinderen worden gebruikt door parasieten die in elitekringen zitten, het is inderdaad te bizar voor woorden, de overheid helpt die organisaties, zij komen zonder papieren de grens over, niemand weet dat zij er zijn en als die kinderen dan gebruikt zijn voor van alles vermoorden zij hen gewoon, ik was diep onder de indruk van sommige informatie die ik las, het lijkt science fiction maar dat is het niet, over die Native volkeren, op hun reservaten halen blanken vaak vrouwen weg en op hun reservaten hebben die volkeren ook geen enkele zeggenschap, op al die reservaten en veelal in de buurt is veel sprake van alcoholverkoop, er zijn zoveel verkooppunten, de overheid weet dat die volkeren niet tegen dit gebruik kunnen, veelal van die volkeren zitten echt in cirkels, dit beleid is bewust gedaan want zo komen die volkeren nooit uit hun situatie snap je, voor mij gaat die genocide op die volkeren dan ook nog steeds door, hun vrouwen halen zij weg en niemand doet er wat aan, ik haat dan ook het beleid van de VS net als Canada met hun oorspronkelijke bewoners, wat een industrie met die ingevoerde kinderen voor misbruik, bizar land dat VS en wij volgen hen blindelings!

  • Wat is er in vredesnaam aan de hand met al die hoofdletters? Overgenomen uit het Duits?
   Niet dat het afdoet aan de inhoud, maar het is gewoon storend. Iemand die hierover wil berichten zou er goed aan doen in ieder geval een normaal taalgebruik te hanteren, al is het maar om geen andere reden dan geen extra redenen te verschaffen voor het afdoen als onzin.
   Ik heb er zelf ook moeite mee om allerlei zogenaamd goed geinformeerde figuren te volgen die nog geen 3 normale zinnen kunnen formuleren, of allerlei taalfouten maken.

  • Je behoort dan bij de Top van de Elite, de Hoogste Laag van de Nederlandse Machtsstructuren.

   En bij de laagste, allerlaagste laag van de samenleving, waarvan je al lang geen deel meer zou mogen uitmaken.

 2. Weer een onderzoek.

  Door al die ‘onderzoeken’ gaan mensen het ‘onderzoek’ van anderen volgen ipv zelf de waarheid te onderzoeken. We lopen achter de onderzoekende rattenvangers aan omdat ‘onderzoeken’ hebben aangetoond dat dit beter voor onz is.

  Dat zo’n onderzoek is gedaan door 4 kippen en een steen te interviewen, dat doet er niet toe.

 3. Global Warming schijnt in ieder geval niet het vermogen van ‘wetenschappers’ aan te tasten om steeds weer opnieuw geld los te peuteren voor weer een flutstudie…

 4. Op hele warme dagen staat mijn hoofd ook niet zo op de denk-praat-stand maar spelen lichamelijke aspecten meer een rol dan anders. Vooral toen ik jonger was merkte ik dat wel.

 5. Nederlandse binnenvaartschipper met de nodige averij op zijn vaarbewijs, ( Mark Rutte! voor iedereen die de metafoor niet vat) wordt kapitein op een van de grootste mammoettankers van de wereld.
  Hier helpt het schietgebedje: “Als dat maar goed gaat.” op voorhand niet.
  Dit is wachten op een catastrofe van Bijbelse proporties!
  Orban houdt je poot stijf , jongen!
  Vertrouw dit huichelachtig, leugenachtig, eeuwig eng grijnzend misbaksel, geen seconde.
  Ik heb gezegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in