De gewelddadige protesten naar aanleiding van het incident met George Floyd waren vrij extreem – op zijn zachtst gezegd – maar er zijn tekenen dat wat we deze zomer hebben gezien niets is vergeleken met de rellen die op Amerika zouden kunnen worden losgelaten als Joe Biden niet de duidelijke winnaar van de verkiezing zou zijn.

Dit volgens een onderzoeksrapport door Joshua Klein op Breitbart, die zegt dat er een enorme coalitie van linkse activistengroepen van plan is om een reusachtige “verzetsbeweging” over alle 50 staten te lanceren om chaos te creëren die de gewelddadige rellen van deze zomer als kinderspel eruit zullen laten zien.

Van de coalitieleiders wordt verwacht dat ze een voorwendsel vinden om de burgerlijke onrusten te veroorzaken als hun kandidaat niet de duidelijke winnaar is. En zoals gewoonlijk financiert George Soros deze inspanning.

Een groep achter deze puinhoop is de D.C. Leadership Conference on Civil and Human Rights, die financiële steun van Soros ontvangt.

Hun directeur, Vanita Gupta, zegt:

“Er komen rechtszaken, massamobilisatie, beleidsopties door gouverneurs, staatsadvocaten-generaal, leden van het Congres.”

De directeur van een andere door Soros gefinancierde groep, MoveOn.org’s Rahna Epting, zegt:

“Zullen we succesvol zijn? We gaan als hel vechten om er zeker van te zijn dat we succesvol zijn.”

“We moeten alles doen wat we kunnen om ervoor te zorgen dat het een verpletterende overwinning is, om het minder waarschijnlijk te maken dat hij het kan bestrijden”, voegt Epting eraan toe.

Klein meldt dat dit netwerk hard heeft gewerkt aan het plannen, organiseren en trainen voor de mobilisatie van miljoenen Amerikanen in het geval dat Trump een vroege overwinning eist, weigert toe te geven of de resultaten van de verkiezing betwist.

  Facebook censureert corruptieonderzoek naar Biden

Dit alles zal worden gedaan onder het mom van het proberen te “voorkomen van een constitutionele crisis”.

De totale beweging heet Protect the Results. De twee aanvoerders zijn een paar linkse groepen, bekend als Stand Up America en Indivisible, die zijn opgericht nadat Trump de verkiezingen van 2016 had gewonnen.

Beiden maken deel uit van de door Soros gefinancierde Democratische Alliance, een breder overkoepelend netwerk dat tot 80 miljoen dollar per jaar heeft uitgetrokken voor het bevorderen van progressieve ideeën om wat het noemt “progressieve sociale verandering” te stimuleren.

Op de website van de Democracy Alliance staat:

“We investeren in elk aspect van progressieve machtsopbouw – van het maken van beleid tot het organiseren van basisgemeenschappen tot het winnen van staats- en nationale kwesties en verkiezingscampagnes.”

Stand Up America heeft meer dan 2 miljoen leden, en een aantal van haar inspanningen in het verleden waren onder andere het blokkeren van de aanstelling van de conservatieve Brett Kavanaugh in het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten en het beschermen van het Mueller-onderzoek naar de beweerde Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van 2016.

Indivisible is een gecombineerde coalitie van meer dan 90 organisaties met inbegrip van Planned Parenthood, Women’s March, Vote Pro Choice, and the National LGBTQ Task Force.

De door Soros gefinancierde Democratische districtsprocureurs zullen de criminele relschoppers waarschijnlijk niet vervolgen. Als u denkt dat deze mensen zich zullen laten tegengehouden door vrees voor de wet, denk dan nog eens goed na, schrijft Cassie B. op Humansarefree.

Soros is bezig geweest om ervoor te zorgen dat radicale linkse districtsprocureurs in de hele natie op hun plaats zitten die de andere kant op kijken en het makkelijker maken voor criminelen om zich in te laten met gewelddadige protesten.

  VS: Tiener dwingt media-giganten om miljoenen te betalen nadat hij werd omschreven als "racist"

Velen van hen verzuimen nu al om rechtsregels tegen rellen en geweld uit te voeren en laten de gelegenheid voorbijgaan om daders ter verantwoording te roepen.

Organen die worden gesteund door Soros hebben meer dan 13 miljoen dollar gegeven aan districtsprocureurs-verkiezingen in 17 staten, dit betekent dat een heleboel districten nu officieren van justitie hebben die de andere kant opkijken als protesten de chaos en vernieling inluiden.

Klein meldt dat Protect the Results niet een typische protestbeweging is, in plaats daarvan streven ze naar het uitvoeren van een nationale campagne die miljoenen mensen op de straat brengen.

Ze hebben mensen getraind voor burgerlijke ongehoorzaamheid en massale openbare ordeverstoring, allemaal gebaseerd op de veronderstelling dat elke verkiezingsuitslag, behalve een overweldigende Biden-overwinning, op een of andere manier onwettig zal zijn.

Door Soros gefinancierde Amerikaanse officier van justitie: Politieagenten moeten eerst beslissen of plunderaars de gestolen items ‘nodig’ hebben voordat ze worden beschuldigd

Vorig artikelSinti en Roma ontvoerden zieke Oostenrijkse grootvader en sloten hem op
Volgend artikelChina heeft 8.500 moskeeën platgewalst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Als Trump wint zou ik als ik hem was maar actie ondernemen. Soros op pakken en die Antifa afschieten en plat walsen onder de tanks. Laat ze eens gaan werken in plaats van te rellen. Maar ja gratis geld is zo fijn.

 2. En dat zijn de “ democraten” ….klinkt meer als een bende verwende kinderen die hun zin niet krijgen.

  Hier hebben we ze ook, vooral groen links maar ook vvd lieden.
  Op welke manier dan ook, maar altijd de zin doordrukken, vriend Rutte is een school voorbeeld van tuig met een stropdas.

  Hopelijk komt die brede punt van die stropdas klem te zitten tussen een spijker en ee boom op 3 meter hoogte, maar een lift is ook prima…..

  Ik ga mijn grote vervloeking voorbereiden….

 3. De laatste verkiezingen in Amerika, hierna is het over, onmogelijk. Hier in Europa trachten de zittende hwersers met alle middelen hun macht en die van hun mede criminelen te behouden. Daarom geeft Nederland 50 miljard aan Macron zodat hij kan uitdelen, om alles wat Le Pen kan helpen te voorkomen. Ik voorspel dat een deel van de oppositie hier in Europa de cel in zal gaan, zal worden vermoord of ergens net rond de verkiezingen zal verongelukken of dood gaan in een ziekenhuis. Het risico van verlies bij een nieuwe verkiezing is voor de heersende elite te groot. Covid is zowel de grote gelijkmaker als de aanjager, wat stond te gebeuren is versneld en de maskers van regeringen zijn af gevallen. We lopen net als in de VS nu steeds meer de burgeroorlog en massa hysterie in. Er is geen weg terug meer, je kun vechten of sterven straks….

 4. Trump moet nu al ingrijpen, anders loopt het fout! Hij weet nu met welke criminelen met wie hij te maken heeft! Arresteren die hap en eventueel met de dood bestraffen, die volksverraders!

 5. Het zou diegasten wel eens heel raar kunnen vergaan als Trump wordt herkozen. Trump is niet achterlijk. Durf te wedden dat hij zijn plannen reeds lang klaar heeft in geval van winst bij verkiezingen. Persoonlijk denk i dat die gasten de dag NA de verkiezingen dan ZO’N enorm pak slaag krijgen….dat het hun , hun hele leven lang bij blijft.

 6. Je kan er donder opzeggen dat, als Trump wint, er grote rellen zullen komen.

  Oplossing simpel: net als in 1953 met de watersnood in NL: met scherp gericht schieten op plunderaars en brandstichters.
  Werk voor het leger of Nationale garde.

  Een keer hard aanpakken,paar honderd doden, dan is het over.
  Zachte heelmeesters maken stinkende BLM-ers, die meer doden veroorzaken.

 7. Deep state is onder andere de CIA en Soros…..onderstaand artikel link zegt het een, maar wie even zelf nadenkt over wat er staat……https://www.ed.nl/buitenland/cia-bevestigt-jarenlang-vermoeden-donald-trump-krijgt-steun-van-de-russen~ab709a08/

  “Ook werden ze steeds mismoediger over de briefings die ze moesten verzorgen voor de president. ,,Trump bleek gewoon niet ontvankelijk voor informatie van de inlichtingendiensten. Die kon maar zeer beperkt worden doorgegeven. De briefings werden steeds korter, totdat er niks overbleef aan informatie en diepgang.”

  Er staat eigelijk: de CIA is pissig want ze raken hun macht kwijt doordat Trump hun voorstellen nie meer blindelings opvolgt…
  Geen nieuwe oorlogen, de vijand Rusland is niet helemaal meer grote vijand…..
  Ongetwijfeld loopt de drugshandel vanuit Afghanistan nu minder door de terugtrekking van leger en ga zo maar door. Geheime diensten werken voor en zijn deel van deep state en niet om land en volk te beschermen. Die illusie zou eens moeten verdwijnen….

  Trump zal zeer waarschijnlijk worden omgebracht door de CIA, een soort “Pim Fortuyntje” doen ze dan, ergens een malloot zoeken die met een rokend pistool bij het licham of in de buurt word aangetroffen…. of een super dosis van het een op het ander zodat hij sterft.

  Burgeroorlog in de USA is onvermijdelijk, hier word het een korte tijd later ook chaos, maar dan arm tegen rijk, zwart tegen wit, Islam tegen het leven zelf en vooral tegen alles blank en dan komen ook nog de mafklappers van BLM en de rest van de criminelen de boel leeg roven. We gaan hier dus Spaanse burgeroorlog 1936 situaties zien, waarbij een verscheidenheid aan “belanghebbende” partijen aan het roven en moorden zullen slaan….incluis overheids personeel….

  Europa zal over twintig jaar bestaan uit vele kleine koninkrijkjes van heel verschillende kleur en geur, en zaken als slavernij, publieke executie en doorgeslagen heersers met moordgroepen zullen heel normaal zijn, mogelijk zal de EU hierin grossieren.

  En dat noemen ze vooruitgang, verrijking…..cultuurverrijking….ik noem het waanzin…..

  • ‘… een soort “Pim Fortuyntje” doen ze dan, ergens een malloot zoeken die met een rokend pistool bij het licham of in de buurt word aangetroffen…. of een super dosis van het een op het ander zodat hij sterft.’

   Of een soort ‘Kennedy’tje’ …

   Iemand hier al gehoord en/of de nodige informatie verzameld omtrent een stroming welke in de eindjaren ’60 zou zijn opgezet, genaamd: Gesara / Nesara ?! Dat is ‘iets’. Gaan we, denk ik, in de toekomst iets over vernemen. Heb mezelf er nog niet voldoende over geïnformeerd, maar mijn eerste onderbuikgevoel laat – ook hieromtrent – alarmbellen afgaan … Een gevoel dat ‘er iets niet in de haak is’, maar zoals gesteld: onvoldoende geïnformeerd en het concept niet geheel in kaart dus heb daarin nog wat te doen. Wanneer er iemand is alhier die interessante info heeft, nodig ik van harte uit om het ff op Frontnieuws te plempen. Thanks!

   Ow ja, ik heb meegekregen dat op 2 november een meteoriet langs zal komen of ergens op Russisch grondgebied zal inslaan en dat deze gebeurtenis wellicht de bodem zou kunnen zijn voor een nieuwe valse vlag welke gebruikt zal worden door ‘Links-weg-met-Trump’ …
   We will see.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in