Ik was laatst een artikel over de Tweede Wereldoorlog aan het lezen op een Hongaars mediakanaal, toen ik op deze alinea stuitte:

“De opdracht van de Amerikaanse 15e luchtmacht was, onder andere, om de olieraffinaderijen en militaire installaties in Hongarije te vernietigen en lam te leggen, evenals de transportinfrastructuur, vooral de spoorwegen. Deze doelstellingen werden gehandhaafd tot maart 1945. […]”

En het viel me ineens op dat dit een gemeenschappelijk punt is in de Tweede Wereldoorlog en in Agenda 2030: de vijand richt zich op de olievoorraden en de transportinfrastructuur. De verschillende luchtmachten bombardeerden in WO2 vaak de olieraffinaderijen van hun vijanden, want olie was (en is nog steeds) het levensbloed van de economie en het leger, schrijft László.

In het algemeen is het richten op energie een Agenda 2030 tactiek. Zoals SDG Report het stelt:

“De oorlog tegen energie neemt toe nu de bende van Davos en het Economisch Wereldforum proberen de beperkingen van de VN-agenda 2030 op olie, gas, steenkool en aardgasbrandstofbronnen toe te passen, allemaal onder het mom van klimaatverandering en groene energie.”

Inderdaad. En ook onder het mom van “oorlog” in Oekraïne en de vermeende dreiging van “WO3”.

En als u er nog aan twijfelt dat olie in “hun” vizier is, kijk dan eens naar dit bericht op Vlad Tepes, waar u kunt zien hoe een extreem-linkse terroristengroep, Just Stop Oil genaamd, benzinestations vernielt en een kunstgalerij in Londen vandaliseert – kennelijk zonder angst voor vergelding.

Het behoeft geen betoog dat de oorlog tegen de olie de oorlog tegen het leven is.

De globalistische propaganda probeert ons ervan te overtuigen dat wij op de rand staan van een kinetische oorlog in WO2-stijl, om ons bang te maken en ons te doen instemmen met Agenda 2030. Er wordt van ons verwacht dat wij onze eigen vernietiging goedkeuren. Met andere woorden, dit is het eindspel van de geassisteerde zelfmoord van het Westen die al een hele tijd aan de gang is.

  Het World Economic Forum richt zijn kwaadaardige agenda nu op voedsel

Dit is waarschijnlijk een doel van de Soros-propaganda die ik “WO3 psyop” noem. “Zij” willen ons doen geloven dat wij angstig moeten wachten op de verschrikkingen van WO2 die weer zullen terugkeren – en zo een excuus creëren om ons de echte WO3, die aan de gang is, te laten aanvaarden.

“Er is niet genoeg olie en gas vanwege Oekraïne en Rusland” – luidt het huidige globalistische narratief – en het publiek gelooft het schaapachtig, terwijl onze eigen politici de kranen dichtdraaien. Dus laten de brave mensen hun kapo’s de toeleveringsketens, de fabrieken, de middenstand ruïneren. “Geen goedkope verwarming of voedsel of helemaal geen bevoorrading? Oké, we moeten ons er maar bij neerleggen dat we bevriezen en verhongeren, om Rusland te kunnen verslaan. Laten we maar televisie kijken tot we verwarming hebben.”

De oorlog tegen energie en infrastructuur is niet nieuw: tactische aanvallen in WO2 hadden tot doel de infrastructuur van de vijand te vernietigen – en dat doet Agenda 2030 ook, op een andere manier. Wij staan toe dat zij de industrie en de samenleving zelf, die de vrijheid van het individu hebben onderbouwd, ruïneren. Wij staan hen toe de orde van onze wereld te ruïneren en een nieuwe orde te scheppen. En een “Nieuwe Wereldorde” zonder de rechten van het individu is een communistische wereldorde.

Bovendien is dit misschien de eerste keer in de geschiedenis dat de roofzuchtige bovenklasse niet alleen onze vrijheid, maar ook onze vrijheden wil afnemen. Zoals Baron Bodissey het verschil definieert:

Vrijheid is die toestand waarin de zaken van de mensen niet worden belemmerd door de tirannieke dictaten van de Staat.

Vrijheid is een gemoedstoestand waarin men eenvoudig weigert zich door de Staat te laten dicteren. Vrijheid is zeggen: “Ik zal mij niet schikken.”

Uw bewegingsvrijheid wordt opgeheven wanneer regeringsbullebakken u onder bedreiging van een pistool wegvoeren en naar de goelag verschepen, maar uw vrijheid niet. Vrijheid ligt achter uw ogen en tussen uw oren, totdat u uw laatste adem uitblaast.

Welnu, de vijand heeft onze (laatste) adem achterna gezeten met verschillende wapens: met maskers, met gesloten ruimtes, met prikken, met het levenseinde-geneesmiddel Midasolam, met Remdesivir dat de longen met water vult, en met de dodelijke beademingsmachines van het moorddadige “Covid-protocol”. En nu willen zij zowel onze bewegingsvrijheid als onze vrijheid, want zij zijn van plan op onze zielen te jagen door onze hersenen te bedraden en ze in te pluggen in het centraal gecontroleerde “internet der lichamen”, waar wij centrale dictaten niet meer zullen kunnen weigeren.

  Soros' toespraak in Davos: Startsein voor Wereldoorlog III

En omdat onze hersenen nog niet rechtstreeks bedraad zijn, hebben “zij” het op onze geest gemunt: de vreemde oorlog in Oekraïne is een WW2-achtig WW3-theater [en wie zei dat een politiek theater niet bloederig kan zijn?]; de echte WW3 speelt zich dus af tussen de oren van het juichende publiek, dat zijn eigen vernietiging laat gebeuren terwijl de lichten om de arena doven.

Deze keer gaan “zij”, in tegenstelling tot in WO2, voor gecontroleerde vernietiging; zij richten zich dus vooral op processen, geesten en lichamen, in plaats van op fysieke voorwerpen. Ik zou dit de strategie van de stille “neutronenbom” kunnen noemen, die mensen doodt maar de gebouwen niet neerhaalt. Want de Powers That Be zijn van plan een geleidelijke en heimelijke communistische revolutie te voeren, die zij bedrieglijk “De Vierde Industriële Revolutie” noemen. Zij zullen de infrastructuur dus schijnbaar intact laten, om die langzaam en onopvallend te vernietigen en haar dan, zoals gepland, en ook de samenleving, te transformeren. Zoals gepland in Agenda 2030, waarin mensen en infrastructuur onafscheidelijk worden.

Vandaar de nieuwste globalistische slogan dat “informatie de olie van de 21e eeuw is” – en zij menen het. “Informatie” is, in feite, ons leven. Wat betekent dat “zij” onze olie (die het menselijk leven en de vrijheid zoals wij die kennen ondersteunt) afnemen, zodat zij ons kunnen verzwakken en ons leven in hun “olie” kunnen veranderen. Wij worden letterlijk omgevormd tot de loutere en exclusieve hulpbronnen, het vee, van de wereldwijde parasitaire bovenklasse. Nogmaals, dit is de essentie van Agenda 2030.

  Mark Rutte noemt boerenprotesten "klein" en "onaanvaardbaar"

Wacht niet langer op WW3, want die is er al.

WW3 is Agenda 2030.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De Russen hebben nu de mogelijkheid om een ongecontroleerde crash in Europa te veroorzaken, en dat is niet wat Davos van plan wasVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederlandse premier en WEF Global Leader Rutte voert vluchtelingenagenda uit
Volgend artikelTerwijl in Europa de gasprijs blijft stijgen, fakkelt Rusland €10 miljoen aan gas per dag af dat naar Europa zou zijn gegaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Hoe eerder een burgeroorlog in Europa hoe beter het is .
  Opruimen van giftige leiders die Europa beheersen .
  Laat het niet te laat worden .
  Wordt eenheid , bereid plannen en breng ze ten uitvoer

 2. Goed verhaal van die Lazslo! Goede vonst weer van FN. Olie is het bloed van de aarde. Alles wat niet mens of dier is, draait er ook op.

 3. Er zijn oorlogen en oorlogen.dit zien we nu heel duidelijk.

  Velen spreken hun afschuw uit over de Speciale Militaire Operatie in de Ukraine ( zoals Rusland dit schieten en wederzijds vernietigen noemt) En dit zien we als “ beschaafde mensen “ ook als een oorlog.

  Maar er is ook een geniepige achterbakse oorlog, met misschien wel net zoveel of nog meer slachtoffers, aan de gang.
  Dat is een oorlog in de onzichtbare wereld van micro organismen.
  Zeer verraderlijk, dodelijk,niet direct voorspelbaar niet voor de te schuilen in schuilkelders, maar zeker zo doeltreffend.
  En deze oorlog wordt momenteel in volle omvang gevoerd.
  De eerste golf covid, lijkt nu voorbij maar de naweeën van deze “ preventieve gif middelen “ oorlog zijn volop in opkomst.

  En degene die deze “ vernietiging van mensen met biologische oorlogen “ bedacht hebben gaan door tot het einde…… het is immers zo voor het eerste gezicht een schone, zelfs humanitaire oorlog…..( Humanitair omdat je mensen helpt( zo lijkt het ) en omdat je niemand echt doodschiet)
  Het einde is de wereld bevolking “ op een nette manier uitdunnen “ tot……. ( ik weet het aantal mensen niet meer maar dit wordt alom gepropagandeerd)…….als goed voor het klimaat en de natuur.

  Het is een hele gekke oorlog, want na wat kleine investeringen, ( het ontwikkelen van een gevaarlijk micro-organisme ) kan de farmacie beginnen met de ontwikkeling van het dodelijke agens.

  En mensen komen vanzelf veelal uit angst…… ook omdat er kennis en inzicht ontbreekt……… om hun “ vernietigende bescherming( het prikje ) vragen.

  Er is ook nog een oorlog op dit moment, op het terrein van voedsel….. Honger zal ook op zeer korte termijn een machts en dwang middel tot “ overgave” worden. Het zijn niet alleen de Nederlandse boeren maar in de USA is men hier ook volop mee bezig.
  Zelfs de Amisch gemeenschap ( die altijd zeer basic boeren )wordt niet gespaard

 4. Staat op site van het WEF, maar dan nog, geloven zij niet wat ze zien.

  Een verschrikkelijke vorm van cognitieve dissonantie.

  Zoals ik aanhaalde: Wij geloven pas iets als we het zien, want we hebben geleerd dat er overal gelogen wordt, en de schapen, geloven alles wat ze horen, maar niet met hun eigen ogen zien.

  Ze zijn eigenlijk zo bang, dat ze bij manier van spreken het WEF en alles wat daarbij hoort aan het kontlikken zijn, in de hoop, dat ze mogen blijven leven.

  Onze ‘elite,’ is zich van dit egoïstische gedrag bewust, want ze zouden hun eigen moeder nog verkopen in ruil voor eten, en verraden graag hun medeburgers, en dat zal dan ook de ondergang van het volk worden.

  Ze hebben het verdient.

  Verder weer een knap stuk Rommel, heb het met plezier gelezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in