Vraag uw blauwe pil vrienden maar eens wat de oorzaak was van deze gebeurtenissen in de VS, Europa, en nu Cyprus. Het was niet te wijten aan COVID. Wij denken allemaal dat het aan het “vaccin” ligt, maar het vaccin is toch “veilig en doeltreffend”?

Ik hoop dat de medische deskundigen van YouTube, Twitter, Facebook, en Spotify in deze zaak kunnen helpen, want de gezondheidsautoriteiten in het algemeen zijn stomverbaasd, schrijft Steve Kirsch.

We hebben nu een verhoogde mortaliteit door alle oorzaken in Cyprus, niet alleen in de VS en de EU in 2021, het jaar waarin de vaccins werden uitgerold. Het is vooral erg in kwartaal 3 en 4 (waarschijnlijk door de boosters).

De timing van de extra sterfgevallen komt overeen met wat de balsemers zeggen; zij begonnen deze enorme stolsels op te merken in mei/juni van 2021. Onze hypothese past dus vrij goed bij onze waarnemingen.

Ze zien zelfs ook in Canada enorme sterfgevallen NADAT de vaccins uitgerold zijn! Kunt u dat geloven!!! Canada is in hoge mate gevaccineerd (bijna 90% van de hele bevolking). Waarom gaan de sterftecijfers dan veel hoger nadat de vaccins uitgerold zijn? Was ons niet verteld dat de vaccins levens zouden redden?!?

Het kan niet COVID zijn en het is gecorreleerd met de uitrol van de vaccins.

  Rechtszaak in Duitsland: AstraZeneca weigert vergoeding voor vaccinschade - gevaccineerden hebben zelf schuld

Ik vraag me af wat het zou kunnen zijn? Niemand van ons rode pil verspreiders van  desinformatie begrijpt dit.

Ik vraag me af wat het zou kunnen zijn? Niemand van ons, de verspreiders van de desinformatie, begrijpt dit.

Misschien kunt u een van uw blauwe pil vrienden vragen om ons te helpen?

Hier is de paper en hier is het belangrijkste gedeelte:

Hier is de eenvoudigste manier om de Cypriotische gegevens te visualiseren, dankzij Massimaux (dit is geannoteerde figuur 1)

Wat het ook was, het doodde meer mensen dan COVID deed. Denkt u daar eens over na.

Wij hebben een mysterieuze moordenaar, gecoördineerd met het vaccin, die meer mensen doodt dan COVID, het gebeurt wereldwijd, en de CDC heeft het niet eens ontdekt!!!! WTF? Hoe is dat mogelijk?

Verbazingwekkender dan dat wordt het gewoon niet!

Die studie uit Texas die “bewijst” dat vaccins het aantal sterfgevallen met 20X verminderen

Deze studie uit Texas beweerde dat ongevaccineerde mensen 20 keer meer kans hebben om te sterven. Wanneer u dus 90% van de mensen laat vaccineren in een land als Canada, zou het sterftecijfer met bijna 90% moeten dalen, niet stijgen.

Het probleem met al deze “studies” is echter dat zij nooit kijken naar de sterfte door alle oorzaken. Hun resultaten zijn dus een optische illusie. Wat maakt het uit of u 1 COVID leven redt, als het vaccin meer dan 1 persoon doodt voor elk gered leven?

Italiaanse rechtbank verklaart vaccinatiemandaten ongrondwettelijk

In ander nieuws heeft een Italiaanse rechtbank geoordeeld dat vaccinmandaten niet grondwettelijk zijn, omdat men in Italië een grondwettelijk recht op leven heeft.

  Het einde van Covid-19 vaccins? Deze plant helpt 100% tegen Corona

De uitspraak geldt natuurlijk niet in de VS. Blijkbaar is het geen schending van de grondwet van de VS als de regering van de VS en particuliere bedrijven u iets opleggen dat u kan doden. Dat verbaast mij. Heb ik het mis? Je zou denken dat we in de VS een soortgelijk argument zouden hebben.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VACCIN AFREKENING: Meer dan 66% van de “volledig gevaccineerde” Israëli’s lijden nu aan bijwerkingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVanwege Oekraïne: Groot-Brittannië dreigt Rusland met nucleaire “vergelding”
Volgend artikelVS / NAVO bereiden zich voor op tegenaanval tegen Russische strijdkrachten in juli of augustus, met groot risico van geëscaleerde vergeldingsaanvallen door Rusland met EMP of kernwapens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. En nog steeds blijven de schaapjes geloven in het geschenk uit de hemel van Hugo de Jong.

  Alhoewel er toch enige vorm van twijfel begint te groeien, alleen hieraan toegeven is erg ingewikkeld als ze je al 3 keer ingespoten hebben met het geschenk uit de hemel…..

 2. Gewoon nog een spuit halen, en nog één, en nog één… Het houdt vanzelf een keertje op met die oversterfte… Het worden met de dag minder en minder ingespotenen die overblijven… Dus kom op, halen die spuit, nu leef je nog, nu kan het nog! 🙂

 3. Deze studie uit Texas beweerde dat ongevaccineerde mensen 20 keer meer kans hebben om te sterven. Wanneer u dus 90% van de mensen laat vaccineren in een land als Canada, zou het sterftecijfer met bijna 90% moeten dalen, niet stijge

  Dit is de grootste bullshit die er is. Als mensen hierin trappen en dit als “waarheid” zien zijn ze echt dom.

  • Serieus…. “Wappiebestrijder” doe even normaal. Waar ben je op dit moment?
   Op een zolder kamertje?

   Wappies zijn mensen die experimentele injecties in zich laten spuiten.
   En proberen anderen ook te overtuigen van deze zelf destructieve daad.

   Kijk eens om je heen (als je ooit buiten komt) hoeveel mensen die prik niet gehaald hebben en er gewoon levens (gelukkig) gezond bij lopen.
   En hoeveel mensen er wel niet zijn die nu na 2 jaar na gaan denken; “wat heb ik laten inspuiten?”

   Je mag je kapot schamen tegenover jezelf.. dat je zo met je leven om gaat.

   Dat jij levensmoe bent, maakt niet dat je anderen dat ook toe moet wensen.

   Ga je bloed laten testen en zoek het lekker uit met jezelf in plaats van hier op FN proberen mensen voor je te winnen met je cijfertjes.

   • Het gaat erom dat de logica niet klopt. Maar dat snappen wappies niet. Stoer dat je ook het woord experimentele injectie gebruikt.

    Ik leef als een normaal persoon, niet in een zolderkamer. Maar ik lach om de wappies die denken dat ze de “waarheid” denken te kennen .

    Maar jullie zijn te simpel om.dat te begrijpen

    • Wat is er met je aan de hand wappiebestrijder? Heeft dat spul je soms in zijn macht ofzo. Of heeft de msm je gehersenspoeld.

     Wat het ook is ga nu niet achteraf lullig lopen doen tegen mensen die logischer wijs nee zeggen tegen een experimentele spuit dat discriminatie onder de bevolking creëert. Dit voor een ziekte dat bewust op de a lijst wordt gezet met een overlevingskans van 99,7% (ebola 50%)

     En zo kunnen we wel even doorgaan.

     Tip neem zink vitamine de, paardenbloem extract en dennennaalden thee om het gif uit je lichaam te krijgen.

    • @Wappiebestrijder BLIND???

     1,247,129 Reports

     Through April 22, 2022
     27,532 DEATHS
     152,946 HOSPITALIZATIONS
     128,134 URGENT CARE
     189,907 DOCTOR OFFICE VISITS
     9,643 ANAPHYLAXIS
     15,327 BELL’S PALSY
     4,570 Miscarriages
     14,096 Heart Attacks
     39,639 Myocarditis/Pericarditis
     51,163 Permanently Disabled
     6,494 Thrombocytopenia/Low Platelet
     30,748 Life Threatening
     41,595 Severe Allergic Reaction
     13,599 Shingles

     Link:
     https://openvaers.com/covid-data

     ik heb nog 3 prikken 🙂 voor Wappiebestrijder 27,532 DEATHS + 1
     RIP WAPPIEBESTRIJDER

   • En ik probeer geen mensen voor me te winnen met cijfertjes… begrijpend lezen is ook al te moeilijk voor je.

 4. Er is niks meer aan te doen. Ik loop zelf rond als in een soort van roes want als je teveel en te lang nadenkt wordt je vanzelf gek als je niet op tijd eventjes halt maakt.

  De vrijheid wordt aangevallen om plaats te maken voor nieuwe vrijheid!

 5. Als inwoner van Cyprus voor de laatste 35 jaar..wil ik even reageren op het “kopstuk” van dit artikel. Even voorop stellen dat ik van afkomst een Nederlandse “wappie” ben, en de consequenties daarvan flink aan de lijve heb ervaren tijdens een kort bezoek toen de mogelijkheid er nog in zat om zonder prik te reizen. Terug op Cyprus heb ik nooit of te nimmer enig probleem gehad met mijn niet geprikte status…wel met de dagelijkse gegevens gepubliceerd door de regering , waar je geen Einstein voor hoeft te zijn om te zien dat er in het tel-machientje iets flink fout zit! Toen het duidelijk werd dat de mensen hier wel inzagen dat ze een paar flinke oren werden aangenaaid en de rijen in de prik-salons nogal dunnetjes werden.. zijn er bepaalde gegevens niet meer gepubliceerd…en kregen we het dagelijkse menu voorgeschoteld van het dodental, er zijn in de afgelopen 2 jaar weinig mensen aan een normale dood of ziekte gestorven alles werd onder de mantel van Covid/Corona afgedekt…de gemiddelde leeftijd van de overledenen was op een gegeven moment 88 jaar..en er zijn toen plots wat jeugdigere nummers bij gesprokkeld voor de goede stand van zaken. Mijn informatie uit betrouwbare bron wijzen erop dat de oudjes die helaas praktisch werden gedwongen om geprikt te worden, best nog wel een paar jaartjes voor de boeg zouden hebben gehad zonder die spuit. We hebben hier net als overal een hoop corrupte lui die met de pollepel van de NWO zwaaien.. het hopen is, dat die hele club straks achter de tralies zit..en de oudjes hier weer gewoon 95 of 100 jaar oud mogen worden….inclusief yours truly want ik hik ook al aardig in die richting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in