In 2021 werden in IJsland 17 doodgeboorten gemeld. Bovendien stierven 35 zuigelingen voordat zij één jaar oud waren. Het aantal doodgeborenen is bijna verdubbeld ten opzichte van het gemiddelde voor de periode 2011-2020. In 2020 waren er twee doodgeborenen per 1.000 levendgeborenen, maar in 2021 waren dat er 3,5. Het sterftecijfer van zuigelingen van het eerste jaar is meer dan verdubbeld, van gemiddeld 3,5 per 1.000 tot 7,2. Alles bij elkaar was het cijfer voor 2021 10,7 per 1.000, een stijging met 82% ten opzichte van het 10-jarig gemiddelde van 5,9 per 1.000 (zie hieronder). Deze opzienbarende cijfers werden gemeld door het IJslandse dagblad Frettin, op basis van nieuwe gegevens van het IJslandse bureau voor de statistiek, bericht Dailysceptic.org.

In het Covid-jaar 2020 is het aantal doodgeborenen of neonatale sterfgevallen niet gestegen. De IJslanders hebben begin 2021 hun Corona-vaccin ontvangen. Volgens de officiële gegevens zijn er geen sterfgevallen onder zuigelingen aan COVID-19 toegeschreven. De massavaccinatie tegen COVID-19 is begin 2021 begonnen en tegen 15 juli was 70% van de bevolking volledig gevaccineerd. Tot april 2022 waren er elf gevallen van foetale schade na vaccinatie gemeld bij het IJslandse Geneesmiddelenbureau.

Er is nog weinig onderzoek beschikbaar over de veiligheid van vaccins voor zwangere vrouwen, hoewel er geen gebrek is aan artikelen waarin zwangere vrouwen wordt aangeraden zich te laten vaccineren om hun ongeboren kind te beschermen tegen COVID-19, een minuscuul risico. Een studie die begin 2021 werd gepubliceerd en die beweerde dat vaccinatie veilig was voor zwangere vrouwen, bleek zo slecht opgezet te zijn dat de conclusie ongeldig was en gecorrigeerd moest worden. Dat belette niet dat de bevindingen ervan in de hele wereld gebruikt werden om de vaccinatie van zwangere vrouwen te rechtvaardigen.

  De proefdieren voor de 'elite' meesters en de politieke klasse: baby's en kinderen

Er zijn enkele anekdotische bewijzen opgedoken voor een verband tussen vaccinatie en het percentage miskramen of doodgeborenen. Een recente Amerikaanse CDC-studie wijst erop dat vaccinatie tijdens de zwangerschap veilig is, maar zij lijdt aan verschillende ernstige gebreken, waaronder een wanverhouding tussen de conclusies van de studie en de onderliggende gegevens waaruit een aanzienlijke toename van het risico op vroeggeboorte bij gevaccineerde vrouwen blijkt, slecht gematchte cohorten en een gebrek aan moeders die in het eerste trimester gevaccineerd zijn. Men mag ook niet vergeten dat alle aanwijzingen voor bezorgdheid over de veiligheid voor zwangere vrouwen krachtig worden onderdrukt door zogenaamde “factcheckers” en wetenschappelijke en mainstream media. Recente Israëlische gegevens wijzen echter op een relatieve verhoging van 33% van de kans op doodgeboorte bij gevaccineerde vrouwen. Gegevens uit het Verenigd Koninkrijk wijzen op een soortgelijk risico. Uit de vrijgegeven proefdocumenten van Pfizer blijkt dat bij dierproeven de hoeveelheid vaccin aanzienlijk toeneemt in de eierstokken gedurende de 48 uur na de injectie.

Totdat verder onderzoek beschikbaar is, ondersteunen deze aanwijzingen, samen met de meldingen van schade aan de foetus na vaccinatie, de bezorgdheid dat vaccinatie een rol heeft gespeeld bij de plotselinge sprong in doodgeboorten en sterfte van zuigelingen in IJsland in 2021.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Geen woorden kunnen de pijn beschrijven: Moeder vertelt hoe haar baby 5 dagen na haar tweede Pfizer-injectie overleedVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLavrov: Hitler was een Jood – Israël woedend
Volgend artikelVanwege Oekraïne: Groot-Brittannië dreigt Rusland met nucleaire “vergelding”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Kweenie……

    De fact checkers schrijven dan in de trant van ‘elk vaccin heeft zijn bijwerkingen en de meeste gaan na verloop van tijd weer over’ en ook al liggen ze zelf onverwacht op hun bijna sterfbed zeggen ze nog: ‘maar ik blijf de vaccinatie belangrijk vinden want zonder was het nog erger verlopen’ – ‘dat is bewezen’

    Ik zeg maar zo: mijn bloed kost inmiddels meer dan 5000 euro per liter….inflatie hè?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in