© Israel Defense Forces / Flickr (CC BY-NC 2.0)

Er overkomt het Joodse volk opnieuw een holocaust, ditmaal door toedoen van Tony Fauci, Donald Trump, Joe Biden, Albert Bourla van Pfizer en elke andere prik-pushende globalist die hen en de rest van de wereld Covid-19″vaccins” heeft aangesmeerd, schrijft Ethan Huff.

Volgens nieuwe berichten krijgt de overgrote meerderheid van de “volledig gevaccineerde” Israëli’s nu als gevolg van de injecties bijwerkingen, waarvan vele ernstige.

Het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid publiceerde gegevens van een recente enquête waaruit blijkt dat meer dan 66 procent van de mensen in Israël die zich volledig lieten injecteren, en daarna “geboosterd” werden, een of andere reactie op de injecties hebben gekregen die het normale leven veel moeilijker heeft gemaakt.

Zo’n 2.049 burgers werd drie tot vier weken na het krijgen van een derde “dosis” van de Chines griepprik gevraagd hoe zij zich nu voelen. De meesten van hen gaven te kennen dat zij zich vreselijk voelen, en ongeveer de helft van hen zegt dat het uitvoeren van normale, dagelijkse activiteiten nu buitengewoon moeilijk is.

De enquête werd telefonisch gehouden in september en oktober van het jaar 2021. Alleen mensen van 18 jaar en ouder die onlangs met een derde covid-naald waren geprikt binnen een periode van 21 tot 30 dagen nadat zij de eerste twee naalden hadden gekregen, werden in de resultaten opgenomen.

De gemelde bijwerkingen van deze demografische groep varieerden van mild tot ernstig. Zo zeiden veel van de vrouwen dat zij nu last hebben van onregelmatige menstruaties, terwijl sommigen zelfs in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. De respondenten met de meeste prik-bijwerkingen, zo blijkt, waren vrouwen en jongeren.

  BioNTech-Pfizer en Moderna annuleren studie - is angst voor bijwerkingen mogelijke oorzaak?

“De meest voorkomende bijwerkingen bij vrouwen waren onregelmatigheden in de menstruatie,” meldt LifeSiteNews.

“De meest gemelde symptomen waren vertraging van de menstruatie (37,8%), toename van de menstruatiebloedingen (31,1%), voortijdige menstruatie (28,9%), langere bloedingsduur (26,7%), en hevige menstruatiepijnen (20%).”

Covid “vaccins” doodden 260 keer meer jongeren dan er gestorven zouden zijn als iedereen ongevaccineerd was gebleven. Israël heeft, zoals wij vorig jaar berichtten, een van de meest agressieve injectie-mandaten ter wereld opgelegd. Het land heeft ook een “groene pas” uitgegeven om het bewijs van injectie te controleren als voorwaarde om theaters, restaurants en andere openbare gelegenheden binnen te komen.

Israëliërs hebben te horen gekregen dat zij zich nu vrijwel voor altijd moeten laten “boosteren” om “beschermd” te blijven tegen de covid-infectie. En nu komen de gevolgen van dit beleid als een zweepslag aan.

“Israël was een van de eerste landen ter wereld die een nationale boostervaccinatiecampagne lanceerde; die begon in augustus vorig jaar,” voegt LifeSiteNews eraan toe.

“Desondanks bleven zich zogenaamde “doorbraak”-infecties voordoen onder degenen die de boosterprikken kregen.”

In de eerste week van Israëls boostercampagne meldde de regering daar dat 14 mensen die zich naar buiten haastten om te gehoorzamen als deel van de eerste “golf” van naleving, naderhand onmiddellijk “positief” op covid testten. Sinds die tijd zijn de ernstige verwondingen en sterfgevallen onder geboosterde Israëli’s sterk gestegen.

Uit een andere recente studie is gebleken dat het sterftecijfer onder bejaarden die met de Pfizer mRNA-prik geprikt zijn, 40 maal hoger ligt dan het geval zou zijn geweest als iedereen ongevaccineerd was gebleven.

  Israël's Ministerie van Gezondheid bang voor Dr. Robert Malone's impact op Israëlische ouders

Uit dezelfde dataset bleek dat het sterftecijfer onder jongeren nog hoger is, namelijk 260 maal hoger dan het geval zou zijn geweest als alle jongeren hun immuunsysteem met rust hadden gelaten.

“75 jaar later … De waarheid is vreemder dan fictie,” schreef iemand in reactie op een artikel over deze laatste studie, verwijzend naar de Holocaust van de Tweede Wereldoorlog.

“Van alle naties op de planeet zou ik nooit geraden hebben dat Israël zijn burgers zou dwingen genetische manipulatie te nemen – eufemistisch “vaccin” genoemd, of als lepralijders behandeld te worden. Laat de veewagons maar komen!”


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische begrafenisondernemingen zijn overbelast en het dodental vertienvoudigtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDerde Britse huurling door Russische troepen in Oekraïne gevangengenomen
Volgend artikelEen wereldleider vertelt de waarheid over de Westerse elites
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Trump globalist ??? hij vecht er zust tegen , tegen de globalisten….of is dit weer een beetje fake news zoals dikwijls ?

  • Trump lijkt aan de goede kant te staan op een hoop punten, maar hij is het wel die begin 2020 vol ingezet heeft op het pushen van “vaccins” en menig mens heeft laten doden door ze aan invasieve beademing te leggen. Trump is net zo schuldig aan alle vaccindoden als rutte, trudeau etc etc. Ook hij heeft bloed aan zijn handen.

   • Dat heeft hij idd bewust gedaan. De bedoeling was dat we 5 tot 8 jaar in deze pandemie zouden zitten en dat pas na minimaal 5 jaar de prik, die nu gepusht is, op de markt zou komen. Dan was de hele economie failliet geweest en had iedereen aan het basisinkomen gezeten.
    Laten we ook niet vergeten hoeveel doden er dan waren gevallen, zonder de prikken, en daarna met dezelfde prikken als nu gebruikt worden 😕

  • TRUMP TEGEN DE GLOBALISERING…wat een mop..🤣😂🤣😂Onozelaars die dat nog steeds geloven… weet je nog dat héél Europa nog meer moest betalen.. voor zijn eigen verdediging..NAVO dus en in zijn eerste 3 jaren méér bommen gestrooid heeft over de hele Aardbol dan 3 Presidenten tesamen voor hem…Bhus Jr. inbegrepen..
   Hij wilde buiten Amerika de Hele Wereld bezitten.. het ergste Monster ooit… zijn verdere planning was in 1 woord de Ultieme BOM…

 2. Daar heb je ze weer met hun magische zes getal. Tussen 1918 en 1950 waren er talloze berichten in met name diverse Amerikaanse kranten en publicaties waar de eeuwige ‘slachtoffers’ klaagden over een hkaust van zes mjoen hier en dan weer daar. Ik wist niet dat ze met zovelen waren. Of vermenigvuldigen ze gewoon heel snel ?

   • Er wordt hier niks ontkend, maar er is 0,0 bewijs voor die miljoenen vergaste Joden… net als bij covid, enkel aannames en verhalen. Heel WOII barst van de leugens, verzinsels, aannames etc, je kunt niks meer geloven, ook de holocaust niet,. waarom denk je dat het ontkennen ervan strafbaar werd gesteld? Omdat men het dan niet ging onderzoeken en de waarheid naar boven zou komen. De waarheid dat het niet de Duitsers waren die zo slecht waren…. Wie hebben de meeste bommen op steden gegooid en burgers vermoord? Nee, niet Hitler en zijn leger…. Wie financieren de oorlog in Oekraine? Wie hebben massaal Irakezen en Afghanen afgeslacht? Juistem, USA. EU doet braaf wat vadertje USA opdraagt. Heel die politieke top van USA en EU moet verwijderd worden. Wij, de burgers, de normale mensen kunnen alles 1000x beter dan die onnozele psychopaten in de politiek.

    • Nou ik kan je vertellen dat die Duitsers zo lekker niet waren. Onze familie woonde vlakbij een hoofdkwartier en we hebben mensen doodgeschoten zien worden.
     Je hebt ook nog nooit van het Scholtenhuis gehoord zeker.
     Als je alles ontkent ben je vast geen Nederlander. Ben zo’n nazi, net als die Oekraïners?

    • sorry hoor ik kan iemand die geweest in polen bij zo concentratie kamp en daar lkagen allemaal kleding van joden opgestapeld en sieraden ikheb de fotos gezien jullie gaan wel heel erg ver ik ga echt alleen voor de waarheid als je nou gezegd had wat dus wel feitelijkwaar is dat rotchield en rockkerfellers de 2 de wereld oorlog betaald heb aan beiden kampen en dat hilter helemaal niet dood was maar ontsnapt en lekker 80 jaar geworden is dus mijn conclusie is de 2 de wereld oorlog is gecreëerd door de zelfde elite als die nu zo graag een d3 de werled oorlog willen hitler was gewoon een konte likken van alle elite sukkels iedereen wist hier van en heeft hem geholpen te ontsnapte ja ook nederland ze zijn mede verantwoordelijk voor alle holocaust omdat ze van de normale burgers af willen dat spel spelen ze nu ook rutter en poetin neukenme kaar in de kont en bider er zijn te veel mensen op aarde volgens die klootzaken van een elite oorlog is eigenlijk alle burgers tegen de elite dat is de werkelijke oorlog want die sukkel worder er alleen maar rijker van van de oorlog

   • U bent waarschijnlijk ondertussen tot de vaststelling gekomen dat vrijwel alles wat ons verteld is en word, uit leugens en hersenspoeling bestaat, met name wanneer het agressief gepushed wordt. Ga maar na wat je niet mag onderzoeken en waar je geen afwijkende mening over mag hebben. Tegerlijkertijd worden zaken die waarachtig zijn niet onderwezen en onderdrukt.
    Ik kan helaas geen links geven met mijn tablet, luister aandachtig naar de video ’the real holocaust numbers’, it was a lie before the war even started. Op het bitchute kanaal van richie from Boston nov 19, 2021.
    En in de world almanac 1933 spreekt men van 15.3 million jews,
    in 1948 van 15.7 million jews .
    De dappere jood David Cole deed begin jaren negentig onderzoek naar de gaskamers en crematoria in Auschwitz en kwam tot de conclusie dat het onmogelijk plaats heeft kunnen vinden. Zo gaf de toenmalige directeur gaf toe dat de beruchte schoorsteen na de bevrijding door de Russen is geplaatst en niet eens een verbinding met het crematorium had.
    Ook kwam het Rode Kruis tot de conclusie dat de beroemde genocide niet plaats heeft gehad.
    Doe aub onderzoek nu het nog kan, want de censuur neemt dictatoriale vormen aan.
    Gebruik de zoekmachines qwant.com en of yandex.com.

     • Ik heb het gecontroleerd. Het is geplaatst op nov 17, 2021. Mijn fout.
      Als je op zijn bitchute kanaal bent en omlaag scrolt kom je de video zowieso tegen.

  • Eerste WW ook 6 miljoen. Achteraf moest Chamberlain erkennen dat het Oorlogspropaganda was en zijn excuus maken. Het Rode Kruis hanteerde veel lagere cijfers. Daar komt dan direct een artikel overheen dat dat was omdat zij anders de kampen niet meer binnen mochten. Tal van onderzoek door artsen, joodse onderzoekers, westerse onderzoekers, getuigen zijn weggewerkt of als antisemitisme bestempeld.

 3. Mooi staaltje misleidende statistieken; enkel de mensen opnemen in de resultaten die binnen 1 maand na de laatste 2e prik de booster gepakt hebben en dan zeggen: 66% van de Israeliers… Nee, 66% van de mensen die binnen 1 maand een booster prik gehad hebben. Dat is iets heel anders.

 4. Holocaust-ontkenning en rassenhaat.
  Sinds corona komt het ongestraft naar buiten. Zoveel haat en minachting. Zoveel kwaadheid en slechtheid.

  • Dat is allemaal begonnen met Hugo de Jonge. Hij heeft iedereen tegen elkaar op gezet. Hij heeft het land gespleten. De mensen extra opgestookt. Een slechte man. De drugs helpen hem. Hij komt ook uit dat milieu he. Met zijn vriendjes uit zijn jeugd. Die allemaal in het drugsmilieu zijn beland.
   Ik hoop dat hij nog eens flink met zijn lelijke bek over het asfalt wordt getrokken. Hugo heeft het verdiend.

 5. Een dictatoriaal door Amerika & Europa onder èèn hoedje spelende landjepik theorie in Azië toe gepast
  Vervolgens die nageslacht van de onbehaarde tweelingbroer uit de bijbel daar neer gedumpt door de Nasi SSSers
  Dus die mensen wel te weten
  De Wolf in Schaapskleren
  U kunt het zelf nagaan
  Wie van die tweeling broers ging de eigen blinde vader bedonderen ?
  Juist ja
  Wie dragen altijd een pruik ?
  Met uitzondering van de Duivels
  Te weten : Advocaten , Rechters & Cornuiten
  Juist ja
  U Heeft de Bijbel goed door genomen

  Dank U

 6. Verdwaalt of niet Verdwaalt
  Mensen blijven Altijd mensen
  Het zijn net Mieren
  Er bestaat geen verschil tussen Mensen en Mieren
  Alleen Mieren zijn intelligenter slimmer sterker
  Mieren bouwen Flatten
  Mensen trachten Flatten te bouwen
  Mieren bouwen echte Wolkenkrabbers
  Mensen trachten te bouwen een Wolkenkrabber en
  Trek zelf verder de vergelijkingen
  Zie dat de mier Superieur is aan de mens

  Dank U

 7. En beland de hele wereld hier https://stopworldcontrol.com/report/?inf_contact_key=17fe8a92a536a7b177b161b329c0f68d4dfbc39d7283b2cb89d5189540b69330 With money you can build an empire where everything and everyone can thrive. An empire that contributes to growth, prosperity, prosperity for all and is in the service of evolution. Evolution of humanity and the earth. An empire that supports the health and well-being of all. An empire that is shaped from heart-supported consciousness.

  Or you build an empire where only a few profit. At the expense of humanity and the earth. Destructive to the earth, health and well-being. Only a few make it. An empire that is shaped from ego-borne consciousness and focused on control, greed and power. The question is what is his attention? The new energie is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth and we move from desire to intelligence.
  “We no longer believe blindly in the government, our parents or celebrities, but more in ourselves.”

  How to sell yourself https://youtu.be/bPbO51yMQt4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in