© Freepik

Er wordt nu geschat dat wereldwijd minstens 17 miljoen mensen zijn gestorven als gevolg van het “gevaccineerd” worden tegen het coronavirus, schrijft Ethan Huff.

Nieuw onderzoek, samengesteld door Drs. Denis Rancourt, Marine Baudin, Joseph Hickey en Jérémie Mercier, gepubliceerd op 17 september 2023, schat dat sinds de lancering van Operation Warp Speed minstens 17 miljoen mensen zijn gestorven.

Omdat de nieuwe studie oproept tot een onmiddellijke stopzetting van alle COVID-injecties, zijn er veel “factchecks” geweest om de bevindingen te “ontkrachten”, waardoor Big Pharma het risico loopt omzet- en winstverlies te lijden.

Voor het onderzoek keek het team van artsen naar 17 landen verspreid over vier continenten in Latijns-Amerika en de equatoriale regio, waardoor ze een representatieve steekproef van de wereld kregen.

“We berekenen de toxiciteit van het vaccin voor alle leeftijden, gegeven het aantal doses dat wereldwijd is gegeven, om te concluderen dat 17 miljoen mensen gedood kunnen zijn door dit vaccin,” verklaarde Dr. Rancourt.

De 17 onderzochte landen op het equatoriale en zuidelijke halfrond zijn Argentinië, Australië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Maleisië, Nieuw-Zeeland, Paraguay, Peru, Filippijnen, Singapore, Zuid-Afrika, Suriname, Thailand en Uruguay.

Deze landen zijn goed voor 9,10 procent van de totale wereldbevolking, 10,3 procent van de wereldwijde COVID-injecties (bij een injectiegraad van 1,91 per persoon) en vrijwel elk type COVID-spuit en elke fabrikant.

COVID prikken hebben geen gunstig effect

Na het bestuderen en kraken van de gegevens stelden de onderzoekers vast dat er geen enkel bewijs is, gebaseerd op sterfte door alle oorzaken (ACM), dat er ook maar enig gunstig effect is van COVID-injecties. Er is ook geen verband in de tijd tussen COVID-injecties en een evenredige afname in ACM.

  Uitgebreid bewijsrapport: Miljoenen sterven door de injecties

Het tegendeel blijkt waar te zijn, want in alle 17 landen waren de ACM-cijfers veel hoger nadat de injecties waren losgelaten dan voordat ze op de markt kwamen.

Negen van de 17 geëvalueerde landen vertoonden geen detecteerbare overschrijding van ACM in de periode van ongeveer een jaar nadat de “pandemie” werd uitgeroepen op 11 maart. Dit was ruwweg de periode tussen het moment dat COVID voor het eerst werd aangekondigd en het moment dat de injecties werden gelanceerd.

Nadat de injecties met miljarden tegelijk in de armen kwamen, begonnen de aantallen ACM te stijgen. In de zomer van 2022 waren er voor het zuidelijk halfrond (januari-februari) “ongekende pieken in ACM die optraden”.

“Deze pieken lopen synchroon met, of worden onmiddellijk voorafgegaan door snelle uitrol van COVID-19-vaccin-booster-doses (3e of 4e doses),” geven de rapporten aan. “De onderzoekers zeggen dat dit fenomeen zich voordoet in elk geval met voldoende sterftecijfers.”

“Het is onwaarschijnlijk dat de overgang naar regimes met een hoog ACM-gehalte, samenvallend met de uitrol en aanhoudende toediening van COVID-19-vaccins, in alle 17 landen op het zuidelijk halfrond en equatoriale breedtegraden, te wijten kan zijn aan een andere oorzaak dan de vaccins”, verklaarden de artsen die betrokken waren bij het onderzoek.

Ze ontdekten verder dat hoe ouder de ontvanger van de prik is, hoe groter de kans is dat hij of zij vroegtijdig overlijdt aan een COVID-prik. De artsen merkten op dat een “synchroniciteit tussen de vele pieken in ACM (in 17 landen, op 4 continenten, in alle oudere leeftijdsgroepen, op verschillende tijdstippen) en de daarmee samenhangende snelle uitrol van boosters deze harde conclusie over causaliteit en nauwkeurige kwantificering van COVID-19-vaccintoxiciteit mogelijk maakt.”

  Australisch parlementslid roept vrije burgers op om in opstand te komen tegen de Covid tirannie

Al met al zijn er tot nu toe ruwweg 17 miljoen extra sterfgevallen geregistreerd als gevolg van COVID-prikken, met waarschijnlijk nog veel meer in de komende jaren.

“Het totale risico op overlijden als gevolg van injecties met de COVID-19-vaccins in reële populaties, afgeleid uit de overmatige sterfte door alle oorzaken en de synchroniteit daarvan met de introductie, is wereldwijd wijdverspreid en veel groter dan gerapporteerd in klinische onderzoeken, bijwerkingenmonitoring en doodsoorzaakstatistieken van overlijdensakten, met drie orden van grootte (1000 keer groter),” meldt de Exposé.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen: We zien dat kankers als wildvuren uitbreken na het vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom liegt de Amerikaanse inlichtingendienst over de oorlog in Oekraïne?
Volgend artikelNederlaag accepteren in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Wij leven in een bijzondere tijd.
  Zelfs voor een wakkere complotdenker die überhaupt nooit enig vertrouwen heeft gehad in welke vorm van overheid dan ook, is dit een verbazingwekkend tijdperk.
  Ik geloof dat mijn ziel onvergankelijk is en weer terug gaat naar het eeuwige Licht.
  Wat die dan daar allemaal te vertellen heeft?… tjonge jonge.

 2. Ik ben inmiddels uitgepraat. Het woord is aan het slapend struisvogelschaap. Ohhh, die komen niet op deze site. Oproep aan allen,.. stuur een link van deze site aan zoveel mogelijk slapende struisvogelschapen. Om verschoond te blijven van ongenuanceerde agressieve aanvallen uit die hoek, doe het dan anoniem. Ik heb mijn in winterslaap verkerende buurman niet anoniem mijn bevindingen proberen uit te leggen en die sprong subiet op tilt. Rare lieden bestaan en dat is geen complottheorie.

  • Hoi,

   De beste indeling van mensen die ik ooit heb gelezen is dat je alpha mensjes hebt. Die willen alles en iedereen domineren, controleren, sturen, noem maar op. Dan heb je de betha’s. Die volgen, denken niet na etc. Tot slot heb je de theta’s. Die hebben geen enkele interesse om anderen te domineren maar ook niet om te volgen. Die volgen hun hart, geweten, passies etc. Ik heb zo het idee dat hier behoorlijk wat van de laatste groep aanwezig zijn.

   Groeten,
   Hugo

 3. 17 miljoen ? …bwah , laat ons nu eerlijk zijn…..véél is da toch ni , in n wereld waarin er ELKE dag ,hoeveel, 200 miljoen ? geboren worden ? Zeker niet de moeite om ELKE dag over te zeiken denk ik dan , dacht ik zo ….

  • Klopt! En op deze sites werd er geschreven dat iedere gevaccineerde binnen 2 jaar zou sterven. Nou.. dat valt dus mee. Sterker nog: ik ken dubbel gevaccineerden die marathons rennen!

  • Elke dag worden ongeveer 370.000 mensen geboren en er sterven er 160.000. Als je zou zeggen dat dat de natuurlijke gang van zaken is en er zijn sinds maart 2021 17 miljoen doden bijgekomen, spreek je ongeveer over een 1000 dagen of 17.000 doden extra/dag. Dus dat zou een stijging van 10% zijn, wat een tragedie is, maar het leidt nog altijd tot een stijgende wereldbevolking en ontkracht vele eerdere claims die ik al gezien had vroeger.

   Dat 17 miljoen getal komt ook van 1 getal op pagina 132 in de studie waarbij hij ervanuit gaat dat alle stijgingen in oversterfte sinds de start van het vaccin aan het vaccin te wijten valt omdat ze er vlak erna komen, waardoor er 1/800 gevaccineerden zouden sterven. (pagina 13-15 voor zijn methode)
   De auteur geeft zelf toe dat dit een heel hoge waarde is, tot duizend keer hoger, en dat vele, volgens hem gebrekkige, studies een veel lager getal geven. (Ook pagina 132)

   En dezelfde methode dat hij gebruikt kan je ook voor Covid gebruiken en zeggen dat dat 18 miljoen doden heeft veroorzaakt, dus ik twijfel er wat aan. Het is ook een lange paper met enorm veel referenties, dus je kan hier eeuwen over onderzoeken, factchecken of bevestigen.

   En ja, gevaccineerden kunnen gezond of ongezond zijn voor verschillende redenen. Ik ben totaal niet gezond, maar dat heeft niks met de vaccins te maken, dus geen “detox” voor mij. 🙁

   • Anders valt ie toch niet zo neer of sterft op de vluchtstrook…. ga er maar vanuit! Gezien het percentage gevaxte heb je in 80% van de aannames gelijk!!

    • Ik vind flauwvallen/instorten altijd een moeilijk ding. Er zijn redelijk wat compilaties online te vinden die 30 flauwvallende mensen met enge muziek aan elkaar plakken zodat je snel een beeld krijgt dat de vaccins een genocide aan het veroorzaken zijn.
     Terwijl flauwvallen enorm complex is en er soms enger uitziet dan het is.
     Ik ben met mijn duizelingen en 5 vaccins nog nooit echt flauwgevallen, terwijl mijn perfect gezonde vriend met 2/3 vaccins eens flauwgevallen is voor mij in een metro. Voor de rest heb ik maar weinig gemerkt van dat flauwvallen in de wereld, alles ziet er voor mij normaal uit.

 4. Wereldwijd staan er, vooral op papiergeld, volop ondubbelzinnige vrijmetselarij-symbolen.

  https://fitzinfo.net/2023/12/13/masonic-symbols-and-brethren-on-world-currency-according-to-the-grand-lodge-of-russia/

  Volstrekt logisch, gezien het keiharde en door ’top-vm-ers’ toegegeven feit dat zij in dienst staan van het Wereldwijde Koshere Grootkapitaal.

  Welke zijn laatste ‘natuurlijke vijand’ in de vorm van de Russische Tsarenfamilie, de Romanovs, (letterlijk) wist te executeren in juli 1918.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Moord_op_de_Romanovs

  En toen lag de “weg naar de wereld” wijd open hè ?

  ps(sst !) : de veelgebruikte term “Bro.” in bovenstaande artikel is natuurlijk een afkorting van “vrijmetselaarbroeder”. U weet wel, één van de miljoenen Nuttige Idioten Wereldwijd.

  ( maar goed, de kandidaten daarvoor presenteren zich vanzelf wanneer je er in slaagt een énorm deel van de mensheid te laten ge-lo-ven dat ze van apen afstammen, er noch een Schepper noch een Oordeel is enz )

  Voor de “gravertjes” onder ons : http://freepdf.info/index.php?post/Lina-Juri-Under-the-Sign-of-the-Scorpion

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in