Vermoedelijke verkiezingsfraude in Michigan – alle getelde stemmen gingen naar Biden

5

Een geval van vermoedelijke verkiezingsfraude bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen in de deelstaat Michigan, een van de kantelstaten die voor beide kandidaten belangrijk is om te winnen, heeft de aandacht getrokken. Een update van de getelde stemmen toonde aan dat er iets meer dan 138.000 nieuwe stemmen naar Biden gingen en 0 stemmen naar Trump.

Het is heel gelijkmatig tussen Trump en Biden, maar beide kandidaten hebben zichzelf reeds als winnaar uitgeroepen. Veel stemmen moeten nog worden geteld en het uiteindelijke resultaat kan vertraging oplopen.

Voorafgaand aan de verkiezingen is gewaarschuwd dat er uitgebreide verkiezingsfraude kan plaatsvinden. De stemprocedures verschillen sterk tussen de deelstaten en ook de veiligheidsprocedures om fraude te voorkomen.

Een vreemde update van de getelde stemmen in de belangrijke staat Michigan voor beide kandidaten trekt nu grote belangstelling in social media en velen geloven dat het een aanwijzing is dat er verkiezingsfraude is gepleegd.

138.000 nieuwe stemmen voor Biden – 0 voor Trump

Het aantal stemmen van beide kandidaten nam continu toe tot een update waarin Trump 2.200.902 stemmen had en Joe Biden 1.992.356 stemmen.

Toen de volgende update werd aangekondigd, waren de stemmen van Joe Biden gestegen tot 2.130.695 stemmen. Tegelijkertijd bleef Donald Trump op exact hetzelfde cijfer als voorheen, namelijk 2.200.902 stemmen.

Van de meer dan 138.000 stemmen die tussen de twee updates geteld zijn, gaan dus alle stemmen naar Biden en geen enkele naar Trump.

Geïllustreerd als een grafiek, ziet het er zo uit:

  Ellen Berends: Michigan vrouw die postte over haar neef die stierf na Johnson & Johnson injectie in april, dood vijf maanden na Pfizer mRNA injecties

Dat deze anomalie in overeenstemming zou zijn met de werkelijkheid, is iets waarvoor nu een groot vraagteken wordt gezet en als hoogst onwaarschijnlijk wordt beschouwd. Er is geen officiële verklaring gegeven voor wat velen als vreemde gerapporteerde cijfers beschouwen, bijvoorbeeld dat het een technische of menselijke fout was toen de update werd gemaakt, die later werd gecorrigeerd.

Onder degenen die het tellen van de stemmen volgen, bestaat dan ook de wijdverbreide indruk dat het om verkiezingsfraude gaat. Het is belangrijk voor Biden om Michigan te winnen als hij Trump wil verslaan.

Twitter verbergt berichten over vermoedelijke verkiezingsfraude

De mystiek werd verder geïntensiveerd toen Twitter later op woensdag begon met het censureren van tweets die de aandacht op het incident vestigen, door ze achter een waarschuwingsmuur te plaatsen die is aangeduid als verkeerde informatie. Het is onduidelijk of Twitter met de maatregel wil beweren dat de facsimile uit de officiële bronnen is gemanipuleerd.

Vraagtekens ook in Wisconsin

De naburige staat van Michigan, Wisconsin, is een andere kantelstaat die belangrijk is om de presidentsverkiezingen te winnen. Ook hier worden er tussen de updates bizarre getallen gerapporteerd. Van een duidelijke voorsprong voor Trump sprongen de stemmen ineens kaarsrecht omhoog naar een voorsprong voor Biden.

  De helft van de Amerikaanse staten geeft prioriteit aan zwarten en Hispanics  boven blanken voor Covid-19 vaccin

Het leek lange tijd dat Trump een geruststellende voorsprong had, maar plotseling sprong het aantal stemmen voor Biden tijdens een update op een krachtige en afwijkende manier omhoog. Dit betekent dat Biden nu in plaats daarvan de voorsprong heeft, terwijl er nog maar een paar procent van de stemmen moet worden geteld.

Met betrekking tot Wisconsin is er nu informatie dat Trump om een hertelling van de stemmen heeft gevraagd vanwege wat er naar voren is gekomen. Op het moment van schrijven is het onduidelijk of om dezelfde reden ook voor Michigan een hertelling zal worden gevraagd.

Eerder voorgedaan bij de presidentsverkiezingen van 2012

Bij de presidentsverkiezingen van 2012 tussen de toenmalige Democratische president Barack Obama en de Republikeinse uitdager Mitt Romney heeft zich een soortgelijk incident voorgedaan in de staat Pennsylvania. Een telling van de stemmen in de stad Philadelphia toonde aan dat Obama alle stemmen in 59 districten kreeg en Romney geen enkele stem. Verdenkingen van verkiezingsfraude werden geuit, maar konden niet worden bewezen.

Trump: “Mijn leiding verdween op magische wijze”

Vorig artikelFalen van de autoriteiten: Slowakije waarschuwde Oostenrijk reeds in juli voor de terrorist in Wenen
Volgend artikelTwitter labelt Trump’s berichten aan de lopende band
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Een onverdachte bron :
  https://www.zerohedge.com/political/joe-biden-brags-about-assembling-most-extensive-inclusive-voter-fraud-organization
  met citaat : “Former Vice President Joe Biden suffered from either a senior moment or a Freudian slip on Saturday, when he told Pod Save America host Dan Pfeiffer – a longtime Obama aide – that his campaign has assembled the “most extensive and inclusive voter fraud organization in the history of American politics.”(=einde citaat).
  Wat moet men nog meer hebben als bewijs van de fraude. Als men de subversieve sociale media in de USA heeft gevolg de laatste maanden, dan wist men wat er ging gebeuren. Tal van aanwijzingen werden gegeven.. alleen in de MSM werd dit doodgezwegen alsmede door al de pseudo deskundigen.
  Alle ingrediënten zijn dan ook aanwezig voor een burgeroorlog en zelfs een afscheiding van staten die door de republikeinen worden gedomineerd… want dat zal hun enige redding zijn, van het communistische bewind in Washington als de democraten er de macht hebben. En over de communisten https://www.henrymakow.com/2020/11/communists-trying-to-steal-US-election.html?_ga=2.118507081.1525907755.1604512279-236315499.1603741985

 2. Op de lagere school waren de DEMS goed in aftrekken; optellen hadden ze moeite mee…geen wonder dat er foutjes worden gemaakt.

  Typisch is wel, datde foutjes in het voordeel van de DEMS zijn;zoals niet bestaande stemmers, valse formulieren e.d.

  Deze verkiezingen ongeldig verklaren; en nieuwe alleen met fysieke aanwezigheid laten stemmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in