Freepik

Terwijl de mainstream de golf van plotselinge en onverwachte sterfgevallen sinds 2021 wijt aan klimaatverandering, tuinieren, verkeerd douchen en videospelletjes, groeit het aantal cardiologen dat publiekelijk de schuld geeft aan het zogenaamde Covid-“vaccin”. Voormalige voorstanders van vaccinatie komen tot inkeer en roepen op tot een koerswijziging, terwijl hartspecialisten wereldwijd blijven wijzen op het groeiende bewijs van de verwoestende gevolgen van massavaccinatie. Hoe lang komen politici, autoriteiten en de media nog weg met hun leugens? bericht Report24.news.

De verandering van mening van de Britse cardioloog en voormalig voorstander van vaccinatie Dr. Aseem Malhotra had de krantenkoppen gehaald: terwijl hij in het begin zelf de Covid-prik had aanbevolen, trok hij de veiligheid van de preparaten in twijfel na de plotselinge dood van zijn voorheen gezonde vader. Zijn onderzoek leidde hem tot de volgende conclusie: de mRNA-vaccins zijn een aanzienlijke, zo niet de belangrijkste oorzaak van onverwachte hartstilstanden, hartaanvallen, beroertes, hartritmestoornissen en hartfalen sinds 2021 – “totdat het tegendeel is bewezen”. Serieuze bewijzen voor de vermeende veiligheid van de experimentele gentherapieën ontbreken weliswaar; de werkelijke, voorheen altijd onderschatte gevolgen van massavaccinaties komen daarentegen in recente studies steeds meer aan het licht.

Eerder was de gerenommeerde cardioloog Dr. Peter McCullough tot dezelfde conclusie gekomen als Dr. Malhotra. Hij acht het al lang wetenschappelijk bewezen dat alle Corona-“vaccins” leiden tot myocarditis en hartontsteking – en in mogelijk fatale mate. De nieuwe videoclip “Until Proven Otherwise” verzamelt een schokkende verscheidenheid aan gevallen van mensen die “plotseling en onverwacht” overlijden en plaatst deze in de context van de verklaringen van de twee cardiologen:

Een miljard doden: De Doodsprik Autopsie Menselijk Ras

Hoe lang produceert het lichaam het giftige spike-eiwit?

Maar het zijn lang niet alleen Malhotra en McCullough die waarschuwen voor de risico’s van “vaccinaties” voor de gezondheid van het hart. Tijdens een presentatie in augustus verklaarde kindercardioloog Dr. Kirk Milhoan dat hartontstekingen na de Covid-prik lang niet zo zeldzaam zijn als het publiek altijd wordt voorgehouden door politici, media en autoriteiten. Het is een feit dat de spike-eiwitten die in het lichaam worden gevormd door de genvaccins giftig zijn voor het hart. Terwijl een echte SARS-CoV-2-infectie slechts tot een geringe blootstelling aan het spike-eiwit zou leiden, zorgen de vaccins ervoor dat het lichaam de schadelijke eiwitten gedurende een volkomen onbekende periode produceert – met pech zelfs eindeloos. Het is nog onduidelijk wanneer het gevaccineerde mRNA door het lichaam wordt afgebroken. Volgens Milhoan tonen studies aan hoe problematisch het werkingsmechanisme van het mRNA-vaccin is, aangezien ze aangeven dat het Moderna-vaccin nog schadelijker is – het bevat ongeveer drie keer meer mRNA dan het Pfizer-vaccin.

Het toxische effect wordt met elke booster versterkt

Ook cardioloog Dr. Sanjay Verma heeft onlangs op basis van uitgebreide studies verklaard dat de gevaren van experimentele geneesmiddelen voor gentherapie waarschijnlijk aanzienlijk worden onderschat. Verwijzend naar het grote aantal plotselinge en onverwachte sterfgevallen, vraagt hij zich af waarom de vaccinatiestatus van de overledene in de media moet worden verzwegen wanneer het oorzakelijk verband met vaccinatie wordt uitgesloten. Hij wijst er ook op dat vóór de zogenaamde pandemie naar schatting 65 tot 75 sporters per jaar stierven aan plotselinge hartdood – maar alleen al in 2022 zijn er meldingen van meer dan 500 dode sporters.

Belangrijk: Als je je laat vaccineren, verlies je je natuurlijke immuniteit

Het spike-eiwit komt de weefsels binnen via ACE2-receptoren, die niet alleen veel voorkomen in de longen maar ook in het hart- en vaatstelsel. Volgens Verma is ook de schadelijkheid van het eiwit voor hart en bloedvaten bekend. Hij bevestigt echter dat niemand weet hoe lang het mRNA van het vaccin en de vervolgens gevormde spike-eiwitten in het lichaam blijven. De toxische effecten van spike-eiwitten kunnen weken tot maanden na de vaccinatie aanhouden en vervolgens met elke booster worden ververst, waarschuwt de cardioloog. Hij roept op tot grondige onderzoeken, autopsies en biopsies met de juiste technieken om het spike-eiwit in het hart en de grote bloedvaten op te sporen om de causaliteit van hart- en vaatziekten die tot de dood leiden aan de vaccinatie te bewijzen.

Het is interessant om vast te stellen dat zelfs felle voorstanders van vaccinatie, die naar buiten toe de voordelen van experimentele vaccins blijven benadrukken, geleidelijk aan terugkrabbelen. Zo heeft de Australische cardioloog Dr. Ross Walker onlangs afstand genomen van de boosterrage met mRNA-vaccins met het oog op toenemende hartziekten. Zelf had hij vorig jaar alleen al in zijn praktijk 60 tot 70 patiënten met hartproblemen na de Covid-injectie gezien. Dit weerhoudt hem er ten onrechte niet van de niet minder schadelijke vaccins van AstraZeneca en Novavax aan te bevelen.

Ook andere schade is mogelijk

Overigens waarschuwde een Japanse cardioloog in juni in een Letter to the Editor niet alleen voor de schadelijke effecten van de spike-eiwitten, maar ook voor de onderdrukking van het immuunsysteem door de “vaccinatie” met als gevolg infecties, en andere mogelijke schade aan organen:

Voormalig Pfizer vicepresident Dr. Michael Yeadon eist excuses van media voor het verspreiden van "leugens over veiligheid van vaccins"

Er is verondersteld dat hart- en vaatziekten, met name acute coronaire syndromen, zullen toenemen als gevolg van spike-eiwitten in genetische vaccins. Naast het risico van infectie als gevolg van verminderde immuunfuncties is er een mogelijk risico van onbekende orgaanschade door het vaccin die verborgen is gebleven zonder duidelijke klinische symptomen, voornamelijk in de bloedsomloop.

De doeltreffendheid van de experimentele gentherapieën – als er al een doeltreffendheid is – is daarentegen vrijwel nihil. Wie studies over de doeltreffendheid van vaccinatie kritisch bekijkt, beseft al snel dat ze vaak schitteren door gebrekkige studieopzetten, duidelijke vertekeningen en ontbrekende gegevens. Wie kan hier nog spreken van een positieve risico-batenverhouding?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom die diepe, diepgewortelde haat tegen Poetin?
Volgend artikelDe vermiste baby’s van Europa
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Houdt er rekening mee dat ze binnenkort de ongevaccineerden de schuld gaan geven.

  Amerikaanse studie: niet-gevaccineerde mensen verantwoordelijk voor vaccinschade

  Een nieuwe studie roept een wild vermoeden op: de schade aan het vaccin, zoals beroertes, visuele stoornissen of hartaanvallen of bloedstolsels, kan worden veroorzaakt door verkeerde informatie van de “tegenstanders van vaccinatie”.

  Een studie gepubliceerd in onder andere de National Library of Medicine van de Verenigde Staten beweert dat zogenaamde anti-vaccinatie-activisten verantwoordelijk zijn voor extra “sterfgevallen en bijwerkingen” door verkeerde informatie te verspreiden. Nogmaals, niet-gevaccineerde experts en media die kritisch zijn over mRNA-behandeling, veroorzaken vaccinschade. Deze verklaring wordt verspreid door de Amerikaanse overheid.

  Stress veroorzaakt door verkeerde informatie leidt tot vaccinschade
  Volgens de Australische auteur Raymond Palmer “zou een kort overzicht van de gepubliceerde literatuur hebben aangetoond dat psychologische stress duidelijk vasoconstrictie en vernauwing van de bloedvaten veroorzaakt. Vaccinatieschade zou dus niet te wijten zijn aan de mRNA-behandeling. Maar: “Dus als mensen in paniek raken, bezorgd, gestrest of bang zijn voor de vaccinatie, zullen hun slagaders rond de vaccinatie vernauwen en kleiner worden. Dit biologische mechanisme (vernauwing van aderen, slagaders en vaten onder psychologische stress) is de meest waarschijnlijke oorzaak van bloedstolsels, beroertes, hartaanvallen, duizeligheid, flauwvallen, wazig zien, verlies van reuk en smaak die zijn opgetreden kort na toediening van de vaccin.”De desinformatie van de “antivaccinatiebeweging” leidt dus tot extra vaccinatieschade. Blijkbaar wordt de vaccinschade niet langer ontkend. Ze zijn echter niet het gevolg van de nieuwe vaccinatietechnologie, maar getriggerd door de “anti-vaxx-beweging”.

  Deze “antivaccinatiebeweging” heeft “een nieuw hoogtepunt bereikt in het tijdperk van Covid-19 en massale vaccinatieprogramma’s wereldwijd”, schrijft de auteur. Dat komt omdat “antivaccinatiegroepen” angst en verkeerde informatie veranderen in “vermeende bijwerkingen”. Ook Palmer, “biotech engineer”, verzekert in de krant dat de vaccinatie absoluut veilig is. Zelf moet hij er echter niet al te zeker van zijn. Hij schrijft: “Covid 19-vaccins gebruiken veel van dezelfde ingrediënten die al vele jaren veilig worden gebruikt. Het enige grote verschil is het mRNA.” Er is dus toch een “groot verschil”…

  In de volgende zin van het abstract maakt hij nogmaals duidelijk dat de auteur uiteraard geen satire doet, maar deze conclusies eigenlijk serieus meent : resultaat van een beperkte of geblokkeerde bloedstroom als gevolg van vernauwing van bloedvaten of slagaders veroorzaakt door emotionele stress of een placebo vanwege angst voor vaccins.” Zonder degenen die de mRNA-technologie bekritiseren, zouden vaccins geen kwaad kunnen!

  https://tkp.at/2022/11/29/us-studie-ungeimpfte-fuer-impfschaeden-verantwortlich/

  • Dacht dat je met een grap begon…ze zijn echt kneiter geestelijk misdadig ziek.
   en het proletariaat dom genoeg om ons te gaan vernietigen!!!
   Grootste deel mens is onze grootste vijand!!!!!!

  • Wat dus betekent dat de valse informatie van Hugo de Hitser/de Jong en zijn kornuiten in het kwaad net zo schadelijk was.
   Kunnen we hen nu dan eindelijk eens vervolgen? Of komt die lelijke gifkicker [sic] er weer mee weg?

 2. ´Weer wordt de medische wereld wakker geschud door een gerespecteerd medicus die honderdtachtig graden draait over de COVID-vaccins. Prof. Angus Dalgleish van St George’s University of London ziet kanker bij veel patiënten na de booster snel en agressief terugkomen. Hij roept op om te stoppen met vaccineren.

  De gerenommeerde oncoloog professor Angus Dalgleish, die de lage prikbereidheid onder jongeren in juli 2021 in de Daily Mail nog ‘het gevaarlijkste medische misverstand van deze tijd’ noemde, roept nu op om te stoppen met vaccineren.

  Hij constateert bij veel patiënten in remissie dat hun kanker na de booster snel en agressief terugkeert. “Als praktiserend oncoloog zie ik mensen met een stabiele ziekte snel achteruitgaan nadat zij een booster kregen,” waarschuwt hij in een brandbrief aan hoofdredacteur dr. Kamran Abbasi van de British Medical Journal (BMJ).

  De oncoloog constateert ook in zijn kennissenkring ineens veel kankergevallen. Een van zijn contacten ontwikkelde na de booster leukemie, bij twee collega’s werd Non-hodgkinlymfoom vastgesteld. Een vriend bleek na de booster meerdere uitzaaiingen te hebben.

  “Ik ben ervaren genoeg om te weten dat dit niet de toevallige anekdotes zijn die velen suggereren, vooral omdat hetzelfde patroon wordt waargenomen in Duitsland, Australië en de VS,” schrijft de oncoloog.

  In zijn brief legt Dalgleish uit dat de mRNA-prikken verantwoordelijk lijken te zijn voor het onderdrukken van het aangeboren immuunsysteem en wat de gevolgen daarvan zijn voor mensen met melanomen en B-celkankers.

  “Dit moet onmiddellijk worden geventileerd en besproken,” aldus Dalgleish, die dus tevens oproept tot een moratorium op COVID-vaccinaties.

  Dalgleish schrijft in zijn brandbrief aan de BMJ ook dat het verband tussen de coronavaccins en stolsels, myocarditis, hartaanvallen en beroertes nu algemeen is aanvaard, evenals het verband met myelitis en neuropathie. Hij zegt deze bijwerkingen al in 2020 voorspeld te hebben in een wetenschappelijk artikel. In Groot-Brittannië stond hij tot begin dit jaar echter bekend als een groot voorstander en aanjager van COVID-vaccinaties.

  Vaccinpusher
  De waarschuwingen van Dalgleish staan in schril contrast tot zijn eerdere opvattingen over de vaccinaties tegen COVID. Vorig jaar noemde hij de ontwikkeling van de vaccins nog ‘de meest ambitieuze, gedurfde, briljante menselijke prestatie in decennia’. “Waarom zou niet iedereen, ongeacht zijn leeftijd, daar deel van willen uitmaken?”

  Over de veiligheid van de experimentele producten zei hij: “Ondanks de snelle ontwikkeling werden er geen bochten afgesneden. Alle verschillende vaccins – AstraZeneca, Pfizer, Moderna en de rest – moesten strenge veiligheidscontroles ondergaan.”

  Over vaccinweigeraars zei hij: “Gevoed door valse informatie op de sociale media, brengt het niet alleen honderdduizenden jonge levens in gevaar, maar bedreigt het ook het herstel van het hele land van de pandemie.”

  In het voorjaar van 2022 begon Dalgleish zijn mening in de media te herzien. In een discussie op GBNews nam hij resoluut stelling tegen het vaccineren van kinderen. “Het levert niets op en het risico op bijwerkingen is groot,” zei hij toen.

  De hoogleraar is ook een groot criticus van hoofdwetenschapper Patrick Vallance en chief medical officer Chris Whitty bij het verdoezelen van de lab leak-theorie, waar in Nederland ook viroloog Marion Koopmans van wordt beschuldigd.

  Dalgleish was een van de eersten in Groot-Brittannië die betoogde dat het coronavirus door mensen moest zijn gemaakt en onmogelijk een natuurlijke oorsprong kon hebben.

  Kanker neemt toe
  Uit een studie van onderzoekers van het Brigham and Women’s Hospital blijkt dat de incidentie van beginnende kankers – waaronder borst-, dikke darm-, slokdarm-, nier-, lever- en pancreaskanker – wereldwijd dramatisch is toegenomen.

  Volgens een andere recente studie, gepubliceerd op de website van Harvard, is er een enorme toename van kanker bij mensen onder de 50, waarbij echter niet de vaccins maar veranderd microbioom, slaaptekort, en toename van alcoholgebruik als mogelijke boosdoeners worden genoemd.

  De Zweedse arts en onderzoeker Ute Kruger durfde in september wel de link te leggen tussen coronavaccinaties, snelgroeiende kankers en ontstekingen van de bloedvaten bij patiënten die zijn overleden na een mRNA-vaccin. De arts, werkzaam in het regionale ziekenhuis in de Zweedse stad Kalmar, zei dat zij zich grote zorgen maakt over het enorme aantal agressieve kankergevallen dat zij ziet. “De vaccins tegen COVID lijken snelgroeiende kankers uit te lokken,” zei ze. “Vermoedelijk heeft dit te maken met de ontstekingsreacties na vaccinatie.”

  Ook de Amerikaanse patholoog dr. Ryan Cole vermoedt een link tussen de prikken en de toename van kankergevallen: “Als patholoog zie ik de hele dag door patronen. Nadat de vaccinaties van start gingen, begon ik veranderingen te zien in de ziektepatronen. Bepaalde soorten kanker, zoals endometriumkanker, die ik normaal twee of drie per maand zag, zie ik nu twee of drie per week,” zei dr. Cole recentelijk in een interview met journalist Chris Wark. “De T-cellen die normaal gesproken de kanker in toom houden, lijken te zijn verdwenen. Er zijn bepaalde soorten kanker die sneller, agressiever en in een hoger tempo voorkomen op jongere leeftijden dan wat ik heb gezien in de bijna drie decennia dat ik dit doe.”

  Professor Angus Dalgleish
  Angus George Dalgleish (geboren mei 1950) is hoogleraar oncologie aan St George’s, University of London, vooral bekend om zijn bijdragen aan het HIV/AIDS-onderzoek. Dalgleish behaalde een bachelor medicijnen, bachelor in chirurgie en een bachelor in anatomie aan het University College London.´

  https://www.blckbx.tv/corona/voormalig-pro-vax-oncoloog-ziet-explosie-van-kanker-na-booster

  https://dailysceptic.org/2022/11/26/as-an-oncologist-i-am-seeing-people-with-stable-cancer-rapidly-progress-after-being-forced-to-have-a-booster/

  https://www.cambridge.org/core/journals/qrb-discovery/article/biovacc19-a-candidate-vaccine-for-covid19-sarscov2-developed-from-analysis-of-its-general-method-of-action-for-infectivity/DBBC0FA6E3763B0067CAAD8F3363E527

 3. Mensen wake up…Is wel meer dan spike eiwitten….Mensen zijn al lopende antenne’s…pfff. Vandaag grotere test gedaan nu met bij elkaar 20 man/vrouw…Theorie is gewoon echt 100% waar..
  Zelf testen? Pak iets oudere android (Geen Iphone die laat niks zien hebben we ontdekt) doe bleutooth aan en scannen maar…Ga voor huis staan waar je weet dat personen gevaxt zijn en hoeveel ,houd rekening met aanstraling van 50 meter door ruis router in huis en muren. Buiten 50- 100 meter ongeveer op passanten en aanschouw nummers die er 1,5 jaar geleden simpel weg niet waren. Zoals : 61:6B:7D:24:7B:23. Vandaag meer dan 10 adressen afgegaan bij bekende waarvan we wisten dat ze gevaccineerd zijn en met hoeveel ze op dat moment thuis waren. Aantallen klopten, allemaal hits!! Eentje van onze groep opererend in andere wijk werd helemaal para want die zag zichzelf steeds bij de aantallen , was namelijk zeer sceptisch en enige gevaccineerde die mee deed….Test het zelf maar en zie het…..Grz Nuke

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in