De landen waar het meest mRNA is ingeënt, hebben nu schokkend hoge Covid-infectiecijfers. Ook het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen stijgt snel. Het mRNA experiment moet stoppen. Onmiddellijk, schrijft Alex Berenson.

Er is iets mis in Denemarken. En Australië. En Israël. Waar bijna 1% van de gehele bevolking positief getest is op Covid.

Niet in een maand. Of een week. Op één dag.

Je leest het goed.

Op zaterdag had Israël 84.000 nieuwe infecties, het equivalent van bijna 3 miljoen in de Verenigde Staten. De infecties in Israël zijn sinds eind december onvoorstelbaar snel gestegen. Ze zijn in één maand met het honderdvoudige gestegen, door de ineenstorting van de boosterbescherming en de komst van de Omicron variant.

Israël is niet alleen. Denemarken meldde gisteren 42.000 gevallen, gelijk aan bijna 2,5 miljoen in de Verenigde Staten. Frankrijk, het op een na grootste land van Europa, meldde het Amerikaanse equivalent van ongeveer 12 miljoen nieuwe besmettingen in de afgelopen week. Australië had eerder deze maand een enorme stijging van het aantal gevallen, hoewel het lijkt te worden gesubsidieerd voor nu.

Dagelijks nieuwe infecties in Israël:

Deze landen hebben zeer verschillende demografische kenmerken en eerdere blootstelling aan Covid. Ze hebben zelfs zeer verschillend weer; het is zomer in Australië.

Wat hebben ze dan gemeen?

Ongelooflijk hoge Covid-vaccinatiegraad, meestal met de mRNA-vaccins. Israël behoort tot de meest gevaccineerde landen ter wereld. Meer dan 90 procent van de Israëlische volwassenen is gevaccineerd met het Pfizer/BioNTech-vaccin. Bijna 80 procent heeft een boosterdosis gekregen en enkele honderdduizenden hebben een vierde dosis gekregen.

Toch had Israël in de afgelopen week meer infecties met het coronavirus dan in heel 2020, voordat het begon met massale mRNA Covid-vaccinaties.

  Vader op de vlucht met 7-jarige dochter om moeder te beletten het kind Covid-vaccin te geven

Omicron is veel milder dan Delta of het originele coronavirus. Zo leken de gegevens uit Zuid-Afrika – het eerste land waar Omicron zich snel verspreidde – aan te tonen.

Maar Zuid-Afrika is vrij licht gevaccineerd. De recentere gegevens uit de sterk gevaccineerde landen zijn niet zo veelbelovend. Ja, Omicron is milder.

Maar toch stijgen het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen in landen als Israël en Denemarken. In Israël is het aantal ernstig zieke patiënten deze maand verachtvoudigd, en bijna verviervoudigd in de afgelopen twee weken – hoewel de echte piek in infecties pas in de laatste paar dagen is gekomen, en ziekenhuisopnamen gewoonlijk achterblijven bij infecties. In Australië is het aantal sterfgevallen in de laatste vier weken vertienvoudigd, hoewel de basis laag was.

Dagelijks nieuwe ernstige gevallen in Israël:

Gedeeltelijk is de stijging gekomen omdat Omicron infecties zo’n verbluffend hoog niveau hebben bereikt dat zelfs een relatief laag risico kan leiden tot een aanzienlijk aantal sterfgevallen. En ja, veel Omicron ziekenhuisopnames zijn incidenteel – het zijn mensen die om andere redenen in het ziekenhuis liggen en die toevallig positief testen op Omicron.

Maar er kunnen ook andere factoren in het spel zijn. Hier zijn vier feiten:

1: Zowel de gegevens binnen een land als de gegevens tussen landen laten zien dat mensen die gevaccineerd zijn maar niet geboosterd, een hoger risico lopen op infectie met Omicron dan de ongevaccineerden.

Iedereen die iets anders beweert, liegt.

2: Vaccins maken ziekenhuisopname of overlijden als gevolg van Omicron dus eigenlijk waarschijnlijker, tenzij ze op de een of andere manier meer bescherming bieden tegen ernstige gevolgen van Covid-infecties dan dat ze de kans op infectie vergroten. Dat is eenvoudige wiskunde.

  48-jarige chirurg DOOD na bespotten van "anti-vaxxers" en schrijven van zijn eigen overlijdensbericht na Moderna COVID-injecties

Op dit moment kunnen we niet weten hoe deze twee factoren op elkaar inwerken. Met andere woorden, we weten niet of Omicron gevaarlijker is voor ongevaccineerden dan voor gevaccineerden (afgezien van eventuele bijwerkingen van het vaccin).

Iedereen die iets anders beweert, liegt.

3: Het is onduidelijk of de vaccins interfereren met de ontwikkeling van langdurige na-infectie immuniteit bij mensen die besmet zijn met Omicron.

Iedereen die iets anders beweert liegt.

4: Het is duidelijk dat een derde vaccindosis tijdelijk het risico op ernstige ziekte of overlijden door Omicron vermindert.

Maar het is onduidelijk hoe lang die bescherming zal duren, en of wanneer het eindigt mensen die een derde dosis hebben gekregen minder of meer kwetsbaar zullen zijn dan degenen die ongevaccineerd zijn of twee doses hebben gekregen.

Iedereen die iets anders beweert, liegt.

Voeg deze vier feiten samen en het is duidelijk dat het aanmoedigen van boosterprikken voor wie dan ook – inclusief bejaarden – op dit moment roekeloos is, grenzend aan crimineel.

Ik heb dergelijke taal niet eerder gebruikt. Ik heb ouderen niet ontmoedigd om de eerste vaccinatieserie te volgen. Maar de feiten zijn veranderd en ze blijven veranderen, en deze realiteit niet onder ogen zien is ongelooflijk gevaarlijk.

mRNA Covid vaccinaties en boosters moeten wereldwijd stoppen terwijl we uitzoeken wat er aan de hand is. Niet volgende week. Niet morgen.

Vandaag.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

  Laat onze kinderen met rust
Vorig artikelVergeef of vergeet nooit de aanjagers van de destructieve covidpaniek
Volgend artikelAustralische epidemioloog en WHO adviseur die de ongevaccineerden “egoïstisch” noemde, hersentumor geconstateerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Volgens mij moet iedereen die meer dan één hersencel heeft nu toch wel begrijpen dat de poging de wereldbevolking goeddeels uit te roeien aardig op gang begint te komen. Alleen hersenloze koeien en misdadigers zullen beweren dat er nog meer geprikt moet worden. Dat is ook zo, maar uitsluitend de lui die tot nu toe zelf met het prikken bezig zijn geweest en de fabrikanten, maar dan wel met de meest giftige combinatie.

  • Corona bestaat niet ,echter is 99,95% van de wereldbevolking besmet met de ziekte van Downsyndroom.. en ze steken elkaar aan omdat je moet je nu eenmaal laten boosteren anders hoor je er niet bij zo van Goeiumoggu mevrouw>> en..?? bent U al geboosterd??? nee, nou wel doen hoor want we doen het mijn allen voor de kwetsbaren en dan ben je beschermt tegen dat virus??oja ,nou dan stap ik snel in de bus naar de GGD.. kan nog gauw ff ,kan ik daarna naar disneyland Parijs en ik zweer je dat zijn allemaal jonge moedertjes met ongevaccineerde babies in de armen en in de andere ff snel laten prikken, maar mevrouw weet U wel wat U in uw arm laat spuiten??en weet U wel of dat ook daadwerkelijk beschermt>U kunt nogsteeds ziek worden, jawel > maar ik doe het nu eenmaal om me te beschermen tegen de kwetsbaren voor de kwetsbaren>> ennu????????? welke zijn dat dan?? waar heeft u trouwens die enorme mongolide gedachtegang van??van Jan Paternotte?? het Rivm?? de doodzieke geest Ernst Kuipers?? of gewoon uw huisarts… ??En dat is manifest wereldwijd> dat vrouwen snel al gauw meelopen met alles uit gemakzucht is ook al wereldwijd standaard> nogmaals het virus bestaat niet>>= niet ge-isoleerd en de varianten zijn geen rapporten van… een en al gelogen… nu ,wie worden er dan zo ziek>>bijna iedereen is zeer ongezond dus en vooral obesitas en diabetes klant> die komen allemaal wel in ziekenhuis.. want dode dieren eten = zeer ongezond als je de hele dag op je vette varkensreet zit

  • Die testen laten niks zien als je appelmoes erop doet heb je opeens Corona… en de bloedtest >> alleen anti-lichamen> bij de vraag welke hangen ze op!

  • Precies. ALLES stopt met de PCR test. Deze diagnosticeert niet. Het is daar niet voor gemaakt. ‘Besmettingen’ zijn dus gewoon vals positieve uitslagen. Dat dringt maar niet door tot de massa. Echt het verstand van een weekdier. Het is bijna hilarisch.

 2. Ok. De schrijver van dit stuk doet heel veel aannames zonder bewijs, waarna hij zegt dat mensen “liegen” als ze het er niet mee eens zijn.
  Dit zet toch geen zoden aan de dijk? Er zijn bijvoorbeeld voor de derde vaccinatiedosis helemaal geen gegevens waaruit blijkt dat het zou helpen. Zelfs als de cijfers zeggen “vlak na boosteren worden de meeste mensen ‘minder ziek’, dan zou je je nog af moeten vragen waarom ze überhaupt ziek worden. Correlation is NOT causation. M.a.w., het kan ook zo zijn dat ze normaal helemaal niet ziek zouden zijn geworden, maar dat ze gewoon last hebben van bijwerkingen, of 5G. Dat is helemaal nog niet bewezen, zoals deze man lijkt te beweren. En misschien gaan ze daarom wel ziek op bed liggen, allemaal dingen die de cijfers beïnvloeden. Dit is precies de reden waarom wetenschappers met zo min mogelijk factoren moeten testen en waarom testen dus zo lang duurt. Alles moet stapje voor stapje uitgesloten worden zodat je zo dicht mogelijk bij de (waarschijnlijke) waarheid komt.
  Kom maar met de rapporten dan waaruit 100% zeker weten blijkt dat het al die andere zaken niet zijn als je dingen zo stellig beweert. Het sluiten van de dialoog is precies wat er nu mis gaat in de wereld. Zucht.
  Sorry, dit is mijn pet peeve. Krijg daar altijd jeuk van.

 3. Mijn collega moest de dag na zijn booster vrij nemen omdat hij zich ziek voelde.
  Waarop een andere collega, die ergens anders werkt zei dat dat daar het gesprek van de dag was.
  De eerste collega is nu alweer ziek…

 4. In dit artikel staat : ” Er is iets mis in Denemarken. En Australië. En Israël. Waar bijna 1% van de gehele bevolking positief getest is op Covid.”
  “. . ., positief getest is op Covid.”
  Ok, en natuurlijk mèt de onjuist gebruikte PCR test METHODE. Daar ga je al.
  Je kunt geen complete thesis opbouwen zoals iedereen weet met een tool, die nu als basis diagnose gereedschap gebruikt wordt waarvan we weten dat er geen diagnose mee gesteld KAN worden.
  Dit moet er altijd even als bijzin bij vermeldt worden.
  Dit lijkt nog veel te vaak vergeten te worden.

  De elite gebruikt in haar propaganda bepaalde woorden en zoals het bij goede propaganda betaamt moeten die woorden uit den treure herhaald worden. Men moet er toe zien dan alle meewerkende lagen hetzelfde elke dag blijven doen. Woorden als ‘besmetting’, wat in de realiteit dus meteen vertaald dient te worden naar een positieve test mbv een dubieuze testmethode. Het woord ‘vaccin’, dat gebruikt wordt omdat het bij het grote volk vertrouwder in de oren klinkt, dan als je het echte woord zou gebruiken, zoals bv ” weerstandvernietiger”.
  Het zou dus fijn zijn als we in de Vrije / Nieuwe Media altijd de correctie achter een woord plaatsen, die het regime ons wil laten gebruiken. En vooral : Aan wil laten WENNEN !! Dat laatste is een zeer kwalijk fenomeen, dat natuurlijk compleet ten faveure functioneert voor HUN Nieuw Normaal. Teveel jongeren vinden het dragen van het Symbool van Onderwerping op hun gezicht al heel ‘normaal’ .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in