De afgelopen maanden heeft YouTube stilletjes veel van zijn COVID-censuurregels verwijderd of gewijzigd, die ertoe geleid hebben dat talloze video’s en makers in 2020 en 2021 gecensureerd werden, schrijft

Gezamenlijk betekenen deze wijzigingen van YouTube’s “COVID-19 medische desinformatie” dat gebruikers nu mogen betwijfelen of betwisten of de vaccins het risico op het oplopen of verspreiden van COVID-19 verminderen, de doeltreffendheid van maskers en sociale distantie in twijfel trekken of betwisten, zeggen dat de symptomen en de besmettelijkheid van COVID-19 gelijk zijn aan of minder erg zijn dan de gewone verkoudheid of de seizoensgriep, en verklaren dat de pandemie voorbij is.

Alle verboden op uitspraken over maskers, sociale distantiëring, en zelf-isolatie zijn verwijderd uit het “COVID-19 medical misinformation” beleid van YouTube. Bovendien is één verbod op uitspraken over vaccins uit het beleid verwijderd en zijn verschillende regels in verband met vaccins gewijzigd.

Voorheen verbood YouTube beweringen dat:

 • “Het virus niet meer bestaat of dat de pandemie voorbij is”
 • “COVID-19 vaccins zijn niet effectief in het voorkomen van de verspreiding van COVID-19”
 • “Het dragen van een masker is gevaarlijk of veroorzaakt negatieve lichamelijke gezondheidseffecten”
 • “Maskers spelen geen rol bij het voorkomen van de verspreiding of overdracht”.
 • “Het dragen van een masker doet het zuurstofgehalte dalen tot een gevaarlijk niveau”
 • “Maskers veroorzaken longkanker of hersenbeschadiging”
 • “Door het dragen van een masker krijgt u COVID-19”
 • “Inhoud waarin de doeltreffendheid wordt betwist van de richtsnoeren van de plaatselijke gezondheidsautoriteiten of van de WHO [Wereldgezondheidsorganisatie] over maatregelen voor fysieke afstand of zelfisolatie om de overdracht van COVID-19 te beperken”
 • “Video’s waarin wordt beweerd dat sociale distantie en zelfisolatie niet doeltreffend zijn om de verspreiding van het virus tegen te gaan”

Alle regels die deze specifieke beweringen verbieden, zijn nu uit het beleid verwijderd.

  Manchester: 10.000 vaccinatie uitnodigingen verstuurd, minder dan 100 mensen kwamen opdagen

Het eerdere verbod van het beleid op “beweringen dat COVID-19-vaccins het risico op het oplopen van COVID-19 niet verminderen” is veranderd in een verbod op “beweringen dat COVID-19-vaccins het risico op ernstige ziekte of overlijden niet verminderen.”

En het eerdere verbod op “beweringen dat de symptomen, sterftecijfers of besmettelijkheid van COVID-19 minder ernstig of even ernstig zijn als die van de gewone verkoudheid of de seizoensgriep” is veranderd in “beweringen dat het sterftecijfer van COVID-19 gelijk is aan of lager is dan dat van de gewone verkoudheid of de seizoensgriep.”

YouTube heeft deze wijzigingen in zijn COVID-19 beleid inzake medische desinformatie ergens tussen 4 april 2022 en 18 mei 2022 aangebracht.

Vóór deze wijzigingen verwijderde YouTube meer dan een miljoen video’s wegens overtreding van zijn COVID-19-regels inzake desinformatie. Veel hooggeplaatste personen, waaronder senator Rand Paul en congreslid Thomas Massie, werden gecensureerd nadat zij de doeltreffendheid van maskers of vaccins in twijfel hadden getrokken.

De tech-gigant censureerde niet alleen deze beweringen waarvan hij nu besloten heeft dat ze toegestaan zijn, maar hij maakte ook regelmatig zijn censuur van de zogenaamde COVID-19 desinformatie openbaar. YouTube CEO Susan Wojcicki wees nog op 24 mei op de COVID-19 censuurregels van het platform (nadat YouTube in stilte veel van zijn COVID censuurregels had laten schieten) tijdens een evenement waar zij zei dat “er altijd werk zal zijn dat we moeten doen” om “misinformatie” te censureren.

Deze veranderingen, die veel van de COVID-19 censuur terugdraaien, zijn echter in stilte doorgevoerd en hebben weinig publiciteit gekregen. En velen van degenen die volgens de oude regels gecensureerd werden, hebben nog steeds geen herstel van hun kanalen of video’s gekregen.

  Wanneer de Gevaccineerden dood en levend zijn: Nanobots muteren in Zwarte Smurrie

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Man stuurt hagedissenspeeksel naar 23andMe voor DNA-tests, onthult totale fraude met de beweringen van het bedrijf over menselijke vooroudersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuw Normaal Duitsland’s Geisterfahrer Geist
Volgend artikelStatistik Austria bevestigt: Ook Oostenrijk beleeft een enorme daling van het aantal geboorten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. worden ze bang ,deze week is SUikerberg het ook reeds komen uitleggen dat hij misleidt was door de FBI over de fraude op de laptopp van Hunter Biden,die nog steeds beschermd wordt ,omdat Trump niet opnieuw zou winnen .Dit zegt heel veel hoe wij allemaal gemanipuleerd worden

 2. joeptroep voelt nattigheid. Velen zijn inmiddels overgestapt naar andere platforms en dat gaat ze op termijn geld kosten. Alle verwijderde accounts zouden ook helemaal niet terug moeten willen keren; alternatieven genoeg. De waarheid wordt er gecensureerd en joeptroep is inmiddels een bewezen nepnieuws verspreider. Hoe eerder ze verdwijnen, des te beter.

 3. Voor totalitaire controle en labelen van ons soort hebben ze inzicht nodig.
  Volgens mij geven ze andersdenkenden daarom nu weer ruimte.

  Dus boycotten van dit tuig is i.d.d het enige juiste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in