In de globale oorlog tegen de nationale en individuele soevereiniteit – waarvoor COVID-19 heeft gediend als de onwettige casus belli – zijn twee tactieken, die al lang door tirannen worden toegepast, door regeringsambtenaren en de mainstream media met het uiterste effect toegepast, waarbij veel burgers met succes zijn afgeleid van de steeds agressievere aanvallen op hun burger- en mensenrechten en hun middelen van bestaan, bericht Lifesitenews.com.

De eerste tactiek – het geraffineerd aanwenden van een oproep tot angst – heeft veel mensen ertoe gebracht zich onvoorwaardelijk te schikken naar het strenge autoritarisme op het gebied van de volksgezondheid. De tweede tactiek – het aanwakkeren van het verdeel-en-heers-theater – heeft een belangrijke rol gespeeld bij het creëren van publieke steun voor dwangmaatregelen, waaronder vaccinmandaten.

Na een korte zomervakantie is de angstzaaierij weer in volle gang, met krantenkoppen die schreeuwen over een “zeer besmettelijke gemuteerde versie van het coronavirus” (die de “Deltavariant” wordt genoemd) en alweer een kennelijke toename van het aantal “gevallen”.

Wat is de meest voor de hand liggende reden voor de hernieuwde mediahysterie?
De vraag naar COVID-vaccins is gestagneerd.

Onderzoeksjournalist Jon Rappoport is bekend met de neiging van propagandisten om belangrijke cijfers op te blazen en suggereert dat het deel van de bevolking dat de injecties weigert waarschijnlijk veel groter is dan de ambtenaren melden – en dat “valt niet goed bij de verantwoordelijke vaccinators”.

Op 30 juli gaf de directeur van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), Dr. Rochelle Walensky, het signaal dat “de oorlog is veranderd” nadat zij had gewaarschuwd dat “gevaccineerde mensen die met Delta zijn geïnfecteerd het virus kunnen overdragen”.

Twee weken eerder had Walensky echter een andere bevolkingsgroep in het vizier door COVID-19 te omschrijven als een “pandemie van de ongevaccineerden”.

Die opmerking – en recente opmerkingen van andere hooggeplaatste personen zoals Alabama gouverneur Kay Ivey – geven aan dat in plaats van hun nederlaag toe te geven bij het falen van vaccins of het weigeren van vaccins, ambtenaren van plan zijn hun gevaarlijke verdeel-en-heers retoriek op te voeren. Ze trekken de handschoenen uit en wakkeren nu openlijk het vuur aan van de vijandigheid tegenover de ongevaccineerden.

Een onlogisch narratief

In mei kondigde het CDC aan dat het zijn toezicht op “doorbraakgevallen van vaccins” – dat wil zeggen positieve PCR-tests bij gevaccineerden – aan het beperken was en dat het alleen “infecties [bij gevaccineerden] die leiden tot ziekenhuisopname of overlijden” zou tellen, waarvan het agentschap beweert dat die relatief zeldzaam zijn.

Tegelijkertijd begonnen de media de berichten te intensiveren waarin de ongevaccineerden de schuld kregen van de zogenaamde “Delta-variant”, waardoor volksgezondheidsfunctionarissen een voorwendsel kregen om niet alleen opnieuw op te roepen tot “wijdverbreide vaccinatie en strikte naleving van volksgezondheidsmaatregelen”, maar ook om “de streefcijfers voor de vaccinatiegraad te verschuiven”.

  Wat de "Covid Pandemie" ons heeft geleerd is dat we alleen NUL VERTROUWEN kunnen hebben in de medische wereld, politici, en media

Gezondheidswerkers in de frontlinie hebben anekdotisch bewijsmateriaal met Children’s Health Defense gedeeld, waaruit blijkt dat het officiële gezag alleen geïnteresseerd is in nieuwe COVID “gevallen” voor zover dergelijke gevallen zich bij de ongevaccineerden voordoen.

Het narratief over de schuld van de ongevaccineerden wordt echter tegengesproken door de vele berichten over “Deltavarianten” die nu in talloze plaatsen in de wereld opduiken en die aantonen dat de volledig gevaccineerden de meerderheid van de Deltagevallen vormen.

De schattingen lopen uiteen van 75% van de nieuwe “gevallen” in Cape Cod en het zwaar gevaccineerde Singapore, tot ergens tussen de 50% en 90% in Israël. In IJsland, dat door journalist Alex Berensen wordt beschreven als een “paradijs voor vaccineerders”, vestigt het land naar verluidt “dagelijkse records voor nieuwe infecties, meestal onder gevaccineerden”.

Voorpagina verhalen

Critici van het COVID-vaccin wijzen op deze explosie van “doorbraakgevallen” bij de gevaccineerden als een teken dat het misleidende verhaal van de fabrikanten over de werkzaamheid van vaccins aan het afbrokkelen is.

Hoewel dit het geval kan zijn, is het belangrijk om in gedachten te houden dat de sterk gecoördineerde mainstream media zelden een verhaal rondbazuinen tenzij het een propagandadoeleinde dient, en nu meer dan ooit in het COVID-tijdperk.

Vergeet ook niet dat “gevallen” worden vastgesteld aan de hand van RT-PCR-tests voor noodgebruik die nooit bedoeld waren voor diagnostische doeleinden. Zoals critici al maanden beweren, heeft de Nobelprijswinnende uitvinder van PCR, Kary Mullis, er herhaaldelijk op gewezen dat “PCR gewoon een proces is waarmee je van iets een heleboel kunt maken”.

De resultaten, aldus Mullis, maken het mogelijk “bijna alles in iedereen te vinden”, maar “vertellen je niet dat je ziek bent”.

Hoewel het onduidelijk is waarom ze van mening zijn veranderd, hebben zowel de Wereldgezondheidsorganisatie als, recentelijk, CDC toegegeven dat RT-PCR niet betrouwbaar is voor de diagnose van SARS-CoV-2.

Zou het “Deltavariant”-narratief niet alleen een reden kunnen zijn om de vijandigheid tegen de ongevaccineerden aan te wakkeren, maar zou het ook andere doelen kunnen dienen?

  Joe Biden gaat overheidsmedewerkers dwingen zich te laten vaccineren

In plaats van vraagtekens te plaatsen bij de mislukte vaccins, publiceren onderzoekers bijvoorbeeld plotseling analyses van afnemende immuniteit en mislukte vaccins – in prestigieuze tijdschriften als The Lancet – waarin maar al te voorspelbaar booster shots en nieuwe en verbeterde vaccins als oplossing worden voorgeschreven.

De erkenning dat vaccins om te beginnen niet eens nodig waren, roept onvermijdelijk vragen op over waarom regeringen over de hele wereld zo graag deze regelmatige updates van het besturingssysteem in hun bevolkingen willen installeren.

Dr. Anthony Fauci is in de VS al begonnen met het stapsgewijs leggen van de basis, door te verklaren dat “we op een gegeven moment misschien een booster nodig hebben”, terwijl Israël is begonnen met het toedienen van boosters aan de leeftijdsgroep die historisch gezien het slechtst reageert op vaccinatie – de 60-plussers.

Een 65-jarige acteur die in februari en maart twee doses van het experimentele Sinovac-vaccin kreeg en in juli een dosis van de Pfizer-prik, stierf zes dagen na de derde injectie.

Het angstzaaien van de media over de Deltavariant heeft ook gediend om de gestage toename van ernstige verwondingen en sterfgevallen door het COVID-vaccin te verdoezelen en te verhullen. Medio juli tweette de Israëlische internist Rafael Zioni dramatische gegevens van het ministerie van Volksgezondheid waaruit bleek dat volledig gevaccineerde personen de meerderheid vormden van de COVID-ziekenhuisopnames en ernstige ziekten.

In Sydney, Australië, meldde een bericht op Rumble dat 140 van de 141 mensen die met COVID in het ziekenhuis waren opgenomen, volledig waren gevaccineerd, terwijl de enige resterende persoon één dosis had gekregen. Van degenen die in het ziekenhuis werden opgenomen, lagen er 43 op de intensive care, waaronder acht jongeren onder de 30 jaar.

Hoewel artsen deze incidenten wijten aan COVID-infectie, kunnen deze tegenslagen op het gebied van gezondheid net zo goed het gevolg zijn van niet herkende of niet als zodanig aangeduide bijwerkingen van vaccins.

COVID-sterfgevallen en vaccinsterfgevallen

Zoals The Defender eind juli rapporteerde, vormen de door CDC opgelegde richtlijnen voor het rapporteren van COVID-sterfgevallen een ethisch twijfelachtige afwijking van de eerder geldende industrienorm, waarbij keuringsartsen en anderen verdacht genoeg de instructie krijgen om “sterfgevallen waarbij COVID-19 betrokken is” te definiëren als “sterfgevallen met bevestigd of vermoedelijk COVID-19.”

Zonder deze scheve rapporteringsregels zouden naar schatting 90,2% minder sterfgevallen zijn toegeschreven aan COVID. Het overdrijven van het aantal sterfgevallen is een beproefde methode om meer vaccins aan te prijzen – in het verleden hebben CDC-insiders geadviseerd om een bepaald griepseizoen als “dodelijker” te bestempelen om zo de vraag naar griepprikken te stimuleren.

  Het valt niet meer te verbergen: Vaccinschade op primetime in Australië

Toch hadden de cijfers die de CDC voor juli rapporteerde – enkele duizenden sterfgevallen “met” COVID-19 voor die maand – goed nieuws moeten zijn, omdat dit het laagste aantal maandelijkse sterfgevallen is sinds februari 2020.

Het cijfer voor juli was ook 31 keer lager dan de piek van meer dan 100.000 “bevestigde of veronderstelde” sterfgevallen gemeld in januari 2021.

CDC geeft toe dat onder de cumulatieve sterfgevallen “waarbij” COVID betrokken was sinds 2020 (tot 25 juli 2021), COVID-19 voor slechts 5% de enige doodsoorzaak was. Voor alle andere sterfgevallen “waarbij” COVID betrokken was, vermelden overlijdenscertificaten gemiddeld vier bijkomende aandoeningen of oorzaken die een rol hebben gespeeld.

De veiligheid van COVID-injecties is daarentegen vanaf het begin twijfelachtig geweest. Na acht maanden herinnert het OpenVAERS Project (een onafhankelijke groep die gemakkelijk toegang geeft tot gegevens over vaccinatieslachtoffers uit het U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System) ons eraan dat de experimentele injecties ten minste “vier keer zoveel dodelijke slachtoffers hebben geëist als de terroristische aanslagen op 11 september” – of 15 keer zoveel, als de schattingen van klokkenluiders over de enorme onderwaardering van het aantal COVID-doden in verband met vaccins juist blijken te zijn.

OpenVAERS noemt de uitrol van COVID-vaccins zonder vergunning de “meest rampzalige vaccinatiecampagne in de Amerikaanse geschiedenis”.

Schandalig genoeg heeft de Amerikaanse regering zojuist nog eens 200 miljoen doses van het Pfizer/BioNTech vaccin aangeschaft, in de verwachting dat de belastingbetalers hun eigen vernietiging zullen blijven financieren.

In plaats van van koers te veranderen of in te gaan op het zich opstapelende bewijs van wijdverspreide schade, vinden functionarissen het veel politiek voordeliger om vijandigheid op te wekken tegen het leger van mensen – de ongevaccineerden – die de juiste vragen stellen.

Maar, zoals Jon Rappoport ons eraan herinnert, dit is niet het moment om ons over te geven: “Als genoeg mensen NEE zeggen tegen de prik, is het voorbij.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Massale dodengolf komt te midden van vaccinatiemandaten terwijl waarheid en revolutie in de lucht hangenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStandaard COVID protocol behandelingen doden nog steeds patiënten in ziekenhuizen – Wanneer zullen de moorden stoppen?
Volgend artikelDe globale HOAX is snel aan het ontrafelen: documenten geven toe dat de CDC nooit een “COVID-19 virus” heeft geïsoleerd – PCR-tests niets anders dan versterkte achtergrondruis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

    • Je kunt nu heel goed een voorstelling maken wat die miljoenen mensen in de oorlogsjaren meegemaakt hebben onder het juk van exact dezelfde strategieën en propaganda. De rest wat hier uit voorkomt is vooralsnog voor de oplettenden onder ons dan ook zeer voorspelbaar. It’s all hidden in plain sight zou ik zeggen.

      Het verschil tussen een complotdenker en de waarheid? Juist; 6 maanden!
      Ik begin aardig te doorgronden voor welk doel de Betuwelijn gerealiseerd is…………

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in