Verbluffend nieuws uit IJsland – een van ’s werelds meest gevaccineerde landen. Geconfronteerd met een enorme nieuwe uitbraak van Covid die zich vertaalt in honderden nieuwe gevallen per dag in Nederland, zegt de staatsepidemioloog van het land nu dat natuurlijke infectie de enige manier is om kudde-immuniteit te bereiken.

Bijna om de paar uur een nieuwe onthulling, meer gegevens, meer informatie die laat zien hoe krankzinnig deze stormloop is om iedereen te laten vaccineren.

Uitreksel van het IJslandse dagblad Visir.is:

De epidemioloog vindt dat het nu nodig is om te proberen kudde-immuniteit tegen het Covid-virus te bereiken door het te laten voortduren, maar om ernstige zieken te voorkomen, moeten kwetsbare groepen worden beschermd. Hij zegt dat het doel op dit moment niet meer kan zijn om het virus uit de samenleving te bannen.

Guðnason zei vanmorgen in Sprengisandur in Bylgjan dat het teleurstellend is dat er geen kudde-immuniteit is bereikt met vaccinatie. Hij zegt dat er maar één andere manier is om kudde-immuniteit te bereiken, dat het virus zich door de gemeenschap verspreidt.

“We kunnen echt niet anders”, zegt Guðnason op de vraag of het volk zeventig tot tachtig procent geïnfecteerd moet worden om kudde-immuniteit te bereiken.

“We moeten op de een of andere manier deze kant op navigeren, en we zitten hier nu in, om niet te veel ernstige zieken te krijgen zodat het ziekenhuissysteem niet instort, maar we moeten toch proberen deze kudde-immuniteit te bereiken door het virus op de een of andere manier te laten lopen.”

Natuurlijk moet je er niet op rekenen dat het grootste deel van het westen de boodschap zal begrijpen. Ze zijn zo verknocht aan hun valse narratief en hebben de meeste mensen zodanig in angst gejaagd om te gehoorzamen – dat het grote ontwaken niet snel zal gebeuren.

  Op 12-12-21 breekt de hel los

Maar op een dag zal de zon schijnen, en zullen deze leugens niet meer bestaan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bijna volledig gevaccineerd IJsland voert waarschijnlijk 15 jaar van coronabeperkingen in – corona verspreidt zich als nooit tevorenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZe hebben mensen vermoord voor vaccinwinsten
Volgend artikelStandaard COVID protocol behandelingen doden nog steeds patiënten in ziekenhuizen – Wanneer zullen de moorden stoppen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ja inderdaad het vaccin verspreid alleen het virus maar grote expirimentele boel bangmakerij schaapjes mentaliteit
  ze wisten echt wel waar ze mee bezig waren toen ze het vaccin gingen introduceren nu trekken beetje bij beetje veel wetenschappers zich terug
  Hebben jullie trouwens Wesley Sneijder nog gezien die dus ook niet gevaccineerd is en daar kritiek op kreeg tenminste een bekende Nederlander die gewoon zegt ik doe het niet we gaan vooruit

  • Als de voetbal liefhebbers daar wat aan hebben, dan is het mee genomen.
   Verder maakt het mij weinig uit welke bekende Nederlander hetzelfde beweerd.
   Daar heb ik geen andere voor nodig om overtuigd te raken dat het niet zo slim is.

 2. Er is zodanig veel geld en macht mee gemoeid dat er niet vlug een andere weg zal gekozen worden.
  Big farma heeft de macht momenteel.

  • Als je laatst heb kunnen lezen, toen ze van Albanië dat contract wat die gifmengers overal hebben afgestoten. Was slecht beveiligd. Zogenaamd staats geheim, ook dat HCQ, en invectine niet gebruikt mag worden, en dat eventuele nevenschade niet aansprakelijk gesteld kan worden, dan begrijp je pas dat die gifmengers héél erg fout bezig zijn.

 3. En daar komt ie nou mee aan na eerst iedereen vol met gif gespoten te hebben.
  Ik betwijfel of dat daar nog mogelijk is en gaat werken.
  Je immuun systeem is behoorlijk aangetast door dat gif waardoor je hele natuurlijke weerstand nauwelijks in de gaten heeft wat er gebeurt.
  Je lijf is alleen nog maar bezig om met dat gif om te gaan wat ze er in aangebracht hebben.
  En wat er eenmaal in zit gaat er ook niet meer uit.

 4. Zoiets weet ik al héél mijn leven, hoera voor het natuurlijk immuunsysteem! Het immuunsysteem van gevaccineerde mensen is ,vrees ik, al zodanig naar de knoppen dat het zich nog moeilijk zal kunnen herstellen . Wat een knoeiers die zogenaamde experts!

 5. Er woont hier een landgenote in Spanje ben ik op dit moment zij is geprikt na de tweede prik vermoeidheids klachten hoofdpijn dat ze zowat scheel ziet en nu tintelingen in een arm rechts vandaag naar de hulp post geweest komt niet door de prik natuurlijk zeggen ze vragen ze doe je zwaar werk heb je soms stallen uitgemest moet je wel een paard hebben natuurlijk je bezoekt zakt er vanaf
  Maar dat veel wetenschappers zich terug trekken is logisch zij zien de donderwolken al hangen

 6. De eerste ratten verlaten al het zinkende schip en beginnen zich in te dekken ! Vader vertelde dat dit ook in WOII gebeurde, de laatste rat, die het opgaf, werd als eerste “veroordeeld”, de eerste rat, werd ongemoeid gelaten.

 7. Het is zo kinderlijk simpel. Wat er moet gebeurin is dat alle overheden zichzelf geschrokken de vraag stellen: WAT DOEN WE FOUT?
  Ik zal dan zo vriendelijk zijn voor alle overheden geheel gratis het antwoord beschikbaar te stellen:
  MAFFE ZAKKENWASSERS HEB JE DAN NOG STEEDS NIET DOOR DAT JE MOET STOPPEN MET DIE STOMME EN LEVENSGEVAARLIJKE PRIKKEN? DAT IS HET HELE ANTWOORD EN HET KOST OOK NOG NIETS.

 8. Kudde-immuniteit kan nooit meer bereikt worden als de grote meerderheid is ingespoten met een immuun-verziekend ”vaccin”.
  Waarom zegt deze IJslandse staatsepidemioloog dat er niet even bij? Omdat het dan lijkt alsof de ramp niet meer te voorkomen is?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in