De politie in New York heeft nu foto’s vrijgegeven van een Afro-Afrikaan die verdacht wordt van een zeer wrede mishandeling van een 61-jarige Aziatische man.

Het slachtoffer, de 61-jarige Yao Pan Ma, ligt in coma en vecht voor zijn leven.

Afgelopen vrijdag was hij lege blikjes aan het verzamelen in East Harlem toen hij werd aangevallen door een Afro-Amerikaan.

Op camerabeelden is te zien hoe de zwarte herhaaldelijk op het hoofd van de 61-jarige trapt terwijl hij op de grond ligt.

Een golf van gewelddadige aanvallen op Aziaten heeft de VS de laatste maanden geteisterd. Hoewel de daders zwarten zijn, menen journalisten en academici dat het verschijnsel te wijten is aan “blank racisme”.

Waarschuwing voor schokkende beelden:

Zwarte getuige filmt en juicht wanneer blanke politieagenten door het hoofd worden geschoten

  Joe Biden wordt geconfronteerd met zijn corruptieschandaal - weigert vragen te beantwoorden
Vorig artikelBenen van vrouw barsten uit in bloedblaren na AstraZeneca-injectie – vreesde dat haar ledematen geamputeerd moesten worden
Volgend artikelFacebook sluit gigantische groep voor vaccinatieslachtoffers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in