De stad Wenen heeft een video gepubliceerd waarin een persoon in een reusachtig vaccinkostuum twee ongevaccineerde mannen aanvalt en hen meesleept naar een vaccinatiecentrum om zich te laten injecteren, bericht Lifesitenews.com.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stadt Wien (@stadtwien)

De bizarre video maakt deel uit van de nieuwste door de belastingbetaler gefinancierde COVID-prikcampagne van de stad.

De op Instagram geplaatste clip toont twee mannen op een feestje die praten over hoe zij de enigen op dat evenement zijn die de COVID-injectie niet hebben genomen en de anderen die gevaccineerd zijn “idioten” noemen. Dan verschijnt er een man in een vaccinkostuum, slaat het glas wijn en de popcorn die de mannen vasthebben uit hun handen en grijpt hen bij het oor om hen mee te sleuren naar een “vaccincentrum” om de COVID-injecties te ontvangen.

De video is niet de enige uit Wenen waarin het gebruik van geweld tegen ongevaccineerden of mensen die weigeren te voldoen aan de COVID-regels schijnbaar wordt gepromoot. In een andere video, gepubliceerd op TikTok, valt de persoon in het gigantische vaccinkostuum een man aan die geen masker draagt in de metro, waarbij hij zijn rugzak afpakt, de inhoud leegt en de rugzak over zijn hoofd trekt.

@boosta.diespritze Wer liebt die U3 auch so wie Boosta?😍 #vaccine #vienna #corona #boostadiespritze #comedy #fyp ♬ Originalton – Boosta

Wenen is de enige stad in Oostenrijk en een van de weinige in Europa die nog steeds een maskerplicht heeft in het openbaar vervoer.

Een andere video op TikTok van dezelfde campagne toont het reusachtige vaccin dat een ongevaccineerde vrouw in een kantoor intimideert. De persoon in het kostuum verschijnt en gooit agressief voorwerpen op een kantoortafel op de grond, waaronder het toetsenbord van de pc, gaat vervolgens voor de vrouw staan en staart haar aan.

@boosta.diespritze Don‘t mess with Boosta! 💉😜 #impfung #corona #theoffice #boostadiespritze #randale ♬ Originalton – Boosta

De video’s bevatten een notitie met de tekst “gefinancierd door de gemeentelijke vaccinatiecampagne,” wat betekent dat deze door de belastingbetalers wordt betaald en door de stad Wenen wordt uitgegeven.

  Bijbelse ziekte treft nu gevaccineerden

De video’s zijn blijkbaar grappig bedoeld, wat cynisch overkomt omdat Oostenrijk een jaar geleden als eerste westerse land een vaccinatieplicht invoerde voor alle burgers van 18 jaar en ouder en ongevaccineerde burgers formeel uit de samenleving scheidde door een “lockdown voor ongevaccineerden” in te voeren.

De commentaren onder de video’s waren overwegend negatief. Hier zijn er enkele:

“Het is gewoon ongelooflijk!!! Het is een duidelijke oproep tot geweld tegen de ongevaccineerden. Als ze niet gehoorzamen, mag je eten in hun gezicht gooien, hen vernederen en paraderen. – En dat met ons belastinggeld! Er zullen consequenties zijn!”

“Weense natte dromen van een dictatuur. Wie heeft deze troep bedacht?”

“Fysiek geweld verheerlijken … Bravo … grote waarden die de stad Wenen uitdraagt. … dit is beschamend.”

De voortdurende COVID-prikpropaganda van de stad komt ondanks het feit dat veel mensen ernstig gewond zijn geraakt of zijn overleden na het krijgen van de spuiten. Bovendien heeft een vooraanstaand kaderlid van Pfizer voor het Europees Parlement toegegeven dat zijn COVID-injecties nooit zijn getest op het stoppen van de overdracht van het virus.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hackers kraken de servers van de vaccinfabrikanten – Er zijn werkelijk “DODELIJKE BATCHES” onder de prikkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelProduceren van consent: Hoe gefabriceerde hongersnood de massa zal doen smeken om FEMA kampen
Volgend artikelDreigende grootschalige aanval op Oekraïne gevreesd nu tientallen bommenwerpers met nucleair vermogen zich groeperen te midden van ongewoon hoge activiteit op Russische luchtmachtbasis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

  • in elk geval niet op een legale (door hun gemaakte wetten en regels e.d.) manier, men zal echt wat moeten doen, ik zal niet noemen wat, maar opruimen zal je ze moeten, zodat we er nooit meer wat van terug horen (netjes gezegd.)

 1. De Roverheid doet er alles aan om een burgeroorlog uit te lokken.

  Uiteindelijk zal die woede zich keren tegen hen die ons dit alles hebben aangedaan.
  Als de volkstribunalen komen gaan er koppen rollen.

 2. I was very disappointed. I’ve always considered myself inferior because I’m not European. And I have always judged the Swiss and Austrians to be highly altruistic, rational and social people at a high level. Well, what do I see now? Wild Dogs! They quickly forgot the lessons of the recent past, especially the origin of the Nuremberg Code and the Universal Declaration of Human Rights. Sadly, dictator candidates are never lacking.

  • Austria is well known for its recent, rather turbulent history, as you are probably aware off.
   And you can count Switzerland in for that too, I think
   Fascism and hidden wealth are paired, to put it mildly…

 3. Het corona narratief explodeerd in de gezichten van degene die deze gif-spuiten zo erg hebbeb gepropagandeerd, alleen het laatste zetje dient nog gegeven worden, ik ben niet naïef maar bijna 3 jaar klaar wakker, er zal een ander dodelijker pathogeen over de menseheid gebruikt gaan worden binnen de kortste keren.

  Trudeau ontkende onlangs dat hij denigrerende opmerkingen heeft gemaakt over ongevaccineerden. “Dat heb je wel gedaan!” zegt Hartman in zijn video tegen Trudeau. Hij voegt toe dat de premier tegen Pfizer had moeten zeggen: “Fuck you. De deal gaat niet door. Je brengt mijn mensen schade toe.”

  https://twitter.com/gbrangela/status/1596998092053544960?s=20&t=gEoT37U5ldtcH6zBiqgcHA

 4. Vaccinsceptici zijn de echte kritische denkers

  We hebben de meest geavanceerde vormen van manipulatie overwonnen

  Dit bericht is het eerste in mijn toekomstige serie, over hoe regeringen en duistere niet-gouvernementele spelers ons psychologisch hebben gemanipuleerd tijdens de Covid-19-crisis . In deze serie zal ik verschillende vuile trucs uitlichten en uitleggen waarom de meeste mensen voor hen vielen, één per post.

  Eerst een kleine persoonlijke anekdote.

  Richard Thaler is een briljante gedragseconoom, Nobelprijswinnaar en levert een belangrijke bijdrage aan de ‘Nudge Theory’ , die de aanzet gaf tot de beruchte Britse ‘Nudge Unit’. Zijn werk over menselijke besluitvorming en cognitieve vooroordelen was baanbrekend en hielp regeringen over de hele wereld om de meeste mensen te hypnotiseren om “Covid-vaccins” te nemen.

  https://igorchudov.substack.com/p/vaccine-skeptics-are-the-true-critical

 5. Klootzakken deugmens acteurs die hun 15 minuten van roem willen halen… om zo het volk onder druk te zetten de GMO-spuit te nemen. Die het overleven worden succesvolle GMO’s voor de Great Reshit en de zonsverduistering rond 2030, met zijn allen het duister in, met nakomelingen die hoopjes ellende zijn; en die het niet overleven zijn mooi meegenomen voor de uitrol van de Great Reshit. Hoe minder spartelende kuddedieren hoe beter de uitrol zal verlopen.

  Haal nog een boester, schaapie!

  • Any averagely informed person has already realized that the gene therapy experiment has nothing to do with immunization or the health of self or others. It is also noticed that there is a fierce demand for the fulfillment of a goal, 100% of the people bitten, at all costs, die or disable as many as they may.

 6. Ik vind het wel ludiek. Het is dus duidelijk geënsceneerd. Ik dacht vooraf aan de titel dat een echte overval had plaatsgevonden.

  Even denken aan de jodenvervolging en of een dergelijk filmpje in de bioscoop mogelijk was geweest….en als ik me niet vergis waren er zulke filmpjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in