Een Coronavirus-wetenschapster van Wuhan’s viruslaboratorium heeft naar verluidt asiel aangevraagd bij de Amerikaanse ambassade in Parijs. Met haar had ze een groot aantal documenten die de Amerikaanse inlichtingendienst nu doen geloven dat het Coronavirus dat een pandemie in de wereld veroorzaakte, zijn oorsprong vindt in het Wuhan-lab.

Er is lang gespeculeerd over de vraag of het Coronavirus is uitgelekt uit een groot viruslab in het Chinese Wuhan, de stad waar de pandemie begon. De Chinese autoriteiten hebben beweerd dat het virus afkomstig is van een dierenmarkt in de stad, maar het feit dat China het virus in eerste instantie probeerde te verduisteren en het vreemde toeval dat het Wuhan-lab juist onderzoek doet naar het Coronavirus heeft de speculatie aangewakkerd.

Twee jaar geleden was er ook een rapport van Amerikaanse diplomaten dat wees op veiligheidslekken in het Wuhan-lab.

Nu heeft een Chinese virus-wetenschapster genaamd Shi Zhengli naar verluidt asiel aangevraagd bij de Amerikaanse ambassade in Parijs, meldt de Zweedse krant Aftonbladet. Ze wordt een specialist in Coronavirussen en vooral die in vleermuizen genoemd.

Volgens de informatie moet de “Vleermuisvrouw”, zoals ze wordt genoemd, een grote bundel documenten hebben meegenomen uit het viruslaboratorium in Wuhan, waar ze haar onderzoek heeft uitgevoerd.

De geruchten worden echter door de Chinese media verworpen onder verwijzing naar social media berichten waarvan wordt aangenomen dat ze afkomstig zijn van Shi Zhengli.

Tegelijkertijd citeerden zowel CNN als Fox News zaterdag bronnen van de Amerikaanse inlichtingendienst, die zeggen dat de heersende mening van de meerderheid van de 17 spionageorganisaties van het land tegenwoordig is dat het virus zich heeft verspreid vanuit het viruslab van Wuhan.

  Hoofd van intensive care kindergeneeskunde: "Nog nooit één patiënt met een vaccinatie-gerelateerde complicatie verzorgd tot nu"

Bovendien zei de Amerikaanse president Donald Trump eerder deze week tijdens een persconferentie dat er bewijs is dat het virus uit het lab in Wuhan komt, maar dat hij op dit moment niet meer kan onthullen.

Trump: Het virus kan afkomstig zijn van een laboratorium

“We zullen alles te weten komen. U zult in de niet al te verre toekomst meer weten. Het is een verschrikkelijk iets dat is gebeurd, of ze nu een fout hebben gemaakt of dat het als een fout is begonnen en daarna er een andere is gemaakt. Of als iemand iets heel bewust deed”, zei Trump.

WHO gaat akkoord met het heropenen van de Chinese dierenmarkten

Vorig artikelMichael Moore over de leugen van “Groene energie”
Volgend artikelZweedse bejaarden moeten uit bejaardenflat verhuizen – wordt accommodatie voor nieuwkomers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in