Sinds de opkomst van covid, het Wuhan coronavirus, eind 2019, domineren drie namen de onafhankelijke media: George Soros, Klaus Schwab en Bill Gates.

Waarom zijn deze drie altijd in de kamer wanneer het kwaad aanwezig is? En waarom hebben zij ongelooflijke macht en invloed op de wereldgebeurtenissen? In een notendop: deze drie globalistische koninginnen zijn allemaal globalisten, allemaal rijk, en allemaal zijn ze hun hele leven bezig geweest om de wereld over te nemen en ons allemaal in een dystopische hel te storten, schrijft Ethan Huff.

In veel opzichten hebben deze drie leden van de “onheilige drie-eenheid” de door hen gewenste dystopie al geschapen. De laatste hand wordt nog gelegd, maar over het algemeen hebben deze drie controversiële figuren hun doel om een Grote Reset in gang te zetten, gevolgd door hun eigen visie op een Nieuwe Wereldorde, al bereikt.

Hoewel Soros, Schwab en Gates allemaal een zeer verschillende achtergrond hebben, is hun benadering van het leven grotendeels hetzelfde. Ze zijn allemaal betrokken bij filantropische inspanningen en samenwerkingsverbanden, vaak met elkaar; ze oefenen allemaal mondiale invloed uit door hun betrokkenheid bij verschillende internationale organisaties, denktanks en belangengroepen; en ze hebben allemaal een gedeelde belangstelling voor “mondiale uitdagingen” zoals klimaatverandering, gezondheidszorg en ongelijkheid.

Het gaat er allemaal om de massa’s te onderwerpen en de globalisten te steunen

Soros, een in Hongarije geboren miljardair, investeerder en “filantroop,” heeft zijn macht en invloed grotendeels te danken aan geld, met name als beheerder van hedgefondsen. Hij oefent overal ter wereld invloed uit, vooral op liberale doelen die zich verzetten tegen populisme, nationalisme en andere vermeende bedreigingen voor zijn “open maatschappij”-visie voor de wereld.

  Eerste Amerikaanse deelstaat die actie onderneemt tegen dubieuze grondaankopen door Bill Gates

“Soros’ steun voor vermeende liberale doelen en zijn inspanningen om het politieke landschap vorm te geven, hebben hem vijanden opgeleverd in conservatieve kringen,” leggen de rapporten uit. “Zijn financiële activiteiten en speculatieve handel hebben bijgedragen tot economische instabiliteit en devaluatie van valuta.”

“Hierdoor zijn verschillende beschuldigingen van marktmanipulatie en pogingen om politieke resultaten te beïnvloeden tegen hem ingebracht.”

Schwab, de oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum (WEF), heeft een sleutelrol gespeeld bij de vormgeving van het wereldwijde economische en sociale beleid. Hij is degene die de term “Great Reset” heeft bedacht, een begrip dat een hoge vlucht heeft genomen met de gunstig getimede opkomst van covid, een vehikel om Schwabs visie te verwezenlijken.

“Voorstanders van The Great Reset stellen dat het een kans biedt om een meer duurzame, inclusieve en rechtvaardige wereld op te bouwen”, aldus het rapport.

“Critici daarentegen zien het als een top-down benadering die de macht en controle consolideert in de handen van een ongekozen elite. En zij maken zich terecht zorgen over de mogelijke uitholling van individuele vrijheden en de gevolgen voor de nationale soevereiniteit.”

Dan is er nog Gates, een medeoprichter van Microsoft die vaccins steunt. Zijn betrokkenheid bij het opdringen van “vaccins” en andere geneesmiddelen aan de wereldbevolking, vooral in de derde wereld, heeft de visies van de andere twee helpen verwezenlijken.

In veel opzichten zijn de doelstellingen van Gates dezelfde als die van Soros en Schwab, die de hele wereld willen veranderen in een dystopische nachtmerrie voor de massa en een utopisch paradijs voor henzelf.

  Deze week in het Nieuwe Normaal

“Zijn stichting heeft een centrale rol gespeeld bij de financiering en ondersteuning van initiatieven zoals de ontwikkeling en levering van vaccins, campagnes voor de uitroeiing van ziekten en de verbetering van de infrastructuur voor gezondheidszorg in landen met een laag inkomen,” leggen de rapporten over Gates uit.

“De immense invloed die Gates uitoefent op het beleid en de initiatieven op het gebied van de wereldgezondheid is echter zeer zorgwekkend, aangezien hij noch arts noch wetenschapper is.”

Samen vormt deze onzalige drie-eenheid de wereld naar zijn eigen beeld en toont het gevaar aan van het toestaan dat een kleine groep mensen de grote meerderheid bezit en controleert door middel van onbeperkte macht, schijnbaar onbeperkte rijkdom en een voorliefde voor gewetenloze kwaadaardige daden om hun globalistische doelen te bereiken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het plan om het Westen te vernietigen. “De Globalistische Miljardairs”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVideo’s van talrijke succesvolle gevechtsacties van Russische eenheden in de afgelopen dagen
Volgend artikelIn de ‘vleesmolen van Bakhmut’: Hoe Rusland de Oekraïners dwong zich terug te trekken uit Artjomovsk, hun vermeende ‘fort’ in Donbass
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. This Man is Pure Evil The Gospel of Christ https://youtu.be/ssHCZ5gqVK0

  They Trade Us All Like SLAVES on the BOND MARKET | Rabbit Hole Clips Aaron & Jeremy discuss how our human labor is securitized into a Bond so that the financial elite can trade every American’s Social Security to be bonded and traded on the Bond Market for unfathomable amounts of money, while WE THE PEOPLE are never told this or made aware of it. https://youtu.be/uaWt4l8xsas

  Ze zijn net zo arm als wij als het allemaal op deze gebaseerd is Fictieve rijkdom gebaseerd op vele schulden Erik Geenen, over de kwetsbaarheid van ons geldsysteem. “De Euro is een gigantische wolkenkrabber zonder fundament”. Zijn diegene die hierin meegaan.
  https://youtu.be/eWgtOc7JQ6c

  ‘Je bent authentiek als je met liefde reageert en einde dag energie overhoudt’
  https://youtu.be/Ke8DAA2Dn2Y

  De macht van de onzichtbare bankiers
  https://youtu.be/x7WX2f9__hw

  Stap uit de Matrix! ZO WORD JE AUTONOOM/SOEVEREIN! Trustfonds, NUL belasting, hypotheek, verzekering
  Ik ” Dileila Theunisz” in gesprek met Paolo en Roeland zij vertellen mij over hun autonome/ Soevereine leven (kort om) een vrij wezen zijn zoals het voor ons allen bedoelt is.

  Paolo en Roeland geven presentaties door het gehele land.
  Zij betalen zelf geen belasting, hypotheek, verzekeringen en overige verplichtingen meer die ieder mens vanuit de overheid/het systeem word opgedrongen. Ze investeren hun wijsheid, liefde en geld aan de nieuwe wereld een vrij mens zijn voor iedereen. Een wereld, een leven die voor iedereen mogeluck is.
  Je ziet het pas als je het door hebt! https://youtu.be/7ON6gkK_4Wk
  Een enorme groep mensen doen dit anno 2023, het wiel hoeft niet meer voor de 2e keer worden uitgevonden zij hebben voor ons al alle wegen doorlopen ze leren jou hoe ook jij dit kan!

   • Ze gaan vanzelf dood en branden in de hel is stukken onplezieriger zonder poen en schoeisel. Maar wie zijn wij om hun lot te bepalen, dat gaat echt niet ongezien. De winnaars zijn zij van het Licht en Rechtvaardigen.

 2. Het zijn stuk voor stuk misantropen die dus niets doen om de mensheid een dienst te bewijzen.
  Alleen zichzelf.
  Wij zijn slechts slachtvee (goyim) met maar 1 functie en dat is hun slaaf te zijn.
  Een samenleving conform de films Hunger Games. Dat is het einddoel.

 3. Ik zie dit trio meer als frontjes voor degenen die vanachter de coulissen de boel verneuken.
  Zwarte “adel”, jezuieten, dat soort gajes.

 4. Soros, de Hongaar met joodse roots. Verraadde zijn eigen joodse medemens aan de Nazi’s om er zelf beter van te worden.
  Een eerste klas vuilbak
  Gates, een Rottschild telg, zijn stinkend rijke ouwe heer zorgde ervoor dat Microsoft op zijn naam kwam te staan.
  Smeerlap pur sang door zijn gifcocktails.
  Schwab, nazaat van een groot industrieel die nauwelijks banden had met de Nazipartij.
  The darth vader in real life.
  Maar ook dit zijn uitvoerders dus puppets. De onzichtbare die de lijntjes uitzetten, zijn de Rottschilds, de Rockefellers, Morgan, Italiaanse adel, Vaticaan etc.
  De wereld is verrotter als de meeste beseffen.

 5. Beste Mensen

  Ander woorden voor Globalisten is , zijn ?
  Globa-Listen – Globe , Globaal , Listen
  Met andere woorden door het Ego via bepaalde mensen uit de mensheid aan Moeder Aarde toebrengen de Terreur daden
  Heel gewoon Logisch nadenken

  Dank U

 6. Hoe komt het dat de naam de laatste keren telkens weer verkeerd staat bij verzenden
  Sorry even
  Kijken of dat nu nog steeds het geval is

 7. Without the need to control others…..dat doen alleen onbewuste mensen met een iets te groot ego This Man is Pure Evil The Gospel of Christ https://youtu.be/ssHCZ5gqVK0

  World Humanism is based in the re-education of human value which emphasize the importance of shifting anti-human ideological beliefs into humanist based ethics and related philosophical and egalitarian principles. All human beings deserve humane treatment in order to live upon the planet with dignity through having basic access to supply Fundamental Human Needs. Our goal is to apply humanistic ethical philosophy blended with the spiritual egalitarian principles of the Law of One to expand consciousness which inspires direct knowledge or “Gnosis” of direct Consciousness and Awakening experiences.

  Main stream Humanism defines itself distinctly as the disconnection of the human being from its inherent spiritual-energetic intelligence or Soul in an attempt to remove the concept of Humanismaway from the learned bias and divisive practices of Religion. There is no way to separate humanity from its Soul body, and practice Humanism. Once direct knowledge of the Soul is known as a reality, this fact is experienced without the need to control others through religious bias, nor conform to religious rhetoric or scientific atheistic judgments.

  Ascension essentially encompasses an Universal perspective towards the compassionate practice of World Humanism and includes the entire spectrum of life, of all inhabitants of the world, no matter what race, religion, belief or creed, to be equally deserving of benevolence, Empathy and Compassion. https://energeticsynthesis.com/world-humanism

 8. Daarvoor het heft in eigen hand nemen is de enige optie. We waren al vrij maar deze lui laten ons niet vrij…

  What does Age of Aquarius mean? 

  “What lies ahead for Humanity?

  With all the problems we have, it’s hard to believe our future is bright. Inflation and recession, environmental deterioration, diminishing resources, unrest and oppression in developing countries, and apathy, loneliness and lack of direction in developed ones all combine to severely cloud the horizon…

  Free Masonry is the descendent of a United World Religion, a divinely imparted Religion. Then came separateness and religions. Now we are striving for a United World Order” There is also a move to create a World Stock Market & to control all governments in the world.

  16 years earlier George Bush presents The New World Order
  https://youtu.be/Rc7i0wCFf8g

  And so did it happens today now…
  The hand of the Mysteries controlled the establishment of the United States Government and the signature of the Mysteries may still be seen on the Great Seal of the United States of America. The Seal discloses a mass of Masonic symbols, chiefly amongst them the American Eagle, which is a conventionalized phoenix. The U S Supreme Court Justice Felix Frankfurter said ”The real rulers in Washington are invisible and exercise power from behind the scenes“.

  Skull & Bones Order and the Bush family
  According to various authors, Skull and Bones became powerful in the war years when big money was earned from the Nazis by American big business. The disgraceful role that the grandfather of former US President George W. Bush played in this is discussed in detail. The Bush family plays an important role in the whole Skull and Bones story anyway. In addition to Bush junior and senior, the society has five members from the Bush dynasty. Prominent members also include Bill Clinton, John Kerry and current Vice President Joe Biden.

  A network of secret clubs rules the world. That is some of the most bizarre conspiracy theories, which have in common that everything is done in the deepest secrecy and the members are almost exclusively men.

  Hitler became too stubborn
  Theory: The Nazis have secretly established a fascist Fourth Reich in the US and want world domination.

  According to one theory, a number of wealthy Americans wringed their hands in April 1945 as Nazi Germany fell.
  12 years earlier, they had put Hitler in power with the aim of taking over world domination. But because Hitler went his own way too much, the Americans defected to the opponent.

  Yet the magnates continued to dream of a world under Nazi rule. While Berlin was bombed, they smuggled Hitler and other Nazi leaders out of the country. After the war, they continued plans for a Fourth Reich in a fascist US.

  WEF: The Fourth Industrial Revolution | Transhumanism
  https://a-panache.com/2014/04/29/age-of-aquarius/

  3 juni 23 Ken je recht & Kom in je kracht

  🎤 Jeroen Sloendregt – wordmens.nu

  📌 Zaterdag 3 juni in Zeist

  ⏱ 10.30 – 15.30 uur (inloop 9:30u)

  Met nieuwe onderwerpen oa

  – Deurwaarder buiten de deur

  – Aangifte deurwaarder

  – Rechtzaak? jij of de ander, wat te doen? 2 Gouden vragen voor de rechter.

  – Burgemeester + gemeenteraad aansprakelijk stellen

  – Geen belasting meer betalen? Hoe?

  oa actie doorpakkers.nu

  Telegram groep: 👉🏻Meer informatie en aanmelden👈🏻

  ✅ Adres Locatie:

  Stichtse Vrije School AULA

  Socrateslaan 24

  3707 GL Zeist

  Nederland

  Bereikbaarheid Stichtse Vrije School

 9. CBDC Central Bank Digital Currency in The USA: What You Need To Know
  ClearValue Tax
  I hate centralized banking more than I hate being taxed to death.
  It’s so clear to see how this will be used in an authoritarian manner..

  If CBDC ever get implemented US citizens must rise up and forcibly remove those in charge.
  At least some had some back-up cash on hand. Going all digital is a VERY VERY BAD IDEA.
  If polite and easy-going Canadians can have a mere mouse click removing access to THEIR property, then the world is doomed. https://youtu.be/43jEzaogiy8

  The Great Reset: Global Government & Digital Currency by 2030?
  Kwak Brothers | Watchman Newscast
  On today’s Watchman Newscast, host Erick Stakelbeck is joined by the Kwak brothers to break down why the year 2030 is so pivotal for the Great Reset agenda—and how the push for global government and a digital currency is growing at an alarming rate. God bless the Kwak brothers.
  Never give up this fight https://youtu.be/9JsldnQkk_g

 10. Ik zou er nog Elon Musk aan toevoegen. Dan is het weliswaar geen drie-eenheid maar een vier-eenheid, dus de bijbelse analogieën gaan stuk ☹️, maar de strekking van het verhaal wordt versterkt.
  Musk is misschien minder intellectueel actief dan de andere drie, maar zijn macht reikt heel ver. Zeker wat betreft de controle over – bijvoorbeeld – de ruimte, wat mogelijk een cruciale rol gaat spelen in de komende (helaas) oorlog tussen het Westen en het Oosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in