Synthetisch vlees is door Bill Gates en de globalistische elites van het WEF sterk gepromoot als de oplossing voor de zogenaamde klimaatverandering. Nu is echter aangetoond dat ditzelfde voedsel kanker veroorzaakt via de geïmmortaliseerde cellijnen die voor de productie ervan worden gebruikt, bericht Newspunch.

Naturalnews.com meldt:

Raw Egg Nationalist (REN) scheen een licht op deze kwestie in een stuk van 17 februari voor de National Pulse, met verwijzing naar een Bloomberg verhaal hierover. Het stuk van 7 februari door Joe Fassler, medewerker van Bloomberg, legde uit waarom nepvleesbedrijven geïmmortaliseerde cellijnen gebruiken voor hun producten.

“Normale vleescellen blijven zich niet eeuwig delen. Om de celculturen te laten groeien met een snelheid die groot genoeg is voor een bedrijf, gebruiken verschillende bedrijven stilzwijgend zogenaamde geïmmortaliseerde cellen, iets wat de meeste mensen nog nooit met intentie hebben gegeten,” schreef Fassler.

Hoewel geïmmortaliseerde cellijnen “een hoofdbestanddeel zijn van medisch onderzoek,” merkte Fassler op dat deze technisch gezien pre-kankerachtig zijn en soms volledig kankerachtig kunnen zijn.

“Het probleem is dat de materialen die worden gebruikt om het product te maken – ‘geïmmortaliseerde cellijnen’ – zich voor altijd vermenigvuldigen, net als kanker. Wat in feite betekent dat ze kanker zijn. Industrietypes “vertrouwen” erop dat het eten van dergelijke producten geen risico inhoudt. Maar het is niet moeilijk in te zien, ook al zijn de producten ‘bewezen’ veilig, hoe mensen afgeschrikt kunnen worden door de gedachte dat ze een veredelde tumor eten.”

Volgens REN komen de gevaren van nepvlees dat is gemaakt met behulp van geïmmortaliseerde cellijnen voort uit het feit dat er nog geen veiligheidsgegevens op lange termijn beschikbaar zijn voor de consumptie ervan. Fassler wees erop dat geïmmortaliseerde cellen in deze producten zich onbeperkt kunnen vermenigvuldigen als ze onder de juiste omstandigheden worden geplaatst.

  Niemand met gezond verstand houdt van politiek links & Wat is de relatie tussen politiek links en globalisme?

“Dit brengt veiligheid met zich mee, maar ook bezorgdheid over het imago,” schreef hij.

Om Fassler’s punt te staven, haalde REN een voorbeeld aan waarbij burgemeester Eric Adams van New York – een veganist – een VIP-evenement bijwoonde dat werd gesponsord door de producent Wildtype van gekweekte zalm. Terwijl verschillende aanwezigen genoten van de gekweekte zalm, verontschuldigde Adams zich en verliet het evenement zonder ook maar één hap van de nepvis te nemen.

Andere ingrediënten in nepvlees kunnen ook gezondheidsproblemen veroorzaken

Behalve dat onsterfelijke cellen in laboratoriumvlees mogelijk kankerverwekkend zijn, kunnen ingrediënten in deze producten die bedoeld zijn om de smaak en textuur van het echte vlees na te bootsen ook gezondheidsproblemen veroorzaken. Children’s Health Defense (CHD) berichtte in september 2022 over deze kwestie en zoomde in op de nepvleesproducten van het in Californië gevestigde Impossible Foods.

De gezondheidsgroep haalde een door het bedrijf uitgevoerd onderzoek aan waarbij ratten werden gevoerd met de Impossible Burger. Het onderzoek werd uitgevoerd in de veronderstelling dat nepvleesproducten minimale of überhaupt geen gevolgen zouden hebben. Maar de bevindingen van de studie kwamen anders uit.

Uit het onderzoek bleek dat soja-eiwit leghemoglobine (SLH) “onverklaarbare veranderingen binnen de biologie van ratten” veroorzaakte. Ratten die SLH kregen toegediend, ondervonden een onverklaarbare gewichtstoename en veranderingen in het bloed die wezen op het ontstaan van ontstekingen of nierziekten en mogelijke tekenen van bloedarmoede. SLH, dat is afgeleid van genetisch gemodificeerde gist, is verantwoordelijk voor de vleessmaak van de Impossible Burger en doet bij het snijden bloeden als dierlijk vlees.

  Het Trojaanse paard presidentschap

Een ander ingrediënt in Impossible Burger dat gezondheidsproblemen veroorzaakte is herbicide-tolerante soja-eiwit (HTSP). Impossible Foods introduceerde HTSP in 2019 in het hamburgerrecept om de textuur van het product te verbeteren en gluten te vermijden, het tarwe-eiwit dat sommige mensen niet kunnen verdragen. Als gevolg daarvan kunnen nepvleesburgers residuen bevatten van het herbicide glyfosaat dat op sojabonen is gespoten – die vervolgens worden verwerkt tot HTSP.

Tests in opdracht van de belangengroep Moms Across America hebben deze bevinding bevestigd. Op basis van tests uitgevoerd door de in Iowa gevestigde Health Research Institute Laboratories, had Impossible Burgers een glyfosaatgehalte van 11,3 delen per miljard. Dit was 11 keer hoger dan de glyfosaat die werd aangetroffen op de Beyond Meat Burger, waarvoor plantaardige ingrediënten werden gebruikt die geen genetische modificatie ondergingen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wereld Economisch Forum verklaart dat pedofielen “de mensheid zullen redden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSituatierapport 21/2 – Terminale aanpak
Volgend artikelToespraak Poetin voor Russisch parlement citaten en complete toespraak Engelstalig (Video) – Schort nieuw nucleair START-verdrag op, zet kernwapens op gevechtsgereedheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Dus precies zoals het is bedacht door deze rat, verwacht niet dat hij zal zorgen dat je iets binnen krijgt wat goed kan zijn voor je…

  • Maar let op Bill gates laat ons duidelijk zien dat het volk schaapjes zijn en nutteloos kijk straks maar weer eens naar de verkiezingen dat laat dan wederom zien hoe dom en schaapjes achterlijk het volk is zij willen niet anders dan vermoord worden anders stem je zeker niet op Rutte en zijn links tuig.
   Wij hebben te maken met provisionele moordenaars en wel van het ergste soort zij zijn stuk voor stuk zware criminelen en lopen gewoon hier rond als helden dat zeg genoeg over het volk laat ze gaan vechten tegen Rusland dan zijn wij daar ineens van af.

 2. Maar zeker weten dat dit vlees een groei van ALLE cellen veroorzaakt daarom wordt het dan ook gebruikt….maar ja die groei gaat door natuurlijk en de hormonen die groei veroorzaken ja die doen ook kanker groeien dat is allang bekend .

  Een goede oncoloog weet dat hormonen bij bv een jong mens , en vooral een kind, de kanker snel doet groeien en wanneer je oud bent dan laat men vaak de kankerbehandeling [chemo] achterwege omdat het gezwel bij een 80 jarige bijna niet verder groeit.
  Ben blij dat er eindelijk een artikel over dit vlees verschijnt.
  Daar ik nooit geloofd word als ik iets beweer waar ik dan geen verstand van zou kunnen hebben….Daar ik TCM heb gestudeerd en dus kwakzalver ben.
  Ook in de TCM is bekend dat je kanker niet behandelt met zoete lekkere bloed tonifiërende tonics bv RX ginseng,
  [dan gaat kanker groeien] maar met dispenserende ontgiftende kruiden zoals Rx Isatis bv enz.enz ….
  ook is bekend dat een vrouw met specifiek borstkanker geen melkproducten zou moeten nemen , zo logisch, melk is voor babies die moeten groeien …kanker niet, en daar melk uit borsten komt groeit borstkanker explosief door melk. zo logisch allemaal.

  • Zoiets vertelde ik vroeger al tegen mensen, bv een Koe drinkt normaal gesproken geen melk, het kalfje wel, tot die groot genoeg is dan drinkt ook die geen melk meer en dus moet je met dat soort Melk uitkijken en vooral niet te veel van gebruiken.

 3. Die kwal is zelf een wandelend kankergezwel…….en een van de maligne soort.
  Dat zaait uit.
  Waar die zijn gore poten neerzet groeit nooit meer gras.
  Ik kan niet wachten op de dag dat die hufter wordt omgelegd.

 4. “Studie: Bill Gates’ laboratoriumvlees veroorzaakt kanker bij mensen”

  Dat is precies de bedoeling van de satanische Nieuwe Wereld Orde of hoe je deze ook wil noemen, iedereen moet dood aan de kanker of ergere enge Spike-eiwit ziektes, de verdeeldheid tussen mensen is het grootste struikelblok en de snelste weg naar een hel van ellende.

 5. Wat zou ik deze man graag in mijn kelder hebben. Vastgebonden aan een stoel. Dan het zelfde vleesmolentje met pijpje (die ze bij ganzen in hun strot duwen) en hem maandenlang zijn eigen troep laten vreten. Als er een God bestaat dan maakt hij mijn droom werkelijkheid!

 6. Glyfosaat zit in roundup en andere ‘bestrijdingsmiddelen’. Daar staan bejaarden in de zomer enthousiast hun oprit mee te bespuiten, want er zou maar eens een stukje groen tussen de tegels doorkomen. Domme boeren bespuiten hun bouwgronden ook nog met glyfosaat. Daar krijg je van die mooie oranje/bruine weilanden van. Het is zeer giftig en ongezond, maar ook hier verschillen de meningen natuurlijk weer. BASF zat in de EU beoordelingscommissie voor pesticiden. Wel zo handig na de overname van Monsanto. Bier, melk, kaas, alles wat via landbouwgrond in de voedselketen terecht komt, hebben veel te hoge glyfosaat waardes. Kanker en onvruchtbaarheid worden het meest genoemd. En niemand maakt zich er druk om.

 7. Definitie van Kanker eerste punt: er zijn cellen die zich onbeheerst vermenigvuldigen en dit blijven doen; precies wat dit “vlees” is, kankercellen die buiten een lichaam vermenigvuldigen.

 8. Bill Kill weet waar hij het over heeft en ja Bill ik heb je gehaat maar ik begin nu in te zien dat zo een slap huichel volk als Nederland geruimd moeten worden het is niet he vlees wat kanker veroorzaak maar het klote volk zelf dat zijn grootste deel meelopers van Rutte , afslachten dat tuig Bill ben trots op jou en Rutte zij doen wat het volk wilt ze opruimen vernietigen en vervangen door zwarte slaven..

 9. Ceci n’est pas un bifteck

  Nep nep nep… nepstuk

  Als het nep is waarom dan de echte benaming? en waarom het echte uitzicht?
  Nep is nep, een nepbiefstuk kan nooit een biefstuk zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in