De media en politici rollen over elkaar heen en slaan de trommel zo hard om het vaccin te promoten, zoals ze dat voor heel weinig andere dingen doen. Iedereen wil de vaccinatie onmiddellijk, maar helaas is er niet genoeg voor iedereen, zo werd ons verteld. De campagne wordt gesteund door linkse influencers en mainstream “kunstenaars” die, in kinderlijk blijde verwachting, hun online aanwezigheden versieren met de slogan “Haut’s ma eine, des Jaukerl!” (“Neem het, de prik!”). Maar in werkelijkheid zijn de reacties op het “vaccinatieaanbod” van de Duitse staat meer dan gematigd geweest.

De stad München is zelfs helemaal gestopt met haar inentingscampagne voor leraren – omdat de vraag veel te gering was. Slechts minder dan een derde van de 31.000 leerkrachten was zelfs maar op het aanbod ingegaan. Hun vrije beslissing wordt echter door politici met minachting begroet: “Helaas zijn er te veel mensen die zich een afkeer van vaccinatie hebben gevormd, wat ik zeer betreur”, zegt de sociaal-democraat Christian Müller, teleurgesteld – let wel, dat mensen zich een vrije mening hebben gevormd.

Vrouwen maken zich zorgen over vruchtbaarheid

Maar niet alleen leraren, maar ook andere groepen die recht hebben op vaccinaties, hebben “slechts traag” op het aanbod gereageerd, aldus de derde burgemeester van München, Verena Dietl. Vooral vrouwen maken zich zorgen over afnemende vruchtbaarheid, zei ze, zelfs nu onderzoekers proberen die angst weg te nemen – tot nu toe met een studie in Israël. Intussen draaien de propagandamachines van de regering en de marketingfirma’s op volle toeren.

“Iedereen wacht op de prik. We weten dat we het hebben over de vaccinatie die ons zal redden!”, jubelt Falter-journaliste Andrea Maria Dusl. “Wanneer ben ik eindelijk aan de beurt?”, zouden miljoenen Oostenrijkers zich afvragen. En de gênante campagne “Oostenrijk vaccineert”, waarbij min of meer bekende beroemdheden “in de strijd tegen vaccinatieweigeraars” zich verzekeren van de goede wil van de politieke en mediakaste, was ook nogal een flop met het schijnbaar plotselinge overlijden van de journalist Hugo Portisch, die kort na zijn vaccinatie overleed.

  Canadese onderzoekers vinden koolstofnanotech en thulium in Moderna en Pfizer Covid injecties

Staten werken met reclamepsychologie

In plaats van het massale falen van de overheid om vaccins aan te schaffen aan de kaak te stellen, doen zij in plaats daarvan alsof het een kostbaar goed is dat iedereen wil hebben maar dat slechts een select aantal gewillige mensen kan krijgen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de eersten naar Dubai of Rusland reizen om zich daar te laten inenten – omdat zij er voortdurend van worden overtuigd dat inenting een rijke zegen is. Volgens de Duitse staatstelevisie zouden steeds meer Europeanen zich ook in Servië laten inenten, terwijl de Serviërs zelf allang genoeg hebben van inentingen. Vreemd dat de staten met reclamemiddelen en marketingpsychologie werken om hun burgers over te halen tot vrijwillige vaccinatie, waar tot nu toe nog niet zo veel vraag naar is als men ons wil doen geloven.

VS: te weinig vraag – vaccinatiecentra gesloten

In feite tekent zich een soortgelijk beeld af in Oostenrijk, evenals in andere landen die er steeds agressiever op aandringen dat hun burgers zich laten vaccineren. In de Duitse hoofdstad Berlijn bijvoorbeeld blijft meer dan één op de twee “vaccinatieaanbiedingen” gewoon onbeantwoord. Ook in de Verenigde Staten worden complete vaccinatiecentra gesloten omdat er gewoon geen vraag naar is. Geen wonder dus dat de vermeende “vaccinatie-tegenstanders” met hardere stokken gedwongen moeten worden te vaccineren.

Chantage: met sociale bezuinigingen en achterstelling dreigen

In Oostenrijk wordt bijvoorbeeld al gediscussieerd over de vraag of de ziektekostenverzekeraars, die, let wel, verplichte verzekeraars zijn, hun uitbetalingen aan ongevaccineerden gewoon moeten stopzetten. Voor werknemers zou dit moeten betekenen dat zij gewoon kunnen worden ontslagen omdat zij niet zijn ingeënt. Eerst wordt een goed kunstmatig schaars gemaakt, zodat de vraag groter is dan het aanbod, waardoor de prijs stijgt, en wanneer zelfs dat mislukt, worden basisrechten en zelfs iemands baan aan dat goed gekoppeld, zonder welke een normaal leven van grondwettelijke vrijheid niet langer mogelijk is. Wat niet lukt met indringend overhalen, wordt dan uitgevoerd door chantage.

  Zij zijn vrij om ons te blijven doden, zolang wij blijven denken dat zij niet zo kwaadaardig kunnen zijn

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Was ist los? Twee derde van de Duitse dokters kwam niet opdagen voor de inentingen

Vorig artikelSoros’ NGO’s zullen binnenkort beslissen over de toelaatbaarheid van een staat
Volgend artikelAstraZeneca: gevaarlijke bijwerkingen komen veel vaker voor dan aangenomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Het is VOLKOMEN LOGISCH, dat mensen NÍET MEER INGEËNT willen worden met mRNA VACCINS, ook al omdat KERNGEZONDE kennissen, familieleden, vrij snel de ERNSTIGE BIJWERKINGEN ÉN ZELFS DE DOOD ERVAREN, nadat zij GEVACCINEERD zijn !!!

 2. 04/05/2021 – ‘Frank Stadermann met Isa Kriens:
  Kan een doktersassistent of verpleegkundige weigeren om prik te zetten?

  Deze zevende aflevering van het Juridisch Coronajournaal draait om de vraag: kunnen doktersassistenten of verpleegkundigen die worden gevraagd om een prik te zetten bij mensen, dit weigeren als zij principiële bezwaren hebben? Het gaat er dus NIET om of ze zelf een vaccinatie moeten accepteren, maar of ze verplicht zijn om vaccinaties toe te dienen.

  Volgens oud-advocaat Frank Stadermann zijn er gegronde bezwaren die ze daartegen kunnen aanvoeren. Hij wijst erop dat de huidige vaccinaties slechts voorwaardelijk zijn goedgekeurd. Dat betekent dat het vaccinatieprogramma in feite een groot medisch experiment is. Volgens de Code van Neurenberg, die na de Tweede Wereldoorlog is aangenomen, mogen mensen niet worden onderworpen aan medische experimenten zonder hun bewuste instemming (“informed consent”), stelt Stadermann. Dit principe is in Nederland vastgelegd in de Wet Medisch Wetenschappelijk Onderzoek met Mensen (WMO).

  Dat betekent, zegt Stadermann, dat niet van zorgmedewerkers kan worden geëist dat zij meewerken aan de vaccinaties, tenzij de mensen die worden geprikt hierin expliciet toestemmen.

  In het Juridisch Coronajournaal belichten Stadermann en juriste Isa Kriens (www.dekleineactivist.nl) juridische aspecten van het coronabeleid. Eerdere afleveringen zijn te zien op de website van Café Weltschmerz.’

  Moeten zorgverleners prikken? – Juridisch coronajournaal #7
  https://www.youtube.com/watch?v=Kl7tg5PpwzM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in