Screenshot video X

Alex Soros, de idiote zoon van George Soros die op het punt staat het geschatte imperium van 24 miljard dollar van zijn vader te erven, ratelde over Donald Trump en “democratie” en prees “gelijkheid” en “diversiteit” tijdens een paneldiscussie in Davos op vrijdag, schrijft Chris Menahan.

Zoals ik al eerder heb gedocumenteerd, is Alex Soros een absolute idioot.

Terwijl George Soros zijn hele leven doorbracht met het construeren van uitgebreide verhalen over hoe zijn activisme werd gemotiveerd door hooggestemde idealen van Karl Popper over “open samenlevingen” en “inclusieve democratieën,” ging Alex in 2018 naar New York Times Magazine en flapte eruit dat de echte motivatie van zijn vader gewoon Joods etnisch activisme is:

Alex vertelde me dat zijn vader jarenlang niet graag reclame had gemaakt voor zijn Jodendom omdat “dit iets was waar hij bijna voor werd vermoord.” Maar hij had zich altijd “in de eerste plaats als Jood geïdentificeerd” en zijn filantropie was uiteindelijk een uitdrukking van zijn Joodse identiteit, omdat hij solidariteit voelde met andere minderheidsgroepen en ook omdat hij inzag dat een Jood alleen echt veilig kon zijn in een wereld waarin alle minderheden beschermd werden. Toen hij zijn vaders motieven uitlegde, zei hij: “De reden waarom je voor een open samenleving vecht, is omdat dat de enige samenleving is waarin je als Jood kunt leven – tenzij je een nationalist wordt en alleen in je eigen staat voor je eigen rechten vecht.”

  De globalistische multimiljonair George Soros werkt samen met MasterCard om de omvolking in het Westen te versnellen

Um, erm, uh, uh, bedankt daarvoor, uh, Alex.

We waarderen het echt dat je het hele spel weggeeft voor een quote in de New York Times!


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De Geest van ‘Covid’ keert opnieuw terug: Ontwaken de doden?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland en Iran tekenen bilateraal strategisch pact
Volgend artikelKijk: “Jullie zijn het probleem” – Conservatieve spreker slaat globalisten in Davos in hun gezicht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Op internet zijn diverse afbeeldingen te vinden waarop Alexander Soros (1975) is uitgedost in vrouwenkleding. Hij heeft blijkbaar geen kennis genomen van Deuteronomium 22:5, maar wat niet is kan nog komen.

  • Wat.Een.Film.

   Haha… een goede stand up comedy artiest zou voor honderd jaar materiaal hebben obv alles wat er sinds cojona uitbrak is gebeurt. Humor zit vaak in tegenstellingen. De hypocrisie die momenteel overal is, is een grote grap (als je even buiten wege laat dag het diep dieptriest is). Overal om mij heen zie ik dingen die volkomen tegenstrijdig zijn. Daar kan je boos om worden, maar het is veel krachtiger om het te bespotten met humor.

   Als hier iemand meeleest die een goeie babbel heeft, niet bang is om op een podium te klimmen en van humor houdt… dit is je kans. Er is zoveel totale idioterie en waanzin. De waanzin is zelfs zo enorm dat mensen een avond komen lachen zonder dat ze doorhebben dat het ook over henzelf gaat. Maargoed… doe er je voordeel mee, de grappen liggen voor het oprapen overal.

 2. Ik kende een Tupamaro, een vluchteling uit Uruguay, die bewijzen had overlegd aan de VN van massamoord door de Argentijnse junta, na zijn infiltratie in een concentratiekamp. In zijn tijd kreeg hij asiel speciaal door bemiddeling van de minister van buitenlandse zaken, Max van der Stoel. Hij vertelde me trouwens dat er ook ‘van de andere kant’ waren (hij noemde in ieder geval een Argentijn) die asiel hadden gekregen. Hij was gechoqueerd toen Máxima eraan kwam. Hij had een goede baan. En zijn vrouw werkte direct onder de minister van Justitie. Hij demonstreerde op de Dam in Amsterdam even voor het koninklijk huwelijk, er waren een paar man maar het stond in de krant, en hij werd gearresteerd. Hij stond een paar jaar voor de rechter voor ‘belediging’ van het koningshuis. Je kunt nooit winnen van het koningshuis, want de koning is onschendbaar. Niettemin, hij won de zaak. Er is een arrest van de zaak gemaakt. Zijn voornaamste probleem ging over geschiedvervalsing.Ik kende een Tupamaro, een vluchteling uit Uruguay, die bewijzen had overlegd aan de VN van massamoord door de Argentijnse junta, na zijn infiltratie in een concentratiekamp. In zijn tijd kreeg hij asiel speciaal door bemiddeling van de minister van buitenlandse zaken, Max van der Stoel. Hij vertelde me trouwens dat er ook ‘van de andere kant’ waren (hij noemde in ieder geval een Argentijn) die asiel hadden gekregen. Hij was gechoqueerd toen Máxima eraan kwam. Hij had een goede baan. En zijn vrouw werkte direct onder de minister van Justitie. Hij demonstreerde op de Dam in Amsterdam even voor het koninklijk huwelijk, er waren een paar man maar het stond in de krant, en hij werd gearresteerd. Hij stond een paar jaar voor de rechter voor ‘belediging’ van het koningshuis. Je kunt nooit winnen van het koningshuis, want de koning is onschendbaar. Niettemin, hij won de zaak. Er is een arrest van de zaak gemaakt. Zijn voornaamste probleem ging over geschiedvervalsing.

  • Ik heb in mijn jongere jaren ‘76 van de vorige eeuw een jonge vrouw leren kennen, een journaliste uit Argentinie, wiens ouders, een advocatenechtpaar, zijn vermoord in hun huis in Londen nadat zij asiel hadden gekregen. Er werd jacht op hen gemaakt omdat zij veel hadden geopenbaard wat er allemaal loos was in dat land. Ze zijn vermoord door de junta. Die journaliste was continue op de vlucht want ook zij was in the picture voor die spionnen van de junta. Ze heeft er trauma’s aan overgehouden. Is een tijdlang bij de Hopi indianen geweest en daar had zij voor een tijd rust. Ze was met haar vriend, een zoon van een vriendin verderop in de straat wonend, op het schip Rainbow Warrior en aankomend in Spanje werd het schip geconfisceerd en mocht niemand van het schip af. Zij was zwanger en moest allerlei onderzoeken ondergaan tegen haar wil. Ze hebben weten te vluchten, hoe dat weet ik niet, maar ik denk via touwladders aan het schip; hij was stuurman geweest op het schip Fry, een schip met vredesbestemming via een onafhankelijke groep vrijheidsstrijders. Ook dat heeft haar weer trauma’s bezorgd. Ze kreeg echt achtervolgingswaanzin; ik heb het allemaal zien ontstaan en gebeuren. Het is zo vreselijk vies wat er in lalaland gebeurt en gebeurd is waar we nauwelijks iets van af weten, al was ik wel vroeg wakker en stond je zeker toen eenzaam in je weten. Ik was natuurlijk altijd gek en te serieus hahaha. Om terug te komen, daarna is het schip de Rainbow Warrior ontploft in Auckland Nieuw Zealand, alwaar de vriend van de Argentijnse net van het schip was afgegaan maar zijn vriend, een Nederlandse fotograaf, ik meen ook een Rotterdammer, ging nog even terug omdat hij zijn fototoestal was vergeten. Deze is toen samen met een ander omgekomen tijdens de ontploffing. Zat de Franse Geheime Dienst achter, hoewel ze altijd hebben ontkend (en waar kennen we dit van?) maar vrij recent is het beaamd en toegegeven. Ik heb ooit op Vakgroep Strafrecht van de Erasmus Universiteit Rotterdam gewerkt alwaar een wetenschappelijk medewerkster mij heel veel heeft verteld hoe en wat er plaats vond en werd gepland in lalaland met medewerking van du hag. In lalaland waren veel brievenbusfirma’s die in verband stonden met de bekende groeperingen die aanslagen pleegde over de gehele wereld.

 3. Wat vele nog niet weten is dat George Soros gearresteerd is en al zijn vermogen geconfisqueerd is. In opdracht van Trump met een exclusie order. Trump is chief commander van de Amerikaanse strijdkrachten en daarmee de echte 19de president van de federatie of Amerika. Biden is enkel de nep president van de failliete toko State of Amerika coöperatie. Alex Soros zegt het zelf, maar weinige weten de betekenis ervan. Alex kan het zelf niet geloven, dat alles nu weg is. Het imperium van Soros foundation is failliet. Alle kopstukken van de Deep State worden opgepakt en al hun vermogen zal geconfisqueerd worden, als zij er niet eerlijk aan zijn gekomen. Vandaar dat Alex zo stottert (het is dan ook shockerend om het gehele vermogen van 24 miljard van je afgepakt worden, zonder dat jij daar iets tegen kunt doen) en daarmee zal ook zijn geërfde macht als sneeuw voor de zon weg smelten.

 4. Het blijven gevaarlijke gekken, met gigantisch veel geld, invloed, en heerszuchtige en anti-democratische ideeën.

  Moest ontbonden en opgeheven worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in