© Oxfam East Africa / Wikimedia (CC BY 2.0)

In de islamitische republiek Somalië wordt een nieuwe wet voorbereid om mannen in staat te stellen te trouwen en seks te bedrijven met meisjes vanaf 10 jaar, meldt The Guardian.

Volgens het nieuwe wetsvoorstel in het Somalische parlement zouden alle meisjes moeten kunnen trouwen zodra ze de puberteit bereiken, wat zou kunnen betekenen dat ze pas 10 jaar oud zijn.

Het wetsvoorstel is bekritiseerd door de VN, die het “zeer onjuist” heeft genoemd.

Tijdens de Coronapandemie is het aantal kinderhuwelijken toegenomen in Somalië, dat een lange culturele traditie heeft van het huwen van meisjes met volwassen mannen.

“Gabadh ama god hakaaga jirto gunti rag”, luidt een oud Somalisch gezegde, dat ongeveer betekent: “Een meisje moet of getrouwd zijn of in een graf liggen”.

Volgens de laatste cijfers van de regering trouwt 34 procent van de meisjes in Somalië voor hun 18e, en 16 procent van hen trouwt voor hun 15e verjaardag, schrijft The Guardian.

Verkrachtte en vermoordde twaalfjarig meisje – kocht zichzelf vrij met 75 kamelen

  Duitse knuffeljustitie maakt het mogelijk: veroordeelde verkrachter vermoordt 15-jarige
Vorig artikelGeleerd van Moria: Asielzoekers branden asielaccommodatie in Duitsland tot de grond toe af
Volgend artikelDouglas Murray: De Verenigde Staten hebben alle voorwaarden voor een burgeroorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Is een meisje van 10 jaar niet een beetje oud voor deze pedofielen ? Ik acht een meisje van tussen de 4 en 8 jaar véél beter geschikt. Wát een smeerlappen !

 2. Decennia lang en elke achtereen volgende regering werkte naadloos aan de islamisering van Nederland mee, wat u ook stemde, het maakt geen malle moer uit wat voor een regering u kreeg en krijgt, het regeerakkoord wordt zo samengesteld door de coalitiepartners zodat de burger en de oppositiepartijen er bijna geen invloed meer op kan uitoefenen, dus het maakt géén flaus aus wat uw stemt.

  Natuurlijk spring je van instemming uit je leunstoel van zo veel verbaal geweld bij monde van Thierry Baudet en Geert Wilders. Maar deze oppositiepartijen (FVD & PVV) komen nooit aan regeren toe, de politiek correctheid van politiek zit gewoon zo in elkaar, wanneer er té veel stemmen opgaan voor regeringsdeelname van deze islam kritische partijen dan stellen de partijkartels keihard een cordon sanitaire in, alleen wat gemor van het publiek is het resultaat op deze ondemocratische wijze van machtspolitiek voeren.

  Het politieke, parlementaire systeem is zo ontwikkeld dat sinds 1848 hier in Nederland nog steeds haar werk doet, ongeacht het plotselinge pieken van de kritische partijen die roet in het eten van de reguliere partijen dreigen te gooien. Heb het wel eens meer gehad hoe een partij van binnen en buiten uit kapot gemaakt kan worden, de zg. ‘Salamitactiek’.

  Salamitactiek, ook wel bekend als de salami plakjes strategie, is een verdeel en heers proces van bedreigingen en bondgenootschappen gebruikt om tegenstand te overwinnen. Men kan de tegenstand, oppositie beïnvloeden en uiteindelijk het politieke klimaat ten gunste van hen die de salamitactiek toe passen te doen keren.

  Meestal wordt de gebruikte salamitactiek op onderdelen toegepast, op deze wijze wordt de oppositie geëlimineerd plakje voor plakje totdat men zich realiseert (meestal te laat) dat de partij visie versplinterd is en de ideologie weg is in zijn geheel. In sommige gevallen omvat de oprichting van verschillende fracties binnen de oppositie partij en dan ontmantelen die partij zich van binnenuit, zonder dat de afgesneden plakjes protesteren.

 3. Volgens open grenzen fanatici zou dit een cultuur zijn waar we respect moeten voor te hebben en zouden we immigranten die deze cultuur met zich meebrengen hier zelfs met open armen moeten ontvangen om zo onze Westerse monoculturele samenleving te ‘verheffen’ tot een multicultureel paradijs…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in