Geleerd van Moria: Asielzoekers branden asielaccommodatie in Duitsland tot de grond toe af

6
Foto ter illustratie - Duitse brandweer inzet © Sylvain Pedneault / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Chantage, “zelfhulp” door middel van brandstichting, ernstige misdaden om de eigen wil af te dwingen: de les die de Lesbos-vluchtelingen hebben geleerd dankzij de actieve steun van de Duitse mensensmokkel-NGO’s en de beruchte vluchtelingenlobby met de opzettelijk veroorzaakte grote brand in Moria, ontvouwt zich met een fataal signaaleffect in twee richtingen: ten eerste in de landen van herkomst voor degenen die nog willen komen – en in het land van bestemming Duitsland voor degenen die hier al zijn.

En deze les heet: Geweld, chaos, anarchie loont zich – het moet simpelweg worden gegarneerd met de juiste termen en respectievelijk met daarmee samenhangende omstandigheden “verklaard” en gerechtvaardigd worden, dan krijg je je eis op een presenteerblaadje. In het geval van Moria bevatten deze verklaringen de volgende bezwerende beweringen: De asielzoekers zouden ofwel door de brand zelf verrast zijn geweest, ofwel in ieder geval uit pure wanhoop hebben gehandeld. De leefomstandigheden in het kamp waren zo slecht geweest dat het goed en juist was dat het eindelijk is afgebrand. Maar nu zijn de mensen niet alleen asielzoekers, maar ook daklozen, schrijft auteur Max Erdinger op Anonymousnews.

In ieder geval gaat het volgens plan: vroeg of laat zouden ze allemaal toch naar Duitsland komen, ook al was de Bondsregering eerst nog terughoudend. En daarom is het met wiskundige zekerheid dat de kampen zich zo snel mogelijk weer zullen vullen – want de toestroom zal nooit afnemen en steeds meer mensen uit Afrika en het Midden-Oosten beseffen dat het de moeite waard is om te migreren, omdat de Duitsers steeds weker worden – ook al moet er soms wat bij geholpen worden, in dit geval door brandstichtingen en goed getimede Rijksdaggebouw sit-in blokkades om de mediapolitieke Deugmens-machinerie van “schaamte”, “betrokkenheid”, “woede” en “#wijhebbenplek”-idioten in beweging te zetten.

  Uitgaansbeperkingen hebben geen enkel effect op de verspreiding van SARS-CoV-2 (studie)

Ontevreden over de algehele situatie

Maar ook degenen die al in Duitsland zijn en ook “ontevreden” zijn over hun “algehele situatie” worden geïnspireerd om te imiteren: Als asielzoekers in Lesbos met een beetje brandstof een verandering van locatie of accommodatie kunnen afdwingen, zou het vreemd zijn als hetzelfde niet voor ons zou werken. Zo gezegd, zo gedaan: In de oude binnenstad van Esslingen ging in de nacht van vrijdag op zaterdag de eerste complete vluchtelingenaccommodatie in vlammen op – en veranderde het gebouw in een onbewoonbare ruïne. Missie voltooid.

Volgens de Stuttgarter Nachrichten brak het vuur uit in een keuken op de bovenverdieping en verspreidde het zich vandaar naar de zolder. “Alle mensen die op vrijdagavond ten tijde van de brand in het gebouw waren, konden het op tijd verlaten”, schrijft de krant. Zodoende waren er geen gewonden – een andere opvallende parallel met Moria.

Asielzoekers hebben nieuwe huisvesting nodig

Hoewel brandstichting nog niet als oorzaak is vastgesteld, wordt het zeer waarschijnlijk geacht. Echter werd in tegenstelling tot op Lesbos de brandweer van Esslingen, die ter plaatse was met een groot contingent en meerdere brandweerauto’s, door de asielzoekers niet gewelddadig aangevallen. Toch brandde het onderkomen af – met als gevolg dat de verantwoordelijke autoriteiten nu “op zoek zijn naar een nieuw onderdak voor de asielzoekers”. Als de brand – zoals helaas maar al te vaak in het verleden – opzettelijk door de bewoners was aangestoken, is hun plan dus gelukt.

Omdat ze niet zelf willen schoonmaken: sanitaire catastrofe in Duits vluchtelingenhuis

Vorig artikelDe zelfmoord van Duitsland, een dag in Dortmund
Volgend artikelSomalische mannen zullen mogen trouwen met 10-jarige meisjes en consumeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Absoluut niets anders aanbieden.Lekker op straat laten. Op het moment dat bewijs voor brandstichting is: uitkeringen van ALLE inwoners stoppen tot dat schade betaald is

    Alternatief: Lybie.

  2. Absoluut niets anders aanbieden.Lekker op straat laten. Op het moment dat bewijs voor brandstichting is: uitkeringen van ALLE inwoners stoppen tot dat schade betaald is

    Alternatief: Lybie.
    ———————
    Misschien een goed idee, om EINDELIJK van die gasten die daar zitten het bezit inthuisland te controleren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in