Somaliër opgeleid om explosievengordels te produceren – geen probleem

0
Sinds ruime tijd woont een Somaliër - een getraind lid van de terroristische organisatie "Al Shabaab" en volgens zijn eigen verklaring zeer vertrouwd met het produceren van explosievengordels - in de 24.000 inwoners tellende stad Döbeln in Duitsland (Foto ter illustratie)

Terwijl de volksvertegenwoordigers van de systeempartijen elkaar overtroeven met nieuwe toelatingscijfers voor de brandstichtende ‘vluchtelingen’ uit Lesbos, Samos en andere EU-opvangcentra, en zo toegeven aan de gezamenlijke chantage van NGO’s, de miljarden euro’s tellende asielindustrie en criminelen, presenteren de Duitse ‘veiligheidsautoriteiten’ zich in dit karakteristieke geval als eerder machteloos of incompetent: Sinds enige tijd woont een Somaliër – een getraind lid van de terroristische organisatie “Al Shabaab” en volgens zijn eigen verklaringen zeer vertrouwd met het produceren van explosievengordels – in de 24.000 inwoners tellende stad Döbeln in Midden-Saksen in een asielaccommodatie.

De Somaliër Omar werd reeds op 14-jarige leeftijd opgeleid tot zelfmoordterrorist. Hij kwam op 16-jarige leeftijd naar Duitsland en leeft nu al drie jaar in het terroristenparadijs Germoney. De nu 19-jarige kwam in augustus 2017 naar Saksen en woont momenteel in een asielcentrum in Döbeln. Op 10 april 2018, tijdens een hoorzitting van het Federaal Bureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) verklaarde hij dat hij in 2015 – op 14-jarige leeftijd – in het Somalische trainingskamp “Al Shabaab” werd opgeleid – “in het omgaan met explosievengordels om een moordaanslag te plegen”, legde een woordvoerder van het kantoor van de procureur-generaal in Dresden uit, meldt PI-news.

Pas in april 2020 – twee jaar later – greep het Staatsbureau voor strafrechtelijk onderzoek voor de goede orde in – hoewel de moslimmilitie “Al-Shabab” sinds 2006 honderden wrede aanvallen en moorden had gepleegd in Oost-Afrika.

Explosieve Niet-Begeleide Minderjarige Vreemdeling

De merkwaardige, maar voor het Duitse asielbeleid kenmerkende feiten werden pas openbaar gemaakt door een verzoekschrift van de Saksische AfD-afgevaardigde Dr. Rolf Weigand. Want de Duitse veiligheidsautoriteiten beschouwen de explosieve terreur-asielzoeker blijkbaar als “ongevaarlijk”. In juli werd het proces door de federale procureur-generaal op grond van “geringe betekenis” overgedragen aan de procureur-generaal van Saksen.

  Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst telt meer dan 2.000 potentiële moslimterroristen

In zijn antwoord op het verzoekschrift van Weigand (drukwerk 7/3553) moest de Saksische minister van Binnenlandse Zaken Roland Wöller, Christen-Democraten (CDU, toegeven dat verdachte IS-terroristen sinds 2015 ongehinderd in Centraal-Saksen zijn geïmporteerd en nu ongestoord door de Duitse justitie in Freiberg en Döbeln leven. Naast een al bekend geval uit juli 2020, gaf Wöller ook toe dat er nog meer andere terreurverdachten in Midden-Saksen zijn die zijn opgeleid in een IS-trainingskamp.

Weigand steekt zijn vinger verder in de open relocatie-industrie-wond:

Het baart me zorgen dat alleen al in het district Midden-Saksen verschillende verdachte aanhangers van de terroristische organisatie Islamitische Staat in Freiberg en Döbeln verblijven. Let wel: dit zijn alleen de bekende gevallen. Veel problematischer zijn daarentegen de slapers, die dankzij de open grenzen naar Duitsland hebben kunnen immigreren en nu op het juiste moment wachten op een aanval zonder dat ze in het vizier zijn van de veiligheidsautoriteiten. Is dat wat men noemt, Freiberg voor iedereen? Ik wil zoiets niet.

Sinds 2015 waarschuwt de AfD er herhaaldelijk voor dat terroristen door het ontbreken van grenscontroles gemakkelijk Duitsland kunnen binnenkomen. Volgens berichten in de media werd deze vrees ook bevestigd door de Duitse Federale Inlichtingendienst. Voormalig CDU-minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière beweerde destijds echter dat er onder de ‘vluchtelingen’ geen aanwijzingen waren voor terroristen.

Het geval van Dschaber al-Bakr in de herfst van 2016 bewees reeds het tegendeel. De Syriër die in Chemnitz woonde was al begonnen met de voorbereidingen voor een grote aanval. We kunnen dit gevaar alleen voorkomen met de grootst mogelijke waakzaamheid.

Het is dan ook zorgwekkend dat de Syrische IS-aanhanger waar ik naar vroeg in 2015 ongehinderd kon binnenkomen en kort daarna als asielzoeker werd erkend. Het lijkt erop dat alle controlemechanismen hier hebben gefaald. Voor deze personen moet hun vluchtelingenstatus onmiddellijk worden ingetrokken. Terroristen mogen geen bescherming krijgen en moeten onmiddellijk worden gedeporteerd.

Zoals gewoonlijk houden de Duitse media zich gedeisd. Alleen de BILD en de Leipziger Volkszeitung rapporteren “regionaal”. Achter een betaalmuur natuurlijk. Het zou de onderdrukte belastingbetalers in Duitsland wel eens kunnen “verontrusten “.

Benjamin Button-syndroom? “15-jarige” asielzoeker ziet eruit al een grootvader

Vorig artikelVertrouwen in de BBC keldert – verliest miljoenen licentiehouders
Volgend artikelFatale “Moria-tactiek”: het volgende ‘vluchtelingenkamp’ staat reeds in brand
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in