Soldaten controleren burgers: Europa tuimelt in een Coronadictatuur

Leger en politie om de gehoorzaamheid van de burgers te controleren

4
© OEFJ

De maatregelen ter bestrijding van de Coronapandemie nemen bijna dagelijks steeds meer absurde vormen aan. Het enige verschil tussen de Europese staten is de mate waarin zij hun doel voorbijschieten.

In de Oostenrijkse regio Tennengau in Salzburg – die samenvalt met het politieke district Hallein – werden op dinsdag massale aanscherpingsmaatregelen van kracht als gevolg van een toename van het aantal nieuwe geïnfecteerden. In de gehele regio is er een verbod op evenementen, waaronder brandweeroefeningen en sporttrainingen, meldt het Oostenrijke nieuwsorgaan Wochenblick.

Feestjes buiten de eigen vier muren zijn eveneens verboden. In Kuchl, de zwaarst getroffen stad, is de sluitingstijd van restaurants en cafés vervroegd tot 17.00 uur – er is geen bier meer na het werk en geen gemeenschappelijke maaltijden meer na het werk.

De uitvoerende macht moet de nieuwe geboden “rigoureus” controleren en er wordt met zware straffen bedreigd. Een stap verder is reeds in Duitsland gezet, waar Merkel met de elf grootste steden is overeengekomen dat zij de controle op de naleving van de maatregelen mogen afwentelen op particuliere beveiligingsdiensten.

Als er te veel geïnfecteerden zijn, moet de Bundeswehr (krijgsmacht van Duitsland) ook naar de steden worden gestuurd om zich ter plaatse een beeld te vormen.

Soldaten om de gehoorzaamheid van burgers te controleren – in Italië is dit al een feit. Daar geldt de mondkapjesplicht nu ook buitenshuis. Ook Tsjechië en Slowakije vertrouwen op deze epidemiologisch zeer omstreden maatregel.

Geen Corona-restricties: korte video over Stockholm van gisteren om “de mensen over de hele wereld te laten zien hoe normaal het leven hier is”

  Duitse parlementsleden die voor aanscherping infectiebeschermingswet hebben gestemd staan op een dodenlijst
Vorig artikelBontkraagje asielzoeker ontheiligt christelijke kerk in Londen
Volgend artikelTrump: “De Biden familie laat de schurkachtige Hillary Clinton als een amateur lijken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in