Meneer Zelensky blijft de inname van speciale stoffen opvoeren en verklaarde vandaag dat alle Ukie Patriot PAC3 in orde zijn en nog steeds massaal Ruskie raketten neerschieten, waaronder alweer zes Kinzhals. Maar terwijl Air Defence van Oekraïne allerlei dingen blijft neerschieten, waaronder UFO’s en interstellaire schepen uit de Independence Day-filmreeks, meldt het Russische ministerie van Defensie vandaag:

Oekraïense strijdkrachten hebben de afgelopen 24 uur zware verliezen geleden aan de frontlinies, aldus het Russische Ministerie van Defensie. In de Russische regio’s Zaporozhye en Donetsk is het hevigst gevochten. Kiev heeft in deze regio’s meer dan 800 soldaten verloren. “In de afgelopen dag bedroegen de vijandelijke verliezen in de zuidelijke richtingen Donetsk en Zaporozhye meer dan 800 Oekraïense militairen, 20 tanks, vier infanteriegevechtsvoertuigen, en 15 gepantserde gevechtsvoertuigen,” verklaarde het leger zondag tijdens een dagelijkse persbriefing. Het ministerie ging er niet dieper op in of het aantal slachtoffers ook de doden en gewonden omvat of alleen de dodelijke slachtoffers. Naast deze tegenslagen in personeel en uitrusting verloren de Oekraïense troepen ook twee M777 houwitsers van Amerikaanse makelij en verschillende artilleriesystemen van Sovjetmakelij, voegde het leger eraan toe. – RT

Tegelijkertijd wordt het totaal voor juni hier weergegeven in het Russische MvD Situatierapport:

Klik voor groot

Het zijn 14.125 KIA’s (Killed In Action) en als de dynamiek aanhoudt, zouden de Russische strijdkrachten tegen het einde van deze maand een troepenmacht ter grootte van een legerkorps volledig hebben weggevaagd. Dit wordt ondersteund door de wanhopige pogingen van het Kievse regime om al in westelijke provincies te mobiliseren, zoals in Ivano-Frankivsk – een broeinest van Oekraïense nazi’s en Bandera-aanbidders. Wanhopige tijden – wanhopige maatregelen. Maar ook die zullen vernietigd worden. Zoals Spiegel meldt, weigeren veel VSU Leopard-2 tankbemanningen ten strijde te trekken, terwijl sommigen proberen de tanks volledig te saboteren. Volkomen te verwachten, schrijft Andrei.

  Update van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken over Oekraïne

Om aan te tonen hoe dit allemaal de wereld buiten het steeds meer geïsoleerde Westen beïnvloedt. Hier is de Indonesische nieuwsdienst, met alleen al op YT bijna 7,4 miljoen abonnees.

De reactie van Indonesiërs in het afgelopen jaar was openlijk en overweldigend ondersteunend voor Rusland. En dit is slechts EEN van de vele voorbeelden. De eerste regel voor elke militaire strateeg is om de AARD van oorlog te erkennen – een taak waar geen enkel persoon in Washington toe in staat is. Toen zelfs één van de grootste russofoben en vervalsers, wijlen Richard Pipes opmerkte:

We hebben geen generale staf; we geven geen hogere graden in “militaire wetenschap”; en behalve admiraal Mahan hebben we geen strateeg van internationale faam voortgebracht. Amerika heeft de neiging gehad om te vertrouwen op zijn insulaire karakter om zich te beschermen tegen agressors, en op zijn unieke industriële capaciteit om zijn vijanden te helpen verpletteren als de oorlog eenmaal begonnen was. De Verenigde Staten zijn gewend aan het voeren van oorlogen naar eigen keuze en op eigen voorwaarden. Het ontbreekt hen aan een ingebakken strategische traditie. In de woorden van een historicus hebben Amerikanen de neiging om zowel de militaire strategie als de strijdkrachten te zien als iets dat “met tussenpozen wordt ingezet om af en toe en met tussenpozen bedreigingen van vijandige mogendheden te vernietigen.” – Commentary.org

Genoeg gezegd…


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rusland: De Nieuwe Wereldorde is tot een einde gekomenVolg Frontnieuws op Telegram

  Gonzalo Lira gearresteerd door Oekronazi's

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwe studie bevestigt: Geboosterde mensen hebben meer kans om Covid te krijgen
Volgend artikelVoormalig Groene Baret confronteert CDC Rochelle Walensky voor hoorzitting: “Ik kijk er echt naar uit dat u getuigt over uw betrokkenheid bij de moord op 38.000 Amerikanen door de prik”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Niet naar de onderhandelingstafel, nee je eigen bevolking in de vleesmolen gooien. Dit kan een normaal mens toch niet verzinnen. De mens is een bloeddorstig wezen, de hel is leeg las ik al eens op deze site

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in